Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 307

Threaded View

مدیر هواداران بارسلونا

سوادکوه '|',,|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡
    پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا . ونگر
    بازیکن محبوب
    تمام بازیکنای بارسا . رونالدینهو . بوفون . دل پیرو
    اسم واقعی شما
    سعید

ArgentinaBarcelonaJuventus

Lionel Messi

تشکر ها
    4,653
    تشکر شده 4,292 در 1,193 پست

بارسلونا پاسخ : اخبار باشگاه کاتالان ها (اختصاصی) - 2014 - 2013

مارکز: «بارسلونا مدافعی را جذب کند و به مشکلات پایان دهد»

مدافع سابق بارسلونا، رافائل مارکز، در مصاحبه ای با روزنامه موندو دیپورتیوو عنوان کرد که راه حل جالبی برای مشکل دفاع بارسلونا دارد. این بازیکن 34 ساله هم اکنون برای تیم لئون مکزیک بازی میکند و باشگاه قبلی او نیز پس از بارسلونا، نیویورک رد بولز بود.

این بازیکن مكزيكي در سال 2003 به بارسا پیوست و کمک شایانی در خط دفاعی به همراه کارلوس پویول به بارسلونای رایکارد کرد. او بارسا را در سال 2010 ترک کرد. در ادامه مصاحبه این بازیکن را با هم میخوانیم.

شرایطت با تیم حال حاضرت لئون چگونه است؟
    خیلی خوب است؛ ما در مسابقات لیگ قهرمانان خوب شروع کردیم. تا به حال بهترین دفاع را داشته ایم و امیدوارم به فینال راه پیدا کنیم.

آیا اخبار بارسا را در مکزیک پیگیری میکنید؟
    بله، من تمام اتفاقات اطراف باشگاه را دنبال میکنم.

به نظر شما با اینکه بارسلونا در 2 سال گذشته مشکل دفاعی داشته است چرا مدافعی خریداری نشده است؟
    من فکر میکنم آنها میخواهند از داشته های خود استفاده کنند حتی اگر بدون مدافع مرکزی بمانند. به نظر من بهتر است که این منطقه را هرچه زود تر پوشش دهند.

در نظر شما شاخصهای یک مدافع خوب که به بارسلونا کمک کند چیست؟
    شاخصهایی که مطرح است اینها هستند که دید خوبی از بازی داشته باشد،فرار خوب با توپ، پیش بینی و دفاع عالی داشتن باشند.

ازتمام نامزدهای ذکرشده برای این پست، کدامیک برای بارسلونا بهتر هستند؟
    به نظر من دو بازیکن برزیلی یعنی تیاگو سیلوا و داوید لوییز تمام شاخصهای ذکر شده را دارند.

آیا فکر میکنید بازیکنانی مانند پویول، پیکه، ماسکرانو و بازیکنان جوانی مانند بارترا برای کل فصل مناسبند؟
    نه حقیقتا، نبود هریک از آنها به هردلیلی میتواند بار سنگینی را به دوش سه نفر دیگر در کل مسابقات پیشرو بگذارد.

آیا فرد دیگری که ناشناخته تر ازدیگران است را برای این پست مناسب میدانید؟
    به نظر من هکتور مورنو برای اضافه شدن به تیم مناسب است.

چرا شما فکرمیکنید که بارسلونا به زودی از خط دفاع ضربه میخورد؟
    من فکر میکنم آنها به زودی ضربه خواهند خورد به خاطر اینکه تیمهای دیگر به خوبی بارسلونا را آنالیز میکنند و نقاط قوت و ضعف را میدانند... تیمها هم اکنون میدانند که چگونه مقابل بارسلونا بازی کنند و این میتواند در بخش دفاع بارسلونا را آسیب پذیر کند.

درفصول گذشته و با مربیگری گواردیولا، بارسلونا با سیستم منطقه دفاعی بازی میکرد ولی اکنون با سیستم یارگیری نفر به نفر بازی میکند، به نظر شما کدامیک مناسب تر است؟
    فکر میکنم سیستم منطقه دفاعی خوب بود، اگرچه آنهم نواقص و محاسن خود را داشت.در این سیستم شما مناطق خطرناک را تحت پوشش دارید ولی ممکن است که شما بعضی از گلزنان حریف را آزاد بگذارید که این خطرناک است.

نظر شما در مورد تغییر ویلانووا و تاتا مارتینو چیست؟
    راستش را بخواهید او را به درستی نمیشناسم ولی فکر میکنم که تفکرات مارتینو بسیار شبیه به بارسلوناست. فکر میکنم که این به فلسفه باشگاه کمک خواهد کرد

VIVA BARCA
    Mes Que Un Club

2. 2 کاربر از پست مفید Saeid~Barca تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)