Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 386

Hybrid View

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

پیش فرض پاسخ : ˙·٠•●♥ ^ کهکشانی ها - گفتگو و آنالیز خودمونی غول های سپید پوش اسپانیا ^ ♥●•٠·˙

نقل قول نوشته اصلی توسط mamaly7 نمایش پست ها
    حالا هی بگید خوزه بد بود این کارلتو داره با این سیستم مزخرفش تیم رو به گند میکشه به خدا حفظ توپ هیچ کاری برای ما نمیکنه ما کریس و دیماریا و اوزیل رو داریم باید مثل تیم خوزه با استفاده از پاس های عمقی اوزیل و سرعت زیاد کریس به گل برسیم نه حفظ توپی که عملا خلاقیت رو از بازیکن ها مون گرفته به خدا خیلی نگران این تیم هستم که افتاده زیر دست کارلتو .
    ممد جان درست نیست اینطوری حرف بزنی!!!!!. آنجلوتی تازه اومده نباید توقع داشته باشیم که طی 2-3 هفته تیم رو تاپ کنه که!!!!. همه چیز با گذر زمان حل میشه. ما فقط باید منتظر باشیمو از تیم حمایت کنیم. اگه بخوایم از آنجلوتی بد بگیم که نمیشه..... رئالیا چه ایران چه خارج از ایران همیشه دارن انتقاد می کنند به جای حمایت.!

HALA MADRID

2. 3 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    ژوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    کریستیانو رونالدو
    اسم واقعی شما
    محمد

PortugalRealMadridRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,600
    تشکر شده 3,163 در 827 پست

پیش فرض پاسخ : ˙·٠•●♥ ^ کهکشانی ها - گفتگو و آنالیز خودمونی غول های سپید پوش اسپانیا ^ ♥●•٠·˙

نقل قول نوشته اصلی توسط AL1reZA نمایش پست ها
    ممد جان درست نیست اینطوری حرف بزنی!!!!!. آنجلوتی تازه اومده نباید توقع داشته باشیم که طی 2-3 هفته تیم رو تاپ کنه که!!!!. همه چیز با گذر زمان حل میشه. ما فقط باید منتظر باشیمو از تیم حمایت کنیم. اگه بخوایم از آنجلوتی بد بگیم که نمیشه..... رئالیا چه ایران چه خارج از ایران همیشه دارن انتقاد می کنند به جای حمایت.!

خب داداش شما درست میگی باید حمایت کنیم ولی میشه بگی از چی یا از کی از کدوم بازی از کدوم تاکتیک بحث تازه اومدن کارلتو نیست اون که یه مربی تازه کار نیست یه حرفه ای تازه مگه زمان بازی های پیش فصل رئال کم بوده که هنوز نتونسته تشخیص بده که چه تاکتیکی بدرد رئال میخوره این رو هم بگم که تو لالیگا حریف ما باید فقط و فقط بارسا باشه نه اینکه گرانادا رو به زور یک هیچ شکست بدیم .
    یه بار گفتم بازم میگم فلسفه کارلتو بدرد رئال نمیخوره .

REAL MADRID

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. 2 کاربر از پست مفید mamaly7 تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

خب داداش شما درست میگی باید حمایت کنیم ولی میشه بگی از چی یا از کی از کدوم بازی از کدوم تاکتیک بحث تازه اومدن کارلتو نیست اون که یه مربی تازه کار نیست یه حرفه ای تازه مگه زمان بازی های پیش فصل رئال کم بوده که هنوز نتونسته تشخیص بده که چه تاکتیکی بدرد رئال میخوره این رو هم بگم که تو لالیگا حریف ما باید فقط و فقط بارسا باشه نه اینکه گرانادا رو به زور یک هیچ شکست بدیم .
    یه بار گفتم بازم میگم فلسفه کارلتو بدرد رئال نمیخوره .
    خیلی خوب من تسلیم.

اما یادم هست روزی که همین طوری راجب مورینیو هم می گفتی... مورینیو اول فصل ناراضیمون می کرد اما آخر فصل راضیمون می کرد.

کارلتو مربی حرفه ای هست اما تیم باید با سبک کارلتو جور بشه مخصوصا کریس که پستش عوض شده.

در دومین بازی نتیجه گیری سریع با مورینیو درست نیست! خوده کارلتو می گه آخر فصل مقایسه کنید

HALA MADRID

6. 2 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    ژوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    کریستیانو رونالدو
    اسم واقعی شما
    محمد

PortugalRealMadridRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,600
    تشکر شده 3,163 در 827 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AL1reZA نمایش پست ها
    خیلی خوب من تسلیم.

اما یادم هست روزی که همین طوری راجب مورینیو هم می گفتی... مورینیو اول فصل ناراضیمون می کرد اما آخر فصل راضیمون می کرد.

کارلتو مربی حرفه ای هست اما تیم باید با سبک کارلتو جور بشه مخصوصا کریس که پستش عوض شده.

در دومین بازی نتیجه گیری سریع با مورینیو درست نیست! خوده کارلتو می گه آخر فصل مقایسه کنید
    خب صبر کن داش علی خوزه تاکتیکش حرف نداشت و لی بعضی تصمیماتش رو مخ بود نمونش همون دفاعی بازی کردن که اشتباه محض بود.
    ببین علی جون درسته که تیم باید با مربی جور بشه ولی من بحثم سر اینه که اگه تیم هم بتونه خودش رو با این سبک وفق بده بازم بدرد نمیخوره میدونی چرا چون نتیجش میشه بارسا که عالم و ادم حالشون از این بازی بهم میخوره کسل و خسته کننده داداش من ببین حالا پپ هم داره همون بلای رو که کارلتو سر رئال میاره اونجا سر بایرن میاره این رو من نمیگم همه این رو قبول دارن که حفظ توپ توی رئال و بایرن جواب نمیده چون اصلا سبک بازی این ها اینطور نبوده و نخواهد بود پس من و تو اگه بخواایم بحث رو ادامه بدیم به جای نمیرسیم .فعلا.

REAL MADRID

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

8. 3 کاربر از پست مفید mamaly7 تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

خب صبر کن داش علی خوزه تاکتیکش حرف نداشت و لی بعضی تصمیماتش رو مخ بود نمونش همون دفاعی بازی کردن که اشتباه محض بود.
    ببین علی جون درسته که تیم باید با مربی جور بشه ولی من بحثم سر اینه که اگه تیم هم بتونه خودش رو با این سبک وفق بده بازم بدرد نمیخوره میدونی چرا چون نتیجش میشه بارسا که عالم و ادم حالشون از این بازی بهم میخوره کسل و خسته کننده داداش من ببین حالا پپ هم داره همون بلای رو که کارلتو سر رئال میاره اونجا سر بایرن میاره این رو من نمیگم همه این رو قبول دارن که حفظ توپ توی رئال و بایرن جواب نمیده چون اصلا سبک بازی این ها اینطور نبوده و نخواهد بود پس من و تو اگه بخواایم بحث رو ادامه بدیم به جای نمیرسیم .فعلا.
    این تاپیک زده شده برای همین بحث ها دیگه!

خوب ممد جان الان جزء صبر و ببینیم آینده چی میشه چه راهی داریم؟ منم راضی نیستم اما جزء صبر چاره ای نداریم. در کنفرانس بعده بازی آربلوا گفت: طبیعی هست طول می کشد تا هماهنگ بشیم.

الان باید صبر و ببینیم کارلتو چه می کنه. اگه آینده ها هم بخواد همین جوری باشه صدای منم بالا میاد

امشب ناراحتم که چرا باز ایکر نیمکت نشین بود!. این درست نیست. یواش یواش داره باورم میشه که دست های پشته پرده دارن یه کاری می کنن ایکر بازی نکنه!

ببینین آنجلوتی چی گفته

آنجلوتي :" ديگو لوپز خوب بازي مي كند ، فقط همين "

كارلو آنجلوتي در كنفرانس مطبوعاتي در مورد برد سخت تيمش در مقابل گرانادا گفت :" نشد كه گل دوم را بزنيم . وقتي نتيجه 1-0 بود ،‌كنترل نتيجه مشكل بود اما مهم برد است . برد خوبي بود . زياد خوب بازي نكرديم اما منسجم بوديم و سعي كرديم از بيشترين بازيكن هجومي ممكن استفاده كنيم و عملكرد خوبي داشته باشيم . "
    نبود كاسياس :" ديگو اولين و دومين بازي را داشت . خيلي خوب بازي مي كند ، فقط همين . "‌
    بنزما :"‌خوب بازي كرد و گل زد . شروع خوبي با برد داشته است . لاليگا را خوب شروع كرده است . در آغاز بازي خيلي خوب بود اما به مرور ريتم بازي كار را برايش مشكل كرد . "‌
    بارسا :"‌آنها نيز بازيهاي مشكلي دارند . آنها فلسفه خودشان را دارند كه ثابت است اما مي خواهيم برخي چيزها را عوض كنيم و در چنين شرايطي جمع آوري امتيازات خيلي مهم است . "
    استفاده از مودريچ به عنوان تنها هافبك دفاعي :"‌تيم متعادل است . خوب كار كرديم و عملكرد دي ماريا در كارهاي تدافعي مهم بود . "
    پنالتي ها :"‌دوست ندارم در مورد داوري صحبت كنم اما به نظرم تصميمات داوري درست بودند . "
    گرانادا :" سازماني و كيفيت بازي خوبي داشتند . "

HALA MADRID

ویرایش توسط AL1reZA : 08-27-2013 در ساعت 02:24

10. 4 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع