Design & Developed BY Patira

صفحه 43 از 50 نخستنخست ... 334142434445 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 421 تا 430 , از مجموع 494
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

manutd آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13

به نــــام خدا
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ

تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .

*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .

*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .

«با تشكر»
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

2. 10 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928
    تشکر شده 1,285 در 363 پست

پیش فرض پاسخ : آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

در شرایطی که منچستریونایتد پس از شکست در خرید تیاگو تمرکز خود را به روی سسک فابرگاس قرارداده است، نشریات انگلیس و اروپا از گزینه های جدید شیاطین سرخ در صورت عدم موفقیت در خرید فابرگاس، خبر می دهند. از گزینه هایی که از مدتها قبل مطرح بودند، می توان به فلائینی و کابای اشاره کرد.-وضعیت فلائینی بدون شک تا حداکثر شش روز آینده مشخص می شود. چون بر اساس بندهای قرارداد او و اورتون، تیم ها تنها تا انتهای ماه میلادی فعلی، یعنی تنها شش روز دیگر فرصت دارند تا با پرداخت مبلغ بازخرید فلائینی، یعنی ۲۲ میلیون پوند، این بازیکن را به خدمت بگیرند. بدیهی است که اگر تیمی خواهان به خدمت گرفت او باشد باید قبل از این تاریخ اقدام به خرید او کند زیرا پس از آن اورتون با مبلغ بسیار بالاتری حاضر به فروش او خواهد شد. امروز در خبرها آماده بود که مارتینز سرمربی جدید اورتون اعلام کرده بود تا کنون هیچ پیشنهادی برای فلائینی و لیتون بینز ارائه نشده است.

بر اساس مصاحبه آلن پاردو با سان، منچستریونایتد هنوز پیشنهادی برای کابای ۲۰ میلیون پوندی نیز ارائه نکرده است. او با وجود رد تمایل تیمش به فروش کابای اعلام کرد هر بازیکنی قیمتی دارد. به نظر می رسد نیوکاسل در صورت دریافت پیشنهاد مورد نظرش، مشکلی با جدایی کابای نداشته باشد.-اما آخرین گزینه مطرح شده ایلکای گوندوغان است. به گزارش مترو، که مدعی است سه پیشنهاد منچستریونایتد برای فابرگاس رد شده است، شیاطین سرخ قصد دارند تلاش خود را بروی خرید ایلکای گوندوغان ۲۲ ساله متمرکز کنند. شیاطین سرخ اطمینان دارند که با پرداخت ۲۰ میلیون پوند می توانند هافبک تیم دورتمند را به خدمت بگیرند. دورتمند که به تازگی میختاریان را جایگزین ماریو گوتزه کرده است، ظاهرا آمادگی از دست دادن یک ستاره دیگر را ندارد. اما گوندوغان که دو سال دیگر با دورتمند قرارداد دارد هنوز با تیمش برای تمدید قرارداد جدید به توافق نرسیده است و این مسئله امیدواری منچستریونایتد را برای خرید او بیشتر کرده است.

4. کاربر روبرو از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    کریستین رونالدو
    اسم واقعی شما
    سینا

GermanyRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    76
    تشکر شده 730 در 294 پست

مویس: هیچ مشکلی با مورینیو ندارم

گفته می شود بحث انتقال رونی آغاز جنگ لفظی این دو مربی بوده اما مویس تاکید کرد که هیچ مشکلی بین او و سرمربی آبی ها وجود ندارد
    دیوید مویس، سرمربی منچستریونایتد، شایعه اختلافش با ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، را رد کرد.
    هر دو باشگاه برای تور پیش فصل به تایلند سفر کرده بودند و در همین زمان بود که مورینیو آشکارا از علاقه اش برای به خدمت گرفتن وین رونی صحبت کرد.
    گفته می شود همین مسئله آغاز جنگ لفظی این دو مربی بوده اما مویس تاکید کرد که هیچ مشکلی بین او و سرمربی آبی ها وجود ندارد و حتی این مربی پرتغالی را مورد ستایش قرار داد.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" مورینیو مربی فوق العاده است. او در لیگ برتر واقعا خوب کار کرده است. او هم مانند من دوره های مربیگری اش را در اسکاتلند سپری کرده است. هرچند نمی توانم بگویم که او را خیلی خوب می شناسم اما به هر حال از او شناخت دارم.
    به یاد دارم وقتی او در سال 2007 از چلسی جدا شد، من نامه ای برای او نوشتم. پس می بینید که چیزهایی که مردم در مورد دشمنی ما می گویند، درست نیست.
    البته ما با یکدیگر رقابت می کنیم و وقتی تیم های مان مقابل هم قرار می گیرند، برای پیروزی تمام تلاش مان را خواهیم کرد اما من او را به خاطر دستاوردهایی که در مربیگری داشته، تحسین می کنم."

