فلچر غايب بزرگ منچستر در ليگ برتر
با ادامه درمان درن فلچر، اين هافبک اسکاتلندي بازيهاي ابتداي فصل منچستريونايتد را در ليگ برتر از دست داد.
دارن فلچر در طول فصل گذشته با بيماري روده دست و پنجه نرم کرد و خيلي از بازيهاي منچستريونايتد را از دست داد. هر چند اين هافبک اسکاتلندي مدتهاست به تمرينات تيمش برگشته اما به دليل ادامه درمان خود نميتواند شياطين سرخ را در بازيهاي ابتدايياش در ليگ برتر همراهي کند.
دارن فلچر در گفتوگو با سايت بيبيسي درباره بازگشتش به فوتبال پس از ماهها غيبت عنوان کرد: خوشبختانه به زودي به فوتبال برميگردم. فقط چند بازي ابتداي فصل را از دست خواهم داد. پنج سال است که از بيماري روده رنج ميبرم اما در سه سال گذشته با مداوا و درمان آن را کنترل کردم تا اين که فهميدم نياز به عمل جراحي دارم. خوشبختانه عمل من به خوبي پيش رفت و توانستم سلامت خود را به دست آورم.
فلچر درباره حضور در تمرينهاي منچستريونايتد گفت: فعلا به صورت انفرادي تمرين ميکنم و هنوز نتوانستهام به تمرين گروهي بپردازم. ابتداي فصل آينده را از دست خواهم داد اما اميدوارم بتوانم به ترکيب اصلي منچستريونايتد برسم.
دارن فلچر تاکنون بيش از 300 بازي براي منچستريونايتد انجام داده و موفق به کسب پنج عنوان قهرماني در ليگ برتر و يک عنوان در ليگ قهرمانان اروپا شده است.