Design & Developed BY Patira

صفحه 17 از 131 نخستنخست ... 715161718192767117 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 161 تا 170 , از مجموع 1305
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 89-90

واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم

مبعلی: دراستقلال شماره 32 را می‌پوشم

خبرگزاری فوتبال ایران - ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

شرایط‌ات با استقلال به کجا رسید؟
    من با استقلالی‌ها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلی‌ترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.

فردا به هیئت فوتبال می‌روی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
    نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی می‌بنددم.

چرا استقلال را انتخاب کردی؟
    به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان می‌کردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن می‌کنم.

می‌دانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
    استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را می‌شناسیم و می‌دانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده می‌شود و توانایی‌هایش بیشتر خواهد شد.

بعد از مدت‌ها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
    فوتبال ایران حاشیه‌ دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرف‌ها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان می‌خواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.

نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
    استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر می‌کنم اگر بهتر از پارسال نباشیم،‌ بدتر هم نمی‌شویم.

استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول می‌شوید؟
    استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سخت‌ترین لیگ‌های امسال خواهد بود. خیلی از تیم‌ها سرمایه‌گذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.

با پرویز مظلومی صحبت کرده‌ای؟
    بله، تلفنی با ایشان صحبت کرده‌ام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آماده‌ام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و می‌خواهم یکی از بهترین فصل‌های فوتبالی‌ام را در استقلال انجام دهم.

تو از فولاد حرف می‌زدی و اینکه می‌خواهی در این بروی؟
    درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمی‌خواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر می‌کنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمی‌داد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم.

برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که تو شماره 10 را می‌پوشی و برخی دیگر می‌گویند میلاد میداودی این پیراهن را می‌پوشد.
    من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه می‌دانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سال‌های فوتبالم این شماره را پوشیده‌ام مگر اینکه در تیم‌های دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را می‌پوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.

چرا اگر می‌گویی؟
    چون هنوز قراردادی امضا نکرده‌ام.

چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
    فردا همه چیز مشخص می‌شود. اگر به توافق برسیم امضا می‌کنم و میل من به رفتن به استقلال است.

در صورت توافق کی سر تمرین می‌روید؟
    اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 8 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه روشن

آقاي فتح الله زاده جرات داري خودت عليه من حرف بزن

خبرگزاري فارس: رئيس اسبق آكادمي استقلال گفت: آقاي فتح الله زاده اگر جرات داري خودت عليه من حرف بزن و ديگران را جلو نينداز.

حسن روشن در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، پيرامون اظهارات رضا رجبي در حمايت از فتح الله زاده گفت: متاسفم كه چنين صحبت‌هاي را مي‌شنوم. اين آقايان بايد بدانند كه اگر من حرفي مي‌زنم از سر دلسوزي براي استقلال است و دنبال محبوبيت و اين جور مسائل نيستم، پست هم نمي‌خواهم.
    وي ادامه داد: اينكه آقايان تمامي قديمي‌هاي استقلال را دور هم جمع كرده‌اند چيز بسيار خوبي است و حتي معتقدم اين اتفاق دير رخ داده است، اما من فقط يك انتقاد كردم و گفتم هيچ وقت سرمربي عضو كميته فني نمي‌شود. كميته فني است كه بايد عملكرد سرمربي را نقد كند. پرويز مظلومي دوست صميمي من است و مدتي با او همبازي بودم ولي او نبايد مي‌گفت حالا نوبت من شده و اين مسئله در آينده به ضرر او تمام خواهد شد.
    وي در ادامه صحبت‌هايش گفت: اينكه رضا رجبي اين حرف‌ها را مطرح مي‌كند جاي سؤال است، اولا كه چرا دو روز پيش كه با او تلفني صحبت كردم اين حرف‌ها را به من نگفت و دوما اينكه آقاي رجبي پيشنهاد مي‌كنم گول آقايان را نخور، خيلي‌ها از كنار استقلال به پول‌هاي كلان رسيدند و بايد بدانند كه دستشان به زودي رو خواهد شد.
    روشن ادامه داد: با كسي دعوا نمي‌كنم اما اگر دعوا كنم با آدم‌هاي قوي است. نظري در حدي نيست كه بخواهم با او دعوا كنم. آن وقت جواب من را هم مي‌دهد. رجبي هم مثل كسي كه در استقلال اصلا پايش به توپ نخورده گول فتح الله زاده را خورد.
    روشن با انتقاد از سرپرست استقلال گفت: آقاي فتح الله زاده خودت را قايم نكن و حرفت را به اين و آن انتقال نده. اگر جرات داري خودت عليه من صحبت كن. قرار آشتي گذاشتي، گل آوردي اما ظاهر و باطنت را يكي كن. حاضرم با تمام اينها مناظره كنم. اما به شرطي كه آقايان را نخرند.
    روشن ادامه داد: يك روز از روزنامه فتح الله زاده به من زنگ زدند و مصاحبه گرفتند. از خبرنگار آنها خواستم تمامي حرف‌هاي من را كامل بنويسد، اما او قسمت‌هايي را كه از فتح الله زاده انتقاد كرده بودم حذف كرد و ديگر هم با آنها صحبت نخواهم كرد.
    وي افزود: فتح الله زاده كسي است كه جلوي من به قلعه نويي و حجازي ناسزا مي گفت؛ اما حالا ديگران را جلو مي اندازد تا عليه من حرف بزنند. هر جا كه آقايان بگويند مناظره مي‌كنم. من يكسال براي استقلال كار كردم اما كارمند كسي نبودم كه مثل آقايان به حرف فتح الله زاده بر عليه من مصاحبه كنند.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    حسين تراب‌پور: عملكرد محمدي رضايت‌بخش بود
    مربي دروازه‌بانان استقلال معتقد است پيشرفت اين تيم كاملا محسوس است.
    به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال،‌حسين تراب‌پور مربي دروازه‌بانان استقلال گفت: بازي با استيل‌آذين بازي بسيار خوبي بود و در مجموع استقلال كاملا بر حريف خود احاطه داشت. اگر از موقعيت‌هايمان بهتر استفاده مي‌كرديم مي‌توانستيم هر سه امتياز بازي را كسب كنيم.
    وي در ادامه گفت: به عنوان مربي محمدي از عملكرد او رضايت دارم. پس از خوردن گل اول هرگز روحيه خود را از دست نداد و توانست آرامش را به دفاع و تيم منتقل كند.
    تراب‌پور در انتها گفت: اميدوارم پيشرفت تيمي ما كه در برابر استيل‌آذين كاملا مشهود بود در بازي‌هاي آتي استمرار داشته باشد و در نهايت بتوانيم تيمي خوب و يكدست داشته باشيم.

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

5. کاربر روبرو از پست مفید saiede تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

روانخواه: از نظر فني استقلال خيلي برتر بود
    هافبك استقلال معتقد است استقلال از استيل‌آذين به مراتب برتر بود.

اميدرضا روانخواه در گفتگو با سايت رسمي باشگاه استقلال گفت: اولا خيلي خوشحالم كه پس از مدت‌ها توانستم از نزديك عملكرد استقلال را شاهد باشم. از نظر فني خيلي از حريف خود برتر بوديم و موقعيت‌هاي زيادي را براي گلزني ايجاد كرديم.
    وي ادامه داد: در حال خروج از استاديوم بودم كه ضربه كاشته در دقيقه 90 به سود استقلال اعلام شد. به دلم افتاده بود كه توپ گل مي‌شود و خيلي خوشحالم اين گل توسط مجتبي جباري زده شد و توانست در اولين بازي‌اش گل حساسي را به ثمر برساند.
    روانخواه در انتها گفت: از 10 روز ديگر كار با توپ را آغاز خواهم كرد و اميدوارم با نظر مساعد كادرفني هرچه زودتر به تركيب استقلال باز گردم.

7. 2 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مظلومی

حاضريم استقلال لطمه بخورد اما تيم ملى قهرمان جام ملت ها شود

مظلومى: هنوز آن طور كه مى خواهم هجومى بازى نمى كنيم

پرويز مظلومى سرمربى تيم ملى فوتبال استقلال تهران گفت: از تساوى خانگى مقابل استيل آذين راضى نيستم اما از پيشرفت بازيكنان استقلال در بازى هاى مختلف خوشحالم.وى پس از تساوى ۲ بر ۲ تيم استقلال مقابل استيل آذين در نشست پس از بازى اظهار كرد: ما در اين مسابقه چندين موقعيت خوب گلزنى داشتيم. فشار زيادى هم روى تيم استيل آذين وارد كرديم و تنها روى يك غافلگيرى گل اول بازى را دريافت كرديم. در آن شرايط جمع كردن اوضاع تيم و بازيكنان سخت بود، اما بازيكنان استقلال تمركزشان را از دست ندادند و توانستند بازى را به خوبى اداره كرده و حتى در همان نيمه نخست بايد گل هم مى زدند.او افزود: در ادامه ما نيروهاى تهاجمى مان را اضافه كرديم و فشار بيشترى را روى دروازه حريف آورديم. عمده برنامه حملات ما حركت از عمق و بازكردن عمق دفاع حريف بود. پس از آنكه گل اول تيم را در نيمه دوم زديم بايد گل دوم را هم مى زديم كه متاسفانه دوباره روى غافلگيرى گل دوم استيل آذين به ثمر رسيد. به هر حال استقلال به دنبال ۳ امتياز بود و وقتى كه بازى براى اولين بار مساوى شد تيم ما كاملا در حمله قرار داشت. البته گل دوم استيل آذين زمانى به ثمر رسيد كه يكى از بازيكنان استقلال به دليل آسيب ديدگى روى زمين بود و متاسفانه بازى جوانمردانه انجام نشد در نهايت ما دوباره فشار بيشترى وارد كرديم و سرانجام بازى باز هم مساوى شد. مظلومى گفت: از تساوى در يك مسابقه خانگى مقابل استيل آذين اصلا راضى نيستم اما از پيشرفت بازيكنان استقلال كه روز به روز بهتر شده و به خصوص در اين مسابقه نشان دادند ميزان دوندگى شان فوق العاده بالا رفته است نيز خوشحالم. بدنهاى آنها در اين بازى نشان از جواب دادن تمرينات بدنسازى ما داشته است. به هر حال استيل آذين هم تيم قابل احترامى است و آنها بازى خودشان را انجام دادند .سرمربى استقلال در پاسخ به اين سوال كه آيا به نظر بازيكنان ملى پوش شما چندان آماده نبودند آيا واقعا چنين بود، گفت: خواهش مى كنم مرا به حاشيه نبريد. ما قول داديم درباره تيم ملى صحبتى نكنيم. آيا مى خواهيد واقعا دوباره جريمه شوم!
    از مظلومى پرسيده شد كه در يك بعد كاملا فنى به اين سوال پاسخ دهيد كه وى تصريح كرد: وقتى ما اين بازيكنان را ۵ روز در اختيار نداشتيم و پنجشنبه مثلا فرزاد آشورى به تمرينات مى آيد و مى گويد خسته هستم و كار تاكتيكى نمى كند و فقط دور زمين مى دود چطور مى توانيم از وى در اين مسابقه استفاده كنيم. من حرف هايم را قبلا زده ام تصميم دارم ديگر راجع به تيم ملى صحبتى نكنم. ما گفتيم كه بيش از پيش از اين تيم حمايت مى كنيم و نمى خواهيم دوباره جريمه شويم. در اين مسابقه حنيف عمران زاده هم آن حنيف هميشگى نبود. او روى گل اول غافلگير شد و نيز پاس در عمقى كه استيل آذينى ها روى گل دوم دادند هم تا حدى به دليل پوشش ندادن كامل او بود. حنيف بايد به طور مداوم تمرين كند تا بدنش به آن حد از آمادگى لازم برسد. مبعلى هم كه ديديد چندان وضعيت مناسبى نداشت. به هر حال ما حاضريم لطمه بخوريم تا تيم ملى لطمه نخورد و برود قهرمان آسيا شود.
    وى در پاسخ به سوالى مبنى بر كم خطر بودن خط حمله استقلال در اين بازى كه منجر شده ميداودى در تمام طول بازى اختيارات بيشترى پيدا كند خاطرنشان كرد: ما هنوز آرش برهانى را نداريم و پشتوانه خط حمله ما كم است. استقلال پارسال با ۵ مهاجم بازى مى كرد اما امسال فعلا با يك فرهاد مجيدى نصفه نيمه داريم ادامه مى دهيم. بايد از مجيدى تشكر كرد چرا كه او با آسيب ديدگى همچنان بازى مى كند. مهاجم برزيلى ما هم كه فعلا بيش از ۲۵ دقيقه بدنش جواب نمى دهد. برهانى را هم كه چند هفته نداريم. در هر صورت هنوز آن طور كه دلم مى خواهد نتوانستم فوتبال تهاجمى را در استقلال تجربه كنم ما هنوز كمبوهايى داريم و انشاالله در آينده با جبران آن شر ايط بسيار بهترى خواهيم داشت.مظلومى گفت: ما در فصل نقل و انتقالات و در ليست بازيكنان جذب بازيكنان سرعتى لب خط را هم در برنامه داشتيم كه متاسفانه ديگر بودجه اى نبود و نتوانستيم بازيكنى را براى اين جناح ها بگيريم. ما در حال حاضر بازيكنان را در پست هاى مختلف جابه جا كرده و در آينده هم بايد براى جبران اين وضعيت از بازيكنان زير ۲۳ سال استقلال استفاده كنيم

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه محمدی

مستحق برد مقابل استيل آذين بوديم

محمدمحمدى: هر چه تلاشم كردم به شوت غلامى نرسيدم

محمدمحمدى، دروازه بان استقلال گفت: تلاش زيادى براى دفع شوت غلامى انجام دادم اما تلاشم بى نتيجه ماند.
    مصاحبه با محمدى در ادامه از نظرتان مى گذرد:

• باز ى با استيل آذين چطور بود؟
    - بازى خوبى بود اما حيف كه نتوانستيم ۳ امتياز را بگيريم.
    در اين ديدار خيلى خوب بازى كرديم اما از موقعيت هاى خود استفاده نكرديم. خوشحالم كه حداقل شكست نخورديم.

• در مورد گل هايى كه از غلامى خوردى صحبت كن.
    - محمدغلامى بازيكن خيلى خوبى است. او در اين ديدار هم مثل بازى هاى قبلى خوب بازى كرد. روى گل اول
    هر چه تلاش كردم به توپ نرسيدم چون ضربه وى عالى بود اما روى گل دوم فكر نمى كنم تقصير زيادى داشتم.

• محمدمحمدى تا كى درون دروازه استقلال خواهد ايستاد؟
    - تا هر وقت كادر فنى صلاح بداند. من براى موفقيت استقلال هر كارى مى كنم و اميدوارم كه نظر مساعد مربيان را جلب كنم.

• با اين تساوى رتبه خوبى در جدول نداريد.
    - تازه اول فصل است. تيم خوبى داريم اما هنوز هماهنگى كامل حاصل نشده است. به زودى تيم كامل مى شود و نتايج بهترى خواهيم گرفت. ما در اين فصل به دنبال قهرمانى هستيم و تلاش مى كنيم كه به اين عنوان دست پيدا كنيم.

• دربازى با استيل آذين خيلى ها به عملكرد داور مسابقه ايراد گرفتند.
    - من نبايد در اين خصوص صحبت كنم اما معتقدم او اشتباهاتى داشت. به هرحال اظهار نظر در اين خصوص را به كارشناسان داورى واگذار مى كنم.

• بازى با پيكان را چگونه ارزيابى مى كنى؟
    - پيكان تيم خوبى است و نتايج ضعيفش به خاطر بدشانسى است. ما اين تيم را دست كم نمى گيريم و براى برد بازى مى كنيم. در اين ديدار بايد براى برد تلاش كنيم و ۳ امتياز را به دست آوريم تا هواداران خوشحال شوند. اميدوارم بد شانسى نياوريم و برد شيرينى را به دست آوريم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه روشن

تساوى استقلال واستيل آذين عادلانه بود

روشن: اگر تفكر استقلالى ها غير از قهرمانى باشد نبايد در مسابقات شركت كنند

حسن روشن پيشكسوت تيم استقلال معتقد است كه آبى پوشان تهرانى در خط دفاع خيلى مشكل دارند اين اشكال بايد سريعتر بر طرف شود تا در ادامه ليگ بهتر كار كرده و نتايج خوبى بگيرند.

• بازى استقلال و استيل آذين را چطور ديديد؟
    - نيمه دوم شاهد بازى خوبى بوديم. شايد به خاطر اين بود كه استيل آذين عقب كشيد. روى هم رفته بازى خوبى بود اما بايد بهتر از اينها باشند. اگراستيل آذين نيمه دوم مثل نيمه اول بود و استقلال در نيمه اول مثل نيمه دوم بازى مى كرد، بازى خيلى بهتر مى شد. استقلال در خط دفاع هنوز خيلى مشكل دارد كه انشاء الله اين مشكل را بر طرف كنند.

• به نظر شما تساوى در اين بازى عادلانه بود؟
    - تقريباً آره، اگر استقلال در خط دفاع محكم بود، بهتر نتيجه مى گرفت. هر ۲ گل استيل آذين روى اشتباه فردى بود و استقلال ۲ گل خورد. در تمرينات روى تمام خطوط بايد به طور اختصاصى كار كنند تا اين مشكلات حل شود. هماهنگى بين مدافعان و گلر هم خيلى مهم است.

• در مورد دعوايى كه اواخر بازى بين بازيكنان ۲ تيم پيش آمده، چه صحبتى داريد؟
    - بايد ببينيم فدراسيون و كميته انضباطى قاطع عمل مى كنند يا نه، بخشيدن بچه ها را يك مقدار گستاخ تر مى كند. يا حكم ندهند يا اگر حكم مى دهند، نبخشند. البته مديريت خود باشگاه هم خيلى مهم است و بازيكنان بايد بدانند در چه تيمى بازى مى كنند. استيل آذين هنوز تيمى نشده كه چنين توقعى از آنها داشته باشيم اما بازيكنان استقلال با اين قدمت ۶۵ ساله بايد بيشتر مراعات كنند، حتى اگر مظلوم واقع شوند. در زمين فوتبال و هنگام پخش مستقيم اين كارها درست نيست و بايد چنين مسائلى را از طريق كميته انضباطى و مراجع ديگر پيگيرى كرد . مملكت ما خيلى دشمن دارد و بايد خيلى چيزها را مراعات كنيم تا بهانه دست دشمن ندهيم.

• استقلال در ادامه كار موفق مى شود؟
    - انشاء الله موفق مى شود اما كار مشكل است و بايد خيلى تلاش كنند.

• استقلال شروع خوبى در ليگ دهم نداشته است. اين مساله به تيم فشار نمى آورد.
    - خدا بيامرز رايكوف مى گفت آدم بد شروع كند، بهتر است كه كل فصل بد باشد. خدا را شكر اوايل فصل است و مى شود جبران كرد به شرطى كه كار كنند و جبران كنند. البته گفتم كه كار خيلى سخت است.

• استقلال در اين فصل مدعى هست؟
    - بله، حتماً بايد باشند. استقلال و پرسپوليس هميشه مدعيان درجه يك هستند و امسال هم مدعى هستند. اگر استقلالى ها غير از اين فكر كنند، نبايد در مسابقات شركت كنند

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه حجازی

اگر خريدنى بودم، تا الان دوام نمى آوردم

حجازى: كسى نمى تواند دهان مرا ببندد

حضور ناصر حجازى در استقلال باعث شد انتقادات زيادى عليه او مطرح شود. عده اى معتقد بودند كه حجازى را آورده اند تا ديگر انتقاد نكند اما اگر حجازى را بشناسى، مى فهمى كه او خريدنى نيست كه اگر بود، ناصر حجازى نمى شد و بين قلب هاى مردم جاى نمى گرفت.

• بازى استيل آذين و استقلال چطور بود؟
    - فكر كنم استقلال بازى را خوب شروع كرد و ۱۵ دقيقه اول خوب كار كرديم اما متاسفانه گل خورديم و با اين گل به هم ريختيم و بازى دست استيل آذين افتاد. نيمه دوم كادر فنى نكات را گوشزد كرد وبازى دست استقلال افتاد و خوب كار كرديم . بازى زيبايى بود و تماشاگران لذت بردند. البته نكته اى كه بايد بگويم اينكه بايد براى خط دفاعى تيم فكرى كنيم. وقتى ما بازى مى كرديم در طول ليگ ۱۰ گل مى خورديم اما الان استقلال در ۴ بازى ۷ گل زده و ۷ گل خورده داريم كه نشان دهنده اين است كه خوب حمله كرده ايم اما دفاع ما خوب نبوده است البته دفاع شامل هافبك دفاعى هم مى شود. صد در صد در تمرينات روى خط دفاعى كار مى شود.

• مساوى در اين بازى عادلانه بود؟
    - به نظرم ما نسبت به حريف برترى داشتيم و استقلال موقعيت هاى بيشترى داشت اما متاسفانه بازى مساوى شد. فقط ۲ فرصت خيلى خوب ميلاد ميداودى داشت. فرهاد مجيدى هم فرصت داشت. در كل موقعيت هاى استقلال بيشتر بود.

• در مورد دعوايى كه آخر بازى راه افتاد چه نظرى داريد؟
    - در تمام دنيا چنين مسائلى پيش مى آيد. يكى از بازيكنان ما روى زمين افتاد و بازيكن حريف او را كشيد كه بازيكنان ما هجوم آوردند كه او را نكشند. اتفاقاً به بچه هاى خودمان به خاطر اين اتحاد و همدلى تبريك گفتم . اين براى يك تيم حسن است و كارشان خوب بود اما درگيرى خوب نيست. كار زندى زشت بود چون داور تصميم گيرنده است. اگر ما هم اين كار را مى كرديم، زشت بود. بايد اجازه داد داور كار خودش را انجام دهد.

• از روند استقلال راضى هستيد؟
    - در ۲ بازى اول كه نه، هيچ كس راضى نبود و حتى خود كادر فنى هم راضى نبود اما مقابل ذوب آهن و استيل آذين خوب بوديم به خصوص نيمه دوم، ما ۲ تا هافبك طراح داريم كه مبعلى و جبارى هستند وگاهى اوقات بايد از يكى از آنها استفاده كنيم، اينطورى خيلى بهتر است چون بايد يك بازيكن تخريب كننده داشته باشيم. البته در آينده خيلى بهتر مى شويم. بايد به مبعلى و جبارى بگوييم كه كنار سازندگى بايد دوندگى و جنگندگى هم داشته باشند كه البته اگر در آمادگى كامل باشند، مى شود اين انتظار را داشت. استقلال اگر آماده شود، امسال اول يا سوم مى شود.

• در مورد مشكلاتى كه بعد از بازى براى على كريمى پيش آمد چه صحبتى داريد؟
    - اصلاً نمى دانم چه اتفاقى افتاده و فقط شنيدم كه كريمى از استيل آذين اخراج شده است. اگر بحث روزه خوارى است، ماه رمضان فوتبال را تعطيل كنند چون يك بازيكن حرفه اى در آن گرما ۲ ۳، ساعت تمرين مى كند و بايد آب بخورد و گرنه بدنش تحليل مى رود. يا اجازه بدهند بازيكنان بخورند يا ليگ را در ماه رمضان تعطيل كنند چون نمى شود بازيكنان روزه بگيرند و چيزى نخورند. كسى كه ۱۲ كيلومتر مى دود و فشار روى او مى آيد، نمى تواند آب نخورد. كسى هم اطراف تيم نيست. چرا با يك بازيكن بزرگ ما اين كار را مى كنند؟ نه اينكه چون كريمى بزرگ است هر كارى دلش بخواهد بكند اما نمى شود تمرين سخت داشت و چيزى نخورد. يا فوتبال را در اين يك ماه تعطيل كنند يا اجازه دهند ورزشكاران آب و غذا بخورند.

• بازى با پيكان را چطور پيش بينى مى كنيد؟
    - بايد هم پيكان و هم نفت را ببريم تا به رده هاى بالاى جدول برسيم. اين بازيها در تهران است و جز پيروزى چيزى قابل قبول نيست. تيم ما جا افتاده و در تهران با حمايت تماشاگران راحت تر بازى مى كنيم و بايد ببريم.

• شرح وظايف شما در استقلال چيست؟
    - من رئيس كميته فنى هستم و تمام مسائل فنى با من است. ما جلسه مى گذاريم و نقاط ضعف و قوت تيم را بررسى مى كنيم و نكات لازم را مى گوييم.

• در استقلال اختيار تام داريد؟
    - بالا سر من ديگر كسى نيست. فقط مديرعامل است كه مديرعامل هم در كار فنى تيم دخالت نمى كند.

• وقتى اين پست را قبول كرديد، خيلى از شما انتقاد شد. عده اى منتقد بودند و مى گفتند شما را آورده اند كه دهانتان را ببندند تا ديگر انتقاد نكنيد.
    - من چه پول بگيرم و چه نگيرم، انتقاد مى كنم و حرفم را مى زنم. اگر جايى اشتباه كنند، جلوى آنها مى ايستم چون اگر اشتباهات را نگويم، خيانت است. اينطورى نيست كه كسى بتواند دهان حجازى را ببندد. حجازى كه خريدنى نيست. اگر خريدنى بودم، تا الان دوام نياورده بودم و ميلياردر بودم. من به استقلال آمده ام كه معايب را ببينم و بگويم چون وظيفه ام همين است اما پاسخگوى نتايج تيم مظلومى است البته نوك پيكان به سمت من است و اگر تيم نتيجه نگيرد، من قبل از مظلومى فحش مى خورم.

• قرار بود به اسلواكى برويد. اين سفرپا بر جاست؟
    - قرار بود سه شنبه (امروز) بروم اما ماندگار شدم و بعد از بازى با سپاهان كه ليگ تعطيل مى شود به اسلواكى مى روم. آنجا سمتى ندارم اما چون بچه ها به من لطف دارند و با هم خيلى صميمى هستيم، مى روم؛ الان استقلال ارجح است چون اينجا مسئوليت دارم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه میداوودی

ميداودى: حيف است بازيكنى مثل كريمى در ليگ نباشد

ميلاد ميداودى مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: متاسفانه بايد تاوان خبر اشتباه مطبوعات در خصوص شكستگى دستم را بدهم.وى اظهار داشت: من و ساير بازيكنان مقابل استيل آذين فرصت هاى زيادى هدر داديم. البته همين كه بتوانيم مقابل تيم پر مهره اى مثل استيل آذين اين تعداد موقعيت خلق كنيم، نشان از بيشتر شدن هماهنگى تيم ما دارد و اميدوارم در بازى هاى بعدى از اين موقعيت ها بهتر استفاده كنيم.او با اشاره به اين موضوع كه قرار است مهاجمان تمرينات ويژه اى داشته باشند، گفت: مظلومى تصميم گرفته از اين پس تمرينات اختصاصى را براى زدن ضربات آخر مقابل دروازه انجام بدهيم. فشردگى مسابقات و آسيب ديدگى مهاجمان تيم ما اجازه نداده بود كه چنين تمريناتى داشته باشيم اما اين اتفاق به زودى مى افتد و قطعا در روند گلزنى استقلال تأثير خواهد داشت. اين موضوع شامل ضربات ايستگاهى نيز مى شود تا استفاده بيشترى از اين ضربات ببريم.مهاجم ملى پوش استقلال در رابطه با شايعات اخير در مورد مصدوميت دست وى و عدم همراهى تيم ملى در ارمنستان گفت: متأسفانه برخى دوستان كم لطفى مى كنند. آن ها ابتدا نوشتند كه دست ميلاد ميداودى شكسته و بايد ۲ هفته در گچ قرار بگيرد، بعد از بازى با استيل آذين هم روزانه چند مطلب درج مى كنند كه ميداودى بايد از تيم ملى خط بخورد، چون دستش نشكسته بود. در واقع انتظار دارند كه من تاوان خبر اشتباهى كه خودشان درج كرده بودند را پس بدهم.وى تاكيد كرد: از روز اول هم اعلام كردم كه دستم دچار شكستگى نيست و قطعا مقابل استيل آذين بازى مى كنم. اگر هم به ارمنستان نرفتم، با كسب اجازه از آقاى قطبى بود. يكى از دلايل آمدن من به تهران، رسيدن به پيراهن اصلى تيم ملى است و گرنه از استقلال اهواز هم سال ها به تيم ملى دعوت مى شدم و بارها در بازى هاى رسمى تيم ملى نيز بازى مى كردم كه آخرين آن مقابل سنگاپور در مقدماتى جام ملت هاى آسيا بود.وى در خصوص درگيرى پيش آمده در بازى استقلال و استيل آذين گفت: شايد فريدون زندى تحت تأثير حساسيت مسابقه آن حركت را انجام داد و دليل واكنش بازيكنان ما حرف هايى بود كه زندى در حين درگيرى بر زبان آورد. اين برخوردها در فوتبال پيش مى آيد و آن بازى هم تمام شده و بايد به فكر بازى بعدى باشيم. ميلاد ميداودى ضمن ابراز ناراحتى از اختلاف پيش آمده بين على كريمى و باشگاه استيل آذين گفت: من بازيكن استقلال هستم و نمى توانم درباره مسائل داخلى باشگاه ديگرى نظر بدهم اما از اين اتفاق ناراحت شدم. بازيكنانى مثل على كريمى، فرهاد مجيدى، مهدى مهدوى كيا و .... با حضور مجدد در ايران به ليگ برتر هيجان بيشترى داده اند و حيف است بازيكنى مثل كريمى در ليگ نباشد. وقتى كريمى به ليگ ايران برگشت، ديديم كه ورزشگاه آزادى در اولين بازى اين بازيكن پر از تماشاگر شد.مهاجم استقلال در خصوص آينده تيم استقلال خاطر نشان ساخت: ۳ بازى متوالى در ورزشگاه آزادى داريم و بايد هواداران را خوشحال به خانه هايشان بفرستيم. اميدوارم استقلالى ها هم حضور بيشترى در ورزشگاه داشته باشند و به تيم خودشان كمك كنند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مرفاوی

منتظر مى مانم اما از استقلال شكايت نمى كنم

مرفاوى: اميدوارم اكبرپور و كاظمى بهترين بازيشان را انجام دهند

امشب يك بازى ديدنى در اكباتان برگزار خواهد شد و در اين بازى مس رودروى استيل آذين قرار مى گيرد. صمد مرفاوى مربى مس كرمان اعتقاد دارد كه تيمش در اين بازى مى تواند برنده شود و با سيستمى هجومى بازى خواهد كرد.گفت وگو با وى را بخوانيد:

•نظرتان درباره بازى با استيل آذين چيست؟
    استيل آذين تيم پرمهره و پرستاره اى است و الان هم وضعيت خوبى در جدول دارد. ما بازى سختى داريم، اما همانقدر كه اين بازى براى ما سخت است براى استيل آذين هم سخت خواهد بود. سعى مى كنيم با ارائه يك بازى منطقى و بدون احساس چيزى كه مى خواهيم به دست بياوريم.

•از استيل آذين چقدر شناخت داريد؟
    از اين تيم شناخت دارم و تقريبا تمام بازى هاى اين تيم را ديده ام و از نفرات استيل آذين شناخت كامل دارم و روى نوع بازى هاى آنها كار تاكتيكى كرديم كه اميدوارم در اين بازى بتوانيم موفق شويم.

•در خارج از خانه بازى داريد، چه نتيجه اى برايتان راضى كننده است؟
    هر تيمى دوست دارد به برد برسد ما هم به دنبال برد در اين بازى هستيم. ما مى خواهيم بازى خوبى انجام دهيم و نتيجه بازى دست ما نيست.

•تصور مى كنيد جلوى استيل آذين به برد برسيد؟
    استيل آذين تيم خوبى است اما شكست اين تيم محال نيست و بردن استيل آذين معجزه نمى خواهد.

•برد با شهردارى چقدر روى تيم تأثيرگذاشت؟
    از نظر روحى تأثير بسيار خوبى روى تيم گذاشت و بچه ها انگيزه زيادى گرفتند.

•۲ بازيكن فصل گذشته تيم شما در تيم استيل آذين هستند؛ نظر شما در مورد آنها چيست؟
    از آنها شناخت دارم و اميدوارم آنها بهترين بازيشان را انجام دهند.

•پولتان را از استقلال گرفتيد؟
    نه، نگرفتم. هيچ خبرى هم نشد اگر حرفى هم بزنم مى شوم آدم بد.

•فتح الله زاده عنوان كرده كه با شما تماس مى گيرد.
    هيچ تماسى با من گرفته نشد.

•چرا به كميته انضباطى نمى رويد؟
    من دوست دارم اين مسأله دوستانه حل شود اما صبر هم حدى دارد. من دوست ندارم از استقلال شكايت كنم وطبعا منتظر مى مانم تا مساله حل بشود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مبعلی

مبعلى: مرا به خاطر ۲ پاس اشتباه، تعويض كردند

ايمان مبعلى هافبك تيم فوتبال استقلال گفت: فكر مى كنم چون در ديدار با استيل آذين ۲ پاس اشتباه دادم، تعويض شدم.
    مبعلى ۵ سال در ليگ امارات روزهاى خوب و بدى را گذراند؛ اما نه تنها پلى براى رفتن او به اروپا نشد، بلكه فوتبال چشم نوازى كه همه او را به خاطر آن تحسين
    مى كردند را نيز از دست داد. البته ديد واقع بينانه اى نسبت به نوع تغيير فوتبال خود دارد و معتقد است افت نكرده؛ بلكه سبك فوتبالش تغيير كرده است. مبعلى جوانى كه براى رسيدن به اروپا راهى ليگ امارات شده بود، اين روزها كه فوتبال ايران را براى احيا شدن خود انتخاب كرده، نشان مى دهد در ديدش به مسائل و اتفاقات، تغيير داده و
    مى خواهد ثابت كند كه انتقادات عليه او منصفانه نيست. گفت وگو با وى را بخوانيد:

• از وضعيت استقلال شروع كنيم. استقلال را چطور ارزيابى مى كنى؟
    - مقابل استيل آذين نمايش خوبى داشتيم؛ اما استقلال مشكل دارد. مقطعى خوب هستيم. يعنى در طول ۹۰ دقيقه، ۱۵ دقيقه خوبيم و ۱۵ دقيقه متوسطيم. روند يكسانى نداريم.

• چرا؟
    - به خاطر اينكه بازيكنان جديد به اين تيم اضافه شدند. زياد هم كنار هم بازى نكرده ايم. تا تمرينات شكل جدى به خود گرفت، ملى پوشان به اردوى تيم ملى رفتند. خيلى دلايل مى توان براى شرايط فعلى آورد كه البته قانع كننده است. هنوز خيلى تيم ها هستند كه كامل نشده اند. تيم هايى كه فقط با يك توپ برنده مى شوند؛ مثلا همين سپاهان. با آن همه بازيكن، هنوز شكل واقعى خود را نگرفته است يا ذوب آهن كه بازى هاى سختش مانده است. نمى شود توقع زيادى داشت. استقلال جا بيفتد تيم بهترى مى شود. در اين ۴ هفته روند رو به رشدى داشتيم.

• شكل بازى استقلال براى تو راضى كننده است؟
    - استقلال فرم بازى اش عوض شده؛ ولى اين تيم هنوز جا نيفتاده است. در بازى گذشته مقابل استيل آذين، براى اولين بار بود كنار مجتبى جبارى بازى مى كردم.

• بازى كنار مجتبى جبارى چطور بود؟
    - احتياج به زمان داريم تا با همديگر هماهنگ شويم. ما اصلا تا كنار هم نبوديم.

• در شرايط فعلى، ايمان مبعلى در چه وضعيتى است؟
    - هنوز به آمادگى نرسيده ام.

• به خاطر همين هم كم انتقاد نشنيده اى؟
    - طبيعى است كه انتقاد كنند. ايمان مبعلى اسمى است كه كسى از او انتظار بازى معمولى ندارد. اگر ايمان مبعلى ۲ پاس اشتباه بدهد، تعويض مى شود؛ البته جنبه مثبت همه اين مسائل را در نظر مى گيرم. توقع از من زياد است. از هر كس انتقاد نمى شود؛ پس حتما خوبم كه چنين توقعى را دارم. در نتيجه، خودم را به آن چيزى كه حقم است، مى رسانم.

• به نظر مى رسد ايمان مبعلى دچار تحول فكرى شده است. خيلى راحت با انتقادها كنار آمدى؟
    - دلايل زيادى دارم. در يك ماهى كه در استقلال بودم، تجارب زيادى كسب كردم.

• اما از همان روزى كه براى استقلال بازى كردى، موضع گيرى عليه تو آغاز شد؛ حتى گزارشگران هم ديد انتقادى به تو داشتند. در همين بازى با استيل آذين، گزارشگر معتقد بود كه استعدادت به هدر رفته است؟
    - همه از اين ناراحت هستند كه چرا به امارات رفتم. فكر مى كنم منظور فردوسى پور هم اين بوده كه نبايد امارات را براى فوتبال انتخاب مى كردم.

• به ديگران حق نمى دهى چنين انتقادى به تو كنند؟
    - وقتى من پيشنهاد خوب از اروپا نداشتم، مجبور بودم به امارات بروم. تيم ملى هم به جام جهانى نرفته بود. تا زمانى كه بازيكن ملى به جام جهانى نرود، پيشنهاد اروپايى هم دريافت نمى كند. البته ناراحت هم نيستم كه به امارات رفتم.

• مسلما به لحاظ مالى نفع بيشترى براى تو داشته است؟
    - به لحاظ مالى برايم خوب بود؛ اما ۵ سال بازى در امارات كار راحتى نيست. قبول دارم در ليگ امارات نوع فوتبالم عوض شده است؛ اما اين را هم در نظر بگيريد كه بعد از ۵ سال، براى اولين بار است كه با يك مربى ايرانى كار مى كنم. هيچوقت اينطور با فوتبال ايران آشنا نبودم. حاشيه هاى استقلال را نمى شناختم. براى اولين بار بود مقابل ۵۰ هزار تماشاگر بازى مى كردم. سالى كه من با فولاد قهرمان شدم نهايت ۲۰ هزار هوادار به ورزشگاه مى آمدند. در امارات هم كه نهايت حضور تماشاگر، ۲ هزار نفر بود. پس، همه چيز دست به دست هم داده تا براى جا افتادن در استقلال نياز به زمان داشته باشم. هنوز نشده كه يك هفته پشت سرهم كنار استقلال باشم. تا به اين تيم آمدم، بايد به اردوى تيم ملى مى رفتم. يك روز قبل از شروع مسابقات، به تمرينات استقلال برگشتم و در تركيب قرار گرفتم.

• بابت همين موضوع هم مظلومى ناراحت است. رفتن شما ملى پوشان به اردوى تيم ملى برنامه هاى استقلال را تغيير مى دهد؟
    - كارى به اين مسائل ندارم. به هر حال، تيم ملى هم بايد در روز فيفا، بازى اش را انجام مى داد. دلايل خودم را براى خوب نبودنم دارم. البته در گل هايى كه استقلال به ثمر رسانده، عملكرد من معمولى بوده است. يعنى من نه ضعيف، نه خوب و نه عالى بوده ام.

• اما قطعا سقف توانايى هاى تو اين حد نيست؟
    - به طور حتم هدف من عالى شدن است؛ اما براى رسيدن به اين هدف نياز به كمك بچه ها و كادر فنى دارم. آنها خيلى مى توانند به بهتر شدن من كمك كنند.

• منظورت از كمك چيست؟
    - شايد اين سؤال پيش بيايد كه كمك به مفهوم پاس دادن است؛ اما منظور من اين حرف ها نيست. منظورم حمايت كردن است. مربى در احيا كردن يك بازيكن خيلى نقش دارد.

• رابطه ات با مظلومى چطور است؟
    - رابطه گرم و خوبى دارم. همان رابطه اى كه يك بازيكن با يك مربى بايد داشته باشد.

• نمى خواهى درباره شرايطت با مظلومى بيشتر صحبت كنى؟
    - صحبت هاى لازم را باهم انجام مى دهيم. طى سال هاى گذشته خيلى مواقع بود كه حتى براى يك دقيقه هم تعويض نمى شدم. هميشه اين حس را داشتم كه بازيكن فيكس تيم هستم و تحت هر شرايطى، حتى اگر بد باشم، بازى مى كنم. در استقلال فهميدم كه اينطور نيست. اگر در يك بازى خوب نباشى، ممكن است در مسابقه بعدى نباشى. مى توانم بازى با فولاد را مثال بزنم. در آن بازى كل تيم بد بودند و من هم خيلى بد بودم؛ اما از بين آن همه بازيكن، در مسابقه بعدى مقابل ذوب آهن، من بودم كه نيمكت نشين شدم. پيش خود فكر مى كردم چرا.

• از جنبه مثبت به اين نيمكت نشينى نگاه كردى يا منفى؟
    - قطعا مثبت فكر مى كنم. اين نشان مى دهد كه توقع از من زياد است. فكر مى كنم باشگاه و مربى در مقاطعى بايد به بازيكن كمك كنند تا بازيكن به شرايط خوبش برگردد تا در حالت عكس بازيكن تمام توانايى هايش را براى تيم بگذارد. خوبى شرايط من اين است كه در تيم ملى هم هستم و در آنجا بازى مى كنم. مسلما اگر در استقلال در تمرينات بد بودم، آقاى مظلومى در مسابقات از من استفاده نمى كرد؛ اما در بازى ها است كه هنوز نتوانسته ام خودم را آنطور كه بايد، نشان دهم. يا در تيم ملى اگر خوب نباشم كه بازى به من نمى رسد.

• به نظر مى رسد مشكل اصلى تو نداشتن اعتماد به نفس است؟
    - دقيقا درست مى گوييد. مشكل من اعتماد به نفس است. بازيكن هر چقدر با تجربه و با سابقه باشد؛ اما اين فوتبال به گونه اى است كه هر روز آن تازه و جديد است. نمى شود از يك بازيكن توقع داشت. اين را هم بگويم اگر استقلال در اين ۴ بازى خيلى خوب كار مى كرد، تمام توپ هاى ما گل مى شد، ايمان مبعلى اصلا به چشم نمى آمد و كسى نمى گفت در اوج نيستم. بايد اين واقعيت را قبول كرد كه هنوز اول فصل است. تيم بدشانسى هم مى آورد.

• اما به هر حال فكر مى كنم خودت هم بايد به خودت كمك كنى؟
    - هيچكس اندازه خودم به فكر خودم نيست و هيچكس هم به غير از خودم نمى تواند به من كمك كند. آدمى نيستم كه بخواهم همه چيز را به زمين حريف بيندازم. خودم مى گويم در ۴ بازى استقلال معمولى بودم؛ اما مطمئنم و اين قول را مى دهم كه در آينده خيلى چيزها عوض شود.

• پرويز مظلومى بعد از بازى با استيل آذين دليل تعويض تو را كم آوردنت در جريان بازى عنوان كرد. چرا كم آوردى؟
    - فكر مى كنم در اين بازى بيشتر از آن چيزى كه مسئوليت به من داده بودند، دويدم. وقتى فيلم بازى را ديدم، در ۳ ۴، صحنه، ۳۰ تا ۴۰ متر دنبال يك بازيكن مى دويدم. اتفاقى كه در امارات و فولاد، يك بار هم انجام نمى دادم.

• اين موضوع را مظلومى از تو خواسته بود؟
    - او از من خواسته بود كه گاهى اوقات كنار كيانوش رحمتى باشم؛ اما ناخودآگاه وظايف ديگران را هم انجام مى دادم. مثلا حسين كعبى يار من نبود كه بخواهم
    ۴۰متر دنبال او بدوم يا پشت ۱۸ قدم خودمان تكل بروم و توپ را از غلامى بگيرم.

• چرا اين كار را مى كردى؟
    - به خاطر همين است كه مى گويم براى جا افتادن احتياج به زمان دارم تا بفهمم در چنين تيمى، كجا بايد بدوم و چطور بايد بازى كنم. شايد همه از ايمان مبعلى اين توقع را دارند كه توپ را بگيرد، بچرخد و شوت بزند يا پاس در عمق بدهد. اگر اين كارها را بخواهم انجام دهم، بايد آن جلو بازى كنم و مسئوليت دفاعى كمترى داشته باشم. سالى كه در فولاد قهرمان شديم، بيشتر فوروارد چپ بودم؛ همانجايى كه رونالدو و مسى بازى مى كنند. ياد ندارم كه در آن سال ها دنبال بازيكنى دويده باشم يا تكل بزنم.

• چرا در استقلال در همان پستى كه مى خواهى بازى نمى كنى؟
    - در استقلال شرايط فرق مى كند. بازيكنى مثل جبارى آن جلو بازى مى كند. البته در الشباب در همين پست هافبك دفاعى بازى مى كردم. اين پست را هم دوست دارم. فقط بايد در آن، جا بيفتيم. وقتى كه در اين پست بازى مى كنم، ديگر نمى توانم در حمله باشم. شايد اينطورى نوع فوتبال عوض شد؛ ولى اگر تلاش كنم، مى توانم همان انرژى كه براى دفاع مى گذارم، براى حمله هم بگذارم.

• ظاهرا در تيم ملى در پست دلخواهت بازى مى كنى؟
    - در تيم ملى پلى ميكر هستم. يعنى پشت سر من، ۲ هافبك دفاعى است. در استقلال با سيستم ۴- ۴- ۲ يا ۴ - ۳- ۳- بازى مى كنيم. در بازى با استيل آذين بيشتر مواقع كنار رحمتى بودم؛ در حالى كه اصلا بازيكن درگيرى نيستم. وقتى به دفاع روى مى آورم، ديگر توانايى براى حمله ندارم.

• فكر مى كنى دليل تعويضت در اين بازى چه بود؟
    - فكر مى كنم چون ۲ پاس اشتباه دادم، تعويض شدم. البته اصلا از كسى ناراحت نيستم. يك بازيكن حرفه اى هستم. اگر دقيقه ۱۰ هم تعويض شوم، ناراحت نمى شوم؛ اما به طور كلى، با اين تعويض سوال هاى زيادى در ذهنم پيش آمد و به اين نتيجه رسيدم كه ايمان مبعلى اگر اشتباهى داشته باشد، بلافاصله به چشم مى آيد و ممكن است تعويض شود. به هر حال، زمان لازم دارم تا بدانم مناسبات فوتبال ايران چيست. الان در شرايطى هستيم كه همه به بازيكنان بازگشته از ليگ امارات نگاه ويژه اى دارند. حساسيت ها روى ما زياد است؛ اما من خوشحالم كه ليگ ايران طولانى است و فرصت دارم خودم رانشان دهم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

صفحه 17 از 131 نخستنخست ... 715161718192767117 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)