نوشته اصلی توسط
mamaly7
خب صبر کن داش علی خوزه تاکتیکش حرف نداشت و لی بعضی تصمیماتش رو مخ بود نمونش همون دفاعی بازی کردن که اشتباه محض بود.
ببین علی جون درسته که تیم باید با مربی جور بشه ولی من بحثم سر اینه که اگه تیم هم بتونه خودش رو با این سبک وفق بده بازم بدرد نمیخوره میدونی چرا چون نتیجش میشه بارسا که عالم و ادم حالشون از این بازی بهم میخوره کسل و خسته کننده داداش من ببین حالا پپ هم داره همون بلای رو که کارلتو سر رئال میاره اونجا سر بایرن میاره این رو من نمیگم همه این رو قبول دارن که حفظ توپ توی رئال و بایرن جواب نمیده چون اصلا سبک بازی این ها اینطور نبوده و نخواهد بود پس من و تو اگه بخواایم بحث رو ادامه بدیم به جای نمیرسیم .فعلا.
این تاپیک زده شده برای همین بحث ها دیگه!
خوب ممد جان الان جزء صبر و ببینیم آینده چی میشه چه راهی داریم؟ منم راضی نیستم اما جزء صبر چاره ای نداریم. در کنفرانس بعده بازی آربلوا گفت: طبیعی هست طول می کشد تا هماهنگ بشیم.
الان باید صبر و ببینیم کارلتو چه می کنه. اگه آینده ها هم بخواد همین جوری باشه صدای منم بالا میاد
امشب ناراحتم که چرا باز ایکر نیمکت نشین بود!. این درست نیست. یواش یواش داره باورم میشه که دست های پشته پرده دارن یه کاری می کنن ایکر بازی نکنه!
ببینین آنجلوتی چی گفته
آنجلوتي :" ديگو لوپز خوب بازي مي كند ، فقط همين "
كارلو آنجلوتي در كنفرانس مطبوعاتي در مورد برد سخت تيمش در مقابل گرانادا گفت :" نشد كه گل دوم را بزنيم . وقتي نتيجه 1-0 بود ،كنترل نتيجه مشكل بود اما مهم برد است . برد خوبي بود . زياد خوب بازي نكرديم اما منسجم بوديم و سعي كرديم از بيشترين بازيكن هجومي ممكن استفاده كنيم و عملكرد خوبي داشته باشيم . "
نبود كاسياس :" ديگو اولين و دومين بازي را داشت . خيلي خوب بازي مي كند ، فقط همين . "
بنزما :"خوب بازي كرد و گل زد . شروع خوبي با برد داشته است . لاليگا را خوب شروع كرده است . در آغاز بازي خيلي خوب بود اما به مرور ريتم بازي كار را برايش مشكل كرد . "
بارسا :"آنها نيز بازيهاي مشكلي دارند . آنها فلسفه خودشان را دارند كه ثابت است اما مي خواهيم برخي چيزها را عوض كنيم و در چنين شرايطي جمع آوري امتيازات خيلي مهم است . "
استفاده از مودريچ به عنوان تنها هافبك دفاعي :"تيم متعادل است . خوب كار كرديم و عملكرد دي ماريا در كارهاي تدافعي مهم بود . "
پنالتي ها :"دوست ندارم در مورد داوري صحبت كنم اما به نظرم تصميمات داوري درست بودند . "
گرانادا :" سازماني و كيفيت بازي خوبي داشتند . "