اين ضربهها را از يك برزيلي معروف ياد گرفتم
ميلاد ميداودي: وقتش بود براي استقلال كاشته بزنم
ايران ورزشي- چهارشنبه شب، شبي فراموش نشدني در خاطرات ورزشي ميداودي است. ميپرسيد چرا؟ لحظهاي كه او پشت توپ قرار گرفت و از فاصلهاي حدود 35 متري توپ را به سوي دروازه پيكان شليك كرد را به ياد بياوريد. توپ با چنان ضرب و انحراف گيجكنندهاي به سوي دروازه ميرزاپور رفت كه جاي هيچ واكنشي را براي او باقي نگذاشت. معمولاً اين گلها هرچند سال يك بار در فوتبال ما ميرويد. شايد آخرين صحنه زيبايي كه در ذهن حك شده باشد گلي است كه علي كريمي اواخر دهه 70 از وسط زمين وارد دروازه بهزاد غلامپور كرد!
با گلي كه زدي همه را به وجد آوردي. فكر ميكردي آن توپ وارد دروازه شود؟
-بله، وقتي پشت توپ قرار گرفتم مطمئن بودم توپ گل ميشود. به خاطر همين وقتي توپ را شليك كردم مسيرش را به دقت زير نظر داشتم تا به مقصد برسد!
ميرزاپور پس از بازي گفته كيفيت نامناسب توپها باعث گل شدن شده؟!
نميدانم شايد راست بگويد. ميرزاپور از دوستان خوب من است و ارزش زيادي برايش قايلم. حتماً توپها اشكالي داشته كه ميرزاپور اين حرف را زده.
از حرفهايش ناراحت نيستي؟
نه، گفتم كه ابراهيم رفيق صميمي من است و با هم در استقلال اهواز همبازي بوديم.
در 2 بازي اول براي استقلال 3 گل زدي. انگار دوباره موتور گلزنيات روشن شده؟!
ديگر وقتش بود گل بزنم. البته نميخواستم مثل گلهاي قبل باشد. وقتش بود براي استقلال كاشته بزنم. شكر خدا همين طور هم شد و توپ همان جايي رفت كه بايد ميرفت.
نيمه اول هم يكي زدي كه ميرزاپور از زير طاق درآورد!
روي اين ضربات خيلي كار كردم. وقتي در الاهلي امارات بودم از ماركوس اوسنسائو يكي از كاشتهزنهاي معروف برزيلي ياد گرفتم كه چطور بايد توپ را شليك كنم. ما معمولا پس از هر تمرين ميايستاديم و حدود يك ساعت روي اين ضربهها تمرين ميكرديم. اگر يادتان باشد سال قبل هم در استقلال اهواز از اين كاشتهها ميزدم.
اما تو در استقلال تنها نيستي.
بله، ميدانم. مجتبي و ايمان هم كاشتهزنهاي قهاري هستند و فكر ميكنم در اين كار تبحر دارند.
پس از گل معلوم نبود ميخواهي كدام سمت بروي؟
آنقدر خوشحال بودم كه مسير را گم كرده بودم. به هر حال 2 بازي بود گل نزده بودم و زير فشار بودم.
چرا احساس ميكني زير فشار هستي، تو كه مهاجم نوك استقلال نيستي؟
درباره پست بازيام بايد بگويم هر جا كادر فني بخواهد بازي ميكنم. در همين پست هم صاحب فرصتهاي زيادي ميشوم كه بايد به نحو احسن از آنها استفاده كنم.
قبلا گفته بودي ميخواهي ركورد بزني. فكر ميكني بتواني اين كار را انجام بدهي؟
براي آقاي گلي خيلي انگيزه دارم اما فكر ميكنم شكستن ركورد گلزني كار سختي است. خيليها از قول من نوشته بودند ركورد گلزني فوتبال ايران را ميشكنم اما من هنوز آنقدر احساساتي نشدم كه از اين اظهارنظرها داشته باشم.
و بازي با نفت تهران؟
اميدوارم در اين بازي هم پيروز بشويم تا فاصلهمان با صدر جدول كم بشود