Design & Developed BY Patira

صفحه 14 از 131 نخستنخست ... 412131415162464114 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 131 تا 140 , از مجموع 1305
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 89-90

واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم

مبعلی: دراستقلال شماره 32 را می‌پوشم

خبرگزاری فوتبال ایران - ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

شرایط‌ات با استقلال به کجا رسید؟
    من با استقلالی‌ها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلی‌ترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.

فردا به هیئت فوتبال می‌روی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
    نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی می‌بنددم.

چرا استقلال را انتخاب کردی؟
    به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان می‌کردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن می‌کنم.

می‌دانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
    استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را می‌شناسیم و می‌دانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده می‌شود و توانایی‌هایش بیشتر خواهد شد.

بعد از مدت‌ها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
    فوتبال ایران حاشیه‌ دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرف‌ها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان می‌خواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.

نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
    استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر می‌کنم اگر بهتر از پارسال نباشیم،‌ بدتر هم نمی‌شویم.

استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول می‌شوید؟
    استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سخت‌ترین لیگ‌های امسال خواهد بود. خیلی از تیم‌ها سرمایه‌گذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.

با پرویز مظلومی صحبت کرده‌ای؟
    بله، تلفنی با ایشان صحبت کرده‌ام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آماده‌ام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و می‌خواهم یکی از بهترین فصل‌های فوتبالی‌ام را در استقلال انجام دهم.

تو از فولاد حرف می‌زدی و اینکه می‌خواهی در این بروی؟
    درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمی‌خواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر می‌کنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمی‌داد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم.

برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که تو شماره 10 را می‌پوشی و برخی دیگر می‌گویند میلاد میداودی این پیراهن را می‌پوشد.
    من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه می‌دانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سال‌های فوتبالم این شماره را پوشیده‌ام مگر اینکه در تیم‌های دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را می‌پوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.

چرا اگر می‌گویی؟
    چون هنوز قراردادی امضا نکرده‌ام.

چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
    فردا همه چیز مشخص می‌شود. اگر به توافق برسیم امضا می‌کنم و میل من به رفتن به استقلال است.

در صورت توافق کی سر تمرین می‌روید؟
    اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 8 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه مظلومی

يا بازى با استيل آذين را عقب بيندازند يا به تيم ملى بازيكن نمى دهيم!

پرويز مظلومى: گل مجيدى آفسايد نبود

قطبى با لجبازيهايش به فوتبال ايران ضربه مى زند

پرويز مظلومى، سرمربى تيم فوتبال استقلال تهران گفت: يا بازيمان را عقب بيندازند يا بازيكنان خود را به تيم ملى نمى دهيم چون بازى سختى مقابل استيل آذين پيش رو داريم.
    او پس از تساوى يك بر يك تيمش مقابل ذوب آهن اصفهان با بيان مطلب فوق در جمع خبرنگاران افزود: به نظر مى رسد تعاملى بين فدراسيون، تيم ملى و باشگاه ها وجود ندارد. قطبى ساز خودش را مى زند و با اين لجبازى ها به فوتبال لطمه خواهد زد.وى در ادامه افزود: باشگاه ها سازندگان بازيكن هستند و بازيكنان آماده را به تيم ملى تحويل مى دهند اما قطبى با اين برنامه كه به نظر مى رسد با فدراسيون، كميته فنى و نماينده باشگاه ها هماهنگ نيست براى ليگ و باشگاه ها مشكل ايجاد مى كند. با بيان اينكه بايد ارزش تيم ملى را حفظ كرد، افزود: قرار بود اوكراين به ايران بيايد اما ارمنستان جانشين اين تيم شد حالا به ما مى گويند بازيكن خود را يكشنبه تحويل دهيد و پنجشنبه نفرات به تيم بر مى گردند، اين در حالى است كه ما جمعه يك بازى سنگين با استيل آذين داريم.سرمربى تيم استقلال در اين خصوص اضافه كرد: دوست داريم به تيم ملى كمك كنيم و هر كارى كه از دستمان برآيد انجام مى دهيم اما نمى دانم قطبى اين بازى را از كجا پيدا كرده است؟! چرا ديدارهاى تيم ملى را در تهران نمى گذارد تا جلوى مردم ايران بازى كنند؟!
    مظلومى خاطر نشان كرد: اگر ۲ روز بازيكنانمان را مى گرفتند اشكال نداشت اما پس دادن آنها يك روز پيش از بازى مهم با استيل آذين به ما ضربه مى زند.
    وى ادامه داد: قطبى خودش را جاى ما بگذارد، آن وقت ببيند مى تواند جوابگوى تماشاگران استقلال باشد. پس از شكست مقابل فولاد خوزستان بسيارى از دوستان از ما انتقاد كردند، با اين شرايط اگر خداى ناكرده نتيجه بدى در ديدار با استيل بگيريم، آيا سرمربى تيم ملى پاسخگو خواهد بود؟
    مظلومى با انتقاد دوباره از افشين قطبى، مدعى شد برگزارى ديدار دوستانه با تيمى چون ارمنستان به ارتقاى سطح فنى فوتبال ايران كمك نمى كند و افزود: مگر قطبى صحبت هاى كميته فنى را هم گوش مى دهد؟ اصلا نمى دانم پس از جدايى ياورى و ذوالفقارنسب نماينده مربيان در اين كميته كيست اما تنها بايد بگويم ما در هفته هاى نخست ليگ بازى هاى سخت و فشرده اى داريم و اگر اين گونه بخواهند برنامه ريزى كنند، بازيكن خود را به تيم ملى نمى دهيم.وى در ادامه انتقاداتش از تيم ملى تاكيد كرد: ۱۵ روز در بهترين و مهمترين روزهاى آماده سازى تيم بازيكنانمان را گرفتند زيرا دليل آنها بسته شدن قرارداد اردوى اتريش بود. ما نفراتمان را به تيم ملى داديم و در نهايت ضربه اش را خورديم. ما قصد همكارى با تيم ملى را داريم اما نمى دانم شايد قطبى بيكار است كه مدام چنين برنامه هايى را براى تيم ملى در نظر مى گيرد! شايد او مى خواهد برنامه هاى خودش پر شود!
    مظلومى در ادامه خطاب به مسئولان فدراسيون فوتبال گفت: يكى به داد ما برسد و پاسخگوى مشكلات ما باشد. فقط مى توانم بگويم متاسفم.وى در ادامه گفتگوى خود با خبرنگاران در مورد ديدار استقلال با ذوب آهن اظهار داشت: بازى خوبى بود و در اين ديدار به بخشى از اهداف مان رسيديم. ما به دنبال كسب
    ۳ امتياز بوديم اما با توجه به اينكه از نظر تاكتيكى تا حدودى در اين ديدار موفق بوديم كسب يك امتياز هم ارزشمند بود.
    سرمربى تيم فوتبال استقلال با بيان اينكه بايد مركز زمين را از ذوب آهن مى گرفتيم تا هافبك هاى اين تيم كه توانايى بالايى در كارهاى تركيبى دارند براى ما مشكل ايجاد نكنند، افزود: برنامه ما اين بود كه روى ضد حملات به گل برسيم. فكر مى كنم گل اولمان هم آفسايد نبود و اگر گل مجيدى مردود نمى شد مى توانستيم با پيروزى زمين را ترك كنيم.
    مظلومى با انتقاد از خط دفاعى تيمش تاكيد كرد: من به بازيكنانم گفته بودم مواظب نفوذهاى حسينى باشند اما آنها سهل انگارى كردند و بازيكن ذوب آهن در شرايطى دروازه ما را باز كرد كه ۲ بازيكن دفاعى مان مقابلش قرار داشتند. من به خاطر اين سهل انگارى با آنها برخورد خواهم كرد.
    وى با بيان اينكه اگر اين بازى را مقابل فولاد انجام مى داديم قطعا تيم پيروز مسابقه بوديم، در مورد نيمكت نشينى طالب لو و صادقى خاطر نشان كرد: ما همين نفرات را داريم و بايد به بازيكنان آماده تر ميدان دهيم. قطعا همه بازيكنان هفته به هفته بهتر مى شوند و با اضافه شدن بازيكنان كليدى و مصدوم عملكرد به مراتب بهترى را از خود ارائه خواهيم داد. ما بازيكنان جانشين خوبى نداشتيم تا بتوانيم با استفاده از آنها تغييرات تاكتيكى بدهيم. اين موضوع پس از آسيب ديدگى مجيدى كاملا ملموس بود.
    مظلومى با اشاره به اينكه از رشد فنى تيمش نسبت به بازى گذشته راضى است، تاكيد كرد: ما در اين ديدار برنامه داشتيم و هدفمان خنثى كردن برنامه هاى تاكتيكى ذوب آهن بود البته آنها موقعيتهاى زيادى نداشتند و فقط ما نتوانستيم از فرصتهاى خود به خوبى استفاده كنيم.
    وى در خصوص تصميم داور در مردود اعلام كردن گل فرهاد مجيدى اظهار داشت: من روى خط بودم و مطمئنم مجيدى در آفسايد نبود. ضمن اينكه داور يك پنالتى مسلم ما را هم ناديده گرفت. در مجموع از داورى هم راضى نيستم.
    مظلومى در پايان در پاسخ به اين سوال كه اگر برنامه تيم ملى تغيير نكند مقابل استيل آذين بازى مى كنيد يا خير؟ ، گفت: ما از اين برنامه خسته شده ايم چقدر بايد اعتراض كرده و اين اعتراضمان را با چه كسى بايد مطرح كنيم؟ من اين موضوع را در اختيار باشگاه قرار دادم و در حالى كه شديدا با اين برنامه مخالفم مى گويم يا بازيمان را عقب بيندازند يا بازيكنان خود را به تيم ملى نمى دهيم چون بازى سختى مقابل استيل آذين پيش رو داريم و بايد پاسخ ۲۰ ميليون هوادار و منتقدان را در صورت ناكامى تنها من بدهم.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه محمدی

جابجايى بازيكنان خط دفاعى طبيعى است

محمد محمدى: اين تساوى براى ما حكم باخت را داشت

محمد محمدى دروازه بان فوتبال استقلال مدعى است تيمش مقابل تيمى امتياز گرفت كه مدعى قهرمانى اين فصل ليگ برتر است.
    گفت وگو با وى را بخوانيد:

•بازى مقابل ذوب آهن چطور بود؟
    - بازى خوبى را مقابل ذوب آهن به نمايش گذاشتيم اما متأسفانه در بازى كه پيش بوديم نتيجه را از دست داديم. فكر مى كنم اين نتيجه براى ما حكم باخت داشت چون براى كسب ۳ امتياز به ميدان رفته بوديم.

