به نــــام خدا
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .
*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .
*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .
«با تشكر»
به نــــام خدا
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .
*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .
*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .
«با تشكر»
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]رایان گیگز تاکید می کند که نمی توانسته فرصت پیوستن به کادر مربیگری مویس در فصل ۲۰۱۳-۲۰۱۴ را از دست بدهد.
افسانه ولزی یونایتد می گوید که از اولین تلاش خود برای مربیگری لذت برده است، اگرچه او هنوز خودش را در درجه اول یک بازیکن می داند.“وقتی در تعطیلات در ترکیه مشغول گذراندن دوره های مربیگری بودم، دیوید مویس با من تماس گرفت. تفکرات اولیه من درباره این بود که مربیگری چه تاثیری روی بازی ام خواهد داشت چون من تصمیم داشتم یک سال دیگر به فعالیتم ادامه دهم. با چند نفر صحبت کردم و در مورد این مسئله فکر کردم و فقط توانستم نشانه های مثبت ببینم. هیچ مورد منفی پیدا نکردم. این یک فرصت هیجان انگیز برای من بود و نمی توانستم آن را از دست بدهم.”گیگز اولین تجربه مربیگری خود را در تور سه هفته ای شیاطین سرخ و سفر به کشورهای تایلند، استرالیا، ژاپن و هنگ کنگ تجربه کرد. اگرچه او عمدتا خودش را به عنوان یک بازیکن آماده می کرد اما چند جلسه را در کنار مویس و سایر اعضای کادر فنی گذراند. مربیگری چیزی نیست که گیگز به تازگی به فکرش افتاده باشد. او ۵ سال است که دارد روی این موضوع کار می کند.“من همیشه روی بازی کردن تمرکز کرده ام ولی به طور همزمان دوره های مربیگری را نیز گذرانده ام. این کار بعضی مواقع خیلی سخت بود چون با کمبود وقت مواجه می شدم اما خوشحالم که این کار را انجام داده ام. ۵ سال پیش من فکرش را نمی کردم که تا این سن و سال به بازی کردن ادامه دهم و می خواستم مطمئن شوم که وقتی از فوتبال خداحافظی کردم برای مربیگری آماده ام. پس آن موقع دوره های آموزشی را آغاز کردم.”پذیرفتن نقش جدید در باشگاه، تنها تغییری نیست که گیگز در این تابستان تجربه می کند. امسال بیست و چهارمین فصلی است که رایان برای یونایتد به میدان می رود، و برای اولین بار است که زیر نظر مربیای به جز سر الکس فرگوسن این اتفاق می افتد. البته سایر بازیکنان یونایتد نیز برای اولین بار این اتفاق را تجربه می کنند، اما برای گیگز که بیش از هر بازیکن دیگری در باشگاه بوده است، این اتفاق عجیب و خاص است. با این وجود، گیگز ۳۹ ساله می گوید که به شدت تحت تاثیر روشهای رئیس جدید قرار گرفته است.“او واقعا تلاش می کند. او تیم را هدایت می کند و دوست دارد در همه چیز نقش داشته باشد. اما تعامل خوبی با استیو روند، جیمی لومسدن، فیل نوین و خود من دارد. ما به خوبی با هم کار می کنیم. مویس می خواهد کنترل همه تمرینها را به دست بگیرد اما او از دستیارانش نیز کمک می خواهد. او خیلی مرد دقیقی است. می خواهد همه چیز را در مورد همه بازیکنان بداند و این چیزی است که شما به عنوان رئیس منچستر یونایتد به آن نیاز دارید. همه چیز به جزئیات مربوط می شود، و این چیزی است که مویس به دنبال آن است.”
