مشکل استقلال اینه که ترکیب تیمش تشکیل میشه از مجموعه ای از بازیکنان خیلی خوب و خیلی ضعیف !
یعنی یا بازیکنان تیمش خیلی خوب هستند ( مثل خسرو حیدری, ساموئل, فرهاد مجیدی,آندرانیک تیموریان, مهدی رحمتی)
و یا اینکه بازیکنان اسمی خیلی ضعیف داره که از همه افتضاح تر جواد نکونامه . من واقعا موندم چی توی این بازیکن می بینن که سالهاست وسط میدان تیم ملی دست این بازیکنه !
توی درگیری ها که شرکت نمی کنه. دیروز توی یک صحنه یک بازیکن بسیار نحیف مثل تبریزی (هافبک اصفهان) توی فشار پا به پا توپ رو از نکونام عبور داد
یک صحنه دیگه هم نکونام می تونست درگیر شه اما نشد و دفاع ذوب آهن توپ رو گرفت و تیم از حمله به دفاع رفت !
از این نمونه ها زیاده
یا اینکه سیاوش اکبرپور , هاشم بیک زاده , امیرحسین صادقی , آرش برهانی , نیکبخت واحدی , پژمان نوری .... این ها هم در حد استقلال نیستن
به نظر من اگه می بینیم یکی مثل فردین عابدینی سوتی می ده می تونیم تحمل کنیم. چون دل هواداران استقلال به این خوشه که این بازیکن جوونه و آینده داره ... اما بازیکنان مسن درب و داغون به چه درد می خورن؟
به نظر من زحمت تیم رو 6-7 نفر می کشن و بقیه دارن بازی همه رو خراب می کنن و تا زمانی که تیم بالانس نشه تیم همین جوری سینوسی نتیجه می گیره