Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 494

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

پیش فرض پاسخ : آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13

فلچر در آستانه برگشت به مستطیل سبز

درن فلچر هافبک 29 ساله ارتش سرخ در صحبتهایی امیدوار کننده در مورد آینده اش میگوید:
    امیدوارم بازگشتم به دنیای فوتبال خیلی با آغاز فصل جدید فاصله نداشته باشد. من پنج سال هست این مشکل را داشته ام و سه سال اخیر در کنترلش به مشکل برخوردم.
    این مشکل تأثیر بزرگی در زندگی من گذاشته بود. داروها اثر نمیکردند ولی اگر من می خواستم آینده خوبی در زندگیم داشته باشم، نه فقط در فوتبال بلکه در زندگی شخصی، عمل جراحی تنها راه حل بود .

همه چیز خوب پیش میرود. من هنوز تحت نظر تیم پزشکی هستم و جراحم مراقب من میباشد. همه چیز تا کنون مطابق برنامه پیش رفته و آنچنان هم از هدفم دور نیستم.
    من تمرینات و نرمشهایم را شخصی انجام میدهم. هنوز مجوز حضور در تمرینات فوتبال را کسب نکرده ام ولی شخصی میدوم و فعالیتهای فیزیکی را انجام میدهم و خیلی احساس خوبی دارم .

بی شک بازگشت درن فلچر به میادین برای عاشقان منچستر یونایتد بسیار ارزشمند و خوشایند است.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

2. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

توافق اوليه منچستريونايتد و چلسي بر سر روني

رسانه‌هاي انگليسي مدعي شدند منچستريونايتد پيشنهاد مالي چلسي براي به خدمت گرفتن وين روني را قبول کرده است.

چلسي پس از ناکامي در به خدمت گرفتن ادينسون کاواني اکنون اميدوار است بتواند وين روني را به خدمت بگيرد.

به گزارش رسانه‌هاي انگليسي، چلسي در آخرين پيشنهاد براي به خدمت گرفتن وين روني، 30 ميليون پوند را به باشگاه منچستريونايتد پيشنهاد داده و به نظر مي‌رسد اين پيشنهاد مورد توجه سران يونايتد قرار گرفته است.

پيش از اين همسر وين روني گفته بود، دوست دارد دوري از خانه را به جان بخرد و همراه همسرش راهي لندن شود.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. 2 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

مبلغ پيشنهادي منچستريونايتد براي فابرگاس

مبلغ پيشنهادي منچستريونايتد براي هافبک بارسلونا فاش شد.

باشگاه منچستريونايتد به شدت به دنبال امضاي قرارداد با هافبک ملي پوش و اسپانيايي بارسلونا است.

به گزارش فارس، آنها پيش از اين پيشنهادي را براي سسک فابرگاس ارائه کرده بودند که از سوي سران تيم کاتالاني رد شد. ديويد مويس که هدايت شياطين سرخ را به عهده دارد، به همراه تيمش اکنون در اردوي پيش فصل ژاپن به سر مي‌برد. او امروز تاييد کرده که دومين پيشنهاد يونايتدها به مبلغ 30 ميليون پوند براي امضاي قرارداد با فابرگاس به دفتر بارسلونا فرستاده شده است.

اد وودوارد که مدير اجرايي منچستريونايتد است اکنون در انگليس به سر مي‌برد تا بتواند پيگير کارهاي اين انتقال باشد. مويس هم در کنفرانس خبري در يوکوهاما تاييد کرد که يونايتد پيشنهاد دوم خود را ارائه کرده ولي از گفتن جزييات خودداري کرد.

6. 2 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع