كاش كميته انضباطى جريمه مرا تعليق مى كرد
آشوبى: به نحسى پيراهن شماره ۱۷ اعتقاد ندارم
فرزاد آشوبى هافبك ملى پوش استقلال گفت: به نحسى پيراهن شماره ۱۷اعتقادى نداشته و با آن در فصل جديد مى درخشم.او پس از پايان ديدار تيم هاى استقلال و پيكان كه منجر به پيروزى ۳ بر صفر شاگردان مظلومى شد، اظهار داشت: در نيمه اول چندان بازى خوبى انجام نداديم؛ اما با شروع نيمه دوم، خيلى بهتر شديم. استقلال شايسته برد بود و نشان داد در هر لحظه مى تواند نتيجه را به سود خود تغيير دهد. وى درباره شرح وظايف خود و فيليپ آلوز دسوزا، گفت: شرح وظايف ما يكى نيست. اگر دقت كرده باشيد، آلوز در كارهاى هجومى به تيم ما كمك مى كند. او در بازى هاى گذشته نيز به خاطر اضافه شدن نفرات حمله موفق شد چندين پاس گل به مهاجمان استقلال بدهد.هافبك تيم استقلال درباره اينكه سال گذشته كسى پيراهن شماره ۱۷ را نمى پوشيد و شايد اين مسئله به خاطر نحسى اين شماره پيراهن كه متعلق به احمد مومن زاده بود، گفت: نمى دانستم چنين مسئله اى وجود دارد. حالا هم كه مى دانم، اين حرف ها بيان مى شود، باز هم شكى نداشته و اين پيراهن را مى پوشم. فرقى نمى كند شماره پيراهن فوتباليست چه باشد اما به نحسى و اين صحبت ها اعتقادى ندارم. با همين پيراهن براى استقلال خواهم درخشيد. وى در خصوص جريمه اى كه كميته انضباطى به خاطر مصاحبه عليه يكى از مسئولان فدراسيون برايش در نظر گرفته است، اظهار داشت: بهتر بود آنها جريمه من را به حالت تعليق درمى آوردند يا حداقل قبل از اين موضوع مسئله را به من اطلاع مى دادند. در كل، صحبت هايى دارم كه در چند روز آينده با مسئولان كميته انضباطى در ميان خواهم گذاشت.