فقط به پرويز پيشنهاد مى دهم، در كارش دخالت نمى كنم

غلامحسين مظلومى: اگر پورحيدرى برود، سرپرست استقلال مى شوم

تا كنون نه عليه پرويز حرف زده ام، نه فتح الله زاده غلامحسين مظلومى مديرسال گذشته تيم استقلال احتمال دارد در اين فصل هم همان سمت را بگيرد البته با اين تفاوت كه ديگر نام اين سمت مدير تيم نيست و به «سرپرستى» تغيير يافته است.
با عضو كنونى كميته فنى و رئيس كميته انضباطى باشگاه استقلال گفت و گويى را انجام داديم كه ما حصل آن را در ادامه مى خوانيد:

• چرا چند روز براى قبول سمت هاى جديد خود در باشگاه استقلال معطل كرديد؟
- مى خواستم در اين مدت قبل از هر چيز از تمام دوستان رخصت بگيرم و همچنين كمى در مورد قبول اين سمت فكر كنم. قصد داشتم كمى تامل كنم تا ببينم از پس اين سمت ها بر مى آيم يا خير.

• كه به نتايج خوبى رسيديد؟
- بله، من جا دارد از فتح الله زاده تشكر كنم كه هميشه نظرش نسبت به پيشكسوتان مثبت بوده است. فتح الله زاده بارها اين راهكار را اجرا كرده و اتفاقاً موفق هم بوده است. اميدوارم با درايت خود استقلال را به سرمنزل مقصود برساند.

• شايد بحث تكرارى باشد اما باز هم ماجراى اختلاف شما با پرويز مظلومى، برادرتان و اينكه احتمال دارد اين اختلافات به استقلال ضربه بزند، شنيده مى شود...
- (حرفم را قطع مى كند) من نمى دانم اين اختلافات چيست كه به آن دامن مى زنند؟ ببينيد در هر خانواده اى گاهى اوقات اختلافى به وجود مى آيد و من نيز با پرويز در مواردى اختلاف داشته ام اما او برادرم است و دوستش دارم. من از پرويز بزرگترم و او همواره به من احترام گذاشته است.

• اما مصاحبه اى كه شما چندى پيش عليه او انجام داديد نشان مى داد هنوز هم با وى اختلاف داريد!
- كدام مصاحبه؟

• مصاحبه اى كه گفته بوديد «پرويز بايد مى گفت اگر برادرم نباشد، من هم نيستم».
- من اينطور نگفتم و از حرف هايم برداشت اشتباه شد. زمانى كه در استقلال بازى مى كردم گفتم كه اگر پرويز نباشد، من هم نيستم گفته من اين بود اما از آن برداشت اشتباه شد. هيچ وقت ادعايى نداشته و ندارم. من دنبال پست و مقام نيستم. اين را هم بگويم مگر پارسال كه مدير تيم بودم زير نظر كادر فنى كار مى كردم، پس حضور من ربطى به پرويز نداشت. در اين خصوص اصلاً پرويز نبايد به من زنگ مى زد.

• در آن مصاحبه صحبت هايى را هم عليه فتح الله زاده انجام داديد. فكر نمى كنيد همان مصاحبه باعث شد تا
فتح الله زاده شما را به استقلال بياورد.
- من عليه فتح الله زاده هيچ گاه حرف نزدم. فقط گفته بودم كه انتظار داشتم از من يك قدردانى خشك و خالى بكند. او مدير توانايى است و بى ترديد براى اين موضوع مرا به استقلال نياورده است. حالا كه آمده ام مى خواهم كمك كنم و قدمى كوچك در راه موفقيت استقلال بردارم.

• به نظر شما وجود كميته فنى در استقلال مفيد خواهد بود؟
- چرا كه نه، اين كميته از اعضاى با سابقه اى تشكيل شده كه همگى استقلال را دوست دارند. قطعاً مفيد است.

• فكر نمى كنيد در طولانى مدت شاهد اختلافاتى بين اعضاى كميته فنى و كادر فنى باشيم؟
- خير، در كميته فنى من و ساير دوستان نظراتمان را به كادر فنى مى دهيم و قرار نيست در كار پرويز دخالت كنيم كه باعث بروز اختلاف شود.
در استقلال تصميم گيرنده اول و آخر پرويز مظلومى است.
قطعاً يك دست صدا ندارد و حالا مى خواهيم با همكارى يكديگر استقلال را به موفقيت برسانيم.

• شنيده ايد احتمال دارد منصور پورحيدرى از استقلال برود؟
- بله، چيزهايى شنيده ام، البته اميدوارم اين اتفاق نيفتد. منصور هم مثل ساير كسانى كه در استقلال هستند برايم عزيز است و دوستش دارم.

• گفته مى شود شما جايگزين پورحيدرى مى شويد!
- چرا اين سمت را قبول نكنم. مگر پارسال بد كار كردم؟ من از پورحيدرى رخصت مى گيرم و اين پست را درصورت دادن پيشنهاد قبول مى كنم؛ البته بايد
فتح الله زاده ترجيح دهد كه لياقتش را دارم يا خير. اگر سرپرست باشگاه اجازه را صادر كند اين پست را قبول مى كنم، هر چند كه تاكيد مى كنم اميدوارم پورحيدرى در استقلال بماند.

• شرايط استقلال چگونه است؟
- استقلال روز به روز هماهنگ تر مى شود و خطرناك تر. در چند بازى اول با توجه به تمرينات سنگين بدنسازى بازيكنان در شرايط خوبى قرار نداشتند اما اكنون بدن ها ول كرده و همه آماده هستند. ديديد كه در بازى با پيكان هم بازيكنان چقدر خوب بازى كردند.

• بازى امروز مقابل نفت را چگونه مى بينيد؟
- اين بازى ۳ امتياز ويژه دارد. نفت تيم خوبى است اما ما با مديريت خوب
فتح الله زاده و پرويز خان به دنبال اين هستيم كه پيروز شويم.نفت مهره هاى ارزشمندى دارد و مربى با تجربه اى بالاى سرش است.اميدوارم نتيجه بازى امروز به سود استقلال باشد تا بتوانيم در جدول صعود كنيم.