به پرويز نمى گويم چه كار بكند يا نكند اما پيشنهاداتم را مى دهم
حجازى: مظلومى تيمى را كه ژنرال يازدهم تحويل داد، سوم كرد
ناصر حجازى همواره صحبت هايى را بر زبان مى آورد كه كسى فكرش را هم نمى كند. ناصرخان اين روزها به قول خودش در خانه اش حضور يافته و احساس آرامش مى كند. گفت وگوى ابرار ورزشى با حجازى را در ادامه مى خوانيد:
• ناصرخان! تبريك.
- مگر تبريك دارد. من به خانه خودم برگشتم. شما وقتى كسى به خانه اش برمى گردد، به او تبريك مى گوييد؟
• پس به شما خوشامد مى گويم. چه شد كه دوباره به خانه تان برگشتيد؟
- چند روز قبل فتح الله زاده با من تماس گرفت و در اين تماس كدورت ها برطرف شد و با پيشنهاد مديرعامل فعلى استقلال به اين تيم بازگشتم.
• عده اى معتقدند باشگاه استقلال براى اينكه ديگر «ناصر حجازى» عليه فتح الله زاده و ديگر مسئولان مصاحبه نكند او را به استقلال آوردند. در اين خصوص صحبت كنيد.
- هر كس ممكن است با رفيقش اختلاف پيدا كند و بعد از مدتى با هم آشتى كنند. در دنيا جنگ هاى زيادى صورت مى گيرد اما دولت ها پس از چند سال همه چيز را فراموش مى كنند و صلح نامه بين آن ها امضا مى شود. من و فتح الله زاده هم چنين شرايطى داشتيم. اختلافاتى داشتيم كه بر طرف شد.
• شنيده مى شد روز سه شنبه شما در باشگاه استقلال با يكى از دوربين هاى تلويزيونى مصاحبه كرده و عنوان نموده ايد كه از اين به بعد مظلومى بايد به حرف شما گوش دهد! صحت دارد؟
- چنين چيزى نيست. مظلومى تيم مس را از رده يازدهم به سوم رساند و آسيايى اش كرد، قهرمانى غرب آسيا را در كارنامه دارد. توجه كنيد كه همين مظلومى تيم ژنرال استقلالى ها را در رده يازدهم تحويل گرفت و سوم كرد، پس رزومه موفقى دارد. بايد از او حمايت كرد، بايد تلاش كرد تا موفق باشد.
من خودم مربى پرويز بوده ام. ممكن است مسائلى را در زمين ببينم كه به او بگويم اما مطمئن باشيد تعامل بين ما قرار دارد. من به پرويز نمى گويم چه كارى را انجام بده و چه كارى را انجام نده. به عنوان بزرگ تر پيشنهاداتم را ارائه مى دهم.
• شما خودتان يك دروازه بان بوديد. فكر نمى كنيد اختلافاتى كه محمدى و طالب لو با هم دارند به تيم ضربه بزند؟
- اختلاف در پست دروازه بانى معنى ندارد. هر كس بهتر باشد درون دروازه قرار مى گيرد.
• اما حاشيه هاى به وجود آمده كه به تيم ضربه مى زند.
- چه ضربه اى مى زند؟ مگر مى خواهند بغل هم بازى كنند كه به هم پاس ندهند. اگر
۲ تا هافبك بودند يك چيزى اما در پست دروازه بانى اين مسائل معنايى ندارد. حالا اين ۲ نفر با هم قهر باشند و با هم حرف نزنند، در نهايت هر كس آماده باشد در تركيب اصلى قرار مى گيرد.
• بالاخره بازى استقلال مقابل استيل آذين يك روز به تعويق افتاد!
- من معتقدم كه اين سفر براى ملى پوشان خستگى ندارد و با توجه به اين كه در فيفادى برگزار مى شود نمى توان اعتراضى به آن انجام داد. مگر فوتبالمان حرفه اى نيست؟ پس بايد به اين چيزها عادت كنيم.
• اما مسئولان استقلال خيلى به اين قضيه اعتراض كردند.
- اعتراض آن ها به اين علت بود كه بازيكنان مصدوم نشوند. استقلال اين همه مصدوم دارد، حالا فرض كنيد چند بازيكن ديگر هم مصدوم شوند، آنوقت تكليف چيست؟
• پيش بينى شما از استقلال در اين فصل چيست؟
- معتقدم اگر مصدومان زودتر به مسابقات برسند مى توان استقلال را يك مدعى دانست. تيم بد نيست و فقط هماهنگى لازم دارد. رفته رفته استقلال قدرتمندتر مى شود و مى تواند در ليگ عملكرد خوبى را بر جاى بگذارد.
• ... و بازى با استيل آذين؟
- با توجه به اين كه تازه به استقلال آمدم و شناخت چندانى از استيل آذين ندارم ترجيح مى دهم در اين خصوص صحبت نكنم.