Design & Developed BY Patira

صفحه 24 از 39 نخستنخست ... 14222324252634 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 231 تا 240 , از مجموع 386
    مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

real ˙·٠•●♥ ^ کهکشانی ها - گفتگو و آنالیز خودمونی غول های سپید پوش اسپانیا ^ ♥●•٠·˙

به نام خدا

^^ قوانین این فصل رئال مادرید ^^

1. دوستان ارسال های نیم خطی و یک خطی ممنوع است

2. ارسال هایی که مربوط به بخش های دیگر انجمن باشه اسپم و حذف خواهد شد

3. گذاشتن امضاء با سایز بزرگ ممنوع است (به دلیل باز نشدن صحفات برای دوستانی که اینترنت پرسرعت ندارند )

4.هرگونه دعوا و بحث هایی که جنبه کل کل داشته باشه اسپم و برخورد خواهد شد

5.برای جلوگیری از زیاد شدن ارسال های اخبار، اخبار رو فقط مدیر بخش رئال مادرید قرار خواهد داد

6.دوستانی که با نظرات بچه ها موافق و می خواهند موافق بودن خودشونو اعلام کنند و نظری راجب آن موضوع ندارند گزینه تشکر زیر آن ارسال کافیست.

~ برنامه و نتایج بازی های رئال مادرید دراین فصل ~

برنامه بازیهای رئال مادرید در نیم فصل اول لالیگا اسپانیا

لیست بازی ها تعداد بردها تعداد باختها تعداد مساوی ها گل زده گل خورده تفاضل کسب امتیاز تاریخ
    1.رئال مادرید 3-2 رئال بتیس 1 0 0 2 1 +1 3 شنبه 26 مرداد 18 آوت
    2.گرانادا 0-1 رئال مادرید 1 0 0 1 0 +1 3 دوشنبه 4 شهریور – 26 اوت
    3.رئال مادریبد 3–1 آتلتیكو بیلبائو 1 0 0 3 1 +2 3 یک شنبه 9 شهریور – 1 سپتامبر
    4.ویارئال 1-1 رئال مادرید 0 0 1 2 2 0 1 یکشنبه 24 شهریور – 14 سپتامبر
    5.رئال مادرید 4–1 ختافه 1 0 0 4 1 +3 3 شنبه 30 شهریور – 21 سپتامبر
    6.الچ اف سی 2-1 رئال مادرید 1 0 0 2 1 +1 3 چهارشنبه 3 مهر – 25 سپتامبر
    7.رئال مارید 0–1 آتلتیكومادرید 0 0 1 0 1 -1 0 شنبه 6 مهر – 28 سپتامبر
    8.لوانته 2-3 رئال مادرید 1 0 0 3 2 +1 3 شنبه 13 مهر – 5 اكتبر
    9.رئال مادرید 2–0 مالاگا 1 0 0 2 0 +2 3 شنبه 27 مهر – 19 اكتبر
    10.بارسلونا 2-1 رئال مادرید 0 1 0 1 2 -2 0 شنبه 4 آبان – 26 اكتبر
    11.رئال مادرید7 -3 سویا 1 0 0 7 3 +4 3 چهار شنبه 9 آبان – 30 اكتبر
    12.رایو والکاو2-3 رئال مادرید 1 0 0 3 2 +1 3 شنبه 11 آبان – 2 نوامبر
    13.رئال مادرید4 –1 رئال سوسیه داد 1 0 0 5 1 +4 3 شنبه 18 آبان – 9 نوامبر
    14.آلمیریا 5-0 رئال مادرید 1 0 0 5 0 +5 3 یكشنبه 2 آذر – 23 نوامبر
    15.رئال مادرید 4–0 رئال والادولید 1 0 0 4 0 +4 3 یكشنبه 10 آذر – 1 دسامبر
    16.اوساسونا2-2 رئال مادرید 0 0 1 2 2 0 1 شنبه 23 آذر – 15 دسامبر
    17.والنسیا 2-3 رئال مادرید 1 0 0 3 2 +1 3 یكشنبه 1 دی – 22 دسامبر
    18.رئال مادرید 3–0 سلتاویگو
    1
    0
    0
    3
    0
    +3
    3
    یكشنبه 15 دی – 5 ژانویه 2014
    19.اسپانیول0-1 رئال مادرید
    1
    0
    0
    1
    0
    +1
    3
    یكشنبه 22 دی – 12 ژانویه
    ~نیم فصل~ *** *** *** *** *** *** *** ***
    20.رئال بتیس 5 –0 رئال مادرید
    1
    0
    0
    5
    0
    +5
    3
    -
    21. رئال مادرید 2-0 گرانادا
    1
    0
    0
    2
    0
    +2
    3
    -
    22.آتلتیكو بیلبائو - رئال مادرید
    - - - - - - - یک شنبه 13 بهمن ماه
    23.رئال مادرید - ویارئال - - - - - - - اعلام نشده
    24.ختافه - رئال مادرید - - - - - - - اعلام نشده
    25.رئال مادرید - الچ اف سی - - - - - - - اعلام نشده
    26.آتلتیكومادرید - رئال مادرید - - - - - - - اعلام نشده
    27.رئال مادرید - لوانته - - - - - - - اعلام نشده
    28.مالاگا - رئال مادرید - - - - - - - اعلام نشده
    29.رئال مادرید - بارسلونا - - - - - - - اعلام نشده
    30.سویا - رئال مادرید - - - - - - - اعلام نشده
    31.رئال مادرید - رایو والکاو - - - - - - - اعلام نشده
    32.رئال سوسیه داد - رئال مادرید - - - - - - - اعلام نشده
    33.رئال مادرید - آلمیریا - - - - - - - اعلام نشده
    34.رئال والادولید - رئال مادرید - - - - - - - اعلام نشده
    35.رئال مادرید - اوساسونا - - - - - - - اعلام نشده
    36.رئال مادرید - والنسیا - - - - - - - علام نشده
    37.سلتاویگو - رئال مادرید - - - - - - - اعلام نشده
    38.رئال مادرید - اسپانیول - - - - - - - اعلام نشده
    ~آمار آخر فصل~ برد باخت مساوی گل زده گل خورده تفاضل امتیاز
    رئال مادرید

^^لیست بازی های جام حذفی^^

( 1.شاتیوا 0-0 رئال مادرید | رئال مادرید 2-0 شاتیوا )

( 2. رئال مادرید 2-0 اوساسونا | اوساسونا 0-2 رئال مادرید )

( اسپانیول 0-1 رئال مادرید | رئال مادرید 1-0 رئال مادرید )

^^ لیست بازی های لیگ قهرمانان اروپا

لیست بازی های مرحله گروهی B تعداد برد تعداد باخت تعداد مساوی گل زده گل خورده تفاضل کسب امتیاز تاریخ
    گالاتاسرای 7-1 رئال مادرید 1 0 0 6 1 +5 3 26 شهریور
    رئال مادرید - کوپن هاگن 1 0 0 4 0 +4 3 10 مهر
    رئال مادرید 2-1 یوونتوس 1 0 0 2 1 +1 3 1 آبان
    یوونتوس - رئال مادرید 0 0 1 2 2 0 1 14 آبان
    رئال مادرید 4-1 گالاتاسرای 1 0 0 4 1 +3 3 6 آذر
    کوپن هاگن 0-2 رئال مادرید 1 0 0 2 0 +2 3 20 آذر
    ~آمار مرحله گروهی~ برد باخت مساوی گل زده گل خورده تفاضل امتیاز -
    رئال مادرید 5 0 1 20 5 +15 16 -

××مراحل حذفی لیگ قهرمانان اروپا××

(
    مرحله یک هشتم: شالکه - رئال مادرید ×× چهارشنبه 7 اسفند 92 | رئال مادرید - شالکه ×× سه شنبه 27 اسفند 92 )

Bilbao - Realmadrid

یکشنبه 13 بهمن ماه

ورزشگاه: -

داور: -

ساعت:
    23:30

HALA MADRID

ویرایش توسط AL1reZA : 03-28-2014 در ساعت 20:09

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    کاپلو
    بازیکن محبوب
    CR7 - RAUL
    اسم واقعی شما
    masoud

EnglandPersepolisRealMadrid

Raul

تشکر ها
    856
    تشکر شده 1,005 در 319 پست

پیش فرض پاسخ : ˙·٠•●♥ ^ کهکشانی ها - گفتگو و آنالیز خودمونی غول های سپید پوش اسپانیا ^ ♥●•٠·˙

دیدیت گفتم چه بازی سختی بود مردیم تا بردیم

نمیدونم چی بگم !