•در مورد عملكرد خط دفاعى صحبت كن.
    - ساختار دفاعى كل تيم خوب عمل كرد اما در يك لحظه غفلت كرديم. فكر مى كنم نسبت به بازيهاى قبلى عملكرد بهترى داشتيم و اميدوارم در ادامه ليگ بهتر شويم.

•فكر نمى كنى در خط دفاع زياد جابجايى داريد؟
    - بايد آنقدر جابجايى ايجاد گردد تا تركيب ايده آل پيدا شود. در خط دفاع ما فقط عمران زاده يار ثابت تلقى مى شود و ساير بازيكنان در اين ۳ بازى جابجا شده اند. در كل بايد بگويم هر تغيير و تحولى نيازمند زمان است.

•در مورد تيم ذوب آهن چه نظرى دارى؟
    - ذوب آهن ۲ سال است با اختلاف كم نايب قهرمان مى شود و به نظر من هر تيمى نمى تواند آنجا امتياز بگيرد. ما در فولادشهر مستحق كسب پيروزى بوديم.

•از عملكرد خودت رضايت داشتى؟
    - آخرين بار در ديدار مقابل پيكان به ميدان رفتم و چند وقت بود در بازى رسمى بازى نكرده بودم. تلاش مى كنم در آينده بهتر شوم.

•اين هفته به مصاف استيل آذين خواهيد رفت.
    - همه بازيها سخت است و ديگر هيچ ديدارى آسان نيست. ما براى اينكه از كورس قهرمانى عقب نيفتيم بايد در اين ديدار حداكثر امتياز را كسب كنيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

منصوريان: اگر سرمربي استقلال شوم دوست دارم 10 ملي‌پوش داشته باشم

مربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: اگر روزي سعادت سرمربيگري استقلال را به دست بياورم دوست دارم 10 بازيکن در تيم ملي داشته باشم.

عليرضا منصوريان در نشست خبري امروز افشين قطبي به دو سؤال خبرنگاران پاسخ داد.
    وي در مورد انتقادهايي که فراز کمالوند انجام داده گفت: خوشحالم که فراز کمالوند با اينکه 2 سال از من کوچکتر است دو فصل تجربه مربي گري در ليگ برتر را دارد اما بايد منطقي باشيم. اينکه هر کسي در مورد تيم ملي صحبت کند درست نيست. بازي‌هاي محمد نصرتي را 3 بار در تيم تراکتور سازي را آناليز کردم. او در ديدار با پرسپوليس بهترين بازيکن تراکتورسازي بود و در ديدار با شهرداري گل تراکتور سازي را به ثمر رساند.
    منصوريان ادامه داد: 20 سال با کمالوند دوست هستم. در جواب کمالوند هم گفته‌ام محمد نصرتي مي‌تواند در تيم ملي بدرخشد و اين براي تراکتورسازي هم خوب است و اميدوارم تراکتورسازي تبريز در جايگاهي قرار بگيرد که بتوانيم 2 ، 3 بازيکن را از تيم به تيم ملي دعوت کنيم.
    منصوريان در مورد اينکه براي ارتباط با کادر فني استقلال چه اقداماتي به عنوان مربي تيم ملي انجام داده است گفت: همراه بيوتر سر تمرين استقلال حاضر شديم و حمايت کامل خود را نيز به عنوان يک استقلالي از کادر فني استقلال انجام دادم.
    مربي تيم ملي عنوان کرد: با قائم مقام استقلال نيز در اين مورد صحبت کردم. در سال‌هايي که من در استقلال بودم کادر فني تيم ملي فقط يکي دو سهميه از استقلال را به تيم ملي دعوت مي‌کرد اما در سال جديد استقلال 5.6 سهميه در تيم ملي دارد که پس از جدايي خسرو حيدري تعداد سهميه آنها به عدد 4 کاهش پيدا کرد.
    وي ادامه داد: کادر فني استقلال به تعداد نفرات دعوت شده به تيم ملي اعتراض دارد اما معتقدم اگر روزي سعادت سرمربي استقلال نصيبم شود دوست دارم اين تيم 10 ملي پوش داشته باشد و من آنقدر تيمم را قوي مي‌بينم که با 15 بازيکن ديگر بتوانم در ليگ ادامه دهم. اکنون استرس را به کادر فني استقلال طوري منتقل کرده‌اند که اين کادر ترکش‌هاي خود را به سمت تيم ملي هدف گرفته است.