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. 3 کاربر از پست مفید picaro تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    کریستین رونالدو
    اسم واقعی شما
    سینا

GermanyRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    76
    تشکر شده 730 در 294 پست

بابی چارلتون درباره جدایی احتمالی وین رونی از منچستریونایتد گفت: ما احمق نيستيم که در مورد او تصميم عجولانه اي بگيريم. من اصلا علاقه اي به از دست بازيکن خوب مان ندارم و او هم واقعا بازيکن خوبي است.
    بابي چارلتون، اسطوره باشگاه منچستريونايتد، معتقد است که وين روني در اين باشگاه خواهد ماند و تاکيد کرد که اين باشگاه قصد ندارد تصميم عجولانه اي در مورد آينده اين مهاجم ملي پوش انگليسي بگيرد.

به گزارش گل، او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" وين روني بازيکن منچستريونايتد است و فکر مي کنم او همچنان بازيکن منچستريونايتد خواهد ماند.

ما احمق نيستيم که در مورد او تصميم عجولانه اي بگيريم. من اصلا علاقه اي به از دست بازيکن خوب مان ندارم و او هم واقعا بازيکن خوبي است.

من اميدوارم بودم که او روزي بتوانم به اندازه من براي منچستريونايتد گلزني کند و واقعا فوق العاده خواهد بود اگر اين اتفاق در باشگاه ما رخ بدهد. هنوز هم اين اميدواري را دارم."

فرگوسن در آخرين روزهاي حضورش روي نيمکت شياطين سرخ اعلام کرد که روني قصد دارد اين باشگاه را ترک کند و حتي ملاقات با مويس هم نتوانسته اين مهاجم جدايي طلب را به ماندن در اولدترافورد متقاعد کند.

در اين شرايط باشگاه هاي چلسي و آرسنال براي خريد اين مهاجم گلزن اعلام تمايل کرده اند و حتي آبي هاي لندن دو پيشنهاد نيز براي خريد او ارائه دادند اما مديران باشگاه منچستريونايتد همچنان بر حفظ اين بازيکن پافشاري مي کنند.

8. 3 کاربر از پست مفید picaro تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    forward
    مربی مورد علاقه
    Sir Alexander Chapman Ferguson
    بازیکن محبوب
    messi,backham, best ,rooney ,vandersar & RVP
    اسم واقعی شما
    saman

EnglandManUtdBarcelona

David Beckham

تشکر ها
    227
    تشکر شده 517 در 212 پست

پاسخ نهایی فابرگاس به پیشنهاد منچستر

قانون آنلاین-دیوید مویس سرمربی من یونایتد در تلاش برای جذب فابرگاس ناکام ماند.
    هافبک اسپانیایی بارسلونا به دوستانش گفته که می‌خواهد در بارسا بماند و برای کسب جایگاه در این تیم بجنگد.
    منچستر یونایتد دو درخواست برای خرید این بازیکن داده بود که هر دو رد شدند. این باشگاه قصد داشت با رقم 35 میلیون پوند رکورد رقم‌های پرداختی خود را برای فابرگاس بشکند.
    این بازیکن 26 ساله در صدر لیست تابستانی تیم دیوید مویس قرار داشت اما یک منبع نزدیک به بارسا گفته است: «فابرگاس از پیشنهاد منچستر یونایتد خیلی خوشحال بود و می‌دانست که آن‌ها چه فرصت بزرگی را نصیبش می‌کنند.
    اما تنها دو سال است که او آرسنال را ترک کرده است و نمی‌خواهد به همین زودی بارسلونا را هم ترک کند.
    کار سختی است که بخواهی با ژاوی و اینیستا رقابت کنی و در حضور آن‌ها موفق باشی اما او حق خودش را برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی تیم دنبال می‌کند و می‌خواهد که بازی‌های بیشتری به او برسد.»
    WE'LL KEEP OUR RED FLAG FLYING HIGH CAUSE MAN UNITED WILL NEVER DIE
    -----------------------------------------------------------------------------------------
    WE ARE UNITED

10. 2 کاربر از پست مفید sAmAn.s تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

ر شرایطی که سایر تیم های حاضر در لیگ برتر مدتهاست کار خود را در فصل نقل و انتقالات آغاز کرده اند، منچستریونایتد هنوز دستاوردی جدی در خرید بازیکن نداشته است.با این حال دیوید مویس سرمربی جدید شیاطین سرخ، با قاطعیت از افزودن بازیکنان جدید به تیم سخن گفته است. مسئولان منچستر یونایتد در فصل نقل و انتقالات جاری به جز خرید وارلا تنها دو پیشنهاد رسمی برای خرید سسک فابرگاس ارائه کرده اند که توسط بارسلونا رد شده است. با این حال رسانه های انگلیسی از آمادگی یونایتد برای ارائه پیشنهاد سوم خبر داده بودند.
    دیوید مویس دیروز در کنفرانس مطبوعاتی در هنگ کنگ گفت: من نمی توانم بگویم که آیا پیشنهاد دیگری ارائه خواهیم کرد یا خیر. مشخص است که ما شرایط را بررسی می کنیم و در مورد قدم بعد تصمیم می گیریم.مویس افزود: من هرگز نگفته ام که از خرید او اطمینان دارم، من فقط گفته ام ما پیشنهاداتی را ارائه کرده ایم. آنها پیشنهادات ما را رد کرده اند و ما پس از بررسی شرایط در مورد اقدامات بعدی تصمیم می گیریم.مویس گفت: ترکیبی که ما اکنون در اختیار داریم، بازیکنان خوبی را شامل می شود. ما نباید کیفیت موجود در بازیکنان فعلی را فراموش کنیم. اما بدون شک ما می خواهیم بازیکنان جدیدی را نیز به این ترکیب اضافه کنیم. من کاملا مطمئن هستم که این کار را قبل از تمام شدن مهلت نقل و انتقالات خواهیم کرد.منچستریونایتد در سالهای گذشته نیز بعضاً خرید های مهم خود را در روزهای پایانی نقل و انتقالات انجام داده است. همانگونه که خرید وین رونی از اورتون و فن پرسی از آرسنال در آخرین روزهای نقل و انتقالات صورت گرفت. اکنون حدود یک ماه دیگر از مهلت نقل و انتقالات تابستانی باقی مانده است.

12. کاربر روبرو از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

ساعاتی پیش تیم فوتبال منچستر یونایتد در پنجمین بازی تور پیش فصل ۳۰۱۳ در هنگ کنک به مصاف تیم کیتچی رفت که موفق شد حریف خود را با وجود یک زمین بسیار بی کیفیت شکست دهد. در این دیدار ابتدا شیاطین سرخ در دقیقه ی ۱۶ با گل دنی ولبک پیش افتادند. ولبک توانست یر روی توپ برگشتی که اشلی یانگ ان را به تیرک کوبانده بود دروازه ی حریف را باز کند. ۶ دقیقه ی بعد نوبت به مدافع پیشتاخته ی شیاطین سرخ ، کریس اسمالینگ ، رسید که توانست با ضربه ی سر از روی سانتر دقیق کلورلی دروازه ی تیم کیتچی را برای بار دوم باز کند. هنوز چندی نگذشته بود که ویلفرد زاها با یک پاس استثنایی فابیو را در موقعیت گل قرار داد و این مدافع برزیلی موفق شد در دقیقه ی ۲۶ برای سومین بار دروازه ی حریف را باز کند. با اغاز نیمه ی دوم سرمربی شیاطین سرخ تصمیم به ایجاد تغییر در ترکیب تیم گرفت و با اوردن عدنان یانوزی ، جس لینگارد و الکساندر بوتنر به جای اشلی یانگ ،دنی ولبک و پاتریس اورا به جوانان تیم فرصت بازی داد. هر چند با این تعویض ها عملا در ترکیب یونایتد مهاجم هدفی وجود نداشت و از قدرت تهاجمی یونایتد کاسته شد ولی تنها ۴ دقیقه بعد از اغاز نیمه ی دوم عدنان یانوزی توانست روی پاس الکس بوتنر اولین گل خود برای تیم اصلی منچستر یونایتد و چهارمین گل بازی را به ثمر برساند. در دقیقه ی ۵۳ نوبت به تیم هنگ کنگی رسید تا با یک سوپر گل دروازه ی بن اموس را باز کنند و نتیجه را ۴-۱ کنند . در دقیقه ی ۶۸ تیم هنگ کنگی موفق شد گل دوم را نیز وارد دروازه ی منچستر یونایتد کند. اخرین گل بازی در دقیقه ی ۷۹ توسط جس لینگارد برای منچستر یونایتد به ثمر رسید. لینگارد با یک حرکت خوب توپ را تا پشت محوطه ی جریمه پیش برد و از بین ۳-۴ بازیکن تیم کیتچی توپ خود را وارد دروازه کرد و در نهایت نیز تیم منچستر یونایتد با نتیجه ی ۵-۲ موفق به کسب پیروزی شد.هر چند در این دیدار ویلفرد زاها موفق به گلزنی نشد ولی توانست بازی خوبی از خود ارائه دهد و چندین موقعیت گلزنی را برای خود و هم تیمی های خود به وجود اورد..گلهای بازی با دو کیفیت متفاوت بر روی کلیپ سنتر منچستر یونایتد قرار گرفته است و میتوانید برای دانلود انها از لینک زیر استفاده کنید..

14. 2 کاربر از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

دیوید مویس آماده برای واکنش از سوی هواداران کم صبر

پس از جانشینی سرالکس فرگوسن در ماه ژوئن دیوید مویس در حال قرار گرفتن در پست جدید خود است و در همین حال بعضی از طرفداران تیم در مورد فعال نبودن در بازار نقل و انتقالات از زمان آمدن این مربی سوال می کنند
    اما مربی سابق اورتون احساس می کند نیاز به اندکی آینده نگری و خوش بینی هست تا او تاثیر خود را در باشگاه بگذارد .
    اگر شما یک بازی رو ببرید مردم فکر میکنند شما خوب هستید و اگر یک بازی را ببازید مردم فکر میکنند شما بی ارزشید .
    شما انتظار خواهید داشت که اندکی درک وجود داشته باشد و مردم بدانند که شما کجا می روید . شغل جدیدی که زمان می برد . همانطور که برای بقیه اینگونه خواهد بود .
    مویس همچنین اصرار دارد که علی رغم ورود سرمایه های جدید به فوتبال یونایتد کماکان می تواند در بازار نقل و انتقالات رقابت کند . وی اضافه می کند که این چیزی نیست که منچستریونایتد از آن هراس داشته باشد .
    "منچستریونایتد بسیار خوشحال خواهد بود از این که با همه باشگاه های دیگر رقابت کند "
    ولی منچستر یونایتد همیشه رقابت می کند . به خاطر تاریخچه و نام باشگاه و موفقیت هایی که کسب کرده است . این ها برای هر بازیکنی کشش خوبی هستند .

16. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

مویز : بهترین بازی مان در تور تا به اینجا بود

فکر میکنم که حریف امروز خیلی خوب بازی کرد . ما به پرورش بازیکنان جوان شهره هستیم و فکر میکنم که الان چندین بازیکن جوان هیجان انگیز در اختیار داریم .

امروز اولین گل در دقایق پایانی در دوران من به ثمر رسید و فکر میکنم که واقعا شایسته اش هم بودیم . اگر بازی را باخته بودیم اصلا درست نبود چون واقعا خوب بازی کرده بودیم . احتمالا بهترین بازیمون تا به اینجای تور بود و من از بازیکن ها راضیم.

زاها تا به اینجای تور خیلی خوب کار کرده و ما ازش راضی هستیم . او به خوبی جا افتاده و دارد با همه اشنا میشود که همین به کمکش می اید . گلی که زاها زد خوب بود و حقش بود چون از وقتیکه وارد زمین شد تاثیر خوبی روی تیم گذاشت و تلاش زیادی کرد . بازی امروز به زاها کمک میکند . او به همه ما نشان داد که میتواند چه کارهایی بکند .

شینجی هنوز به تمرین بیشتری نیاز دارد . او دو هفته از بقیه عقبتر است چون در جام کنفدراسیون ها بود . اما گل خوبی زد و به ما این فرصت را داد که به بازی برگردیم و همینطور هم شد و موقعیت های خوبی داشتیم . ما از قبل برنامه ریزی کرده بودیم که بعد این بازی دوباره یک هفته به شینجی استراحت بدهیم برای همین وی در ژاپن میماند . ما سعی کردیم که به همه حداقل 4 هفته استراحت را بدهیم اما شینجی کمتر از اون استراحت کرد برای همین این تصمیم را گرفتیم . البته او در همین یک هفته خودش تمرین میکند .

18. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

نگاه ویلفرد زاها به زمان بازی در لیگ برتر

ولیفرد زاها امیدوار است در فصل جدید لیگ برتر بتواند برای تیم مچستر یونایتد اجراءهای هیجان انگیزی در زمان زیادی که به دست می آورد انجام دهد.

ویلفرد زاها که موفق شد اولین گل خود برای تیم منچستر یونایتد را در دیدار برابر تیم سابق شینجی کاگاوا، کرزو اوزاکا و نیز یکی از دو گل تیمش را در تساوی 2 - 2 به ثمر برساند، در مصاحبه با شبکه MUTV، در این باره اظهار داشت:" این احساس بزرگیست. این گل پس از دو دیدار به ثمر رسید و من خوشحالم که در نهایت موفق به ثمر رساندن گل شدم. این کاملاً درباره سرمربی بود که به من این شانس را داد تا خودم را اثبات کنم و بازی با امثال ریو فردیناند، رایان گیگز، رابین وان پرسی و دانیل ولبک. من از آن لذت بردم و این یک فرصت خوب برای دیدار همه و پیوند با تیم بود. آنها کاری کردند که من احساس کنم در خانه هستم. همه مرا تشویق و از من حمایت میکند، پس این باعث آرامش و خودنسردی میشود".
    ملی پوش انگلیسی در خاتمه اذعان داشت:" اینجا هوا گرم بود و من هرلحظه تلاش میکردم تا به سمت نیمکت بروم و آب بنوشم اما بازی در چنین شرایطی یک تمرین خوب برای ما بود و زمانی که به انگلستان و باشگاه برگردیم، شرایط برای ما آسان تر است. این فوق العاده بود. تنها
    زمانی برای بازی کردن همه چیزیست که میخواهم و امیدوارم که در فصل جدید این برای من اتفاق بیفتد".

20. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

عدنان جانوزاج شادمان از پیشرفت

پس از درخشش و تأثیر گذاری در تور 2013 تیم منچستر یونایتد، عدنان جانوزاج مصمم به ادامه روند پیشرفت خود.

جوان بلژیکی در حال رشد، که تعدادی از اجراءهای چشمگیر برای تیم دیوید مویس انجام داده، بار دیگر در پیروزی 5 - 2 در برابر تیم کیچه اف سی ( Kitchee FC ) در هنگ کنگ، موفق شد گل چهارم تیمش را به ثمر برساند.
    عدنان جانوزاج 18 ساله در مصاحبه با شبکه MUTV، در این ارتباط تصریح کرد:" احساس خوبی از به ثمر رساندن گل دارم، سانتر خوبی از سوی آلکساندر بوتنر بود و من در جای خوبی آن را به گل تبدیل کرم. من فکر میکنم همه ما خوب بودیم، ما توپ را نگه داشتیم و این چیزی بود که ایجاد تفاوت کرد و نیز اینکه ما در اوایل مسابقه موفق به ثمر رساندن گل شدیم. من برخی چیزهای خوب در طول این سفر انجام دادم و امیدوارم که به همین طریق پیش بروم و این چیزیست که من میخواهم انجام دهم. من میخواهم سخت کار کنم و برای حفظ آنچه میخواهم انجام دهم تلاش کنم".
    کریس اسمالینگ که یکی دیگر از گلزنان در پیروزی روز دوشنبه بود، مطمئن است فوروارد جوان، عدنان جانوزاج، در کنار هم تیمی فارغ شده خود در آکادمی باشگاه منچستر یونایتد، جسی لیندگارد که او هم در این 5 گل سهمی داشت، میتوانند در استادیوم اولدترافورد پایه و کلاسی ایجاد کنند.
    مدافع انگلیسی در این باره توضیح داد:" آنها شانس و فرصت خود را دریافت کرده اند. این خوب است که سرمربی به بازیکنان جوان فرصت میدهد و آنها واقعاً شانس خود را دریافت کرده اند. من فکر میکنم همه آنها مدعی حضور در تیم در شروع فصل جدید هستند و همه آنها در یک خروش و فریاد خوب هستند".

22. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

صفحه 43 از 50 نخستنخست ... 334142434445 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع