Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 128

Threaded View

مدير كل سايت

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونجر
    بازیکن محبوب
    رونالدو برزیلی
    اسم واقعی شما
    جـــعفر

Iran

Ronaldo

تشکر ها
    1,434
    تشکر شده 18,131 در 2,635 پست

پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر در مورد بازی های استقلال در لیگ و جام حذفی 92-93

مشکل استقلال اینه که ترکیب تیمش تشکیل میشه از مجموعه ای از بازیکنان خیلی خوب و خیلی ضعیف !
    یعنی یا بازیکنان تیمش خیلی خوب هستند ( مثل خسرو حیدری, ساموئل, فرهاد مجیدی,آندرانیک تیموریان, مهدی رحمتی)
    و یا اینکه بازیکنان اسمی خیلی ضعیف داره که از همه افتضاح تر جواد نکونامه . من واقعا موندم چی توی این بازیکن می بینن که سالهاست وسط میدان تیم ملی دست این بازیکنه !
    توی درگیری ها که شرکت نمی کنه. دیروز توی یک صحنه یک بازیکن بسیار نحیف مثل تبریزی (هافبک اصفهان) توی فشار پا به پا توپ رو از نکونام عبور داد
    یک صحنه دیگه هم نکونام می تونست درگیر شه اما نشد و دفاع ذوب آهن توپ رو گرفت و تیم از حمله به دفاع رفت !
    از این نمونه ها زیاده
    یا اینکه سیاوش اکبرپور , هاشم بیک زاده , امیرحسین صادقی , آرش برهانی , نیکبخت واحدی , پژمان نوری .... این ها هم در حد استقلال نیستن
    به نظر من اگه می بینیم یکی مثل فردین عابدینی سوتی می ده می تونیم تحمل کنیم. چون دل هواداران استقلال به این خوشه که این بازیکن جوونه و آینده داره ... اما بازیکنان مسن درب و داغون به چه درد می خورن؟
    به نظر من زحمت تیم رو 6-7 نفر می کشن و بقیه دارن بازی همه رو خراب می کنن و تا زمانی که تیم بالانس نشه تیم همین جوری سینوسی نتیجه می گیره
    WelCome To Derby

2. 4 کاربر از پست مفید Derby تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع