به نــــام خدا
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .
*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .
*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .
«با تشكر»
به نــــام خدا
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .
*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .
*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .
«با تشكر»
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تیم فوتبال منچستر یونایتد در اخرین بازی تور پیش فصل خود در استکهلم به مصاف تیم AIK رفت که در این دیدار با نتیجه ی ۱-۱ متوقف شد. تک گل شیاطین سرخ را انجلو هنریکوئز یکی از جوانان تیم رزرو ها که برای اولین بار در ترکیب تیم اصلی به میدان میرفت به ثمر رساند .فول مچ بازی به همراه گل انجلو هنریکوئز با دو کیفیت SD و HD و همچنین هایلایت های بازی بر روی کلیپ سنتر منچستر یونایتد قرار گرفته است که میتوانید از صفحه ی زیر هر یک از انها را دانلود کنید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم گزارش تصویری بازی :
ویرایش توسط shiv.vandersar : 08-07-2013 در ساعت 05:53
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نمانیا ویدیچ می گوید بازی با AIK برای یونایتد یک تست خوب بوده است، و اعتقاد دارد این بازی یک تمرین خوب برای افزایش آمادگی آنها در آستانه شروع فصل جدید است.
این اولین بازی ویدیچ با تیم اصلی یونایتد در این تابستان بود. حالا ویدیچ اعتقاد دارد که آماده است و با کمک سایر مدافعان یونایتد به استقبال فصل جدید می روند.“خوشحالم که ۹۰ دقیقه بازی کردم. مدت زیادی بود که این کار را انجام نداده بودم و الان خوشحالم. امیدوارم بعد از این بازی آمادگی کامل را کسب کنم و برای شروع لیگ آماده باشم. خیلی ناامیدکننده است که از بازی ها دور باشید. من تمرینات خوبی را انجام داده ام، اما بازی کردن چیز دیگری است. من امشب ۹۰ دقیقه بازی کردم و ما دو بازی دیگر قبل از آغاز فصل داریم و امیدوارم بتوانم یک ۹۰ دقیقه دیگر نیز قبل از فصل جدید بازی کنم.”ویدیچ که به عنوان بهترین بازیکن میدان انتخاب شد، در مورد بازی گفت: “AIK خیلی خوب بازی کرد و ما را به زحمت انداخت. ما به آنها موقعیت های زیادی دادیم و باید هوشیاریمان در دفاع را افزایش دهیم. ما می توانیم روی این موضوع کار کنیم و آن را بهبود دهیم.”این اولین بازی ویدیچ تحت هدایت مویس بود و ویدیچ از پیشرفت تیم زیر نظر رئیس جدید راضی است: “وقتی شما سرمربی را تغییر میدهید این به معنای تغییر تمرینها و آماده سازی برای بازیهاست. اما ما همان کار قبلی را انجام می دهیم. ما سخت تلاش می کنیم و دو بازی دیگر وقت داریم تا آمادگیمان را افزایش دهیم و آنوقت برای فصل جدید آماده خواهیم بود. ما واقعا خوب تمرین کرده ایم و حالا به این بازیها احتیاج داریم. اینگونه بازیها برای ما تست خوبی است. آنها در میانه های فصلشان هستند و فوتبال خوبی بازی می کنند. این بازی برای ما سخت بود. من همین را می خواهم. من این بازیهای سخت را قبل از شروع فصل می خواهم تا برای بازیهای بزرگ لیگ آماده شویم.”
دیدار سوپر جام باشگاههای انگلیس بین تیمهای منچستریونایتد و ویگان اتلتیک انجام شد که در پایان به برتری دو بر صفر یونایتدها انجامید.
در این دیدار و در دقیقه هفت رابین فان پرسی دروازه حریف را باز کرد. مهاجم هلندی یونایتدها توپ را به پاتریس اورا پاس داد و به داخل محوطه جریمه حریف رفت. سانتر اورا و ضربه سر محکم فان پرسی به زاویه مخالف موجب شد تا یونایتدها یک بر صفر پیش بیفتند.
در دقیقه 14، رافائل که در دفاع راست برای یونایتدها به میدان رفته بود دچار آسیب دیدگی شد تا در دقیقه 16 کریس اسمالینگ جای او را در ترکیب بگیرد.
در ادامه دیدار حملههایی از سوی دو تیم روی دروازهها انجام شد ولی نتیجهای در بر نداشت تا نیمه نخست با همان یک گل به سود یونایتدها به پایان برسد.
در حالی که پنج دقیقه از آغاز نیمه دوم گذشته بود، جیمز مک آرتور با خطا روی دنی ولبک نخستین کارت زرد این دیدار را از مارک کلاتنبرگ، داور مسابقه دریافت کرد.
در دقیقه 59 دنی ولبک پاسی را برای فان پرسی ارسال کرد تا مهاجم هلندی با کنترل خوب خود فضا را برای شوتزنی خود فراهم آورد. وی با ضربه دقیق پای چپ خود برای بار دوم دروازه ویگان را باز کرد.
در دقیقه 79 نتیجه باید برای یونایتدها سه بر صفر میشد و فان پرسی هت تریک میکرد. پاسهای تک ضرب زیادی بین بازیکنان این تیم رد و بدل شد. تام کلورلی، هافبک یونایتدها با یک پاس، تیمش را از حالت دفاعی به حمله درآورد. پاس او به فان پرسی رسید ولی لئون بارنت، مدافع انگلیسی ویگان توپ را دفع کرد.
در دقیقه 88 راجر اسپینوزا به دلیل خطا روی تام کلورلی دومین بازیکن ویگان و زمین بود که کارت زرد دریافت کرد. کلورلی هم 2 دقیقه بعد کارت گرفت تا یک بازیکن از منچستریونایتد هم کارت بگیرد.
چهار دقیقه وقت اضافه این دیدار هم سپری شد ولی تغییری در نتیجه این دیدار پیش نیامد تا یونایتدها با حساب دو بر صفر ویگان را شکست داده و قهرمان سوپر جام باشگاههای انگلیس را به دست آورند.
رایان گیگز اسطوره ی تمام نشدنی الدترافورد ، بیست و یکمین سال حضور خود در جمع سرخپوشان را با بازی برابر تیم ویگان در ومبلی اغاز کرد و موفق به کسب یک عنوان قهرمانی دیگر نیز شد و میگید که شور اشتیاق شیاطین سرخ برای کسب قهرمانی هرگز فروکش نخواهد کرد.
اسطوره ی ۳۹ ساله ی ولزی که در پیروزی ۲-۰ منچستر یونایتد مقابل ویگان در اولین بازی رسمی فصل عملکرد قابل قبولی از خود ارائه داد ، در مصاحبه ای که با PA Sport داشت، گفت :
“این همیشه دلچسب است که در جام خیریه برنده باشید . این یک اغاز خوب برای فصل جدید است و حتی برای مربی و بقیه ی کسانی که کمی نگرانی داشتند نیز خوب است. ما فصل را با یک قهرمانی اغاز کردیم”
” بازیکنای زیادی بودند که برای اولین بار این قهرمانی را تجربه میکنند حتی این مسئله راجب مربی نیز صادق است. ما میخواستیم برنده باشیم و عملکرد خوبی از خود ارائه دادیم.”” بردن چیزیه که تمام باشگاه خواستار اون هستش. شما نمیتونید هر سال برنده باشید ولی ما میخواهیم رقابت کنیم و خودمان را در موقعیت مناسبی قرار دهیم و این چیزی است که در طول سالیان دراز اون رو انجام دادیم. ما قهرمانیم ، ما میدونیم که دفاع از این عنوان سخت است ولی بهترین عملکرد خودمون رو ارائه میدهیم. ”
تغییرات زیادی در تیم های مدعی کسب عنوان قهرمانی به وقوع پیوسته است و تیم هایی همچون چلسی و منچستر سیتی با مربیان جدید پا به عرصه ی مسابقات میگذارند که این به معنی یک رقابت جدید با این تیم ها است ولی رایان گیگز میگوید که شیاطین سرخ به خوبی با انها روبرو خواهند شد.
” در حقیقت اومدن مورینیو به چلسی و خرج های کلان منچستر سیتی چیز هایی نیستند که بخواهیم راجب انها نگران باشیم ”” ما قهرمانیم و میدانیم که دفاع کردن از عنوان قهرمانی اسان نیست ولی ما تجربه ی انجام این کار را داریم و تلاش میکنیم تا این کار را در فصل جدید نیز انجام دهیم.”شیاطین سرخ تا کنون نتوانسته اند بازیکن جدیدی به ترکیب خود اضافه کنند ولی رایان گیگز تمام امید های منچستر یونایتد برای قهرمانی را به اوردن بازیکن جدید منتهی نمیکند.
“من فکر میکنم که این فصل نقل و انتقالات بسیار ارام بوده است.”” من گفتم که منچسترسیتی همان اول کار خرج های زیادی را انجام داد ولی به جز انها جابجایی زیادی صورت نگرفته است. و شاید دو هفته ی پایانی بسیار گیج کننده باشد. ما فقط باید صبر کنیم و ببینیم که چه میشود.”“اگر ما کسی را بخریم – عالی است. ولی اگر این اتفاق نیوفتد ما میتوانیم با ان کنار بیاییم. ما تقریبا از بازیکنانی که در تیم هستند راضی هستیم . ما موفق شدیم با این بازیکنان قهرمان لیگ شویم و اکنون نیز برای اغاز فصل اماده ایم.”
کاپیتان منچستر یونایتد ،نمانیا ویدیچ ، میگوید که در طول پیش فصل نمایش خوبی از اعضای تیم دیده است و می گوید که فصل پیش رو نیز برای انها با موفقیت همراه خواهد بود.
ویدیچ میگوید که بازیکنان تیم به خوبی از فشار و توجه ای که به خاطر بازنشستگی سر الکس فرگوسن روی منچستر یونایتد متمرکز شده است آگاه هستند.
مربی جدید ، دیوید مویس، در عصر روز یک شنبه تیم را به اولین عنوان قهرمانی عصر خود رساند و نمانیا ویدیچ مطمئن است که مربی و بازیکنان فصل ۲۰۱۳/۱۴ را به گونه ای رقم خواهند زد که در خاطر هواداران منچستر یونایتد باقی بماند. ویدیچ در گفتگو با PA Sport گفت :
” همه دارن از هم سوال میکنن. انها می پرسند که ایا ما باز هم میتوانیم به عنوان قهرمانی دست پیدا کنیم . ایا ما باز هم قهرمان می شویم؟ این فقط به مربی بستگی ندارد بلکه میتواند به بازیکنان نیز مربوط باشد. ایا بازیکنان میتوانند نمایش فصل گذشته ی خود را تکرار کنند؟ ما داریم به سختی تمرین میکنیم تا نشان دهیم که چه کاری از دستمان بر می اید”
” ما برنامه ی خوبی داریم که با ان کار میکنیم و همچنین ما به خوبی تمرینات را انجام داده ایم. همه میخواهیم تا مانند گذشته بر سر قهرمانی رقابت کنیم و من این انگیزه و اشتیاق را میبینم. این امری است که اگر واقعا خواستار قهرمانی هستیم ، بسیار مهم است و من از این شور و حال خرسند هستم.”
“یک شنبه نمایش خوبی ارائه دادیم و این یک قدم دیگر رو به جلو بود. این بسیار مهم بود که جام قهرمانی را بدست بیاوریم و این یک ۹۰ دقیقه ی دیگر قبل از اغاز فصل بود”
” ما به ارامی فرم خودمان را ارتقا دادیم و بازی مان بهتر و بهتر شده است. من از شیوه ای که بازی میکنیم خوشم می آید. امیدوارم که در برابر سوانسی نیز یک قدم دیگر رو به جلو برداریم.”
شیاطین سرخ فصل جدید را در روز شنبه با بازی برابر تیم سوانسی در ورزشگاه Liberty اغاز می کنند و در همان هفته های ابتدایی به مصاف تیم هایی همچون چلسی ، منچستر سیتی و لیورپول خواهند رفت. که نمانیا ویدیچ در این مورد میگوید :
” این سخت ترین شروعی است که من از وقتی که اینجا بوده ام تجربه کرده ام.”
“در واقع اولین بازی بسیار مهم است مخصوصا زمانی که در خارج از خانه باشد. سوانسی نیز حریف سر سختی برای اغاز خواهد بود . انها چند بازیکن جدید به خدمت گرفته اند.”
” من اماده ی حضور در این بازی ها هستم و همه ی بازیکنان میخواهند که در بازی های سخت و بزرگ بازی کنند. وقتی که شما برای منچستر یونایتد بازی میکنید باید هر شرایط و هر ازمونی اماده باشید.”
نمانیا ویدیچ به دلیل مصدومیت سیاتیک تور پیش فصل تیم در اسیای شرقی را از دست داد ولی هنگامی که از وی در این مورد سوال شد عنوان کرد که کاملا این مشکل را پشت سر گذاشته است و در امادگی کامل به سر می برد . او در این باره گفت : ” ما اینجا با رزرو ها تمرین می کردم پس به نوعی تمرینات پیش فصل را انجام داده ام”
“من فقط به اندازه ی بازیکنان دیگر به میدان نرفته ام ولی اکنون ۲ نود دقیقه را کامل پشت سر گذاشته ام و کاملا احساس امادگی میکنم.”
” هر چه فصل جلو تر میرود و من بازی های بیشتری انجام بدهم بهتر و بهتر خواهم شد و این در مورد دیگر بازیکنان نیز صادق است. در این لحظه من واقعا احساس خیلی خوبی دارم و اماده ی اغاز فصل جدید هستم” همچنین با توجه به اینکه قراداد نمانیا ویدیچ در پایان فصل ۲۰۱۳/۱۴ به پایان میرسد و هیچگونه مذاکره ای با وی بر سر تمدید قرارداد صورت نگرفته است ویدیچ اذعان میکند که هیچ نگرانی ای نسبت به وضعیت قرار داد خود ندارد.
“من هیچ انتظاری ندارم. من فقط تلاشم را میکنم تا بهترین بازی خودم را ارائه بدهم و بعد از ان خواهیم دید که چه برنامه ای وجود دارد.”
” من نگران نیستم . من اصلا دوست ندارم که قول بدهم چند بازی به میدان خواهم رفت ولی اکنون وضعیت خوبی دارم”
مایکل کریک معتقد است که منچستریونایتد پس از برد روحیه انگیز ۲ بر صفر برابر ویگان اتلتیک در جام اتحادیه آماده است تا از عنوان قهرمانی خود در لیگ برتر دفاع کند.
قهرمانان شیاطین سرخ با ارائه عملکردی حرفه ای در ومبلی اولین جام قهرمانی دوران دیوید مویز را از آن خود کردند, این پیروزی با کمک دو گل رابین فان پرسی و نمایش خوب خط دفاعی تیم حاصل شد.پس از پشت سرگذاشتن برنامه فشرده تور پیش فصل, که در آخرین بازی قبل از شروع لیگ روز یکشنبه برابر ویگان قرار گرفتند, کریک اطمینان دارد که هم تیمی های او در نهایت آماده هستند تا فصل جدید را آغاز کنند, در بازی که هفته آینده برابر سوانزی در ورزشگاه لیبرتی برگزار خواهد شد.مایکل به MUTV گفت: هر بازی مهم است,این گونه ما به اینجا رسیدیم. ما تور پیش فصل پرفراز و نشیبی داشتیم, بسیسار خوب تنظیم شده بود, اما گاهی اوقات شما نمی توانید بهتر از این عمل کنید. ما در زمین تمرین تلاش کردیم, همه ما اکنون به اندازه کافی بازی کرده ایم و من فکر می کنم امروز(در بازی با ویگان) این مسئله را نشان دادیم.“در کل عملکرد تیمی بهتری بود. ما از لحاظ کار دفاعی خوب بودیم و واضح است که دو گل به ثمر رساندیم, بنابراین عملکرد مناسبی داشتیم و روز خوبی بود. ما از همین لحظه به بعد به فکر هفته آینده هستیم.”مایکل کریک در رابطه با بازی با سوانزی گفت: ما همانند همیشه آماده هستیم. همیشه این مسئله وجود دارد که آیا شما از لحاظ آمادگی جسمانی آماده هستید چون شما بازی های دوستانه بسیاری انجام داده اید. تنها زمانی که لیگ شروع می شود, شما می فهمید که از این لحاظ در چه جایگاهی هستید.“ما به خود اطمینان داریم و ترکیب خوبی در اختیار داریم. صحبت های زیادی درباره بازیکنان ورودی و خروجی شده است و حرف های دیگری شبیه به این مسائل, اما در پایان ما به هرترتیب ترکیب خوبی داریم و ما با اطمینان کامل به مصاف فصل جدید می رویم.”کریک همچنین به ستایش از فان پرسی پرداخت, بازیکنی که در بازی یکشنبه شب برابر ویگان بسیار آماده به نظر می رسید و اعتماد به نفس بسیار بالایی داشت. او همانطور که فصل گذشته با سبک بی نظیر و زیبای خود را به نمایش گذاشت اکنون نیز در شرایطی که فصل جدید هنوز شروع نشده است, آمادگی بالای خود را نشان داد. امیدواریم که این دو گل تنها آغازی باشد بر بازی های زیبایی که او در فصل جدید به نمایش خواهد گذاشت.“این همان چیزی است که شما به آن تکیه می کنید یعنی گلزنی مهاجمان. رابین این کار را فصل گذشته انجام داد و او دوباره به خوبی این کار را شروع کرد, بنابراین امیدواریم این رویه ادامه یابد. او کیفیت خود را نشان داده است. او در حقیقت فرصت های زیادی نداشت و با این حال دو گل به ثمر رساند. او مسلما از این مسئله راضی خواهد بود و برای بازی هفته آینده اعتماد به نفس خواهد داشت.”
سرمربی جدید منچستریونایتد, دیوید مویز از هواداران باشگاه خواست تا در فصل پیش رو پشت تیم باشند.تخمین زده می شود که ۵۰ هزار هوادار روز یکشنبه در ومبلی نظاره گر بالا بردن اولین جام شیاطین سرخ در پیروزی ۲ بر صفر این تیم برابر ویگان در جام اتحادیه بودند.مویز با تشکر از این تعداد هوادار که برای حمایت از یونایتد به ورزشگاه آمده بودند, آنها را ترغیب کرد تا در ماه های پیش رو نیز حمایت خود را از تیمشان نشان دهند.او به MUTV گفت: شگفت انگیز بود. در پایان مسابقه, معمولا بیشتر مردم, ورزشگاه را ترک می کنند و استادیوم خالی می شود, اما ۳ گوشه ورزشگاه پر از تماشاگران منچستریونایتد بود.“من فکر می کنم هواداران نیز شرایط را درک کرده اند. آنها می دانند که ما در این فصل باید مبارزه کنیم, آنها می دانند که ما با چالشی رودرو هستیم و آنها به درستی برای آن خو را آماده کرده ند.”“ما به آنها نیاز خواهبم داشت. ما به حمایت آنها با فریادهایشان در الدترافورد از اولین بازی خانگی نیاز داریم و خوشبختانه ما آماده هستیم تا به آنها نشان دهیم چه کارهایی می توانیم انجام دهیم.”شیاطین سرخ در اولین بازی خود از فصل جدید لیگ برتر عصر روز شنبه در خارج از خانه به مصاف سوانزی سیتی خواهند رفت.