انقدر نیمه دوم اتفاقات عجیب افتاد که هنوز باورم نشده مادرید بازی رو برد !!!

بلایی سرمون اورده انجلوتی که بردن لوانته هم برامون ارزو شده !

توی این بازی نزدیک بود به لوانته ایی ببازیم که هفت هشت بازیه توی زمین خودش برنده نشده !
    فاجعه است که اول فصل این همه اختلاف امتیاز داشته باشیم و هر هفته هم احتمالش هست بیشتر بشه !

امیدوارم هفته بعد ایکر رو توی لالیگا هم توی دروازه ببینیم !
    احمق بودن جرم هست واقعا

ویرایش توسط sss : 10-05-2013 در ساعت 23:42

3. 5 کاربر از پست مفید sss تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

پیش فرض پاسخ : ˙·٠•●♥ ^ کهکشانی ها - گفتگو و آنالیز خودمونی غول های سپید پوش اسپانیا ^ ♥●•٠·˙

واقعا گل آخر یکی از شیرین ترین گل هایی بود که رونالدو در این 5 فصل زده بود . با این برد رئال از این شریط خلاص شد ولی باید یک فکر اساسی به حال دفاع تیم کرد . با این شریط توی بازی های سخت تر بد جور به مشکل میخوریم . در ضمن من نمیدونم آنجلوتی چه علاقه ای به این بنزما داره ؟ توی تمام بازی های اخیر بد بوده اما وقتی موراتا رو آورده عالی کار کرده حتی در بازی با اتلتیکو مادرید هم خوب بود .

JT Cappitan Leader , Legend

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

5. 7 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

Levante 2-3 Realmadrid

لوانته 2-3 رئال مادريد / شكست سنگين كميته داوران !

عليرغم قضاوت ضعيف گونزالس گونزالس ، داور بازي و گاف بزرگ ديگو لوپز ، اين رئال مادريد بود كه به لطف روحيه جنگندگي سه امتياز كليدي را در سيوتات والنسيا كسب كرد .
    يكي از قديمي ترين و رايج ترين ضرب المثل ها ميان مربيان فوتبالي اين است كه "به تركيب تيم برنده " نبايد دست زد اما حقيقت اين است كه آنجلوتي انگار به اين اصل اعتقادي ندارد . در حقيقت شايد مشكل رئال همين باشد كه بازيكناني كه در چمپيونزليگ خوش هم مي درخشند ، در بازيهاي بعدي نيمكت نشين مي شوند تا رئال در لاليگا به فلاكت بيافتد .
    مارسلو پس از درخشش در مقابل كپنهاگ ، نيمكت نشين مي شود تا هواداران شاهد بازي كند و نه چندان دلچسب كوئنت رائو باشند . آربلوا از سويي همچنان عليرغم فقدان هر گونه كيفيت فني ، مرد محبوب مربي ايتاليايي است و كارواخال ، بهترين مدافع فصل گذشته بوندسليگا بايد روي نيمكت بنشيند . از سويي ديگر ، بنزما كه كم كم دارد تبديل به گل نزن ترين مهاجم تاريخ رئال مي شود و شش بازي پياپي در لاليگا را بدون گل سپري كرده است ، همچنان فيكس است و قرار است فيكس هم بماند .آن هم در حالي كه موراتا روي نيمكت نشسته و منتظر معدود فرصت هاش است .
    از همه مهمتر ، ايكر كاسياس ، پس از سه سوپر واكنش در يك دقيقه در برابر تيم دانماركي ، در سيوتات نيمكت نشين مي شود و تماشا مي كند كه ديگو لوپز با يك گاف مضحك و ابتدايي ، تيم را تا آستانه شكست مي برد. البته تقصير از لوپز نيست . لوپز يك سال پيش همين موقع ها ، نيمكت نشين يك دروازه بان " بابا بزرگ "‌به نام پالوپ در سويا بود و مسلما اين بزرگنمايي كه در يك سال اخير توسط مربي سابق و امثالهم در مورد او صورت گرفته است ، باعث شد كه او تبديل به بادكنكي شود كه حالا مي تركد و يك گل تحقير آميز را تقديم لوانته مي كند .
    بازي در سي دقيقه آغازين نيمه اول خشك و بي اثر بود اما در دقايق پاياني كمي حساس تر شد . رئال فشار بيشتري وارد كرد و دي ماريا يك موقعيت دروازه خالي را نزد ، هر چند كه قبلش آفسايد گرفته شده بود . اسپك بازيكن لوانته روي ضربه سر كريستيانو كه به شكل مشخصي پنالتي بود هم توسط گونزالس گونزالس ، داور بازي ديده نشد .
    در نيمه دوم ، روي اشتباه مسلم كمك داور در نديدن آفسايد دياوارا ، لوانته پيش افتاد . هر چند كه كسي نمي تواند كتمان كند كه همين چهارشنبه گذشته بود كه كپي همين موقعيت را كاسياس در مقابل كپنهاگ مهار كرده بود اما ديگو لوپز مثل 9 ماه اخير ، باز هم در كلين شيت باز ماند و دروازه اش گشوده شد .
    با ورود مارسلو به جاي كوئنت رائو و موراتا و به خصوص خروج بنزما ،‌رئال مادريد تا حدودي راه افتاد و بيشتر و بيشتر مي تاخت . در حالي كه به نظر مي رسيد رئال در ده دقيقه پاياني به لطف فشار همه جانبه ، مي تواند به گل برسد ، ديگو لوپز يك پاس گل تماشايي را تقديم به بازيكن لوانته كرد و عيارش را نشان داد .
    اما اين موراتا بود كه رئال مادريد را اميدوار كرد . محصول آكادمي رئال به بنزما نشان داد كه نيازي نيست كه بيخود و بي جهت در زمين بدود . وظيفه اصلي يك مهاجم گلزني است كه اين جواهر به خوبي از پسش بر آمد . شايد بهتر است آنجلوتي اگر هنوز كه هنوزه نمي تواند او را درك كند ، عينك بزند و با ديده درست تري به استعدادهاي اين جواهر نگاه كند .بالاخره اين كريستيانو بود كه گل رستگاري را در دقيقه 94 به ثمر رساند تا عليرغم سناريوي عجيب كميته داوران ، رئال مادريد پيروز اين ميدان باشد .
    به هر صورت اين بازي خيلي چيزها را ثابت كرد . اول اين كه اگر به موراتا اعتماد شود ،‌مي تواند چندين برابر بهتر از بنزما باشد . بعد اين كه ديگو لوپز هر چقدر هم برخي به ناحق او را بالاتر از ايكر بدانند ، باز هم مرد لحظات بزرگ نيست . او رئال را تا يك قدمي يك شكست تحقير آميز هم برد . از سويي نبايد درخشش بي نظير لوكا مودريچ در اين بازي را فراموش كرد كه عملا در همه جاي زمين ديده مي شد و دوندگي بي اماني داشت .

