[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
F a r e w e ll ... Tito
رسسسووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وول زنده ای؟
رسول اسپمر
رسول کلاش
رسول ....
لامصب داره تکنیک اسکینر رومون اجرا میکنه نمیدونه من پاولفم( مخاطب خاص)
نکته اول اخه احمد پست بلده بده که بخواد برا کسی بفرسته این بشر ادبی ترین جملش همون چرخ صنعت بود و هست
دوما خانم من بسیار فرهیختس به این کارا کار نداره یاد بگیر
سوما من هفته ای 2 بار شکست عشقی میشم این وصله ها بمن نمیچسبه
سلام
تو هر سایتی جدا از مدیر بخشاش مدیر کلش هم باید بیشتر حضور داشته باشه این خودش یه مشکل اصلی بود
سیستم فروم ها به خصوص فروم های فوتبالی با چرخش و عضو جدید گرفتن میچرخه. این سایت مدتهاس فرد فعالی را جذب نکرده فقط یه عده بچه های سابق موندنو همت کردن.
به نظر من اگه قراره سایت برگرده به روزای اوجش توازن تو بخش ها و عضو گیری جدیده چاره کارشه وقتی کلا دو تا بخش یووه ای و رئالی یکم فعاله خب اینا هم اشباع میشن. تو این سایت بارسایی (سیاست اسبق) و میلانی بر فرض نداره که بخواد فضای بحثو داغ کنه منظورم از داغی کل کل نیستا اما تقابل و رقابت که هیجان میاره و منظورم از نبودنم اینکه که تعدادشون کمه
تبلیغات، اضافه کردن بخشای جدید، افزایش مسابقه ها و ... میتونه چاره کار باشه
به شخصه به علت اینکه مجدد دارم وارد بادی شیرین پشت کنکوری برای چندمین بار میشم نهایت من تا چند روز دیگه فعال هستم اما دربی رو به عنوان فروم خاص با بچه های خاصش دوس دارم بنابراین دوس دارم هر چند خیلی دیر دیر سر بزنم سایت مثه قدیما فعال باشه (چقد رمانتیکم من
همین دیگه
چارک خودت عزیزم
گفت روزا میخوابه خدمتتو عرض کنم این ربطی به سر کار رفتنش نداره همیشه روزا خوابه یادمه تو خوابگاه مثلا یه رمان میخرید 20 ساعت پشت سر هم کتابه رو میخوند بعد 48 ساعت میخوابید(اینجا نکته سانسوریم داشت)
یا یادمه یه بار امتحان پایان ترم ساعت 10 گرفته بود خوابیده بود بعد ساعت 12 اولین نفر سره صفه غذا بود بعد میگفت اینا تجربس افتاده دیگه
یعنی فقط رو داره ها
اما عجب خاطراتی بود
مجدد![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط mortezarm : 07-28-2013 در ساعت 03:23
F a r e w e ll ... Tito
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)