با سلام خدمت همه
این جا محل قدر دانی و تشکر از مدیر های بازنشسته سایته که واسه این سایت و انجمن زحمت کشیدن و حالا باید حقوق بازنشستگی بگیرن و تو خونه بخوابن
هر چه دل تنگت میخواهد بگو
انتقاد،پیشنهاد، و....از این مدیران بازنشسته با اسم اون مدیر
با سلام خدمت همه
این جا محل قدر دانی و تشکر از مدیر های بازنشسته سایته که واسه این سایت و انجمن زحمت کشیدن و حالا باید حقوق بازنشستگی بگیرن و تو خونه بخوابن
هر چه دل تنگت میخواهد بگو
انتقاد،پیشنهاد، و....از این مدیران بازنشسته با اسم اون مدیر
چرا همه ی مدیران بازنشسته شدن ؟خب اگه شما ها هم برین دیگه ما به امید چه کسانی بیایم اینجا ؟
![]()
من الان دیدم که ، دیگه مدیر نیستین .
از افشین و رضا و ممد و ... هم تشکر میکنم و بدرود مدیران خوب بازنشسته و الحق که برای اینجا خیلی زحمت کشیدین
من چون ارسنالی بودم با افشین زیاد حرف میزدم و ارادت خاصی نسبت به افشین داشتم و دارم و مثل داداش بزرگم میمونه از همینجا هم دستشو میبوسم که بعضی وقت ها حرف های قشنگی میزد ...
فقط دیگه دور اینجا رو خط نکشین و بازم بیاین . میدونم بعضی هاتون کنکور دارین و ... ولی بازم اینورا بیاین . حداقل نیم ساعت![]()
یه روز خوب میاد ...
من با با محمد و علیرضا ، مهرداد ، افشین خان عزیز بعضی مواقع هم سعید(ManUtd)و........ گپ و گفتی میزدیم و لذت میبردیم یادشون بخیر چه روز ها و شب هایی اینجا داشتم
تکرار نشدنیه
از همتون ممنونم که این لحظات را خلق کردید
خداحافظتون![]()
ویرایش توسط سدانی ها : 08-11-2013 در ساعت 15:44
سلام
چرا واسه مدیرای بازنشسته یه رنگ خاص نمیذارن حداقل؟خب خیلی زحمت کشیدن واسه سایت...درسته که زیره اسمشون نوشته شده مدیر بازنشسته...ولی ای کاش یه رنگ خاص هم داشتن...
منم ازشون تشکر میکنم ...بابت همه کاراشونامیدوارم موفق باشید
![]()
با سلام.من چند ماهی بیشتر نیست که با این سایت اشنا شدم و خیلی هم این مدیر ها را نمی شناسم ولی می خواستم از تک تک انها برای کار هایی که کردن تشکر کنم![]()
داداش سروش دمت گرم فکر خیلی خوبی بود که این تایپیک رو زدی
منم شخصا از همه ی مدیران تشکر میکنم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام خدمت دوستان ...
ما هم شدیم عادی همون طوری که بایدو شاید قبلا میشدیم ...
یه تشکر هم از جعفر مدیر کل محترم این سایت که به منو دوستام فرصت داد تا مدیریت بخشی از این مجموعه کوچیکو به عهده بگیریم ... و یه تشکر هم از سروش بابت این کار خوبش ...
و یه تشکر ویژه هم تمامی دوستانی که من اذیتشون کردم حالا چه شوخی بوده یا چه به صورت جدی حلالیت میطبیم ...
سعی میکنم بازم سر بزنم اونم فقط واسه شعار انجمن دربی (ایجاد دوستی های جدید به بهانه ی یه علاقه ی مشترک) ...
مرسی از انتقادی که داشتی ...غرور شاید داشتیم ولی تو دربی هیچوقت مغرور نبودیم ... با تشکر ...
![]()
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
منم به نوبه ی خودم از همه ی کسایی که زحمت کشیدن و الان دیگه مدیر نیستن تشکر میکنم
آقا مصطفی،آقا محمد،آقا مهدی،آقا مهرداد،آقا افشین،آقا رضا،آقا سعید و آقا ابراهیمو خیلیای دیگه که واسه این سایت خیلی زحمت کشیدن.
انصافا هیچکدوم از مدیرای سایت مغرور نبودن.
همشون بچه های گل و باصفایی هستن
دم همشون گرم![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
In all circumstances
I'm always a fan of Real Madrid
ویرایش توسط amir-97 : 08-15-2013 در ساعت 12:16
منم ب نوبه ی خودم از تموم مدیرای سایت ک برای سایت زحمت کشیدن نهایت تشکر رو دارم ایشالله بازم پیشمون باشن و هر جا هستن موفق و پیروز باشن![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)