ميداودى: حيف است بازيكنى مثل كريمى در ليگ نباشد

ميلاد ميداودى مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: متاسفانه بايد تاوان خبر اشتباه مطبوعات در خصوص شكستگى دستم را بدهم.وى اظهار داشت: من و ساير بازيكنان مقابل استيل آذين فرصت هاى زيادى هدر داديم. البته همين كه بتوانيم مقابل تيم پر مهره اى مثل استيل آذين اين تعداد موقعيت خلق كنيم، نشان از بيشتر شدن هماهنگى تيم ما دارد و اميدوارم در بازى هاى بعدى از اين موقعيت ها بهتر استفاده كنيم.او با اشاره به اين موضوع كه قرار است مهاجمان تمرينات ويژه اى داشته باشند، گفت: مظلومى تصميم گرفته از اين پس تمرينات اختصاصى را براى زدن ضربات آخر مقابل دروازه انجام بدهيم. فشردگى مسابقات و آسيب ديدگى مهاجمان تيم ما اجازه نداده بود كه چنين تمريناتى داشته باشيم اما اين اتفاق به زودى مى افتد و قطعا در روند گلزنى استقلال تأثير خواهد داشت. اين موضوع شامل ضربات ايستگاهى نيز مى شود تا استفاده بيشترى از اين ضربات ببريم.مهاجم ملى پوش استقلال در رابطه با شايعات اخير در مورد مصدوميت دست وى و عدم همراهى تيم ملى در ارمنستان گفت: متأسفانه برخى دوستان كم لطفى مى كنند. آن ها ابتدا نوشتند كه دست ميلاد ميداودى شكسته و بايد ۲ هفته در گچ قرار بگيرد، بعد از بازى با استيل آذين هم روزانه چند مطلب درج مى كنند كه ميداودى بايد از تيم ملى خط بخورد، چون دستش نشكسته بود. در واقع انتظار دارند كه من تاوان خبر اشتباهى كه خودشان درج كرده بودند را پس بدهم.وى تاكيد كرد: از روز اول هم اعلام كردم كه دستم دچار شكستگى نيست و قطعا مقابل استيل آذين بازى مى كنم. اگر هم به ارمنستان نرفتم، با كسب اجازه از آقاى قطبى بود. يكى از دلايل آمدن من به تهران، رسيدن به پيراهن اصلى تيم ملى است و گرنه از استقلال اهواز هم سال ها به تيم ملى دعوت مى شدم و بارها در بازى هاى رسمى تيم ملى نيز بازى مى كردم كه آخرين آن مقابل سنگاپور در مقدماتى جام ملت هاى آسيا بود.وى در خصوص درگيرى پيش آمده در بازى استقلال و استيل آذين گفت: شايد فريدون زندى تحت تأثير حساسيت مسابقه آن حركت را انجام داد و دليل واكنش بازيكنان ما حرف هايى بود كه زندى در حين درگيرى بر زبان آورد. اين برخوردها در فوتبال پيش مى آيد و آن بازى هم تمام شده و بايد به فكر بازى بعدى باشيم. ميلاد ميداودى ضمن ابراز ناراحتى از اختلاف پيش آمده بين على كريمى و باشگاه استيل آذين گفت: من بازيكن استقلال هستم و نمى توانم درباره مسائل داخلى باشگاه ديگرى نظر بدهم اما از اين اتفاق ناراحت شدم. بازيكنانى مثل على كريمى، فرهاد مجيدى، مهدى مهدوى كيا و .... با حضور مجدد در ايران به ليگ برتر هيجان بيشترى داده اند و حيف است بازيكنى مثل كريمى در ليگ نباشد. وقتى كريمى به ليگ ايران برگشت، ديديم كه ورزشگاه آزادى در اولين بازى اين بازيكن پر از تماشاگر شد.مهاجم استقلال در خصوص آينده تيم استقلال خاطر نشان ساخت: ۳ بازى متوالى در ورزشگاه آزادى داريم و بايد هواداران را خوشحال به خانه هايشان بفرستيم. اميدوارم استقلالى ها هم حضور بيشترى در ورزشگاه داشته باشند و به تيم خودشان كمك كنند.