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
طبق گفته جرج آتانگا مدیر برنامه های سافیر تایدر، منچستریونایتد به دنبال این هافبک فرانسوی است. وی با روزنامه “کریر د بولونیا” این صحبت ها را انجام داده بود که در وب سایت رسمی شیاطین سرخ بازتاب داشت.میتوانید مصاحبه وی را از [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بخوانیدبه نظر میرسد ابزار مالی لازم در اختیار دیوید مویز برای خرید بازیکنی مثل تایدر وجود دارد. او (مویز) در خرید سسک فابرگاس نا موفق بود هرچند بنا به گزارش دیلی میرر آخرین پیشنهاد خود را نیز به بارسلونا ارائه کردند. او همچنین خرید تیاگو را از دست رفته دید.اگر دیوید مویز نتواند فابرگاس را به الدترافورد بیاورد -پیشنهاد آخر را بارسلونا رد کرد- باید سریعا دست به کار شود.او باید نقاط ضعف تیم را پوشش دهد ؛ زیرا باید از عنوان قهرمانی شیاطین در لیگ برتر دفاع کند.با این حال سافیر تایدر بهترین هافبک جهان نیست ؛ او هنوز بسیار جوان است و پتانسیل زیادی دارد. در ۳۲ بازی سری آ که انجام داد سه گل زد و دو پاس گل داد. او با کسب تجربه بیشتر خود را بهبود میبخشد ؛ دیوید مویز هوشمندانه وی را زیر نظر دارد.اگر دیوید مویز تایدر را به الدترافورد بیاورد ؛ این جوان میتواند با شینجی کاگاوا و تام کلورلی به رقابت بپردازد.ممکن است تایدر از آن چیزی که مویز فکر کند بیشتر بخواهد(مسائل مالی) ولی به ریسک این کار می ارزد او میتواند این هزینه ها را جبران کند.او به وضوح از حضور در بولونیا ناراحت است این چیزیست که مدیر برنامه های وی میگوید ؛ او میتواند در قهرمان لیگ برتر شکوفا شود.مویز نیاز به بازیکن دارد و تایدر از باشگاه خود ناراضی است.به جای اتلاف وقت خود برای خرید فابرگاس ، مویز میتواند با مذاکراتی ساده تایدر را به الدترافورد بیاورد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بر اساس گزارش ها، رونی بعد از واکنشی که از سوی هواداران در دو بازی بعدی یونایتد دریافت می کند، درباره آینده اش تصمیم می گیرد.
رونی مدتی است که با چلسی لینک شده است و پیشنهاد چلسی برای او از طرف یونایتد رد شد. بنابر گزارش “ایونینگ استاندارد”، چلسی آماده است پیشنهاد ۴۰ میلیون پوندی خود را برای خرید رونی ارائه دهد، اما “دیلی میل” به نقل از “تایمز” بیان می کند که رونی بعد از دو بازی بعدی یونایتد مقابل AIK در سوئد و مقابل سویا در اولدترافورد در مورد آینده اش تصمیم خواهد گرفت.اگر رونی واکنش گرمی از سوی هواداران دریافت کند، به مویس اطلاع خواهد داد که در یونایتد می ماند. اما اگر واکنش بدی از هواداران ببیند، برای رفتن مصمم خواهد شد و مقصد دلخواه او احتمالا چلسی خواهد بود.در آخرین روزهای فصل پیش، سر الکس فرگوسن اعلام کرد که رونی درخواست ترک باشگاه را دارد. اما تاکنون درخواست رسمی انتقال از سوی رونی داده نشده و مویس هم بارها اعلام کرده رونی فروشی نیست.
بیش از یک ماه از سرمربیگری دیوید مویس در یونایتد می گذرد. او در طول تور پیش فصل نتایج مختلفی را تجربه کرد. حالا تنها دو هفته تا شروع لیگ باقی مانده و هنوز موضوعات زیادی هستند که مویس باید آنها را بررسی کند. در اینجا به ۵ موضوعی که مویس تا قبل از شروع لیگ باید درباره آنها تصمیم گیری کند می پردازیم
.۱- آینده رونی: در این هفته ها اخبار متناقضی در مورد شرایط رونی و رفتن و ماندنش منتشر شده و تشخیص واقعیت از شایعه بسیار سخت شده است. آخرین اخبار در مورد رونی، آینده او را به واکنش هواداران ربط می دهد. بنابر گزارش ESPN، رونی با توجه به واکنشی که از هواداران در دو بازی بعدی یونایتد دریافت می کند در مورد آینده اش تصمیم خواهد گرفت. با وجود همه این خبرها، چیزی که مشخص است این است که همه چیز به تصمیم باشگاه بستگی دارد. مویس مطمئنا دوست ندارد که در شروع لیگ، این شایعات هنوز پیرامون تیمش باشد. پس باید تصمیم نهایی را زودتر بگیرد.
۲- پیدا کردن یک پارتنر برای کریک در میانه میدان: فصل گذشته، خیلی ها معتقد بودند که خط هافبک یونایتد، دارای نقاط ضعفی است. هرچند مایکل کریک یکی از بهترین فصول خود را پشت سر گذاشت، اما نبود یک پارتنر برای او به چشم می آمد. یونایتد به یک هافبک همه کاره نیاز دارد تا همه فضاهای میانه زمین را پوشش دهد. کلورلی گزینه خوبی است، اما او هنوز به طور کامل قابل اعتماد نیست. مویس برای رفع این مشکل می تواند در بازار نقل و انتقالات تلاش هایی را انجام دهد. شاگرد سابق او، فلینی، یکی از گزینه هاست. اگر یونایتد نتواند در این زمینه خریدی انجام دهد، مویس باید روی بازیکنان فعلی مثل کلورلی، اندرسون و فلچر حساب کند. باید ببینیم تصمیم او در این زمینه چیست.
۳- چه کسی قرض داده شود: بدون شک، بزرگترین دستاورد تور پیش فصل برای مویس و یونایتد، درخشش جوانان تیم بود. زاها، عدنان و لینگارد بهترین بازی های خود را در این تور به نمایش گذاشتند. غیبت برخی از بازیکنان اصلی یونایتد به دلیل مصدومیت، به این ۳ نفر فرصت داد تا خود را نشان دهند. البته با توجه به تعداد بازیکنان منچستر یونایتد، بعید است که مویس بتواند به همه آنها بازی دهد. او باید خیلی زود تصمیم بگیرد که کدام بازیکنها برای اینکه بتوانند در تیمهای کوچکتر به طور پیوسته بازی کنند، قرض داده شوند.
۴- یافتن یک هافبک خلاق: به نظر می رسد تلاش یونایتد برای خرید فابرگاس در حال تمام شدن است. مارتینو مربی جدید بارسا اخیرا گفته که اگر به تصمیم او باشد، هرگز فابرگاس را نمی فروشد و مطمئن است که خودش هم می خواهد در بارسا بماند. اما اگر فابرگاس نشد، چه کسی باقی می ماند؟ واضح است که مویس به دنبال یک هافبک هجومی و خلاق است. به جز فابرگاس، گزینه های زیادی باقی نمی مانند. اریکسن بازیکن آژاکس یکی از بازیکنانی است که برای این پست مناسب است، در حالی که خرید مودریچ از رئال تقریبا غیر ممکن است.
۵- آینده نانی و اندرسون: نانی و اندرسون بازیکنانی هستند که آینده آنها در یونایتد مبهم است. بنابر گزارش “دیلی میل” یونایتد نانی را به موناکو پیشنهاد داده است. اگر مویس تصمیم به فروش این دو بازیکن داشته باشد، خیلی بهتر است که این کار را قبل از شروع فصل انجام دهد.
