مویز : کار من بردن تمام بازی هاست
دیوید مویز بعد از نخستین بازی در لیگ برتر به عنوان جانشین سر الکس فرگوسن گفت : " توی رختکن جشن و شادی نیست و جو عادیه که به من نشون میده که اوضاع و روند کار این باشگاه چجوری است . این باشگاه و بازیکن ها بلافاصله به فکر بازی بعدی هستند و من هم باید همین کار را انجام بدهم .
شما وقتی مربی منچستر یونایتد هستید باید که هر بازی را ببرید . من کاملا از این موضوع اگاه هستم .
بازیکن ها کارشون را امروز به خوبی انجام دادند . سوانسی طبق چیزی که انتظار میرفت توپ را خوب نگه داشت و پاسکاری زیادی داشت . ان ها به خوبی دارن تحت نظر لادروپ هدایت میشن و با خریدهایی که کردن من مطمئنم که امسال بسیار خوب کار میکنند .
در بعضی از دقایق نمیتونستیم توپ را خوب نگه داریم و باید رو این موضوع بشدت کار کنیم .
ما موقعیت های خیلی کمی به حریف دادیم و تونستیم موقعیت های خوبی برای خودمان درست کنیم و پاس های اخر خوب و تاثیر گذاری دادیم . مهاجم ها هم بسیار خوب کار را تمام کردند . گل اول رابین واقعا هوش وی و قدرت تمام کنندگیش را نشان میدهد .
ما میتونستیم در بعضی دقایق بهتر کار کنیم اما در از کسب برد پر گل راضی و خوشحال هستیم .
من از اینکه دنی گل زد خیلی خوشحال شدم . من دوست دارم که مهاجم ها از این گل های بغل پا که بنظر ساده می اید را در محوطه جریمه بزنند . اگر میخواهید که در لیگ برتر گل های زیادی بزنید باید از این موقعیت ها استفاده کنید . شروع خوبی برای دنی بود . دنی ولبک گل چهارم را م زد که بعد از تلاشی که از خودش نشان داده بود شایسته اش بود .
دنی فصل پیش تنها یک گل در لیگ زد اما تو همین روز اول موفق شد که 2 گل بزند . این برای اعتماد بنفسش بسیار خوب است . گلی هم که چهارشنبه به اسکاتلند زد اگر چه خیلی منرا خوشحال نکرد ( مویز اسکاتلندیست ) اما بهش کمک زیادی کرد .
وین 65 دقیقه چهارشنبه بازی کرد و من میدونستم که امروز اگر به زمین بیاد میتواند کمک زیادی بکند . او از نظر فیزیکی هنوز اماده نیست و خیلی تمرین نکرده است اکا هر چقدر بیشتر فرصت بازی پیدا کند اماده تر خواهد شد . او به بازی اومد و تاثیرش را گذاشت و 2 پاس گل هم داد پس این چند دقیقه بازی برای اماده سازیش مفید بود .
واکنش هوادارا قابل پیشبینی بود . ان ها بازیکنان خوب را میشناسند و وین هم در مدت حضورش در زمین خودش را نشون داد . همه از اینجور بازیکنا میخواهند و ما خوشحالیم که وین را داریم . من فکر میکنم که اکثر بازیکنا از نظر بدنی اماده بودن و از این موضوع خوشحالم . "