همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
158-315,Abdollah 202,abolghasemi,AL1reZA,Alex Dlpiero_10,alexandre dasilva,AlexDelpiero,aliexpress,Amir Carlos,amirreza0090,AmirUtd,ams7,ANDRANIK.T,any10,Arsenal,Askar65,Austin Justin 1995,azeraspeed,Ḉoɳɉuratioɳ,Baroon,C R 7 9,Cassillas,Catalon,clement,dana77,David7,Derby,faez,Fc Bayern München,frank lampard,GOLL,H@kem,icon,juninho_P,Junior.FC,KAKA,kami,kasra messi,King Beckham,king123,lord7stark,masihaparsa19,Masud18,mehdi0082,Mehrd@d,Mohammad,MOHAMMAD ALI,moon girl,mr goal,MyBarca,omid.b,pedro_17,pooyan_wenger,Rasoul.Totti,Ricardo Kaka,sAmAn.s,SARVIN,sergioricardokaka,shiraz-sport,sina acm,Sir Gheysar,spes1375,TiFuSi,ُSara_10 10 3,پویامهربون,ZedBazi,Zid@ne,zunked,ایران مکانیک,سدانی ها,سعیدح
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من حمید رضا هستم 16سالمه و از اینکه توی سایتی به این گرمی و دوستانه عضو هستم خوشحالم.اولش به خاطر دانلود گلها در این سایت عضو شدم ولی الآن دیگه سراغ دانلود مانلود نمیرمو ازمطالب سایت روزی 100بار دیدن میکنم
راز باش
ولي فاش نشدني!
من محمد هستم17ساله
بازیکنانم:رونالدو-تورس-ویا-جرارد
تیم مورد علاقه:پرسپولیس-رئال مادرید-دوباره پرسپولیس- ارسنال
و این گل رو تقدیم میکنم به بچه های دربی![]()
سلام به همگي
كوچيك همتون حسين هستم 17 ساله
طرفدار تيم رئال مادريد
يه كوچولو هم استقلالي هستم
و در آخر![]()
سلام رفقا من مهدی هستم متولد 68
عاشق زیزو - طرفدار فرانسه ام - رئال - پرسپولیس - آرسنال هم بدک نیست .
از چلسی و بارسا متنفرم .
همتونودارم بای
ورود همه ی کاربرای جدیدرو به سایت تبریک میگم ...به امید موفقیت
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)