ماركا : گرت بيل مقابل بارسا فيكس مي شود
دير رسيدن بهتر از هرگز نرسيدن است .گرت بيل براي الكلاسيكوي نيوكمپ مشكلي نخواهد داشت . بازيكن ولزي به احتمال فراوان در اين بازي در تركيب كارلو آنجلوتي قرار مي گيرد
در حقيقت به گفته ماركا ، گرت ستاره رئال در اين بازي خواهد بود و مي خواهد شايستگي هايش را بيش از پيش اثبات كند .
رونالدو نازاريو :" در الكلاسيكو طرف رئال هستم "
رونالدو نازاريو در مصاحبه با اسكاي اسپورتز 24 در مورد الكلاسيكوي شنبه گفت :بارسا - رئا ؟ من رئالي هستم . پنج سال آن جا بودم . مسلما نمايش زيبايي خواهد بود . ببينيم چه مي شود
وي در ادامه در مورد شرايط كاكا گفت :"از بازگشتش به شرايط عادي و پيدا كردن ريتم خوشحالم . "
مورينيو :" الكلاسيكو را نمي بينم ، مي خواهم شام بخورم !"
كسي كه فوتبال دوست داشته باشد ، الكلاسيكو را هم مي بيند . مگر آن كه آن شخص عقده جلب توجه داشته باشد و بخواهد با دستكم گرفتن اين بازي بزرگ ، خودش را دست بالا بگيرد . شايد با گفتن اين ويژگي ها قابل پيش بيني باشد كه فرد مورد نظر كسي نيست به جز خوزه مورينيو ،مربي چلسي .
وي در كنفرانس مطبوعاتيش در مورد الكلاسيكو گفت :"به من ربطي ندارد . اگر از من بپرسيد كه آيا دوست دارم يكي از آنها ببرد ، بايد بگويم كه درست است ، يكي از دو تيم خواهند برد . "
اين بازي در ساعت مناسبي در انگليس برگزار مي شود ، يعني ساعت 17 . اما گويا مورينيو در چنين ساعتي ناهار مي خورد و مثل مرغ ها ، قبل از غروب آفتاب به خواب مي رود ! وي گفت :"با خانواده ام شام مي خورم و بعدش مي خوابم . نمي خواهم وقت استراحت شنبه ام را پيش از بازي مهم يكشنبه با سيتي از دست بدهم . " وي همچنين گفت كه دوست دارد رئال مادريد برنده بازي باشد .
تاتا :" تركيبم را پيش از بازي با ميلان انتخاب كردم "
تاتا مارتينو در كنفرانس مطبوعاتي پيش از بازي شنبه گفت :" پيش از سفر به ميلان تيمم در روز شنبه را مشخص كرده ام . روبراه هستيم . اوساسونا و ميلان را شكست نداديم اما مشكلي نيست . مثل هميشه بازي مي كنيم و شانس پيروزي را داريم . "
ژاوي ، اينيستا يا سسك :"هر سه ممكن است بازي كنند يا اين كه يكي بيرون بماند . تيم شنبه را پيش از سفر به ميلان انتخاب كردم . "
ضد حملات :" بايد توپ را لو ندهيم . حريف در ضد حملات خوب است و بايد مراقب باشيم . "
نتيجه يا بازي :" سخت است كه بتوان گفت بيشتر به نتيجه علاقه دارم . اگر بخواهيم ببريم بايد خوب بازي كنيم . فرم ديگري را نمي بينم . "
بيل :"آنجلوتي گفته كه ممكن است بازي كند . بازيكن بسيار خوب و تعيين كننده است . "
پويول و سسك با توجه به نبودن در ميلان فيكس مي شوند :"نيم شود اين گونه نتيجه گرفت . هر كس در ميلان بازي كرد ممكن است در مادريد بازي كند . "
كريستيانو و مسي :"تعيين كننده ترين بازيكنان تيمهايشان هستند . دو بازيكن بسيار مهم هستند كه مي توانند بازي را تعيين كنند . "
همه به جز ژابي در ليست بازي با بارسا
كارلو آنجلوتي همه بازيكنانش به جز ژابي مصدوم را در ليست الكلاسيكو قرار داد . بازيكن سن سباستيني به گفته كارلتو حداقل يك هفته ديگر از ميادين دور خواهد بود .
ليست رئال مادريد بدين شرح است :
دروازه بان ها : ايكر ، لوپز و خسوس
مدافعان : واران ، په په ،راموس ، كوئنت رائو ،مارسلو ، كارواخال ،آربلوا و ناچو
هافبك ها : خديرا ، بيل ، كاسميرو ،مودريچ ،دي ماريا ، ايسكو و ايارامندي
مهاجمان : كريستيانو ، بنزما ، خسه و موراتا
كريستيانو - واران ، كابوس بزرگ نيوكمپ
رئال مادريد تركيب كاملي دارد اما دو بازيكن هستند كه بيش از بقيه بارسايي ها را مي ترسانند : واران و كريستيانو رونالدو. به دلايل مختلف ،اين دو بازيكن را مي توان كابوس بارسا در الكلاسيكوها دانست .
در حقيقت بازيكن فرانسوي بهترين بازيكن رئال در دو بازي رفت و برگشت مقابل بارسا در كوپا دل ري بود . عملكردش در هر دو بازي بي نظير بود . در دفاع عملا مسي را قورت داد و در حملات هم در بارس يك گل زد و در نيوكمپ يك گل ديگر .
البته عظمت كريستيانو را نمي توان فراموش كرد . او سابقه زدن گل در شش بازي پياپي در نيوكمپ را داشته است . . مسلما نيوكمپ از هر دويشان به شدت مي ترسد .