نگاه ویلفرد زاها به زمان بازی در لیگ برتر
ولیفرد زاها امیدوار است در فصل جدید لیگ برتر بتواند برای تیم مچستر یونایتد اجراءهای هیجان انگیزی در زمان زیادی که به دست می آورد انجام دهد.
ویلفرد زاها که موفق شد اولین گل خود برای تیم منچستر یونایتد را در دیدار برابر تیم سابق شینجی کاگاوا، کرزو اوزاکا و نیز یکی از دو گل تیمش را در تساوی 2 - 2 به ثمر برساند، در مصاحبه با شبکه MUTV، در این باره اظهار داشت:" این احساس بزرگیست. این گل پس از دو دیدار به ثمر رسید و من خوشحالم که در نهایت موفق به ثمر رساندن گل شدم. این کاملاً درباره سرمربی بود که به من این شانس را داد تا خودم را اثبات کنم و بازی با امثال ریو فردیناند، رایان گیگز، رابین وان پرسی و دانیل ولبک. من از آن لذت بردم و این یک فرصت خوب برای دیدار همه و پیوند با تیم بود. آنها کاری کردند که من احساس کنم در خانه هستم. همه مرا تشویق و از من حمایت میکند، پس این باعث آرامش و خودنسردی میشود".
ملی پوش انگلیسی در خاتمه اذعان داشت:" اینجا هوا گرم بود و من هرلحظه تلاش میکردم تا به سمت نیمکت بروم و آب بنوشم اما بازی در چنین شرایطی یک تمرین خوب برای ما بود و زمانی که به انگلستان و باشگاه برگردیم، شرایط برای ما آسان تر است. این فوق العاده بود. تنها زمانی برای بازی کردن همه چیزیست که میخواهم و امیدوارم که در فصل جدید این برای من اتفاق بیفتد".