Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 494

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928
    تشکر شده 1,285 در 363 پست

پیش فرض پاسخ : آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

اندرسون از آن دسته بازیکنانی است که در طول دوران حضورش در یونایتد، نتوانسته انتظارات را برآورده کند. او در طول ۶ سال، کمتر از ۱۰۰ بازی برای شیاطین انجام داده و تنها در ۲۰ بازی حضور ۹۰ دقیقه ای داشته است

.
    اندرسون در طول تور پیش فصل، بیش از هر بازیکن دیگری بازی کرد و امیدوار است تا به مرز آمادگی برسد. او در گفتگو با “منچستر ایونینگ نیوز” از ناامیدی ها در مورد مصدومیت هایش گفته است: “فقط هواداران نیستند که از مصدومیت هایم ناامید شده اند، خودم هم ناامید شده ام. من واقعا دلم نمی خواهد که مصدوم شوم. دوست دارم هر هفته برای یونایتد بازی کنم. من عاشق اینجا هستم. سال های اولم در اینجا واقعا خوب بود. پس از آن دچار مصدومیت های متععدی شدم. فصل پیش در ۶ بازی نخست به خوبی بازی کردم. پس از آن دردی در زانویم احساس کردم اما به خاطر اینکه بتوانم به تیمم کمک کنم حرفی از آن نزدم. ولی کم کم دیگر نتوانستم بازی کنم. درست وقتی احساس خوبی برای بازی کردن داشتم، دوباره مصدوم شدم.”اما اندرسون حالا با ذهنیت جدیدی به فصل آینده فکر می کند و به حمایت هواداران نیز نیاز دارد. او می گوید: ” سر الکس کمک زیادی به من کرد. او انسان بزرگی است اما رئیس جدید به معنای ذهنیت جدید است و من واقعا از این موضوع خوشحال هستم. تمرینات مویس سخت است ولی این برای من خیلی خوب است. من باید خیلی تمرین کنم. باید زیاد بدوم و احساس خوبی از قدرت پاهایم دارم. من باید آماده شوم و وزنم را کم کنم. من باید دو کیلو دیگر کم کنم تا به وزن ایده آلم برسم. انگیزه زیادی دارم. شاید در گذشته زیاد شوخی می کردم و نقش یک بازیکن برزیلی را ایفا می کردم که دائم در حال شوخی کردن است. اما آن موقع جوان تر بودم. الان جدی تر شده ام. می خواهم درست بخورم و به موقع بخوابم. باید از خودم مراقبت کنم تا برای منچستر بهترین باشم.”اندرسون از خرید یک هافبک جدید توسط یونایتد استقبال می کند: “منچستر یونایتد همیشه بازیکنان بزرگی داشته است. این باشگاه یکی از بزرگ ترین باشگاه های دنیاست و ما همیشه منتظر ورود بازیکنان بزرگ هستیم. من می خواهم یکی از آن بازیکنان بزرگ باشم.”اندرسون شایعات مبنی بر ناراحت بودنش در شهر منچستر را نیز رد می کند و می گوید از بودن در منچستر راضی است: “دلم برای فرزندانم که در پورتو آلگره هستند تنگ می شود اما اینجا سگ هایم در کنارم هستند. هواداران با من مهربانند و من دوستانی را در اینجا دارم.”

2. کاربر روبرو از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع