به نــــام خدا
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .
*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .
*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .
«با تشكر»
به نــــام خدا
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .
*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .
*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .
«با تشكر»
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
پيشنهاد جديد منچستر يونايتد به فابرگاس
باشگاه منچستريونايتد پيشنهاد جديدي را براي جذب هافبک بارسلونا مطرح کرد.
منچستريونايتد هنوز از خريد فابرگاس دست نکشيده است. هافبک بارسلونا يکي از مهمترين اهداف تيم ليگ برتري براي خريد در بازار نقل و انتقالات است و باشگاه خودش را به شدت براي جذب وي آماده کرده است. بر اساس گزارش اسکاي اسپورت يونايتد پيشنهاد قبلياش را از 30 ميليون يورو به 35 ميليون يورو افزايش داد.
به گزارش فارس، ديويد مويس چند روز پيش اعلام کرد که اولويت يونايتد تقويت خط مياني تيم است. اوايل تابستان تياگو يکي از خريدهاي احتمالي باشگاه بود که پسر مازينيو تصميم گرفت به بايرنمونيخ ملحق شود. يونايتد پيشنهاد اوليهاي به فابرگاس ارائه داد و به نظر ميرسد که اکنون مبلغ را بالا برده است.
تيتو ويلانووا هفته گذشته در نشستي خبري اعلام کرد که فابرگاس در بارسلونا خواهد ماند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مويس :
منچستريونايتد روش هجومي خود را دنبال ميکند
سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد پس از پيروزي پرگل ديروز تيمش برابر منتخب ستارگان ليگ استراليا از عملکرد هجومي تيمش ابراز رضايت کرد.
ديويد مويس گفت :« شب خوبي بود و خوشحالم که اولين بردم را با يونايتد کسب کردم.تيم ما مي توانست گل هاي زيادتري به ثمر برساند و احساس مي کنم تيم کمي آماده تر و هماهنگ تر شده است.»
مويس اعلام کرد وين روني به علت آسيب ديدگي زردپي زانو در ادامه تور حضور ندارد.وي افزود :« گلزني دوباره فان پرسي مرا خوشحال کرد ولي فکر مي کنم ولبک در اين ديدار نشان داد که مي تواند تاثير زيادي در بازي يونايتد داشته باشد.»
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]این روزها کش و قوس های وین رونی و دیوید مویس، سرمربی تازه وارد منچستریونایتد، مهمترین خبر فوتبالی منچستر است. در حالی که وین رونی مایل به ترک منچستریونایتد است و اواخر فصل قبل، الکس فرگوسن هم توصیه کرده بود باشگاه رونی را بفروشد، معلوم نیست مویس چرا می خواهد رونی را به اجبار در اولدترافورد حفظ کند.
مخالفت دیوید مویس با فروش وین رونی، در حالی ست که او صریحاً گفته است فان پرسی مهاجم اول تیمش است و نقشی که برای وین رونی در نظر دارد، حضور او در زمین است در صورت آسیب دیدگی فان پرسی!
وقتی مویس می گوید " در کل تصور من از فصل آينده روني اين است که اگر رابين فان پرسي آسيب ديد، به او احتياج خواهيم داشت"، عجیب نیست که وین رونی عطای بودن در منچستر را به لقایش ببخشد و در پی رفتن به تیم دیگری باشد.
مویس همچنین گفته است " ميخواهم به دني ولبک و خاوير هرناندز هم اجازه درخشش بدهم." پرواضح است که رونی امسال شانس چندانی برای درخشش در خط حمله منچستر ندارد.
شانس کم رونی برای درخشش در لیگ برتر، در حالی حادث شده است که در پایان فصل جاری فوتبال اروپا، جام جهانی 2014 آغاز می شود. نمکتنشینی در من یونایتد موقعیت رونی در تیم ملی را به خطر می اندازد. حتی اگر چنین هم نشود، نیمکتنشینی رونی، او را از آمادگی لازم برای درخشش در جام جهانی دور می کند.
وین رونی هماکنون 29 ساله است. جام جهانی 2014 اگر آخرین جام جهانی او هم نباشد، قطعاً آخرین جام جهانی دوران شباب اوست. رونی در جام جهانی 2018، سی و سه ساله خواهد بود. فورواردی چون او، که ویژگیاش سرعت بالا و بازی قدرتی است، قطعاً در 33 سالگی، کارایی امروزش را نخواهد داشت.
رونی جامهای 2010 و 2006 را از دست داده است. او احتمالاً به جام جهانی 2014 به عنوان آخرین شانساس برای فتح مهمترین جام دنیای فوتبال نگاه می کند. پس بدیهی ست که بخواهد در این فصل ماقبل جام جهانی، در تیمی و در شرایطی بازی کند که حضورش و نیز آمادگیاش در جام 2014 تضمین شود.
خوشحالی جسی لینگارد پس از گلزنی
![]()
مصاحبه با جسی لینگارد پس از دیدار با تیم A-League All Stars.
جسی لینگارد، مهاجم جوان باشگاه پس از بازی با تیم A-League All Stars درمصاحبه ای اختصاصی به پرسشهای گزارشگر شبکه MUTV، پاسخ داد.
1 - جسی برای شما چه شبی بود؟
" بله شب بزرگی بود، با به ثمر رساندن دو گل. بازی در مقابل این همه طرفدار، طرفداران عالی هستند و تیم بسیار خوب بازی کرد".
2 - چه چیزی از این دو گل به یاد می آورید؟
" یک چیزی که به یاد می آورم، در گل اول بود که دانیل ولبک به من اجازه داد با دروازه بان تیم حریف تک به تک شوم و سر گل دوم همکاری پاتریس اورا و دور شدن مدافعان توسط همکاری او...و شوت من و گل. این دومین تور من است و من میخواستم گلزنی کنم و این کار را امشب انجام دادم".
3 - به چه چیزی در این تور علاقه دارید، مشق کردن ( تمرین کردن )، و در حال حاضر بازی با تیم اول؟
" بله این خوب است و شما میخواهید دائما، با آنها باشید. شما میخواهید از آنچه آنها در تمرینات مشق میکنند و نحوه آماده سازی آنها برای مسابقات بهره مند شوید. جوانها در حال بزرگ شدن هستند و شوخی ها و خوش آمد گویی به جوانان در گروه نیز بسیار خوب است".
4 - به ثمررساندن دو گل راه خوبی برای تخت تأثیر قراردادن سرمربیست...
" من فکر میکنم در چند روز گذشته در تمرینات خوب کار کرده ام و به دست آوردن یک استارت در بازی امشب خوب بود. من از بابت گلزنی خوشحالم".
5 - آیا شما از دو گلی که دانیل ولبک به ثمر رساند خوشحالید؟
" بله، او در تمرینات گلزنی کرده بود و آن دو گل دردیدار امشب باعث میشود اعتماد به نفسش را به دست آورد".
فلچر در آستانه برگشت به مستطیل سبز
![]()
درن فلچر هافبک 29 ساله ارتش سرخ در صحبتهایی امیدوار کننده در مورد آینده اش میگوید:
امیدوارم بازگشتم به دنیای فوتبال خیلی با آغاز فصل جدید فاصله نداشته باشد. من پنج سال هست این مشکل را داشته ام و سه سال اخیر در کنترلش به مشکل برخوردم.
این مشکل تأثیر بزرگی در زندگی من گذاشته بود. داروها اثر نمیکردند ولی اگر من می خواستم آینده خوبی در زندگیم داشته باشم، نه فقط در فوتبال بلکه در زندگی شخصی، عمل جراحی تنها راه حل بود .
همه چیز خوب پیش میرود. من هنوز تحت نظر تیم پزشکی هستم و جراحم مراقب من میباشد. همه چیز تا کنون مطابق برنامه پیش رفته و آنچنان هم از هدفم دور نیستم.
من تمرینات و نرمشهایم را شخصی انجام میدهم. هنوز مجوز حضور در تمرینات فوتبال را کسب نکرده ام ولی شخصی میدوم و فعالیتهای فیزیکی را انجام میدهم و خیلی احساس خوبی دارم .
بی شک بازگشت درن فلچر به میادین برای عاشقان منچستر یونایتد بسیار ارزشمند و خوشایند است.
فلچر غايب بزرگ منچستر در ليگ برتر
با ادامه درمان درن فلچر، اين هافبک اسکاتلندي بازيهاي ابتداي فصل منچستريونايتد را در ليگ برتر از دست داد.
دارن فلچر در طول فصل گذشته با بيماري روده دست و پنجه نرم کرد و خيلي از بازيهاي منچستريونايتد را از دست داد. هر چند اين هافبک اسکاتلندي مدتهاست به تمرينات تيمش برگشته اما به دليل ادامه درمان خود نميتواند شياطين سرخ را در بازيهاي ابتدايياش در ليگ برتر همراهي کند.
دارن فلچر در گفتوگو با سايت بيبيسي درباره بازگشتش به فوتبال پس از ماهها غيبت عنوان کرد: خوشبختانه به زودي به فوتبال برميگردم. فقط چند بازي ابتداي فصل را از دست خواهم داد. پنج سال است که از بيماري روده رنج ميبرم اما در سه سال گذشته با مداوا و درمان آن را کنترل کردم تا اين که فهميدم نياز به عمل جراحي دارم. خوشبختانه عمل من به خوبي پيش رفت و توانستم سلامت خود را به دست آورم.
فلچر درباره حضور در تمرينهاي منچستريونايتد گفت: فعلا به صورت انفرادي تمرين ميکنم و هنوز نتوانستهام به تمرين گروهي بپردازم. ابتداي فصل آينده را از دست خواهم داد اما اميدوارم بتوانم به ترکيب اصلي منچستريونايتد برسم.
دارن فلچر تاکنون بيش از 300 بازي براي منچستريونايتد انجام داده و موفق به کسب پنج عنوان قهرماني در ليگ برتر و يک عنوان در ليگ قهرمانان اروپا شده است.
توافق اوليه منچستريونايتد و چلسي بر سر روني
رسانههاي انگليسي مدعي شدند منچستريونايتد پيشنهاد مالي چلسي براي به خدمت گرفتن وين روني را قبول کرده است.
چلسي پس از ناکامي در به خدمت گرفتن ادينسون کاواني اکنون اميدوار است بتواند وين روني را به خدمت بگيرد.
به گزارش رسانههاي انگليسي، چلسي در آخرين پيشنهاد براي به خدمت گرفتن وين روني، 30 ميليون پوند را به باشگاه منچستريونايتد پيشنهاد داده و به نظر ميرسد اين پيشنهاد مورد توجه سران يونايتد قرار گرفته است.
پيش از اين همسر وين روني گفته بود، دوست دارد دوري از خانه را به جان بخرد و همراه همسرش راهي لندن شود.
مبلغ پيشنهادي منچستريونايتد براي فابرگاس
مبلغ پيشنهادي منچستريونايتد براي هافبک بارسلونا فاش شد.
باشگاه منچستريونايتد به شدت به دنبال امضاي قرارداد با هافبک ملي پوش و اسپانيايي بارسلونا است.
به گزارش فارس، آنها پيش از اين پيشنهادي را براي سسک فابرگاس ارائه کرده بودند که از سوي سران تيم کاتالاني رد شد. ديويد مويس که هدايت شياطين سرخ را به عهده دارد، به همراه تيمش اکنون در اردوي پيش فصل ژاپن به سر ميبرد. او امروز تاييد کرده که دومين پيشنهاد يونايتدها به مبلغ 30 ميليون پوند براي امضاي قرارداد با فابرگاس به دفتر بارسلونا فرستاده شده است.
اد وودوارد که مدير اجرايي منچستريونايتد است اکنون در انگليس به سر ميبرد تا بتواند پيگير کارهاي اين انتقال باشد. مويس هم در کنفرانس خبري در يوکوهاما تاييد کرد که يونايتد پيشنهاد دوم خود را ارائه کرده ولي از گفتن جزييات خودداري کرد.
بازگشت زودتر از موعد روني به ميادين
مهاجم منچستريونايتد زودتر از آنچه تصور ميشد به ميادين بازميگردد.
ديويد مويس انتظار دارد وين روني با پشت سر گذاشتن آسيب ديدگي به ديدار دو هفته ديگر اين تيم مقابل AIK سوئد برسد.
به گزارش فارس، آينده روني از زماني که درخواست خروج از منچستريونايتد را به سران اين تيم اعلام کرد با ترديدهايي روبهرو بوده ولي پيشنهاد چلسي نيز براي خريد او رد شده است.
او در حالي که يونايتدها در اردوي پيش فصل خود در آسياي شرقي حضور دارند، به انگليس برگشته تا به درمان آسيب ديدگياش بپردازد.
مويس در مورد روني گفت: انتظار داريم که او در ديدار دو هفته ديگر مقابل تيم سوئدي حضور داشته باشد. رباط پاي او آسيب ديده و تا جايي که ميدانم تمرينهاي ابتدايي را آغاز کرده و با فيزيوتراپها کار ميکند. او همواره خيلي زود آسيب ديدگيهايش را پشت سر ميگذارد. اميدوار هستيم اين بار نيز چنين اتفاقي رخ دهد.
پيش از اين تصور ميشد روني يک ماه ديگر نيز از ميادين دور خواهد بود.
با وجود اينکه شنيده ميشود چلسي خود را براي ارائه دومين پيشنهاد خود براي جذب روني آماده ميکند، مويس بار ديگر تاکيد کرد مهاجم تيمش را نميفروشد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]سایت باشگاه منچستریونایتد رسما از پیراهن دوم شیاطین سرخ برای فصل آینده رونمایی کرد. پیراهن دوم منچستریونایتد با خصوصیاتی شبیه به پیراهن اول این تیم توسط نایک تولید شده است.
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)