البته منم قبلا جوون گرا بودم ولی این فصل همه بازیکن های سن بالا ولی قوی رو خریدم جز 4 یا 5 تا به نظرم جوون گرایی یه موقع هایی هم باعث باخت الکی می شه راستی این leno دروازبان فوق العادست قدرتش 89 هستش و خیلی قویه فکر کنم بهترین دروازبان کل بازی باشه
البته منم قبلا جوون گرا بودم ولی این فصل همه بازیکن های سن بالا ولی قوی رو خریدم جز 4 یا 5 تا به نظرم جوون گرایی یه موقع هایی هم باعث باخت الکی می شه راستی این leno دروازبان فوق العادست قدرتش 89 هستش و خیلی قویه فکر کنم بهترین دروازبان کل بازی باشه
الان داشتم صفحه های اول این تایپیک رو میدیم به دو اسم بر خوردم
یاسین بنزیا کیه و چه پستیه و چند سالشه
جک باتلند دروازه بان چه تیمیه و چند سالشه
we are the gunners عشق است توپچی های لندنی
زمانی که فیورنتینا بودم زوج یاسین بنزیا و احمد موسی تو خط حملم بازی میکردن.کولاک میکردن تو هر بازی ! بنزیا عالی بود.مهاجم سرعتی هم هست.فکر کنم تو لیون باشه و شروع کریر هم 19 یا 20 سالش باشه اگه اشتباه نکنم! البته اورال اولیه ش 67 هست اونجور که تو سایت ها خوندم!
جک باتلند هم که دروازه بان استوک سیتی هست و اورال اولیه ش 71 . 21 ساله و 192 سانتی متر قد. من باهاش بازی نکردم تا حالا ولی یکی از آینده دار ترین بازیکنای فیفا هست
علی الان توضیحاتی که اینجا داده خوبه؟ عمل میکنه؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اقا حتما M. Depay
بگیریدش عالیییی هستش تو psv هست lw هست
we are the gunners عشق است توپچی های لندنی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)