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

6. 3 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

يوسفي: در هر دو جناح مي‌توانم بازي كنم
    هافبك استقلال معتقد است باتلاش بيشتر وضعيت استقلال بهتر مي‌شود.
    به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، محسن يوسفي هافبك مازندراني تيم فوتبال استقلال گفت: بازي با ذوب‌آهن در اصفهان براي هر دو تيم بسيار حساس بود و همين حساسيت باعث كاهش كيفيت بازي شده بود. بايد در بازي‌هاي آينده بيشتر تلش كنيم تا وضعيت استقلال بهتر شود.
    يوسفي ادامه داد: توانايي اين را دارم تا هم در جناح چپ و هم در جناح راست خط مياني بازي كنم و اين كه در كجاي زمين به كار گرفته شوم بر عهده كادرفني است. به لحاظ بدني نسبت به دو بازي قبل خيلي در فولادشهر بهتر بودم و اميدوارم در بازي‌هاي آينده عملكرد مفيدتري داشته باشم.
    يوسفي در انتها افزود: متاسفانه باز هم در برابر ذوب‌آهن نتوانستيم برد خود را حفظ كنيم و گل باارزشي را كه به ثمر رسانديم را از دست داديم و سه امتياز اين بازي را به راحتي از دست داديم. اين در حالي بود كه در نيمه دوم حريف حتي يك بار هم نتوانست موقعيتي روي دروازه‌ ما ايجاد كند.

8. 3 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

روانخواه: خوشحالم كه به تمرينات بازگشتم
    هافبك استقلال از خشنودي خود به خاطر بازگشت به تمرينات مي‌گويد.
    به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، اميدرضا روانخواه كه به تازگي به تمرينات استقلال پس از مصدوميت سال گذشته خود بازگشته گفت: خيلي خوشحالم كه بالاخره به تمرينات تيم استقلال بازگشتم. تقريبا سختي‌هاي دوران مصدوميت را سپري كردم وليكن هنوز براي رسيدن به شرايط آرماني و آمادگي صددرصد نياز به زمان دارم. اميدوارم با تمريناتي كه كادرفني برايم در نظر گرفته‌اند بتوانم خيلي زود به ميادين بازگردم و در تركيب استقلال قرار بگيرم.
    وي ادامه داد: در بازي با ذوب‌آهن در اصفهان به مراتب از دو بازي از بازي با فولاد در تهران عملكرد بهتري داشتيم. بازي با ذوب‌آهن واقعا مايه اميدواري بود. اين بازي نشان داد كه استقلال در مسير پيشرفت قرار گرفته است و خيلي اميدوارم به زودي تبديل به همان تيمي شويم كه هواداران انتظار آن را دارند

10. 3 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه پورحیدری

فقط بازى استقلال و پرسپوليس دربى است

پورحيدرى: بايد استيل آذين را ببريم تا تساوى با ذوب آهن را جبران كنيم

منصور پورحيدرى سرپرست استقلال از پيشرفت اين تيم در ۳ بازى گذشته راضى است اما معتقد است آبى پوشان تهرانى را بايد در نيم فصل دوم ديد چرا كه اين مجموعه تغييرات زيادى داشته و براى هماهنگى بيشتر نياز به زمان دارد.

• بازى با ذوب آهن چطور بود؟
    - فكر كنم استقلال نسبت به ۲ بازى گذشته در اين ديدار خيلى بهتر كار كرد و حداقل در انسجام دفاعى تيم و حتى در حمله وقتى صاحب توپ بوديم، مى توانستيم بهتر كار كنيم كه اين كار نياز به هماهنگى دارد. تيم ما بهتر از قبل كار كرد و در كار دفاعى بهتر بوديم و نسبت به بازى هاى قبل بچه هاى ما بيشتر دويدند.

• طالب لو به خاطر ۲ بازى ضعيف اول فصل خود، مقابل ذوب آهن نيمكت نشين شد. فكر مى كنيد وحيد به سرنوشت فصل قبل دچار شود؟
    - در مورد تركيب تيم آقاى مظلومى بهتر مى تواند صحبت كند اما وحيد با تشخيص كادرفنى در اين بازى بيرون نشست. هنوز ۳۱ بازى ديگر مانده و هر بازى كه كادرفنى صلاح بداند، وحيد بازى مى كند. اين رقابت در تيم ما هست و در هر پستى هر كسى كه آماده تر باشد، از او استفاده مى كنيم.

• از تيمتان تا امروز راضى هستيد؟
    - از پيشرفت تيم بله راضى هستم اما خيلى بايد روى اين تيم كار شود و بايد فرصت بيشترى به كادرفنى بدهيم چون تغيير و تحولات در تيم ما زياد بوده و بدترين چيز براى تيم هاى بزرگ همين تغييرات زياد است. نياز به زمان است و فكر مى كنم تا نيم فصل بايد روى تيم كار شود. اين تيم در نيم فصل دوم خيلى حرف براى گفتن دارد. وقفه هاى ليگ فرصت خوبى است كه روى تيم كار كنيم اما باز هم مشكلاتى داريم چون ملى پوشان ما نيستند همين مساله مشكل ساز است و نمى شود تيم هماهنگ شود. ما ۴ بازيكن ملى پوش داريم كه البته حنيف پارسال با تيم بوده اما آشوبى، ميداودى و مبعلى تازه به تيم ما اضافه شده اند و بايد كنار ما باشند تا به هماهنگى برسيم.

• آسيب ديدگى برهانى چقدر به استقلال ضربه زده است؟
    - الان ۳ بازيكن آسيب ديده از فصل قبل داريم كه در طول فصل به ما اضافه مى شوند. سيدصالحى، روانخواه و شكورى كه مى توانند به تيم كمك كنند. هر چه كمتر آسيب ديده داشته باشيم، بهتر است و رقابت بيشترى ايجاد مى شود. آرش در حال حاضر مى توانست خيلى به ما كمك كند اما به دليل علاقه اى كه به استقلال دارد، مقابل شهردارى تبريز به خودش فشار آورد و الان بايد كاملاً خوب شود و به ميادين برگردد.

• بازى بعدى شما مقابل استيل آذين است. در مورد اين بازى صحبت مى كنيد؟
    - بعد از بازى با ذوب آهن، ۴ ملى پوش را در اختيار نداريم و قبل از بازى به ما ملحق مى شوند. طبيعى است كه كار تاكتيكى به آن صورت نمى شود انجام داد اما همين كه بازى يك روز عقب افتاد، خستگى از تن بچه ها در مى آيد. مقابل استيل آذين بازى سنگينى داريم. حريف ما سرمايه گذارى زيادى كرده و بازيكنان بسيار خوبى دارد كه مى توانند در هر بازى تاثيرگذار باشند. استقلال هم رو به رشد است و هدف ما كسب ۳ امتياز است اما در جريان بازى چه چيزى پيش بيايد، معلوم نيست. بايد ۳ امتياز بازى مقابل ذوب آهن كه به راحتى از دست رفت را جبران كنيم و استيل آذين را ببريم.

• بازى استقلال و استيل آذين يك دربى تمام عيار هست؟
    - نه، نه، الان جابه جايى هايى در باشگاه ها انجام مى شود كه خاصيت فوتبال حرفه اى است و آن ها هم به تيمشان تعهد دارند اما اين بازى دربى محسوب نمى شود. فقط استقلال و پرسپوليس دربى است كه شرايط خاصى دارد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه فکری

طالب لو به سرنوشت فصل قبل دچار نمى شود

فكرى: پيروزى مقابل استيل آذين رويايى و كهكشانى نيست

ديدار استقلال و استيل آذين مى تواند يك دربى تمام عيار در تهران لقب بگيرد اما محمود فكرى مربى آبى پوشان معتقد است كه فقط ديدار استقلال مقابل پرسپوليس است كه يك جنگ تمام عيار و دربى واقعى است و نمى توان به هر بازى كه ۲ تيم همشهرى در آن حضور دارند، دربى واقعى گفت:

• بازى با ذوب آهن چطور بود؟
    - بازى خوبى بود. در اين بازى بچه هاى استقلال نسبت به ۲ بازى قبلى هماهنگ تر و آماده تر بودند و نسبت به بازى ها قبلى بهتر بودند و فكر مى كنم بازى به بازى هم بهتر مى شوند. اميدوارم اين روند ادامه داشته باشد تا در بازى هاى بعد بهتر باشيم و امتيازات كامل را بگيريم.

• به نظر شما تساوى مقابل ذوب آهن عادلانه بود؟
    - به هر حال مى توانستيم با برد از زمين بيرون بياييم اما دقايق آخر گل خورديم و بازى مساوى شد. در كل حق مان بود با ۳ امتياز به تهران برگرديم.

• از عملكرد محمد محمدى در درون دروازه راضى بوديد؟
    - مى شود گفت محمدى در كل خوب كار كرد و در اين بازى راضى كننده بود.

• فكر مى كنيد با توجه به عملكرد محمدى در اين فصل، طالب لو به سرنوشت فصل قبل دچار شود؟
    - اين سوال اگر مطرح نشود، بهتر است.

• چرا؟
    - وحيد مى تواند دوباره تلاش كند و به روزهاى اوجش برگردد. يك مدتى دوران افت وحيد بوده اما مى تواند برگردد. مطمئناً وحيد مثل فصل قبل نمى شود و اگر يك مقدار بهتر كار كند، مى توانيم ۲ تا گلر خوب و آماده داشته باشيم.

• ايمان مبعلى در بازى مقابل ذوب آهن نيمكت نشين شد. مبعلى آماده نيست؟
    - ايمان دير به تمرينات استقلال آمد و همان دوران نصفه نيمه كه داشتيم را هم ايمان نبود و هنوز نيامده به تيم ملى رفت و بدنش هنوز آماده نيست اما نمى توانيم فوتبال و توانايى هاى او را منكر شويم و اگر در زمين باشد، مى تواند هر لحظه گره گشا باشد. ايمان در تمرينات تلاش مضاعفى دارد تا خودش را به تيم برساند.

• بازى با استيل آذين را چطور پيش بينى مى كنيد؟
    - به هر حال مى شود گفت كه اين بازى مثل بازى قبلى ما بازى سختى براى ما است. استيل آذين هم بازيكنان بسيار خوبى دارد و هم كادر فنى خوبى دارد و در اين ۳ بازى هم نتايج خوبى گرفته است. بازى قشنگى مى شود. اميدوارم با تمرينات خوب، با آمادگى كامل به مصاف استيل آذين برويم.

• ديدار استقلال مقابل استيل آذين چقدر رنگ و بوى دربى دارد؟
    - درست است. استقلال و استيل آذين ۲ تيم تهرانى هستند اما آن دربى كه مدنظر است، نمى شود و رنگ و بوى آن بازى را ندارد. بازيكنان سابق استقلال و پرسپوليس در استيل آذين هستند اما در تيم هاى ديگر هم بازيكنان سابق استقلال و پرسپوليس هستند و براى آدم نمى تواند آن حساسيت و جاذبه دربى را داشته باشد.

• چقدر به بردن استيل آذين اميدوار هستيد؟
    - همانقدر كه به بردن ذوب آهن و تيم هاى ديگر اميدوار بوديم، به بردن استيل آذين هم اميدوار هستيم. البته بردن استيل آذين يك چيز رويايى يا كهكشانى نيست و هر ۳ نتيجه ممكن مى تواند رقم بخورد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مظلومی

آدمى با كارنامه قطبى نبايد سرمربى تيم ملى ما باشد

مظلومى: كاشانى پرسپوليس را قهرمان كرد نه قطبى

برنامه نود در نود با اجراى جواد خيابانى ميزبان بى سابقه ترين حملات عليه افشين قطبى سرمربى تيم ملى بود و به نظر مى رسد كه قطبى فعلا بايد شديدترين جملات را عليه خود تحمل كند.
    شنبه شب بينندگان شبكه جام جم با صحنه گردانى جواد خيابانى جملاتى را از زبان پرويز مظلومى و امير حاج رضايى شنيدند كه بى سابقه و عجيب و غريب بود. البته سرمربى جديد استقلال روز چهارشنبه نيز در مصاحبه اى قطبى را بى فكر خوانده بود. پرويز مظلومى كه داشت درباره استقلال، وحيد طالب لو و هواداران كم صبر استقلال صحبت مى كرد و مى گفت كه آنها بايد بپذيرند كه شكست هم جزئى از فوتبال است ناگهان جهت گفت وگو را به سمت سرمربى تيم ملى برد. قسمتى از حرف هاى او را در اين برنامه مى خوانيد.
    به جاى نشان دادن بليت برنامه ها را نقد كنيد
    پرويز مظلومى گفت:«فضاى فوتبال ما بيشتر به سمت حاشيه گرايش دارد و رسانه ها بايد اين روند را اصلاح كنند. در برنامه ورزشى «ورزش از نگاه ۲» سرمربى تيم ملى را آورده بودند و تصاوير بليت سفر او به آفريقا را پخش مى كردند، البته من به مجرى اين برنامه (جهانگير كوثرى) ارادت دارم اما به جاى اينكه در اين برنامه درباره اردوى اشتباه تيم ملى صحبت بشود و برنامه مربى تيم ملى نقد بشود از ايشان حمايت مى كنند. الان تيم ملى تازه از اردو برگشته كه بازيكن هاى من به ارمنستان مى روند. ما هنوز ريكاورى نداشتيم و براى بازى استيل آذين عملا تمرينى براى هماهنگى انجام نمى دهيم. به نظر من آقاى قطبى يا بايد اين بازى را در تهران برنامه ريزى مى كرد يا حداقل اينكه از مسئولان ليگ مى خواست بازى هاى ليگ را يك روز عقب بياندازند. من چگونه مى توانم از بازيكنى كه چهارشنبه بازى كرد در روز جمعه استفاده كنم آن هم بدون تمرين؟درست است كه آقاى قطبى بابت نتايج تيم ملى پاسخگو باشد اما ما هم بايد به ۲۰ ميليون استقلالى جواب بدهيم و توقع هواداران از من مظلومى زياد است. من به آقاى فتح الله زاده صحبت كردم و هر تصميمى كه باشگاه بگيرد ما اطاعت مى كنيم. ايشان مى توانستند از ما كمتر بازيكن بگيرند يا كار ديگرى بكنند.»
    كارنامه قطبى ضعيف است
    يك مربى را از روى كارنامه اش مى سنجند، آقاى قطبى كارنامه قابل توجهى ندارد. ايشان از سالى كه با پرسپوليس قهرمان شدند قرار بود بعد از بازى استقلال اهواز كه ۴ بر يك شكست خوردند اخراج بشوند اما آقاى كاشانى ايشان را اخراج نكرد، پس كاشانى تيم را قهرمان كرده است! سطح فوتبال ما خيلى بالاست و ما نبايد كمك مربى كره جنوبى را سرمربى تيم ملى خودمان مى كرديم. فوتبال ما فراتر از آسياست و آدمى با كارنامه قطبى نبايد سرمربى تيم ملى بشود.»
    باور نمى كنم طالب لو به استقلال گل زده باشد
    سرمربى استقلال در مورد حضور يا عدم حضور طالب لو در بازى بعدى استقلال گفت:«وحيد طالب لو بعد از گل هايى كه در بازى شهردارى خورد مورد انتقاد واقع شد اما من او را بازى دادم تا نابود نشود. اما بعدش دوباره اتفاقاتى پيش آمد و من از محمدى استفاده كردم. وحيد مشكل روحى دارد و من با او صحبت مى كنم تا دوباره همان دروازه بانى بشود كه همه مى شناسند. وحيد دچار مشكلاتى است كه مربوط به سال گذشته است مسأله بازى پيكان و اتفاقاتى كه در آن بازى افتاد. البته من اصلا يك درصد هم باور نمى كنم كه وحيد به استقلال گل زده باشد.»
    افشاريان در بازى هاى استقلال يك جورى قضاوت مى كند!
    به عقيده پرويز مظلومى استقلال ۲گل خود را در بازى ذوب آهن روى تصميمات داورى از دست داد. او گفت:«خداداد افشاريان داور خوبى است اما هميشه در بازى هاى استقلال يكجورى قضاوت مى كند و معمولا طرف تيم ديگر را مى گيرد. البته من نمى خواهم خدايى ناكرده حرفى بزنم اماهميشه اينطور بوده.»

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه فتح اله زاده

فتح‌الله‌زاده: به من نمره 20 بدهيد چون از خودم گذشتم

خبرگزاري فارس: سرپرست باشگاه استقلال گفت: با آمدن حجازي به من نمره 20 بدهيد چون از خودم گذشتم.

علي فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره تصميم خود مبني بر استفاده از ناصر حجازي به عنوان رئيس كميته فني باشگاه استقلال صحبت‌هاي زير را انجام داد.

فارس: بعضي از خبرنگاران نسبت به تصميم شما درباره بازگرداندن ناصر حجازي به استقلال موضع مثبتي ندارند، چرا كه در يك ماه گذشته تندترين انتقادات را به شخص شما وارد كرد. فكر نمي‌كنيد انتقاد از شما به دليل اين تصميم درست باشد؟
    وقتي خودم را جاي شما خبرنگاران مي‌گذارم اين طور مطلب مي‌نويسم و مي‌گويم بايد به فتح‌الله‌زاده نمره بيست بدهيم چرا كه با وجود توهين‌هايي كه شنيد خودش را نديد و براي استقلال از خودش گذشت.

فارس: اما ناصر حجازي در يكي از مصاحبه‌هايش گفته بود براي بار سوم با شما همكاري نمي‌كند تا گزيده نشود؟
    من كه چنين حرفي نزدم. اين صحبت آقاي حجازي بوده است. همان روزهايي كه چنين صحبت‌هايي مطرح مي‌شد من مي‌دانستم كه منشاء اين حرف‌ها از كجاست. ايشان من را به يك پيتزا فروشي دعوت كرد و در آنجا ما درباره اين صحبت‌هاي منتشر شده در روزنامه‌ها حرف زديم و او گفت كه خودش هم از چاپ شدن چنين مطالبي ناراحت است. حتي ثابت كرد كه برخي از آن حرف‌ها را او نزده است. ما آن روز روزنامه مورد نظر كه از قول آقاي حجازي مصاحبه كار كرده بود را ورق زديم. در يك صفحه از قول ناصرخان نوشته بودند كه بايد به مربي وقت داد و با دو بازي نمي‌شود قضاوت كرد اما در صفحه ديگري از اين روزنامه از قول ايشان مطالب ديگري نوشته بودند. به نظر من عكسي كه ديروز در باشگاه استقلال گرفته شد عكس تاريخي بود.

فارس: چطور؟
    ايستادن مظلومي، حجازي و پورحيدري در كنار هم كه عمرشان را در استقلال گذرانده‌اند، تاريخي است. من ديروز به پورحيدري و حجازي گفتم هر چقدر هم كه بزرگ باشيد زماني كه خود روي نيمكت مي‌نشستيد پيش خود مي‌گفتيد كه اي كاش يك نفر ديگر هم بود تا بتوانيد با او مشورت كنيد ولي شما آن روزها چنين كسي را پيش خود نداشتيد اما اكنون براي مظلومي اين فرصت هست كه از وجود شما دو نفر استفاده كند. از مطبوعات هم مي‌خواهم كه به من كمك كنند تا استقلال به همدلي برسد و بتوانيم از مشاوره‌هاي فني پورحيدري و حجازي و مظلومي براي ارتقاي استقلال استفاده كنيم. گرد آوردن بزرگان استقلال كار ساده‌اي نيست اما اين كار را انجام دادم تا استقلال شرايط بهتري پيدا كند. مطمئن هستم كه استقلال به لحاظ فني پيشرفت مي‌كند اگر تا ديروز 90 درصد تصميمات كادر فني صحيح بود از امروز ديگر 100 درصد صحيح مي‌شود.

فارس: با وجود همه خوشبيني‌هايي كه شما داريد تصور مي‌شود ناصر حجازي با همان زبان صريح‌اللهجه ديد انتقادي خود را نسبت به مسائل داشته باشد؟
    حجازي به استقلال آمده كه اگر من هم نسبت به حمايت كادر فني تزلزل پيدا كردم، ايشان از مربي حمايت كند. نفر اول كادر فني پرويز مظلومي است. او جوابگوي همه مسائل فني خواهد بود. اما در كليات فني در كميته فني سؤال و جواب‌هايي خواهيم داشت كه من شرح وظايف را به ناصر حجازي گفته‌ام. همه همدل شده‌ايم به تيم كمك كنيم. كار سختي پيش رو داريم و براي اينكه بتوانيم فكرهايمان را در جهت پيشبرد اهدافمان در استقلال يكي كنيم به زمان هم نياز داريم.

فارس: به نظر مي‌رسد خيلي راحت از انتقادهاي ناصر حجازي گذشتيد و اين كمي عجيب است. او شما را متهم به اين كرده بود در جمع بازيكنان لطيفه مي‌گوييد؟
    سوابق كاري‌ام مشخص است. مردم هم متوجه همه چيز هستند. شما فكر مي‌كنيد چرا هواداران به من لطف دارند؟ دليلش كارنامه من است. به نظر شما اگر كسي تا به حال 6 جام آورده و اين شش جام به خاطر جوك تعريف كردن براي بازيكنان است كه خيلي اتفاق خوبي مي‌تواند باشد. به نظر شما با جوك گفتن مي‌توان جام گرفت؟ من احساس مي‌كنم انسان بايد گاهي اوقات از موضع بالاتر به مسائل نگاه كند و به خاطر كارهاي بزرگتر از اشتباهات كوچك چشم پوشي كند.

فارس: اما همه مثل شما فكر نمي‌كنند. در همين استقلال امير قلعه‌نويي با اين تيم قهرمان شد. اما مديريت سابق استقلال چون با اين سرمربي اختلاف نظر داشت از او ديگر استفاده نكرد در حاليكه همه مي‌دانستيم امير قلعه‌نويي به لحاظ فني در چه جايگاهي قرار دارد.
    به نظر شما دودش به چشم چه كسي رفت؟ نه آقاي واعظ و نه آقاي قلعه‌نويي. دودش به چشم استقلال رفت و از قهرماني دور شد. من كه صاحب باشگاه نيستم. من امانتدار اين تيم هستم. احساس مي‌كنم ناصرخان مي‌تواند به اين تيم كمك كند.

فارس: چرا كميته انضباطي بدون اينكه آقاي مظلومي را احضار كند او را به دليل مصاحبه عليه قطبي با جريمه نقدي روبه‌رو كرد؟
    بايد ديد چه اتفاقي افتاده است. كميته انضباطي بايد با همه مربيان برخورد يكسان داشته باشد. ساير مربيان ليگ هم در اين باره صحبت كرده بودند و نبايد فقط مظلومي جريمه مي‌شد.

فارس: شنيده مي‌شود كه بعضي از بازيكنان جدا شده استقلال مثل جانواريو از نگرفتن باقي مطالباتشان از اين باشگاه گلايه دارند.
    صحبت جانواريو درست است. نه تنها او بلكه كل بازيكنان جدا شده از استقلال، كادر فني سال گذشته و حتي بازيكنان خود اين تيم 50، 80 درصد مطالبات فصل گذشته خود را دريافت نكرده‌اند. من فقط 3 ميليارد تومان پول تهيه كردم تا بتوانم قراردادهاي سال جديد را صادر كنم. به محض اينكه اولين پول به دستم برسد مطالبات بازيكنان جدا شده را مي‌دهم. اين نكته را بگويم كه كادر فني جديد استقلال تا امروز حتي يك ريال هم پول نگرفته است و من شرمنده آنها هستم.

فارس: ديشب در برنامه تلويزيوني 90 هم عصباني بوديد.
    عصباني نبودم اما از برنامه اي مثل 90 توقع نمي رود كه بگويد باشگاه استقلال نسبت به بازي كردن پسر آقاي افشاريان در تيم ذوب آهن شكايت كرده است. ما اصلا موضعي در اين باره نداريم و با پدر بچه بحث داشتيم كه به موقع آوانتاژ نداد. حتي بحثي روي آفسايد بودن گل مجيدي هم نداشتيم. من مي دانم كه اشتباهات داوري هست و اميدواريم كه كمتر شود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه سید صالحی

سيدصالحي: مي‌خواهم زودتر برگردم و حقم را بگيرم

مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: مي‌خواهم زودتر به ميادين برگردم و حقم را بگيرم.سيدمهدي سيدصالحي درباره آخرين وضعيتش گفت: روند بهبود مصدوميتم راضي‌كننده است. راه رفتن روي دستگاه تردميل و استفاده از دستگاه همسترينگ را آغاز كرده و شرايط خوبي دارم.
    وي ادامه داد: اگر وضعيتم به همين ترتيب پيش برود، از يك ماه ديگر دويدن را آغاز مي‌كنم. زودتر از آنچه تصور مي‌كردم، مي‌توانم به تمرينات برگردم.
    سيدصالحي با اشاره به اينكه براي بازگشت به تمرينات كار دشواري ندارد، افزود: مهاجمان استقلال اين روزها عملكرد خوبي دارند؛ اما فكرم اين است كه زودتر برگردم و به استقلال كمك كنم. هميشه با قلبم بازي كرده‌ام و مي‌خواهم زودتر برگردم و حقم را بگيرم. امسال هدفم كسب آقاي گلي در آسياست.
    وي گفت: بايد از مسئولان باشگاه تشكر كنم كه در مدت مصدوميتم از من حمايت كردند و هميشه جوياي احوالم بودند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

صفحه 14 از 131 نخستنخست ... 412131415162464114 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)