همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
158-315,Abdollah 202,abolghasemi,AL1reZA,Alex Dlpiero_10,alexandre dasilva,AlexDelpiero,aliexpress,Amir Carlos,amirreza0090,AmirUtd,ams7,ANDRANIK.T,any10,Arsenal,Askar65,Austin Justin 1995,azeraspeed,Ḉoɳɉuratioɳ,Baroon,C R 7 9,Cassillas,Catalon,clement,dana77,David7,Derby,faez,Fc Bayern München,frank lampard,GOLL,H@kem,icon,juninho_P,Junior.FC,KAKA,kami,kasra messi,King Beckham,king123,lord7stark,masihaparsa19,Masud18,mehdi0082,Mehrd@d,Mohammad,MOHAMMAD ALI,moon girl,mr goal,MyBarca,omid.b,pedro_17,pooyan_wenger,Rasoul.Totti,Ricardo Kaka,sAmAn.s,SARVIN,sergioricardokaka,shiraz-sport,sina acm,Sir Gheysar,spes1375,TiFuSi,ُSara_10 10 3,پویامهربون,ZedBazi,Zid@ne,zunked,ایران مکانیک,سدانی ها,سعیدح
آقا سینا فکرکنم این دخترخانوم کلا طرفدار بارسلونا هست وبازیکن موردعلاقه اش داویدویا
هست و وقتی که داویدویا از بارسا رفت
اصلا دلیل نمیشه که دیگه طرفدار
بارسا نباشه
سلام عباس هستم از خوزستان
slm,me reza buffon hastam az inke be jame derby peyvastam khili khoshhalam
با درودمحمدرضا از دیار زنده رود! از حضور تو این جمع خوشحالم برای یاد گرفتن و دوستی های جدید، امیدوارم اینجا ک ی مرجع تخصصی برای دوستداران فوتباله دلگرمی من برای بودن و عشق ورزیدن بیشتر ب فوتبال بشه
سلااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااام من اومدم
سایه لیسانس روانشناسی و یک استقلالی![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]،[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]،[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]،[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]،[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عمران هستم از کرج شهرستان هشتگرد طرفدار تیم چلسی میلان واستقلال هستم و18سال![]()
عمران هستم 18سالمه ازکرج شهرستان هشتگرد طرفدارچلسی میلان واستقلال هستم![]()
ساحلم از بوشهر.عشق فوتبال و منچستر یونایتد.
سلام.من رامتین هستم از همدان.عاشق بارساو مسی.
فوتبالم هم خوبه اما وقتی رفتم ثبت نام برای کلاس فوتبال گفتن سنت باید زیر 10 باشه ولی من 15 سالم بود.![]()
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)