موراتا :"در رئال وقتي اوضاع روبراه نيست ، نبايد نا اميد شوي "

آلوارو موراتا ، همچون سال گذشته در سيوتات تبديل به يك قهرمان شد . او گل بازگشت رئال را زد و به بنزما راه گلزني را نشان داد . وي گفت :" هواداران صبور باشند . اخيرا تغيرات زيادي داشتيم . مطمئنا بهتر از اين هم بازي خواهيم كرد . "
    وي افزود :"‌به خاطر گل و پيروزي خيلي خوشحالم . بالاخره فرصتم را پيدا كردم . در رئال وقتي اوضاع روبراه نيست ، نبايد عقب بكشي . "

آنجلوتي :" اگر رئال واقعا بازي كند ، پنج دقيقه هم براي پيروزي كافي است "

آنجلوتي پس از پيروزي مشكل مقابل لوانته گفت :"‌بردن خيلي مهم بود چرا كه خيلي مشكل بود . نا اميد نشديم . در نيمه دوم جنگيديم و لايق پيرو بوديم . نيازي نبود كه موراتا و خسه مرا متقاعد كنند . من به آنها به خوبي و به طور كامل اعتماد دارم و سعي مي كنم مثل گذشته به آنها ايمان داشته باشم . "
    وي در ادامه گفت :" موراتا مي تواند فيكس باشد . تجربه بنزما را ندارد اما جوان و با انگيزه است و مهارت خوبي در محوطه جريمه دارد . موراتا براي ما خيلي مهم است و خيلي خوب كار مي كند . موراتا گل نزد اما خيلي خطرناك بود . هر دويشان انگيزه زيادي داشتند . "
    مربي ايتاليايي در مورد روند بازي گفت :" در نيمه اول خوب نبوديم اما نيمه دوم كاملا متفاوت بود . نياز به تمركز بيشتري داشتيم . دو گل را به آنها كادو داديم و خيلي مشكل شد اما تيم فداكاري خوبي كرد تا نتيجه را برگرداند . البته از نظر فني و بدني ديديم كه زياد خوب نبوديم اما واكنش تيم در پايان عالي بود . وقتي بازيكنان مي جنگند ، مي توانند بهتر شوند . اگر رئال واقعا بازي كند ، پنج دقيقه هم براي پيروزي كافي است . برد مهمي بود . عالي بازي نكرديم اما شايسته برد بوديم /."

شاهكار هاي داوري / اسپك بازيكن لوانته پنالتي گرفته نشد + گل صد در صد آفسايد دياوارا !

قضاوت گونزالس گونزالس در بازي رئال مادريد و لوانته فضاحت بار به نظر مي رسيد . در دقيقه 35 به طرز مشخصي بازيكن لوانته در مقابل ضربه سر كريتسيانو با دستش اسپك زد . روي سانتر دي ماريا ، ستاره پرتغالي با سرش به توپ ضربه زد كه هكتور روداس با يك ضربه اسپك جلوي گل شدن اين صحنه را گرفت . صحنه اي كه شايد واليبال دوستان بيش از علاقمندان به فوتبال آن را تماشا كرده بودند !
    شاهكار ديگر بازي لحظه اي رقم خورد كه بابا دياوارا ، بازيكن لوانته در موقعيتي صد در صد آفسايد با ديگو لوپز تك به تك شد و گل تيمش را زد . به نظر مي رسد كه فشارهاي رسانه هاي كاتالونيا روي كميته داوران تاثير خودش را گذاشته است و داوران همچون سالهاي قبل در حال آسان كردن راه قهرماني براي كاتالان ها هستند .

سنگ پا هم كم آورد ! / مورينيو :"‌من بهترين رئال مادريد تاريخ را ساختم !!"

خوزه مورينيو مي گويد كه به دوره كاري اش در رئال مادريد افتخار مي كند . وي گفت :" چه كسي مربي بهترين رئال مادريد تاريخ بود ؟ من . 100 امتياز ، 121 گل ، ما در مقابل بهترين بارسلونايي كه تا كنون ديده ايم ، قهرمان شديم . من يكي هستم !"
    وي ادامه داد :"‌رئال مادريد تدافعي بود ؟ ما 121 گل زديم و 100 امتياز كسب كرديم . "
    پس از اين صحبت ها ، سنگ پاها نيز در گقتگوي اختصاصي با مرجع خبري رئال مادريد اعلام كردند كه در مقابل پر رويي اين مربي كم آورده اند و از اين كه به آنها لقب پررويي داده شده است ، اعلام توبه و برائت كردند !! چرا كه آنها هم به خوبي مي دانند كه بهترين رئال مادريد تاريخ همان تيمي بود كه زماني كه مورينيو هنوز نطقه اش بسته نشده بود ، در اروپا پنج بار پياپي قهرمان شده بود ، نه تيمي كه توسط دورتموند چهار تايي شد و در فينال كوپا مقابل اتلتيكو در خانه اش تحقير شد !

HALA MADRID

7. 6 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    LEFT WINGER
    بازیکن محبوب
    CR7 - SR4 - AGUERO - MARCO REUS -

SpainRealMadridSS_Tehran

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    309
    تشکر شده 701 در 450 پست

real پاسخ : ˙·٠•●♥ ^ کهکشانی ها - گفتگو و آنالیز خودمونی غول های سپید پوش اسپانیا ^ ♥●•٠·˙

چه قدر اين برد مقابل لوانته شيرين بود . ولي خدا كنه تا بازي با بارسا كه 5 ابان هست وضعيت تيم بهتر شه . 

