يانوش صميمى ترين دوست من است

جان واريو: استقلال ۵۰ درصد پولم را نداده است

فابيو جان واريو هافبك فصل گذشته استقلال هم يكى از بازيكنان تاثيرگذار اين تيم بود كه در نهايت از جمع آبى پوشان جدا شد و به همراه خسرو حيدرى و هاشم بيك زاده، پيراهن تيم فوتبال سپاهان را برتن كرد. جان واريو اما هنوز نتوانسته در ليگ برتر بازى كند و مشكل مصدوميت اين هافبك برزيلى باعث خواهد شد تا او همچنان تا ۲ هفته ديگر به دور از ميادين فوتبال باشد. فابيو درمورد آخرين وضعيتش در سپاهان و همچنين اتفاقاتى كه منجر به جدايى اش از استقلال شد به سؤالات مطروحه پاسخ داد. با ما همراه باشيد:

• چرا بازى نمى كنى؟
- من متاسفانه دچار مصدوميت شده ام و فعلا بايد در انتظار باشم تا در ليگ جديد بازى كنم.

• چه زمانى به ميادين فوتبال بر مى گردى؟
- فعلا تمرينات اختصاصى و مراحل درمانى را پشت سر مى گذارم و فكر مى كنم بهبود مصدوميتم۲ تا ۳ هفته زمان ببرد.

• چرا سپاهان نتايج خوبى نگرفته است؟
- در ابتداى ليگ اكثر تيم ها به دليل انجام تمرينات بدنسازى از لحاظ بدنى آماده نيستند و احتياج به زمان دارند. به نظر من سپاهان از لحاظ كادر فنى و بازيكنان يك تيم بسيار خوب است و مطمئن هستم نتايج خوبى ميگيرد. از طرفى تيم ما چند بازيكن مصدوم دارد كه اگر همه نفرات آماده باشند مشكلى نخواهيم داشت.

• سپاهان بهتر است يا استقلال؟
- سپاهان باشگاه كاملترى است و اينجا مشكل خاصى را احساس نمى كنم.

• خيلى از تماشاگران و هواداران استقلال از جدايى تو احساس خوبى ندارند. در اين مورد چه صحبتى دارى؟
- به هرحال اين اتفاقات در فوتبال حرفه اى طبيعى است و ممكن است كه يك بازيكن تغيير باشگاه بدهد يا اينكه چند سال در يك تيم بازى كند. جداى از استقلال خواسته من نبود و در نهايت شرايطى پيش آمد كه منجر به جدايى شد.

•به خاطر مسائل مالى به سپاهان رفتى؟
- من ۲ سال در استقلال بودم و اين بار تصميم گرفتم به تيم ديگرى بروم و دلايل مختلفى هم در مورد اين تصميمى كه گرفتم وجود داشت. در ضمن اين را هم بگويم كه هنوز ۵۰ درصد از پول فصل گذشته ام را از استقلال نگرفته ام و نمى دانم كه آنها چه زمانى طلبم را پرداخت خواهند كرد.

• خسرو حيدرى در مصاحبه ا ى گفته كه يك روز به استقلال بر مى گردد. آيا تو هم چنين تصميمى دارى؟
- نمى دانم در آينده چه اتفاقاتى خواهد افتاد ولى اگر شانسى به وجود بيايد شايد اين اتفاق بيافتد. من به هواداران استقلال بايد بگويم كه بهترين لحظاتم خوشحالى آنها بود و بدترين لحظاتم نيز به شرايط و امكانات اين تيم مربوط مى شد.

• فكر مى كنى در سپاهان نسبت به استقلال نمايش بهترى داشته باشى؟
- من فقط به اين تمركز مى كنم كه يك بازيكن موثر و حرفه اى براى باشگاه سپاهان باشم.

• به نظرت چه تيمى قهرمان مى شود؟
- من كه دوست دارم سپاهان قهرمان شود و پنانسيل خوبى در اين تيم مى بينم.

• در سپاهان بيشتر از همه با كدام بازيكن ارتباط صميمى دارى؟
- من با يانوش مهاجم تيم كه امسال به سپاهان آمده ارتباطى صميمى دارم.

• حتى صميمى تر از ارتباطى كه با خسرو حيدرى دارى؟
- دوستى من با خسرو يك دوستى قديمى است و با او هم ارتباط بسيار خوبى دارم.