مویز : برای مربی یونایتد شدن خیلی تلاش کردم
" سر الکس هنوز اینجا است و همچنان هم باقی خواهد ماند . من چند روز پیش به دیدنش رفتم . حالش خوب بود و دوران بعد از عمل را میگذارند .
من از توصیه هایش استفاده میکنم ، وی الگوی بزرگی برای من بوده است . من همیشه متاق صحبت کردن با او هستم . فکر کنم تا همین الان چند باری باهاش صحبت کردم .
من پیشش رفتم و گفتم " اوضاع داره اینجوری پیش میره شما چی فکر میکنی ؟" من خودم میخواهم که وی در دسترسم باشد .
روزی که این شغل را بهم پیشنهاد داد راجع به شرایط تیم صحبت کردیم . در یک ساعتی که مشغول صحبت بودیم راجع به اینکه اوضاع تیم چگونس و چه کارهایی باید انجام داد و چه چیزهایی راجع به اسپانسرها و رسانه ها باید بدونم بحث کردیم . او صراحتا به من گفت که شرایط همچین شغلی چگونس و باید چه انتظاراتی داشته باشم . او انتظار دارد که من خودم کار را به دست بگیرم و جلو ببرم .
فکر نکنم برای جذب بازیکنان بزرگ نیازی به استفاده از سر الکس داشته باشیم . این باشگاه روش خودش را دارد و همیشه بهترین ها را جذب کرده است اما اگر نیازی هم به سر الکس باشد وی خودش از اینکه کمکی بکند خوشحال میشود .
ممکن است حدود 2 سال طول بکشد تا بتوانم تغییراتی را در باشگاه و شرایط تیم در زمین بدهم . نمیدونم چقدر برای سر الکس طول کشید تا اوضاع را بدست بگیرد و انجوری که میخواهد مدیریت کند . در باشگاهی مثل یونایتد من زمان لازم برای پیاده کردن اهداف و برنامه هایم را دارم اینکار در اکثر باشگاه ها امکان پذیر نیست .
گلیزرها با ارامش ، روی خوش و حمایتشان فوق العاده بودند و مشخص کردن که میخواهند باشگاه به کدام سو برود . کاری که ان ها میخواهند با این باشگاه بکنند واقعا فوق العادست . ان ها ثبات را بسیار مهم میدانند پس بعضی از نتیجه های تک و توک بد زیاد برای ان ها اهمیتی ندارد . هر باری که شکست بخوریم قرار نیست کسی وحشت زده بشود . ما میدانیم که که بکجا داریم میریم و باید چکارهایی بکنیم.
مشخصا من از انظارات اگاهم و میدانم که باید به موفقیت ها ادامه داد .
نشستن روی صندلی سر الکس در دفترش واقعا احساس عجیبی بود . من بار اول بدون اینکه کسی ببیند روی صندلی نشستم تا مبادا کسی با دیدن قیافم فکر من احمق هستم !
رسیدن به رکورد سر الکس برای هر کسی بسیار دشوار است . هیچ کسی دیگر بهتر از سر الکس نخواهد بود . من برای بدست اوردن این شغل بشدت تلاش کردم . من بشدت در پرستون و اورتون کار کردم تا بتونم مربی یونایتد بشوم .
بله من در یونایتد تازه کارم اما در کل انچنان هم تازه کار نیستم و امیدوارم که اینرا در طول فصل نشان بدهم .