و بايد به انجلوتي فرصت داد تا تفكرات خودش به بازيكنا منتقل كنه .  
    ویرایش توسط frank lampard : 10-06-2013 در ساعت 01:35

9. 5 کاربر از پست مفید frank lampard تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    CMF
    مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    CR7 All Of Players Sepahan & RM
    اسم واقعی شما
    Parsa

GermanySepahanRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    245
    تشکر شده 361 در 116 پست

ویترین امتیازات

هنوز که هنوزه باورم نشده که بردیم.......داشتم نتایج زنده رو دنبال میکردم 2-1 عقب بودیم بعد گفتم خدا لطفا این عدد یک رو 2 کن بعد دیدم دو شد خیلی خوشحال شدم بعد گفتم خدا برا شادی این هوادارا این عدد دو رو 3 کن رفتم و برگشتم دیدم 3 شده اون لحظه باورم نمیشد بردیم.......خدا رو شکر بردیم و داور که فاجعه بود.......گل لوانته آفساید بود و تو یه صحنه هم لوانته اینگار داشت والیبال بازی میکرد در کل نه بد بودیم نه خوب

11. 7 کاربر از پست مفید parsa real تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    گوش
    مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاناوارو
    اسم واقعی شما
    علیرضا

BrazilPersepolisRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,394
    تشکر شده 1,367 در 523 پست

کل بازی 1 طرف 10 دیقه آخر 1 طرف
    فقط 10 دیقه بازی جذاب بود
    نظر خاصی درباره بازی ندارم.
    نیمه اول که کلا توپ از نیمه زمین خودمون اونورتر نرفت
    برد کاملا شانسی بود و بخاطر بازیکنا بود که بردیم نه برنامه ی کارلتو
    البته من اگه میباختیمم ناراحت نمیشدم چون لیگ امسال مال یا بارسا یا اتلتیکو. که البته امیدوارم اتلتیکو قهرمان بشه. 1 تیم از مادرید
    امیدوارم بنزما تو تمرینات رئال مصدوم بشه که موراتا بتونه بازی کنه
    این کارلتو چه علاقه ای به این چزه ( مهاجم 20 ساله هه) داره هر بازی اونو میفرسته تو
    1 بازی په په رو نیمکته راموس تو. 1 بازی راموس رو نیمکت په په تو اصلا معلوم نیست چند چنده این کارلتو. البته جفتشون ر*دن
    به نظر من راموس مث چند سال پیش راست بازی کنه په په و واران وسط خیلی بهتره چون چیز خاصی تا الان از کارواخال ندیدم

ولی برد خیلی خیلی شیرینی بود واسه من
    هیچکدومتون از این برد بیشتر از من خوشحال نشدید. حتی خود رونالدو
    داداش بارسایی من کنارم نشسته بود. دیقه 86 که لوانته گل زد 60 متر پرید هوا. من مات و مبهوت نشسته بودم
    وقتی موراتا گل زد خیلی خوشحال شدم. اونم گفت به زور دارید مساوی میکنید
    وقتی سلطان گل زد من فقط بالشو گاز گرفتم و جیغ زدم که بابام اینا بیدار نشن
    بعد داداشم حرصش در اومد رفت خوابید. یعنی 1 بارسایی باید اینطوری حرصش دربیادا

من که امیدم فقط به جام حذفی و جام قهرمانانه
    ویرایش توسط ("_") : 10-06-2013 در ساعت 12:42

13. 6 کاربر از پست مفید ("_") تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

دیشب رئال جنگنده رو دیدم ، رئال حمله زیاد می کرد اما متاسفانه از موقیعت ها زیاد استفاده نمی کنیم یعنی یه تموم کننده خوب جزء رونالدو نداریم! وگرنه مطمئنن بیشتر گل میزدیم.

نیمه اول تقریبا بازی معمولی بود و بازی زیبا از نیمه دوم شروع شد. من به دلم آگاه بود رئال میبره و با خیال راحت نشستم کاره طراحیمو انجام بدم البته جلوی تلوزیون
    .

نیمه دوم در پرس کردن موفق نبودیم و اگر جلوی ضدحمله لوانته رو می گرفتیم شاید 2 گل رو نمی خوردیم!. دیشب مارسلو مودریج موراتا رونالدو واران و دیماریا خیلی خوب کار کردن و دلیل بردمون هم فقط اینا بودن.

دقیقه 85 فکر کنم بود که 2-1 شد و گفتم دیگه باختیم و گفتم خاک تو سرشون با این بازیشون ( البته کوچولو امید داشتم). موراتا که گل زد گفتم مثل بازی با دورتمند رئال میزنه و خلاصه رونالدو گل زد.

من که داشتم طراحی می کردم وقتی رونالدو گل زد بلند شدم (هیچ کس هم خونه نبود) جاتون خالی اینقدر جیغ زدم که نگو
    . برد خیلی شیرینی بود.

هفته بعد با مالاگا داریم امیدوارم بتونیم بازی رو جدی تر از این بگیریم و نزاریم برای دقیقه 90 که کارمون سخت شه

HALA MADRID

15. 7 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

زمان الكلاسيكو مشخص شد : چهارم آبان ، 19:30

خاوير تباس ، رئيس سازمان ليگ اسپانيا اعلام كرد كه الكلاسيكوي رفت لاليگا در نيوكمپ در روز شنبه ، چهارم آبان ساعت 19:30 برگزار خواهد شد .
    اين بازي بدين ترتيب براي بدست آوردن بازار آسيايي در ساعات ظهر برگزار مي شود .

كادر پزشكي رئال مخالف فشار آوردن به بيل بود

كادر پزشكي رئال مادريد به آنجلوتي و دستيارانش توصيه كرده بود كه به بيل فشار نياورند . در حقيقت چند تن از اعضاي كادر پزشكي رئال توصيه به آنجلوتي گوشزد كرده بودند كه نيازي به فشار آوردن نيست و نبايد اين بازيكن اين قدر زود در بازيهاي رسمي حضور پيدا مي كرد .
    اين اعضا از همان زمان پيش بيني مي كردند كه بازي كردن بيل ممكن است كه باعث يك مصدوميت طولاني تر شود . كسي به حرفشان گوش نداد و حالا حاصلش اين است كه گرت بازي نمي كند و حداقل دو هفته ديگر از ميادين دور خواهد بود .

آناليز فني بازي با لوانته : محو شدن ايسكو در بي نظمي تاكتيكي

رئال در سيوتات والنسيا اذيت شد و بيشتر به پاس شهامت و جسارتش برد تا فوتبال . موراتا و كريستيانو بازي را برگرداندند اما اين وسط چيزي در مورد بازي تيم عوض نمي شود . رئال 1-0 عقب افتاد و آنجلوتي نمي دانست چه كار كند . او يك راهكار تكراري داشت و باز هم ايسكو را فدا كرد . حالا سوال اين جاست : ايا آنجلوت از خريد جديدش خوشش نمي آيد كه مدام او را تعويض نمي كند ؟ چرا ايسكو پس از شروع خوبش اين گونه افت كرد ؟ مسلما دو تعويض پياپي براي اين بازيكن جوان ذائقه خوشي ندارد اما حقيقت اين است كه بي نظمي تاكتيكي باعث محو شدن او در تيم شده است . او ديروز هم در رئال نقشي نداشت ،‌همان طور كه مودريچ و خديرا هم نقشي نداشتند .
    انجلوت اين را ديد . موراتا را آورد تا 3-3-4 بازي كند . رئال مادريد سرحال تر شد . انرژي بيشتري گذاشت و حفظ توپش بيشتر شد . اما ه بيش از اين نياز بود . دقايقي بعدش ، بنزما بيرون آمد و خسه به سمت راست رفت . بدين ترتيب موراتا به پست اصلي خود كه مهاجم نوك بود رفت و گل تساوي را زد . رئال بدون ايسكو و بدون بنزما و با حضور خسه و موراتا راه افتاد . شايد آنجلوتي اين حس را داشته باشد كه تلاشش جوا داده است اما مسلما هيچ كس نمي تواند باور كند كه دليل برد ديشب ، فوتبال بوده اشد و نه تعصب .

كارشناس داوري آس : يك پنالتي به سود رئال سوخت

قضاوت گونزالس گونزالس در بازي رئال و لوانته قابل قبول بود . او البته دو بار ديگر مي توانست به كوئنت رائو كارت زرد بدهد . يك بار در دقيقه يك كه ضربه خشني به روبن زد و ديگري در دقيقه 4 كه چومترا را زد . كوئنت رائو انگار به زمين آمده بود تا كارت گيرد .
    او از پس همه صحنه ها در محوطه جريمه به جز يكي بر آمد . در دقيقه 17 ، واران توپ را در محوطه جريمه زد و با بابا هم برخورد فيزيكي داشت اما پنالتي نبود چرا كه اول توپ را زد . در دقيقه 23 ، به نظر مي رسيد كه ناوارو روي آربلوا پنالتي كرده باشد اما اين طور نبود چرا كه برخورد زياد جدي نبو د .در دقيقه 34 ، روداس توپ را با دست زد . مشخصا پنالتي بود و حتي مي تونست كارت داده شود چرا كه مشخصا اين صحنه مي توانست گل شود . در دقيقه 41 هم ناوارو پنالتي نكرد و توپ را زد .
    در نيمه دوم خطاهاي زيادي انجام شد اما داور بدون دادن كارت هاي اضافي بازي را كنترل كرد . در مورد گل اول لوانته هم بايد گفت كه در تصاوير تلويزيوني زاويه خوبي وجود نداشت و بايد به نظر كمك داور احترام گذاشت .

فيگو :" اگر در نيوكمپ كله خوك را مي ديدم ، آن را مي خوردم !"

رفتار وحشيانه هواداران بارسا با فيگو در نيوكمپ را مي توان اوج وحشگيري قرن 21 دانست . پيشكسوت پرتغالي هنوز آن روزها را فراموش نكرده است . وي مي گويد :"‌آن شب خيلي ترسيدم چرا كه مي ترسيدم درون بازي چيزي به سمتم پرتاب شود . قسم مي خورم كه كله خوك را نديدم ، اگر مي ديدم ، كمي از آن را مي خوردم و پيش غذايم مي شد . "
    وي افزود :" فكر نمي كنم كه درست باشد كه كسي با كله خوك وارد استاديوم شود . اين ورزش نيست اما به هر حال اين آخر دنيا نبود . "

آلكورتا :" اگر من جاي كاسياس بودم ، مي رفتم "

رافائل آلكورتا ،‌بازيكن اسبق رئال گفت كه اگر جاي كاسياس بود ف از رئال مي رفت . وي در مورد شرايط ايكر گفت :"‌اگر جاي او بودم ، از رئال مي رفتم . نه اين كه بخواهد به خاطر جام جهاني برود چرا كه دل بوسكه به او اعتماد دارد . بلكه به اين خاطر كه بتواند بيشتر بازي كند .
    وي افزود :"‌دل بوسكه همچنان اعتقاد دارد كه كاسياس بهترين است . والدس بايد اين را بفهمد . به نظرم والدس توانايي هاي خوبي دارد اما از اين كه بازي نمي كند ، نبايد عصباني شود . "
    وي در مورد آنجلوتي نيز گفت :"‌فكر نمي كنم كه مشكلي پيدا كند . با تجربه است و در تيمهاي خوبي بوده است . به نظرم فقط بايد مشخص كند كه از تيم چه مي خواهد . مسلما نه تنها حفظ توپ ، بلكه ضد حملات نيز مي توانند در تيمش مهم باشند . "

خديرا :"‌با اوزيل ، آرسنال بهترين تيم انگليس شده است "

سامي خديرا ، هافبك آلماني رئال مادريد در مصابحه با ديلي ميرور به تمجيد از پيوستن مسعود اوزيل به آرسنال پرداخت و حتي توپچي ها را بهترين تيم ليگ انگيس خواند .
    خديرا گفت :"‌مسعود يك نابغه است . فقط اين گونه مي توان او را توصيف كرد . با او ، آرسنال تبديل به بهترين تيم انگليس شده است . " و در ادامه گفت :"‌رفتنش بازيكنان رئال را نا اميد كرد چرا كه در پستشبهترين است اما بايد تصميمش را به عنوان يك دوست و يك بازيكن درك كرد . "

HALA MADRID

17. 6 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    کاپلو
    بازیکن محبوب
    CR7 - RAUL
    اسم واقعی شما
    masoud

EnglandPersepolisRealMadrid

Raul

تشکر ها
    856
    تشکر شده 1,005 در 319 پست

آمار بد بنزما .هر 326 دقيقه 1 گل
    براي همينه 92 درصد كاربران ماركا خواستن موراتا فيكس باشه

+++++++++

19. 6 کاربر از پست مفید sss تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    گوش
    مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاناوارو
    اسم واقعی شما
    علیرضا

BrazilPersepolisRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,394
    تشکر شده 1,367 در 523 پست

به خدا فقط فرصت میخواد که خودشو نشون بده بازیکن خوبیه
    به نظر من تا نیم فصل بازیش بده و گاهی با کریم تویض کنه بعد سوارز رو بخریم
    شاید بگین خریدش دیوانگیه ولی مطمئم وقتی بیاد کاملا عوض میشه
    کجایی فن نیستروی؟

21. 7 کاربر از پست مفید ("_") تشکر کرده اند .

صفحه 24 از 39 نخستنخست ... 14222324252634 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع