بچه ها تو این قسمت بگین که بزگترین آرزوی فوتبالی شما چیه؟(مثل دیدار با بازیکن مورد علاقتون
فوتبالیست بشین
یا ...)فقط حواستون باشه که به تیم یا بازیکن یا کلا هیچ کس و چیز دیگه ای توهین نکنین
![]()
بچه ها تو این قسمت بگین که بزگترین آرزوی فوتبالی شما چیه؟(مثل دیدار با بازیکن مورد علاقتون
فوتبالیست بشین
یا ...)فقط حواستون باشه که به تیم یا بازیکن یا کلا هیچ کس و چیز دیگه ای توهین نکنین
![]()
بزرگترین آرزوی من تو فوتبال اینه که یه بار دیگه دل پیرو برگرده به یوونتوس و یونتوس بتونه با حضور کاپیتان دل پیرو لیگ قهرمانان اروپا رو فتح کنه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کریستیانو رونالــــــــــدو 155 گل در 153 بازی ( 3 فصل ) لیونل مسی 263 گل در 337 بازی ( 8 فصل ) !
کريستيانو رونالــــــــــدو 15 هتريک در( 3 فصل) ليونل مسي 14 هتريک در( 8 فصل) !
واضحه یا توضیح بدم ؟
البته این آمار تا این لحظه است
بهترین آرزوی فوتبالی من اینکه لیگ ایران هم مثل لیگ های اروپایی باشد هم از نظر بازی هم از نظر اخلاق امیدوارم که همین طوری بشه![]()
اسطوره من فرانچسکو
ارزوی من اینه که کاسیاس جام دهمین چمپینزلیگ رو ببره بالا![]()
دیدن ویا و مسی و فابرگاس از نزدیک!!!!![]()
the HERO of spain
پرسپولیس قهرمان آسیا بشه تا دیگه بعضیا به دو ستاره ی عهد بوقشوننازن.عشق است پرسپولیس پر هوادار ترین تیم آسیا
![]()
منم دوست دارم یک روز بازی ربرتو باجو را از نزدیک ببینم و قهرمانی هلند در جام جهانی
آرزوی من اینه که پیشرفت فوتبال این مملکت رو به صعود باشه نه سقوط!!
به سرزمینی میروم که مردمانش اگر دوستت دارند با تمام وجود است
واگر رقیبشان شوی تشویقت میکنند
واگر از تو بدشان آید به راحتی در چشمانت نگا میکنن و این را بازگو میکنند
آرزو دارم یک بار دیگه هونتلار رو از نزدیک ببینم ولی اینبار تو لباس تیم ملی هلند
فوتبالیست شدن کنار علی کریمی بازی کردن در دربی بازی کردن فرگوسنو از نزدیک ببینم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)