Design & Developed BY Patira

صفحه 44 از 50 نخستنخست ... 344243444546 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 431 تا 440 , از مجموع 494
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

manutd آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13

به نــــام خدا
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ

تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .

*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .

*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .

«با تشكر»
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

2. 10 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

پیش فرض پاسخ : آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13

مویز : از این تور تجربه های زیادی کسب کردم

" فکر میکنم که بازیکنانمان در این زمین سخت خوب بازی کردند . فکر میکنم با بازیمان کاری کردیم که این زمین خوب بنظر برسد . از نمایش تیم راضیم و فکر میکنم که تماشاچی ها هم بازی هیجان انگیزی را تماشا کردند .

ما داریم سعی میکنیم که بازیکن ها را از نظر جسمانی برای اول فصل اماده کنیم و بازی امروز گام خوبی در این راه بود . حالا به منچستر برمیگردیم و یک هفته در کرینگتون تمرین میکنیم و بعد عازم سوئد برای بخش دوم تور میشویم .

من از این تور تجربه های زیادی کسب کردم و به چشم دیدم که این باشگاه چه اهمیتی برای هوادارانش در این قسمت از دنیا دارد ضمن اینکه بازیکنانم را بهتر شناختم و با شرایط بیشتر اشنا شدم . این موضوع برای بازیکن ها هم صادق است چون ان ها هم مدت طولانی با یک مربی کار کردن و این سه هفته موقعیت خوبی برای اشنا شدن بیشتر ان ها با من و افکارم بود .

زمان میبرد تا کاملا با هم اشنا شویم ولی من از این چند هفته لذت بردم . من از روشی که کار میکنند و به کارشان اهمیت میدهند میتونم ببینم که چرا ان ها قهرمان انگلیس هستند .

من خیلی از بازیکن ها را قبلا چون رقیبم بودن میشناختم و روی سبک بازیشان شناخت داشتم ولی این تور فرصتی بود که جوانانی همچون زاها ، عدنان و لینگارد را بهتر بشناسم . فکر میکنم که ان ها نمایش خوبی در مجموع این چند بازی داشتند و نقش بزرگی ایفا کردند . "

* امروز همچنین بازی دوستانه ای در انگلیس بین یونایتد و تیم Crewe Alexandra برگزار شد که ترکیب یونایتد را بعضی از بازیکنان زیر 20 و 18 سال تشکیل دادن و ویدیچ ، نانی و والنسیا هم که بدلیل مصدومیت و حضور در بازی های ملی در کرینگتون تمرین میکردند و به تور نرفته بودن در این بازی شرکت کردند .
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. 2 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

نانی میخواهد بازی خود را زیر نظر مویس بهبود ببخشد

تصمیم سرالکس مبنی بر بازنشستگی در انتهای فصل گذشته اولین انتصاب مربی در باشگاه از سال 1986 را به دنبال داشت .
    در حال حاضر باشگاه کماکان به دنبال به خدمت گرفتن بازیکن در فصل نقل و انتقالات است و دو پیشنهاد باشگاه برای خرید فابرگاس رد شده است .
    نانی به همراه تیم باشگاه به تور آسیایی نرفته بود و به خاطر بازی های ملی و ریکاوری از جراحی بینی فرصت استراحت بیشتری کسب کرده بود .
    این وینگر که گفته می شود قرار است به موناکو برود ، اولین نمایش پیش فصل خود را با به ثمر رساندن دو گل بازی دوشنبه شب در برابر تیم کروالکساندرا به پایان برد .
    او میخواهد بداند که مویس چه ایده هایی را با خود به باشگاه می آورد و تصدیق می کند که رفتن سرالکس باعث ایجاد تغییراتی خواهد بود .
    " قطعا اوضاع متفاوت خواهد بود چون شما میدانید که او چه اهمیتی برای این باشگاه داشته است "
    تیم همان تیم قبلی است و ما امیدواریم مربی بتواند کاری کند که ما مثل قبل برنده باشیم
    قطعا هرکسی باید دوباره خود را اثبات کند زیرا این مربی متفاوت با ایده های متفاوت است .
    هرچند که او بازیکن ها را می شناسد زیرا در برابر آنها بازی کرده ، و در طی این سال ها در لیگ برتر شاهد نمایش آنها بوده است .
    من فکر می کنم بعد از چند هفته و یا چند ماه در کنار بازیکنان او شخصیت همه آنها را خواهد شناخت .
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. 2 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928
    تشکر شده 1,285 در 363 پست

روبرتو مارتینز رئیس اورتون ، به دنبال آماده کردن خود برای خرید بازیکنی جدید است ؛ او در نظر دارد پیشنهادی برای خرید اندرسون به سران منچستریونایتد ارائه کند.

اخبار اسپورت دایرکت نشان میدهد تافی ها علاقه مند به جذب اندرسون هستند. و هم اکنون مارتینز به دنبال ارائه پیشنهادی برای خرید اندرسون ۲۵ ساله است.به نظر میرسد اندرسون جز بازیکنانی مازاد بر نیاز دیوید مویز باشد ؛ این مرد اسکاتلندی ظاهرا مشکلی با فروش این بازیکن به باشگاه اورتون ندارد.منچستریونایتد در سال ۲۰۰۷ اندرسون را به مبلغ ۲۰ میلیون پوند خریداری کرد!!!اما او خود را با شرایط لیگ برتر آماده کرده است ؛ به نظر میرسد با انتقال وی به مبلغ ۱۲ میلیون پوند موافقت شود ، هر چند که باید دید پشنهاد مارتینز با ارزش های مویز مطابقت دارد یا خیر.

8. 2 کاربر از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

مدیر برنامه های “سافیر تایدر” هافبک الجزایری الاصل تیم ملی فرانسه و بولونیا اعلام کرد موکل خود از قرارداد فعلی خود راضی نیست ؛ همچنین از علاقه منچستریونایتد به این بازیکن خبر داد.

ین بازیکن ۲۱ ساله به باشگاه اینتر میلان لینک شده بود که مذاکره وی با هرگونه باشگاه از سری آ از طرف مدیر برنامه های او رد شد.همچنین اضافه کرد : از باشگاه یونایتد میخواهد تا با توجه به اینکه از بازیکنان خوب الجزایر است به صورت مستقیم با باشگاه بولونیا وارد مذاکره شوند.جرج آتانگانا گفت :” تایدر علاقه مند به جدایی از بولونیا ندارد ولی میخواهد تا حقوق وی با توجه به توانایی ها و قابلیت های وی افزایش پیدا کند.
    او افزود:”تایر خوسحال است ، ما امیدواریم سران بولونیا با ما تماس بگیرند و درمورد آینده وی با ما صحبت کنند.”مدیر برنامه های وی درمورد علاقه باشگاه های دیگر افزود:”اینتر میلان؟ نه هیچ مذاکره ای نبوده ، ما فقط یک تماس از منچستر یونایتد داشتیم و به آنها گفتیم مستقیم با باشگاه وارد مذاکره شوند.” ” سافیر لباس تیمش را دوست دارد ؛ اما اگر میخواهید او را از رفتن به یونایتد منصرف کنید باید حقوق بهتری را به وی بدهید.”