اندرسون از آن دسته بازیکنانی است که در طول دوران حضورش در یونایتد، نتوانسته انتظارات را برآورده کند. او در طول ۶ سال، کمتر از ۱۰۰ بازی برای شیاطین انجام داده و تنها در ۲۰ بازی حضور ۹۰ دقیقه ای داشته است
.اندرسون در طول تور پیش فصل، بیش از هر بازیکن دیگری بازی کرد و امیدوار است تا به مرز آمادگی برسد. او در گفتگو با “منچستر ایونینگ نیوز” از ناامیدی ها در مورد مصدومیت هایش گفته است: “فقط هواداران نیستند که از مصدومیت هایم ناامید شده اند، خودم هم ناامید شده ام. من واقعا دلم نمی خواهد که مصدوم شوم. دوست دارم هر هفته برای یونایتد بازی کنم. من عاشق اینجا هستم. سال های اولم در اینجا واقعا خوب بود. پس از آن دچار مصدومیت های متععدی شدم. فصل پیش در ۶ بازی نخست به خوبی بازی کردم. پس از آن دردی در زانویم احساس کردم اما به خاطر اینکه بتوانم به تیمم کمک کنم حرفی از آن نزدم. ولی کم کم دیگر نتوانستم بازی کنم. درست وقتی احساس خوبی برای بازی کردن داشتم، دوباره مصدوم شدم.”اما اندرسون حالا با ذهنیت جدیدی به فصل آینده فکر می کند و به حمایت هواداران نیز نیاز دارد. او می گوید: ” سر الکس کمک زیادی به من کرد. او انسان بزرگی است اما رئیس جدید به معنای ذهنیت جدید است و من واقعا از این موضوع خوشحال هستم. تمرینات مویس سخت است ولی این برای من خیلی خوب است. من باید خیلی تمرین کنم. باید زیاد بدوم و احساس خوبی از قدرت پاهایم دارم. من باید آماده شوم و وزنم را کم کنم. من باید دو کیلو دیگر کم کنم تا به وزن ایده آلم برسم. انگیزه زیادی دارم. شاید در گذشته زیاد شوخی می کردم و نقش یک بازیکن برزیلی را ایفا می کردم که دائم در حال شوخی کردن است. اما آن موقع جوان تر بودم. الان جدی تر شده ام. می خواهم درست بخورم و به موقع بخوابم. باید از خودم مراقبت کنم تا برای منچستر بهترین باشم.”اندرسون از خرید یک هافبک جدید توسط یونایتد استقبال می کند: “منچستر یونایتد همیشه بازیکنان بزرگی داشته است. این باشگاه یکی از بزرگ ترین باشگاه های دنیاست و ما همیشه منتظر ورود بازیکنان بزرگ هستیم. من می خواهم یکی از آن بازیکنان بزرگ باشم.”اندرسون شایعات مبنی بر ناراحت بودنش در شهر منچستر را نیز رد می کند و می گوید از بودن در منچستر راضی است: “دلم برای فرزندانم که در پورتو آلگره هستند تنگ می شود اما اینجا سگ هایم در کنارم هستند. هواداران با من مهربانند و من دوستانی را در اینجا دارم.”
اندرسون: باید وزنم را کم کنم
گروه خبری: عناوین خبری
دفعات مشاهده: 616 بازدید
انتشار دهنده خبر: سهند (29)
اندرسون از آن دسته بازیکنانی است که در طول دوران حضورش در یونایتد، نتوانسته انتظارات را برآورده کند. او در طول ۶ سال، کمتر از ۱۰۰ بازی برای شیاطین انجام داده و تنها در ۲۰ بازی حضور ۹۰ دقیقه ای داشته است.
اندرسون در طول تور پیش فصل، بیش از هر بازیکن دیگری بازی کرد و امیدوار است تا به مرز آمادگی برسد. او در گفتگو با “منچستر ایونینگ نیوز” از ناامیدی ها در مورد مصدومیت هایش گفته است: “فقط هواداران نیستند که از مصدومیت هایم ناامید شده اند، خودم هم ناامید شده ام. من واقعا دلم نمی خواهد که مصدوم شوم. دوست دارم هر هفته برای یونایتد بازی کنم. من عاشق اینجا هستم. سال های اولم در اینجا واقعا خوب بود. پس از آن دچار مصدومیت های متععدی شدم. فصل پیش در ۶ بازی نخست به خوبی بازی کردم. پس از آن دردی در زانویم احساس کردم اما به خاطر اینکه بتوانم به تیمم کمک کنم حرفی از آن نزدم. ولی کم کم دیگر نتوانستم بازی کنم. درست وقتی احساس خوبی برای بازی کردن داشتم، دوباره مصدوم شدم.”