گیگز در حالی به عنوان یکی از مربیان کادر فنی دیوید مویز انتخاب شد که یکی دیگر از اعضای تیم مشهور “کلاس ۹۲″ نیز که هریسون مسئولیت آن را بر عهده داشت یعنی فیل جونز یکی دیگر از دستیاران تیم کنونی مویز می باشد.
سرمربی سابق تیم جوانان منچستریونایتد اریک هریسون هیچ شکی ندارد که رایان گیگز در پست جدید مربیگری خود در الدترافورد موفق خواهد بود.گیگز که اکنون وارد ۲۴ فصل حضورش به عنوان بازیکن منچستریونایتد شده است, واضح است که هدف خود را انتخاب کرده است و با ورود به کادر مربیگری دیوید مویز, شایعات درباره اینکه شاید روزی در آینده سرمربیگری شیاطین را برعهده بگیرد, بالا برده است..
هریسون در مراسم سالانه جوایز اتحادیه مک دونالد گفت: بدون شک رایان موفق خواهد بود.“او یک عاشق واقعی فوتبال است. من خوشحالم که او این کار را انجام می دهد.”“واقعا تاسف بار می بود اگر او می گفت, خوب من قصد دارم هر روز گلف بازی کنم. اگر او ۵ دقیقه از فوتبال دور شود, حوصله اش سر می رود.”
هریسون تواسنته است صحبتی با گیگز و نویل داشته باشد و همچنین با مربی تیم ذخیره ها نیکی بات نیز صحبت کرده است تا اطمینان حاصل کند که آنها اعتماد به نفس لازم برای آغاز فصل جدید را داشته باشند در شرایطی که سرآلکس فرگوسن نیز از تیم جدا شده است.هریسون گفت: اغلب اتفاق نمی افتد اما برخی مواقع من با آنها چند کلمه ای صحبت می کنم. برای نمونه من با فیل صحبت خواهم کرد چون او ممکن است کمی نگران باشد. چه شما بازیکن باشبد یا مربی, نیاز به اعتماد به نفس دارید و شما می توانید این موضوع را درک کنید که او کمی ترسیده است.او در ادامه به نقش مهم مربیان در تیم و به خصوص تیم جوانان اشاره کرد. هریسون گفت: سرمربی واضح است که مهمترین شخص در هر باشگاه فوتبالی می باشد و بدون مربیان خوب, بازیکنان مطمئنا ارزشی ندارند.“شاید من جانب دارانه سخن می گویم اما مهمترین مربیان در هر باشگاهی, مربی جوانان می باشند.”“اهمیت آنها به اندازه بازیکنان می باشند چون آنها مسئول پدیدآوردن نسل بعدی هستند.”
فدریکو ماکدا زمانی می تواند الدترافورد را ترک کند که قرار داد او به پایان رسد.
بر طبق گفته مدیر برنامه های این بازیکن, فدریکو ماکدا قصد دارد در تابستان آینده باشگاه منچستریونایتد را ترک کند.این بازیکن ایتالیایی پس از زدن گلی زیبا در اولین بازی رسمی خود برابر استون ویلا در سال ۲۰۰۹ که , لحظه مهمی نیز برای قهرمانی باشگاه در لیگ برتر محسوب می شد, به نظر می رسید, مبدل به ستاره ای شود.اما از آن زمان به بعد, این بازیکن ۲۱ ساله نتوانست انتظارات را برآورده سازد, برای قرار گرفتن در ترکیب تیم اصلی بجنگد و اکنون خودش برای آینده ای به دور از الدترافورد آماده می کند.بیا به سایت خبری ایتالیایی گفت: متاسفانه, هیچ خبری نیست.“ارزیابی که باشگاه منچستریونایتد انجام داده است با وضعیت این بازیکن که به انتهای قرارداد خود می رسد یکسان نیست.”“امسال او در منچستر بازی خواهد کرد, تا قرارداد او با شیاطین سرخ به پایان رسد و سپس او آزاد خواهد بود تا باشگاه را ترک کند.”از قرارداد ماکدا با یونایتد کمتر از ۱۲ ماه باقی مانده است و پس از شکست در به نمایش گذاشتن عملکردی مطلوب در زمانی که به طور قرضی در سمپدوریا, کوینز پارک رنجرز و اشتوتگارت داشت, غیر محتمل است که با گزینه هایی که دیوید مویز در اختیار دارد, این بازیکن قرارداد جدیدی دریافت کند.مویز مهاجمان بااستعداد زیادی در اختیار دارد, کسانی همچون رابین فان پرسی, وین رونی, دنی ولبک و خاویر هرناندز که همه برای قرار گرفتن در ترکیب ۱۱ نفزه تیم رقابت می کنند.گزارشات حاکی از این است که این ستاره جوان قبل از جدایی دائمی از باشگاه در تایستان آینده, قرض داده شود, تصور بر این است که تیم دسته اولی دانکستر تمایل به جذب او را دارد.
هنگامی که از جانی اوانز مدافع منچستریونایتد درباره احتمال آمدن بیل یا رونادو در این تابستان به یونایتد سوال شد, او گفت که خوشحال خواهد شد اگر با کریستیانو رونالدو یا بیل بازی کند. پس از شایعات پیرامون بازگشت رونالدو و لینک شدن یونایتد با خرید بیل, اونز نظر خود را در این ارتباط بیان کرد.او در مصاحبه ای به اسکای اسپورت گفت: من یکی از آن را می گرفتم, آنها بازیکنان بزرگی هستند – من فکر نمی کنم هیچ کسی به چنین چیزی نه بگوید.این مدافع ۲۵ ساله همچنین درباره این مسئله که چگونه بازیکنان فوتبال معمولا از اتفاقات پشت پرده درباره نقل و انتقالات بی خبر هستند, صحبت کرد و بی خبری خود از این مسائل را اظهار داشت.“اما اتفاقات زیادی در پشت پرده در حال رخ دادن است, اما ما در مقام بازیکنان همانند دیگران این مسائل را در روزنامه ها می خوانیم.”“ما حقیقتا اطلاعاتی از درون این مسائل نداریم, ما در حقیقت با مدیر اجرایی یا سرمربی صحبت نمی کنیم و نمی پرسیم که چه اتفاقی می افتد, بنابراین ما واقعا نمی دانیم چه اتفاقی در پشت پرده رخ می دهد – واضح است که رونالدو فصل گذشته با استقبال خوبی مواجه شد و احساس کرد که در این باشگاه در خانه خود می باشد و او احساساتی درباره این باشگاه خواهد داشت.”رونالدو فصل گذشته به الدترافورد برگشت تا در پیراهن رئال مادرید در مرحله یک شانزدهم رقابت های لیگ قهرمانان برابر منچستریونایتد به میدان رود. در نهایت این بازیکن پرتغالی با به ثمر رساندن گل, موجب شد که رئال مادرید به برتری برسد. رونالدو به نشانه احترام به هواداران که سال های بسیاری او را تشویق کرده اند, پس از گل زدن شادی نکرد.در چند روز اخیر پس از معلوم شدن این مسئله که پیراهن شماره ۷ مشهور منچستریونایتد خالی شده است, دوباره شایعات پیرامون بازگشت رونالدو یا خرید بیل قوت گرفت.
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)