10. 2 کاربر از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

پیتر اشمایکل به شدت تحت تاثیر عملکرد عالی جس لینگارد و مایکل کین قرار گرفته است.جس لینگارد از فرصتی که برای نشان دادن کیفیتش به او داده شده بود، نهایت استفاده را کرد و علاوه بر بازی های درخشان، موفق شد ۴ گل به ثمر برساند. کین هم در بازی آخر یونایتد مقابل کیتچی فیکس بازی کرد.اشمایکل در این باره می گوید: “مویس باید از داشتن چنین جوانانی واقعا خوشحال باشد. من تحت تاثیر لینگارد و گلزنی هایش قرار گرفته ام. او از فرصتش استفاده کرده و شاید امسال، سال او باشد. این خیلی جالب است و البته به تصمیم مویس بستگی دارد. مایکل کین هم یک فصل خیلی خوب با لسترسیتی داشته و خیلی موفق بوده است. او و جس یک هدف مشترک دارند و آن پیدا کردن جایی در ترکیب یونایتد است. مایکل واقعا بازیکن با استعدادی است و عدم حضور ویدیچ در تور پیش فصل به او فرصت داد خودش را نشان دهد. اما من فکر می کنم در استکهلم که مویس همه بازیکنانش را در اختیار دارد، گزینه های زیادی برای انتخاب خواهد داشت و باید سعی کند که بهترین ترکیب ممکن را انتخاب کند.”

12. 2 کاربر از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

بر طبق گزارشات, منچستریونایتد در حال مذاکرات جدی برای خرید کریستیانو رونالدو از رئال مادرید است.

بر طبق گزارشی که دیلی استار منتشر کرده است, منچستریونایتد مذاکرات جدی برای خرید دوباره کریستیانو رونالدو از رئال مادرید را آغاز کرده است. این بازیکن پرتغالی ۲۷ ساله, در سپتامبر ۲۰۰۹ با مبلغ ۸۰ میلیون پوند از منچستریونایتد به رئال مادرید منتقل شد.یونایتد و رئال مادرید در ۱۲ روز گذشته بر سر نهایی شدن این انتقال با ۸۰ میلیون پوند مذاکره کرده اند – و اطمینان قهرمان لیگ برتر از نهایی شدن این خرید بیشتر شده است.دیوید مویس دو هفته قبل زمانی که باشگاه متوجه شد رئال مادرید علاقه مند به جذب گرت بیل می باشد, تلاش خود برای گرفتن رونالدو را آغاز کرد.و برای اولین بار آنها متوجه شدند که رقیب اسپانیایی شان, آماده است تا با آنها به مذاکره بنشیند, پس از اینکه این بازیکن به آنها گفت که علاقه دارد به انگلیس بازگردد.مدیر اجرایی جدید یونایتد اد وودوارد با رئیس باشگاه مادریدی فلورنتینو پرز تماس داشته است تا بداند که آیا رونالدو هنوز موافقت کرده است تا قرارداد کنونی خود را تمدید کند, قراردادی که تنها دو سال از پایان یافتن آن باقی مانده است.استاراسپورت پی برده است که پرز به دنبال این است تا اطمینان حاصل کند که رونالدو متعهد خواهد شد تا قراردادی جدید امضا کند – و متعجب شده است از اینکه او در عوض تمدید قرارداد, تمایل دارد به منچستریونایتد بازگردد.این مسئله آنها را مجبور کرده است تا مذاکرات با یونایتد را آغاز کنند, با دانستن اینکه اگر او فصل دیگری در مادرید بماند, آنها تنها مبلغ کمی برای یکی از بهترین بازیکنان جهان دریافت خواهند کرد.به همین دلیل نیز آنها قصد دارند با شکست رکورد نقل و انتقالات مطمئن شوند تا بیل را از تاتنهام می توانند بخرند تا نگرانی هواداران درباره جدایی رونالدو را کاهش دهند.یونایتد خوشحال است که علاقه خود برای به خدمت گرفتن سسک فابرگاس از بارسا را علنی کرده است تا در سکوت کامل و بی سر و صدا در پشت پرده مذاکرات خود برای جذب رونالدو را در پیش بگیرد.در این بسته پیشنهادی بسیار پیچیده, استاراسپورت به این مسئله پی برده است که بخشی از حقوق این بازیکن را غول خودروسازی جنرال موتورز پرداخت خواهد کرد تا این ستاره پرتغالی را سفیر جهانی خود سازد.شورلت, که در مالکیت جنرال موتورز می باشد, در پایان فصل آینده اسپانسر اصلی باشگاه خواد شد و رونالدو را گزینه ایده الی برای تقویت وجهه جهانی خود می بیند, در شمال و جنوب قاره آمریکا, درطول سالی که جام جهانی برگزار خواهد شد.شرکت تولید پوشاک نایکی نیز یکی از شرکت هایی است که رونالدو سفیر ورزشی اصلی آن می باشداین پیشنهادی که به رئال ارائه شده است یکی از دلایلی است که وین رونی انتقال احتمالی خود به چلسی را به تعویق انداخته است.علی رغم ادعاهای رسمی مبنی بر اینکه آنها نمی خواهند این مهاجم انگلیسی ناراضی را بفروشند, یونایتد تمایل دارد که در صورت خرید رونالدو درباره فروش این بازیکن فکر کند.

14. 2 کاربر از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

ریو فردیناند به هم تیمی های جوان خود در منچستریونایتد هشدار داد که او قصد ندارد جایگاه خود در ترکیب ثابت تیم را ازدست بدهد.

بازی قدردانی برای این بازیکن ۳۴ ساله در برابر سویا, مدرکی است برای خدمات ۱۱ ساله این بازیکن از زمانی که از لیدز به یونایتد آمد.فیل جونز و کریس اسمالینگ در فصول اخیر در مواقعی برای یونایتد با ارزش بوده اند, در حالی که جانی اوانز اکنون به صورت متداوم بازی می کند و فردیناند به طور مرتب در حال کنترل مصدومیت کمر خود است.اما او در فصل گذشته ۳۴ بازی برای یونایتد به میدان رفت و قصد ندارد به هیچ شکلی زیر نظر دیوید مویس از جایگاه خود عقب بکشد.فردیناند گفت : چنین رویه ای در فصل گذشته نیز بود. تاریخچه ای بی نظیر در این زمینه وجود دارد و این بخشی از ماهیت باشگاه است که بازیکنان جوان به تیم اصلی راه می یابند و جایگاه خودشان را تثبیت می کنند و من کاملا با این مسئله موافقم, اما من می خواهم بیشتر بازی کنم.“من می خواهم برای منچستریونایتد بازی کنم و بازیکنان جوان باید برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی مبارزه کنند, همانند رویه ای که من انجام دادم زمانی که جوان بودم.”“در حال حاضر نقش ها برعکس شده اند, اما واضح است که اگر شما می خواهد چیزی را ببرید باید برای قرار گرفتن در ترکیب رقابت کنید و این رویه به شکل درستی اینجا اعمال می شود – هرکسی که این پیراهن را بدست آورد, توسط همه مورد حمایت قرار می گیرد.”فردیناند تحت تاثیر علاقه دیوید مویس برای یاد گرفتن از بازیکنان باتجربه باشگاه, رایان گیگز و فیل نویل قرار گرفته است, که هر دو این ستارگان یونایتد بخشی از کادر مربیگری یونایتد هستند.او گفت : او به نظر بسیار آدم راحتی است. به نظر می رسد او دوست دارد تا بیشتر با باشگاه آشنا شود و می خواهد به تاریخچه باشگاه پی ببرد.“او با بازیکنان باتجربه درباره جنبه های مختلف باشگاه صحبت می کند و چه کارهایی ما انجام داده ایم و انجام خواهیم داد, قبل از اینکه او به اینجا بیاید, ما کجا بودیم – و اضافه کردن اعتقادات و ایده های شخصی خود به چیزهایی که ما در مقام تیمی قهرمان کسب کرده ایم, خط مشی خوبی برای کار کردن می باشد.

16. 2 کاربر از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

رئیس پیشین باشگاه رئال مادرید, رامون کالدرون تایید کرد که مذاکراتی بین منچستریونایتد و رئال مادرید صورت گرفته است تا کریستیانو رونالدو به الدترافورد برگردد.

و که عصر امروز با Sky Sports درباره وضعیت بیل و رونالدو مصاحبه می کرد, تایید کرد که مذاکراتی بین دو باشگاه در تلاش برای بازگرداندن رونالدو به الدترافورد در تابستان امسال صورت گرفته است.او گفت: به نظر می رسد منچستریونایتد تمایل دارد که او را برگرداند. من می دانم که مذاکراتی صورت گرفته, جایی که آنها علاقه خود را نشان داده اند.این گفتگو تنها مصاحبه کالدرون در چند روز گذشته با رسانه های بریتانیایی نمی باشد, دیروز او با TalkSport مصاحبه ای داشته که در آن مصاحبه, درباره وضعیت رونالدو صحبت هایی داشته است.
    “چیزی که ما می دانیم این است که رونالدو با تمام نگرش و رفتاری که رئیس از خود نشان می دهد, خوشحال نیست. در آغاز فصل گذشته, او سعی کرد که با رئیس درباره تمدید قرارداد خود صحبت کند اما مذاکرات به خوبی پیش نرفت.”“اکنون من می دانم که او خواستار ۲۰ میلیون یورو (۱۷/۵ میلیون پوند) خالص در هر فصل می باشد. امری که به نظر می رسد برای رئال مادرید سخت باشد تا بپذیرد, زیرا در مجموع باشگاه باید حول و حوش ۴۰ میلیون پوند در سال به او بدهد و این شرایطی است که اکنون حکمفرما است.”گفته می شود رونالدو می خواهد زمانی در طول دوران حرفه ای بازیگری خود, به الدترافورد برگردد, رئال مادرید شاید قصد دارد تا پول خوبی در تابستان امسال دریافت کند به جای اینکه خرید ۸۰ میلیون پوندی خود را با قیمتی کم از دست بدهد زمانی که قرارداد این بازیکن با مادرید در تابستان ۲۰۱۵ به پایان خواهد رسید.بازگشت کریستیانو رونالدو به منچستریونایتد شاید آرزوی هواداران بسیاری باشد, با قضیه رفتن بیل به رئال و صحبت های شخصی که مقام بالایی داشته همانند کالدرون که می گوید رونالدو خوشحال نیست, شاید این رویا به حقیقت بپیوندد.

18. 2 کاربر از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

نانی متقاعد شده است که آینده منچستریونایتد روشن است, همزمان با اینکه باشگاه به روند پرورش استعدادهای جوان بی نظیر ادامه می دهد.

این بازیکن ۲۶ ساله درخشش بازیکنانی همچون عدنان یانوزای, ویلفرد زاها, جسی لینگارد و مایکل کین را در طول تور پیش فصل یونایتد از تلویزیون تماشا کرده است. نانی با کسب دوباره آمادگی جسمانی کامل خود به خانه خود در منچستر بازگشته است, او همچنین روز دوشنبه برای اولین بار در کنار استعدادهای آینده دار دیگر باشگاه برابر کرو آلکساندرا به میدان رفت.هنگامی که شبکه رسمی باشگاه از او درباره نظرش در رابطه با تور پیش فصل تیم سوال کرد, این وینگر آشکارا تحت تاثیر مشاهدات خود از عملکرد تیم در تور از طریق کانال رسمی باشگاه شده است.او چنبن پاسخ داد : من تعدادی بازی خوب از تیم دیدم و انگیزه خوب تیم, گل های بسیاری توسط بازیکنان مختلفی به ثمر رسید و بازیکنان جوان عملکرد بی نظیری در تور داشتند.“این اتفاق خوبی برای منچستریونایتد است – داشتن تمام این انتخاب ها از میان بازیکنان جوان, که فرصت پیدا کرده بودند و دیگران این شانس را داشتند تا ببیند آیا آنها می توانند در باشگاه بمانند یا برای آماده شدن در آینده به باشگاه دیگری قرض داده شوند.”همچنین از نانی درباره احساسش از اینکه در پیروزی تیم برابر کرو بازیکنی باتجربه در میان تعداد زیادی ستاره جوان بود, سوال شد. او گفت: برای من, بی نظیر بود, من زمانی چنین شرایطی داشتم و می دانم چه احساسی دارد. من سعی می کنم تا همیشه کمک کنم, تا هر اندازه که می توانم.“آنها بازیکنان خوبی هستند و در بازی با کرو به خوبی به ما کمک کردند. من احساس می کنم که آنها فوتبال خوبی بازی کردند و همچنین فکر می کنم در طول سالها آنها پیشرفت زیادی می کنند. من می توانم ببینم که آکادمی باشگاه بازیکنان بسیار خوب بسیاری دارد که پیشرفت می کنند و همچنین با شخصیت قوی که دارند, بنابرای آنها می توانند برای بازی کردن در لیگ برتر آماده باشند.”

20. 2 کاربر از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

دروازه بان سابق منچستریونایتد معتقد است, مهاجم بدخلق سوئدی, می تواند “اریک کانتونای جدید” باشد اگر به یونایتد ملحق شود..
    یتر اشمایکل, دروازه بان سابق یونایتد گمان می کند که ستاره سوئدی, زلاتان ابراهیموویچ می تواند بازیکن عالی برای منچستریونایتد شود.اشمایکل معتقد است که همسایه اسکاندیناوی او زلاتان “متولد شده” تا برای یونایتد بازی کند – و می تواند اریک کانتونای جدید باشد.این مهاجم تیم پاریسن ژرمن هدف منچسترسیتی در پنجره نقل و انتقالات تابستانی می باشد, اما اشمایکل که ۸ سال دروازه بان یونایتد بوده است, می خواهد زلاتان به تیم قهرمان لیگ برتر بپیوندد.اشمایکل به روزنامه سوئدی Expressen گفت : شما باید از زلاتان بپرسید که چرا او هنوز در انگلستان بازی نکرده است, اما من دوست دارم که او را در منچستریونایتد ببینم.“من نمی دانم که او طرفدار چه تیمی است, اما او بازیکن منچستریونایتد متولد شده است, او مطمئنا بازیکن بی نظیری است.”“من فکر می کنم هواداران ما او را دوست خواهند داشت, اگر او هر زمانی به یونایتد بیاید, دوباره به باشگاه دیگری نمی رود.”“زیرا او به شکلی بازی می کند که ما دوست داریم, او باید زلاتان باشد.”اشمایکل افزود: ما باشگاه فوتبال بسیار بزرگی هستیم و ما بازیکنانی داشتیم که در طول تاریخ باشگاه, به روش های مختلفی رفتار کرده اند.“مربیان همیشه می توانند این موضوع را کنترل کنند و بهترین عملکرد را از آن بازیکن دریافت کنند.”
    “مردم زیادی طلاتان را با اریک مقایسه می کنند. او قبل از اینکه به یونایتد بیاید, دوران سختی داشت.”
    “او ۱۱ باشگاه در فرانسه عوض کرده بود و حضور آزمایشی در شفیلد ونزدی و تروور فرانسیس نیز او را راضی نکرده بود و سپس او ۶ ماه در لیدز بود و هاوارد ویلکینسون از او راضی نبود.”“اما سپس به یونایتد آمد و تاریخ را به نام خود ساخت. او تقریبا, بهترین بازیکنی بود که ما تا به حال داشتیم.”“من فکر می کنم سبک بازی او کاملا به لیگ برتر می خورد و تا پایان دوران بازیگری خود مدت زیادی دارد, من امیدوارم ما او را اینجا ببینیم.”

22. 2 کاربر از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده اند .

صفحه 44 از 50 نخستنخست ... 344243444546 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع