[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

درن فلچر، هافبک یونایتد، تایید می کند که نگران است شیاطین سرخ رونی را از دست بدهند.

یونایتد روز دوشنبه اعلام کرد که پیشنهاد دوم چلسی برای رونی را رد کرده است. اما فلچر که مدتهاست به دلیل بیماری روده دور از میادین به سر می برد، نگران است که یونایتد در صورت انتقال رونی به لندن ضعیف شود.“این چیزی نیست که من می خواهم. شما نگران رفتن رونی می شوید زیرا او بازیکن فوق العاده ای است. ما همه چیز را به وین و باشگاه واگذار کرده ایم. اما من شخصا دوست دارم رونی بماند چون او برای یونایتد فوق العاده بوده است و سهم بزرگی از موفقیت های ما در این ۹ سال به او تعلق دارد. به همین دلیل من می خواهم او بماند تا ما با کمک هم موفقیت های بیشتری برای یونایتد به دست بیاوریم.”منچستریونایتد به تازگی دو پیشنهاد برای فابرگاس ارائه کرد که توسط بارسا رد شد. فلچر می گوید: “فابرگاس بازیکن بزرگی است و یونایتد همیشه با بازیکنان بزرگ لینک شده است. این سنت باشگاه است. همیشه بازیکنان بزرگ می آیند تا به ترکیب فوق العاده ای که داریم اضافه شوند.”در حالی که یونایتد هنوز موفق به خرید بازیکن بزرگی نشده است، رقبای او یعنی چلسی و سیتی خریدهای خوبی داشته اند. اما فلچر به این موضوع اهمیت زیادی نمی دهد: “ما داریم درباره قهرمان انگلستان صحبت می کنیم پس زیاد جای نگرانی نیست. ما فصل گذشته قهرمان لیگ شدیم در حالی که حذفمان از لیگ قهرمانان نیز به دلیل تصمیم اشتباه داوری بود. اگر ما بازیکن جدیدی هم نخریم من معتقدم با ترکیب فعلی می توانیم به موفقیت برسیم.”