عدنان جانوزاج شادمان از پیشرفت
پس از درخشش و تأثیر گذاری در تور 2013 تیم منچستر یونایتد، عدنان جانوزاج مصمم به ادامه روند پیشرفت خود.
جوان بلژیکی در حال رشد، که تعدادی از اجراءهای چشمگیر برای تیم دیوید مویس انجام داده، بار دیگر در پیروزی 5 - 2 در برابر تیم کیچه اف سی ( Kitchee FC ) در هنگ کنگ، موفق شد گل چهارم تیمش را به ثمر برساند.
عدنان جانوزاج 18 ساله در مصاحبه با شبکه MUTV، در این ارتباط تصریح کرد:" احساس خوبی از به ثمر رساندن گل دارم، سانتر خوبی از سوی آلکساندر بوتنر بود و من در جای خوبی آن را به گل تبدیل کرم. من فکر میکنم همه ما خوب بودیم، ما توپ را نگه داشتیم و این چیزی بود که ایجاد تفاوت کرد و نیز اینکه ما در اوایل مسابقه موفق به ثمر رساندن گل شدیم. من برخی چیزهای خوب در طول این سفر انجام دادم و امیدوارم که به همین طریق پیش بروم و این چیزیست که من میخواهم انجام دهم. من میخواهم سخت کار کنم و برای حفظ آنچه میخواهم انجام دهم تلاش کنم".
کریس اسمالینگ که یکی دیگر از گلزنان در پیروزی روز دوشنبه بود، مطمئن است فوروارد جوان، عدنان جانوزاج، در کنار هم تیمی فارغ شده خود در آکادمی باشگاه منچستر یونایتد، جسی لیندگارد که او هم در این 5 گل سهمی داشت، میتوانند در استادیوم اولدترافورد پایه و کلاسی ایجاد کنند.
مدافع انگلیسی در این باره توضیح داد:" آنها شانس و فرصت خود را دریافت کرده اند. این خوب است که سرمربی به بازیکنان جوان فرصت میدهد و آنها واقعاً شانس خود را دریافت کرده اند. من فکر میکنم همه آنها مدعی حضور در تیم در شروع فصل جدید هستند و همه آنها در یک خروش و فریاد خوب هستند".