درود
fifa 14 career
تو کریر مود بازیکنی که سرچ کردم چیکار کنم تا Overall ش رو نشون بده
فقط سن رو نمایش میده ولی برای دیدن اورال باید از شوک راست استفاده کنم،میخوام به جای سنشون overall رو نشون بده پچ modding way رو نصب دارم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من توی player career به آرزوم رسیدم
2.5 فصل رئال بودم که 2 فصل بهترین بازیکن سال شدم
ولی توی چمپیونزلیگ بازی بهم نمی رسید شاید کل این 2.5 فصل، 5 بازی!!!!
همین دلیل ناراحتیم شد و درخواست ترانسفر دادم
......
منچستر....به آرزوم رسیدم
.
.
.
یه سوال: من توی بازی زود خسته میشم و اگه 2 تا بازی پشت سر هم باشه معمولاً بازی دوم بازی نمیدن بهم
چیکار کنم؟؟
مبارک باشه :d منم شرایطم مثه توئه. البته بستگی به چندتا چیز داره
یکی تیمی که توش بازی میکنی و دوم عملکردت.
تیمی که توش بازی میکنی معروف و بزرگ باشه یا اگه بازیکن جایگزین مناسب جات داشته باشه یکی در میون بازی میده سرمربی بهتون
و یکی دیگه اینکه اگه عملکردت فوق تصور باشه حتی در صورت خستگی بازم بهت بازی میده.البته بعضی سرمربیا اینحورین بعضیاشونم نه
fifa-16-wallpaper-messi.jpg
چجوری میشه بازیکن مفتی گرفت ؟؟؟
والا من مدت هاست بازی نکردم لپ تاپم دچار مشکل شده یه دو هفته ای هست ولی تا بیاد حسابی از خجالت فیفا در میام
تازه فیفا 16 هم به زودی میاد که اگه یه سیستم خوب گیرم بیاد اونو بازی کنم
دو راه داره. یا اینکه بازیکنایی که اخرین فصل قراردادشون با تیمشون هست رو پیدا کنی و تو نیم فصل باهاشون مذاکره کنی که فصل بعد رایگان بیان تو تیمت.البته حقوق خودشون سرجاشه. یه راه دیگه هم اینه که بازیکن ازاد پیدا کنی و بیاری تو تیمت.
این دیپای رو بگیرید عا لیه
درود
من منچستریونایتدهستم ترکیب جدید که گرفتم:مولر-گوتزه-بزنات-
ترکیب اصلی:دخیا-روخو-بلیند-شاو-ماتا-دپای-اشنایدرلین-شواینی-مولر-رونی-مارشال- ترکیب اصلی این فصل هستن خیلی خوب در سیستم =3-4-3 عمل میکنن.مولر،گوتزه رو 70 میلیون خریدم.
سعی کنید مولر رو بخرید خوب گل میزنه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)