اما اندرسون حالا با ذهنیت جدیدی به فصل آینده فکر می کند و به حمایت هواداران نیز نیاز دارد. او می گوید: ” سر الکس کمک زیادی به من کرد. او انسان بزرگی است اما رئیس جدید به معنای ذهنیت جدید است و من واقعا از این موضوع خوشحال هستم. تمرینات مویس سخت است ولی این برای من خیلی خوب است. من باید خیلی تمرین کنم. باید زیاد بدوم و احساس خوبی از قدرت پاهایم دارم. من باید آماده شوم و وزنم را کم کنم. من باید دو کیلو دیگر کم کنم تا به وزن ایده آلم برسم. انگیزه زیادی دارم. شاید در گذشته زیاد شوخی می کردم و نقش یک بازیکن برزیلی را ایفا می کردم که دائم در حال شوخی کردن است. اما آن موقع جوان تر بودم. الان جدی تر شده ام. می خواهم درست بخورم و به موقع بخوابم. باید از خودم مراقبت کنم تا برای منچستر بهترین باشم.”
اندرسون از خرید یک هافبک جدید توسط یونایتد استقبال می کند: “منچستر یونایتد همیشه بازیکنان بزرگی داشته است. این باشگاه یکی از بزرگ ترین باشگاه های دنیاست و ما همیشه منتظر ورود بازیکنان بزرگ هستیم. من می خواهم یکی از آن بازیکنان بزرگ باشم.”
اندرسون شایعات مبنی بر ناراحت بودنش در شهر منچستر را نیز رد می کند و می گوید از بودن در منچستر راضی است: “دلم برای فرزندانم که در پورتو آلگره هستند تنگ می شود اما اینجا سگ هایم در کنارم هستند. هواداران با من مهربانند و من دوستانی را در اینجا دارم.”
جوانانی که فصل بعد تاثیرگـذار خواهند بود(۲)
گروه خبری: شیاطین سرخ ,عناوین خبری ,مقاله
دفعات مشاهده: 500 بازدید
انتشار دهنده خبر:
میلاد (112)
..........پ
ایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران - قهرمان ۲۰ دوره انگلستان در این تابستان نتوانسته طرفداران خود را راضی نگه دارد هرچند که تلاش خود را کرده است ، همچنین در مسابقات پیش فصل هم نتایج تاثیر گذاری نگرفتند ( ۲ برد از ۵ بازی آمار خوبی نیست ) هرچند که بعضی بازیکنان به خوبی در این مسابقات درخشیدند.با اینکه هنوز یک ماه تا پایان پنجره نقل و انتقالات باقی مانده است ولی اهداف یونایتد به بن بست میخورند مانند سسک فابرگاس؛ با این حال رقبای یونایتد ، سیتی و چلسی در این پنجره تا کنون به خوبی کار کرده اند و آندره شورله (چلسی) و آلوارو نگردو (سیتی) را خریداری کرده اند.با این حال یک خرید بزرگ میتواند امیدهایی به دیوید مویز بدهد و او را امیدوار کنم که بتواند از پلن بی هم استفاده کند.دیوید مویز باید پا جای پای بزرگانی همچون مرحوم سر مت بازبی و سر الکس فرگوسن قرار دهد و سنت دیرینه یونایتد یعنی قهرمان شدن را ادامه دهد.بنابراین با این امید که مویز بتواند با جوانان کنونی باشگاه نتیجه بگیرد به ۵ جوان تاثیر گذار فصل آینده یونایتد نگاهی می اندازیم.2.ویلفرد زاهاآخرین خرید سر الکس فرگوسن ؛ فرگوسن در ژانویه گذشته به شدت برای خرید وی پا فشاری کرد و بعد از خرید او را به تیم سابقش به صورت قرضی به مدت یک نیم فصل فرستاد.راحت ، بدون استرس و بدون هیچ ترس خاصی به میدان میرود ؛ زاها در اواخر بازی کرزو اوساکا به میدان آمد و مانع دومین شکست پی در پی این تیم در نیم فصل شد. اولین گل خودش را به ثمر رساند و مویز را از تعویض وی سربلند کرد.او به خوبی در بازی های پیش فصل ظاهر شد و جواب اعتماد مویز را داد به نظر میرسد وی در ترکیب اصلی شیاطین در فصل بعد باشد.اگر او بتواند نمایش خودش در تور یپش فصل را تکرار کند هم چنین توانایی ها و گلزنی خود را مانند آنچه در پلی آف برای کریستال به نمایش گذاشت برای یونایتد هم تکرار کند آن وقت مدافعان لیگ برتر نمیتوانند به راحتی وی را کنترل کنند.الدترافورد بازیکنان مختلف و با کیفیت بالا را به خودش دیده است ، تماشایی و فوق العادست ؛ نه هیچ فشاری روی وی نیست.
فردیناند، مخالف تکنولوژی خط دروازه
گروه خبری: عناوین خبری
دفعات مشاهده: 533 بازدید
لیگ برتر انگلستان اولین لیگی است که این فصل در همه بازی ها از سیستم Hawk-Eye استفاده خواهد کرد.
سیستم Hawk-Eye، تکنولوژی است که مشخص می کند توپ از خط دروازه گذشته است یا نه. با این حال، ریو فردیناند موافق استفاده از تکنولوژی برای گرفتن تصمیمات مهم در فوتبال نیست. او اعتقاد دارد این تکنولوژی ها ممکن است از جذابیت و زیبایی فوتبال بکاهد.
“تغییر، چیزی است که من آن را در مورد فوتبال نمی پسندم. فوتبال یک ورزش فوق العاده است و ما همیشه دنبال راه هایی هستیم که آن را تغییر دهیم. چرا؟ فوتبال خودش رسوم و سنت های زیبایی دارد. من حتی با تکنولوژی خط دروازه هم مخالفم. در صحنه هایی که توپ نزدیک خط دروازه می شود، مردم با هم بحث و کل کل می کنند که آیا توپ از خط رد شده است یا نه. این تکنولوژی ها این تفریحات را از فوتبال می گیرد.”
فردیناند یکی از بازیکنانی است که در بازی یونایتد مقابل تاتنهام در ژانویه ۲۰۰۵ حاضر بود که در آن بازی گل دیر هنگام تاتنهام در حالی که توپ تا نیمه های دروازه یونایتد پیش رفته بود، مردود اعلام شد. داور آن بازی ، مارک کلتنبرگ و دستیارانش نتواستند تشخیص دهند که شوت پدرو مندس حدود یک متر وارد دروازه شده است و آن بازی ۰-۰ تمام شد. فردیناند در این باره می گوید: “تاتنهام در مقابل ما گلی به ثمر رساند. آن توپ کم یا زیاد وارد دروازه ما شد اما گل پذیرفته نشد. این اتفاق گاهی رخ می دهد و بازیکنان در مورد این صحنه ها با داور چانه زنی می کنند. همین چیزها فوتبال را برای مردم جذاب می کند. من می گویم بهتر است فوتبال را همین طور که هست، حفظ کنیم.”
تاتنهام در مورد تصمیمات خط دروازه، یکی از بدشانس ترین تیم های انگلیسی به شمار می رود.
والنسیا به دنبال چیچاریتو
گروه خبری: اخبار عمومی باشگاه ,روزنامه ها ,عناوین خبری ,نقل و انتقالات
دفعات مشاهده: 772 بازدید
انتشار دهنده خبر: مهیار (104)
به گزارش دیلی میل،مسئولان باشگاه والنسیا در تدارکات قرض گرفتن چیچاریتو مهاجم مکزیکی منچستریونایتد برای یک فصل هستند.لوس چه هرناندز را به عنوان جایگزین موقت برای روبرتو سولدادو می خواهد.روبرتو سولدادوی ملی پوش اخیرا مورد توجه چند باشگاه قرار گرفته و در خواست جدایی داده است.از تاتنهام به عنوان مقصد اصلی سولدادو نام می برند.
بچه ها شما نظرتون چیه؟
گروه خبری: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دفعات مشاهده: 1308 بازدید
بیش از یک ماه از سرمربیگری دیوید مویس در یونایتد می گذرد. او در طول تور پیش فصل نتایج مختلفی را تجربه کرد. حالا تنها دو هفته تا شروع لیگ باقی مانده و هنوز موضوعات زیادی هستند که مویس باید آنها را بررسی کند. در اینجا به ۵ موضوعی که مویس تا قبل از شروع لیگ باید درباره آنها تصمیم گیری کند می پردازیم.
۱- آینده رونی: در این هفته ها اخبار متناقضی در مورد شرایط رونی و رفتن و ماندنش منتشر شده و تشخیص واقعیت از شایعه بسیار سخت شده است. آخرین اخبار در مورد رونی، آینده او را به واکنش هواداران ربط می دهد. بنابر گزارش ESPN، رونی با توجه به واکنشی که از هواداران در دو بازی بعدی یونایتد دریافت می کند در مورد آینده اش تصمیم خواهد گرفت. با وجود همه این خبرها، چیزی که مشخص است این است که همه چیز به تصمیم باشگاه بستگی دارد. مویس مطمئنا دوست ندارد که در شروع لیگ، این شایعات هنوز پیرامون تیمش باشد. پس باید تصمیم نهایی را زودتر بگیرد.
۲- پیدا کردن یک پارتنر برای کریک در میانه میدان: فصل گذشته، خیلی ها معتقد بودند که خط هافبک یونایتد، دارای نقاط ضعفی است. هرچند مایکل کریک یکی از بهترین فصول خود را پشت سر گذاشت، اما نبود یک پارتنر برای او به چشم می آمد. یونایتد به یک هافبک همه کاره نیاز دارد تا همه فضاهای میانه زمین را پوشش دهد. کلورلی گزینه خوبی است، اما او هنوز به طور کامل قابل اعتماد نیست. مویس برای رفع این مشکل می تواند در بازار نقل و انتقالات تلاش هایی را انجام دهد. شاگرد سابق او، فلینی، یکی از گزینه هاست. اگر یونایتد نتواند در این زمینه خریدی انجام دهد، مویس باید روی بازیکنان فعلی مثل کلورلی، اندرسون و فلچر حساب کند. باید ببینیم تصمیم او در این زمینه چیست.
۳- چه کسی قرض داده شود: بدون شک، بزرگترین دستاورد تور پیش فصل برای مویس و یونایتد، درخشش جوانان تیم بود. زاها، عدنان و لینگارد بهترین بازی های خود را در این تور به نمایش گذاشتند. غیبت برخی از بازیکنان اصلی یونایتد به دلیل مصدومیت، به این ۳ نفر فرصت داد تا خود را نشان دهند. البته با توجه به تعداد بازیکنان منچستر یونایتد، بعید است که مویس بتواند به همه آنها بازی دهد. او باید خیلی زود تصمیم بگیرد که کدام بازیکنها برای اینکه بتوانند در تیمهای کوچکتر به طور پیوسته بازی کنند، قرض داده شوند.
۴- یافتن یک هافبک خلاق: به نظر می رسد تلاش یونایتد برای خرید فابرگاس در حال تمام شدن است. مارتینو مربی جدید بارسا اخیرا گفته که اگر به تصمیم او باشد، هرگز فابرگاس را نمی فروشد و مطمئن است که خودش هم می خواهد در بارسا بماند. اما اگر فابرگاس نشد، چه کسی باقی می ماند؟ واضح است که مویس به دنبال یک هافبک هجومی و خلاق است. به جز فابرگاس، گزینه های زیادی باقی نمی مانند. اریکسن بازیکن آژاکس یکی از بازیکنانی است که برای این پست مناسب است، در حالی که خرید مودریچ از رئال تقریبا غیر ممکن است.
۵- آینده نانی و اندرسون: نانی و اندرسون بازیکنانی هستند که آینده آنها در یونایتد مبهم است. بنابر گزارش “دیلی میل” یونایتد نانی را به موناکو پیشنهاد داده است. اگر مویس تصمیم به فروش این دو بازیکن داشته باشد، خیلی بهتر است که این کار را قبل از شروع فصل انجام دهد.
مقاله ای از “ماکس تول” برگرفته از سایت “بلیچر ریپورت”
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)