تبريك ميگم اين برد خوبو
خيلي ديشب خوب بوديم و همه عالي بودن .......سلطانم كه تو همه ي بازيا عاليه.....كاسياسم كه نشون داد هنوز هم عاليه.....كلا تيم خيلي خوب كار كرده اميدوارم تو همه بازيا اينطوري باشيم
تبريك ميگم اين برد خوبو
خيلي ديشب خوب بوديم و همه عالي بودن .......سلطانم كه تو همه ي بازيا عاليه.....كاسياسم كه نشون داد هنوز هم عاليه.....كلا تيم خيلي خوب كار كرده اميدوارم تو همه بازيا اينطوري باشيم
وای چه سکوتی چرا کسی اینجا چیزی نمیگه
دوستان عزيزم درسته امسالم هيچي نميشيم ولي پست دادن كه كار سختي نيست
امشب یه بازی نسبتا سخت با لوانته داریم امیدوارم با یه بازی خوب بتونیم بازی افتضاح با اتلتیکو رو جبران کنیم
از بیل چه خبر میتونه بازی کنه یا نه؟
خدايي 50 ميليون بيشتر نمي ارزيد.خاك تو سر پرز
داداش من که پنج شنبه جمعه ها نیستم بقیه هم احتمالا مثل من![]()
خوب بازی با لوانته: بازی سختیه بنظرم اگر بی برنامه باشیم باختیم یعنی مساوی هم نه ، به قول دوستمون لوانته از بارسا چل تا خورد حالا مقابل ما شیر میشه اونم تو خونشون...
لالیگا از دست نرفته اتلتیک قطعا امتیاز از دست میده و باید بگم بارسا هنوز با ویارئال اتلتیک بیلبائو سلتا سویا (اکثرا تو خونشون) بازی نکرده تازه با رئال هم مونده.
اگر خوب ، با برنامه و امید داشته باشیم لالیگا رو هم داریم. هنوز زوده واسه از دست رفتن لالیگا... ایشالا برش می گردونیم.
امیدوارم امشب بازیکنامون از جمله رونالدو موراتا ایسکو رو دور باشن
ترکیب پیشنهادی بازی امشب:
لوپز
مارسلو........واران......په په.........راموس
خدیرا.....مودریج
رونالدو.........ایسکو...........بیل
موراتا
HALA MADRID
قبول دارم بازی با لوانته سخته ولی همین لوانته هفته اول 7 تا از شانسلونا خورد. بعد وقتی میاد جلو رئال میشه بایرن مونیخ میشهامشب یه بازی نسبتا سخت با لوانته داریم
مث اینکه امشب کارلتو میخواد بازیکنایی که تو بازی با کپنهاگن بازی نداد ایمشب بازی بده
مث موراتا و راموس و فک کنم بیل و....
خبر بعدی اینک کاوانی گفته سوارس منتظر اشاره ی رئاله. خب به نظر من اگه سوارس بیاد رئال حاشیه هاش نصف میشه.هم بخاطر رسانه های اسپانیایی هم اینکه تو خودش بالاخره 1 تحولی ایجاد میکنه دیگه
ولی از این 1 مسئله مطمئن نیستم که رابطش با بقیه بازیکنا چطور خواهد بود. البته اینم بگم که اوزیل هم تازه اومده بود خیلی سرد بود کم کم راه افتاد
درباره بازی امشب هم باید بگم امیدوارم ببریم. پر گل هم نمیخواد باشه چون میدونم از الان لیگا رو از دست دادیم. ولی فقط رونالدو گل بزنه همین
بازی سختی با لوانته داریم.....ولی امسال لوانته ضعیف تر از قبله....نمیدونم کلا چرا تو لیگ اینطوری بازی میکنیم ولی تو لیگ قهرمانان تو دوتا بازی 10 تا گل میزنیم.....امیدوارم این بازی هم مث بازی با کپنهاگن باشه و ئخیلی خوب باشیم.....به امید یک پیروزی خوب![]()
سلام
من اومدم بعد 1-2 ماه
امشب با لوانته بازی داریم
پارسال تو زمین لوانته تونستیم با نتیجه 2-1 پبروز بشیم
همون بازی که بازیکن لوانته تو یه حرکت وحشیانه کریس رو مصدوم کرد
و کریس هم یه جورایی با یه چشم گل زد
به نظرم اگه مثل بازی با کپنهاگن خوب و هماهنگ بازی کنیم میتونیم با یه نتیجه ی خوب بازی رو ببریم
ترکیب ایده آل من واسه بازیه امشب اینه(با وجه به اینکه کارلتو تو لالیگا به لوپز بازی میده)لوپز
مارسلو واران راموس کارواخال
مودریچ خدیرا
ایسکو
کریس آنخل
موراتا
به امید پیروزی![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
In all circumstances
I'm always a fan of Real Madrid
دیدیت گفتم چه بازی سختی بود مردیم تا بردیم
نمیدونم چی بگم !انقدر نیمه دوم اتفاقات عجیب افتاد که هنوز باورم نشده مادرید بازی رو برد !!!
بلایی سرمون اورده انجلوتی که بردن لوانته هم برامون ارزو شده !
توی این بازی نزدیک بود به لوانته ایی ببازیم که هفت هشت بازیه توی زمین خودش برنده نشده !
فاجعه است که اول فصل این همه اختلاف امتیاز داشته باشیم و هر هفته هم احتمالش هست بیشتر بشه !
امیدوارم هفته بعد ایکر رو توی لالیگا هم توی دروازه ببینیم !
احمق بودن جرم هست واقعا
ویرایش توسط sss : 10-05-2013 در ساعت 23:42
واقعا گل آخر یکی از شیرین ترین گل هایی بود که رونالدو در این 5 فصل زده بود . با این برد رئال از این شریط خلاص شد ولی باید یک فکر اساسی به حال دفاع تیم کرد . با این شریط توی بازی های سخت تر بد جور به مشکل میخوریم . در ضمن من نمیدونم آنجلوتی چه علاقه ای به این بنزما داره ؟ توی تمام بازی های اخیر بد بوده اما وقتی موراتا رو آورده عالی کار کرده حتی در بازی با اتلتیکو مادرید هم خوب بود .
JT Cappitan Leader , Legend
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Levante 2-3 Realmadrid
لوانته 2-3 رئال مادريد / شكست سنگين كميته داوران !
عليرغم قضاوت ضعيف گونزالس گونزالس ، داور بازي و گاف بزرگ ديگو لوپز ، اين رئال مادريد بود كه به لطف روحيه جنگندگي سه امتياز كليدي را در سيوتات والنسيا كسب كرد .
يكي از قديمي ترين و رايج ترين ضرب المثل ها ميان مربيان فوتبالي اين است كه "به تركيب تيم برنده " نبايد دست زد اما حقيقت اين است كه آنجلوتي انگار به اين اصل اعتقادي ندارد . در حقيقت شايد مشكل رئال همين باشد كه بازيكناني كه در چمپيونزليگ خوش هم مي درخشند ، در بازيهاي بعدي نيمكت نشين مي شوند تا رئال در لاليگا به فلاكت بيافتد .
مارسلو پس از درخشش در مقابل كپنهاگ ، نيمكت نشين مي شود تا هواداران شاهد بازي كند و نه چندان دلچسب كوئنت رائو باشند . آربلوا از سويي همچنان عليرغم فقدان هر گونه كيفيت فني ، مرد محبوب مربي ايتاليايي است و كارواخال ، بهترين مدافع فصل گذشته بوندسليگا بايد روي نيمكت بنشيند . از سويي ديگر ، بنزما كه كم كم دارد تبديل به گل نزن ترين مهاجم تاريخ رئال مي شود و شش بازي پياپي در لاليگا را بدون گل سپري كرده است ، همچنان فيكس است و قرار است فيكس هم بماند .آن هم در حالي كه موراتا روي نيمكت نشسته و منتظر معدود فرصت هاش است .
از همه مهمتر ، ايكر كاسياس ، پس از سه سوپر واكنش در يك دقيقه در برابر تيم دانماركي ، در سيوتات نيمكت نشين مي شود و تماشا مي كند كه ديگو لوپز با يك گاف مضحك و ابتدايي ، تيم را تا آستانه شكست مي برد. البته تقصير از لوپز نيست . لوپز يك سال پيش همين موقع ها ، نيمكت نشين يك دروازه بان " بابا بزرگ "به نام پالوپ در سويا بود و مسلما اين بزرگنمايي كه در يك سال اخير توسط مربي سابق و امثالهم در مورد او صورت گرفته است ، باعث شد كه او تبديل به بادكنكي شود كه حالا مي تركد و يك گل تحقير آميز را تقديم لوانته مي كند .
بازي در سي دقيقه آغازين نيمه اول خشك و بي اثر بود اما در دقايق پاياني كمي حساس تر شد . رئال فشار بيشتري وارد كرد و دي ماريا يك موقعيت دروازه خالي را نزد ، هر چند كه قبلش آفسايد گرفته شده بود . اسپك بازيكن لوانته روي ضربه سر كريستيانو كه به شكل مشخصي پنالتي بود هم توسط گونزالس گونزالس ، داور بازي ديده نشد .
در نيمه دوم ، روي اشتباه مسلم كمك داور در نديدن آفسايد دياوارا ، لوانته پيش افتاد . هر چند كه كسي نمي تواند كتمان كند كه همين چهارشنبه گذشته بود كه كپي همين موقعيت را كاسياس در مقابل كپنهاگ مهار كرده بود اما ديگو لوپز مثل 9 ماه اخير ، باز هم در كلين شيت باز ماند و دروازه اش گشوده شد .
با ورود مارسلو به جاي كوئنت رائو و موراتا و به خصوص خروج بنزما ،رئال مادريد تا حدودي راه افتاد و بيشتر و بيشتر مي تاخت . در حالي كه به نظر مي رسيد رئال در ده دقيقه پاياني به لطف فشار همه جانبه ، مي تواند به گل برسد ، ديگو لوپز يك پاس گل تماشايي را تقديم به بازيكن لوانته كرد و عيارش را نشان داد .
اما اين موراتا بود كه رئال مادريد را اميدوار كرد . محصول آكادمي رئال به بنزما نشان داد كه نيازي نيست كه بيخود و بي جهت در زمين بدود . وظيفه اصلي يك مهاجم گلزني است كه اين جواهر به خوبي از پسش بر آمد . شايد بهتر است آنجلوتي اگر هنوز كه هنوزه نمي تواند او را درك كند ، عينك بزند و با ديده درست تري به استعدادهاي اين جواهر نگاه كند .بالاخره اين كريستيانو بود كه گل رستگاري را در دقيقه 94 به ثمر رساند تا عليرغم سناريوي عجيب كميته داوران ، رئال مادريد پيروز اين ميدان باشد .
به هر صورت اين بازي خيلي چيزها را ثابت كرد . اول اين كه اگر به موراتا اعتماد شود ،مي تواند چندين برابر بهتر از بنزما باشد . بعد اين كه ديگو لوپز هر چقدر هم برخي به ناحق او را بالاتر از ايكر بدانند ، باز هم مرد لحظات بزرگ نيست . او رئال را تا يك قدمي يك شكست تحقير آميز هم برد . از سويي نبايد درخشش بي نظير لوكا مودريچ در اين بازي را فراموش كرد كه عملا در همه جاي زمين ديده مي شد و دوندگي بي اماني داشت .
موراتا :"در رئال وقتي اوضاع روبراه نيست ، نبايد نا اميد شوي "
آلوارو موراتا ، همچون سال گذشته در سيوتات تبديل به يك قهرمان شد . او گل بازگشت رئال را زد و به بنزما راه گلزني را نشان داد . وي گفت :" هواداران صبور باشند . اخيرا تغيرات زيادي داشتيم . مطمئنا بهتر از اين هم بازي خواهيم كرد . "
وي افزود :"به خاطر گل و پيروزي خيلي خوشحالم . بالاخره فرصتم را پيدا كردم . در رئال وقتي اوضاع روبراه نيست ، نبايد عقب بكشي . "
آنجلوتي :" اگر رئال واقعا بازي كند ، پنج دقيقه هم براي پيروزي كافي است "
آنجلوتي پس از پيروزي مشكل مقابل لوانته گفت :"بردن خيلي مهم بود چرا كه خيلي مشكل بود . نا اميد نشديم . در نيمه دوم جنگيديم و لايق پيرو بوديم . نيازي نبود كه موراتا و خسه مرا متقاعد كنند . من به آنها به خوبي و به طور كامل اعتماد دارم و سعي مي كنم مثل گذشته به آنها ايمان داشته باشم . "
وي در ادامه گفت :" موراتا مي تواند فيكس باشد . تجربه بنزما را ندارد اما جوان و با انگيزه است و مهارت خوبي در محوطه جريمه دارد . موراتا براي ما خيلي مهم است و خيلي خوب كار مي كند . موراتا گل نزد اما خيلي خطرناك بود . هر دويشان انگيزه زيادي داشتند . "
مربي ايتاليايي در مورد روند بازي گفت :" در نيمه اول خوب نبوديم اما نيمه دوم كاملا متفاوت بود . نياز به تمركز بيشتري داشتيم . دو گل را به آنها كادو داديم و خيلي مشكل شد اما تيم فداكاري خوبي كرد تا نتيجه را برگرداند . البته از نظر فني و بدني ديديم كه زياد خوب نبوديم اما واكنش تيم در پايان عالي بود . وقتي بازيكنان مي جنگند ، مي توانند بهتر شوند . اگر رئال واقعا بازي كند ، پنج دقيقه هم براي پيروزي كافي است . برد مهمي بود . عالي بازي نكرديم اما شايسته برد بوديم /."
شاهكار هاي داوري / اسپك بازيكن لوانته پنالتي گرفته نشد + گل صد در صد آفسايد دياوارا !
قضاوت گونزالس گونزالس در بازي رئال مادريد و لوانته فضاحت بار به نظر مي رسيد . در دقيقه 35 به طرز مشخصي بازيكن لوانته در مقابل ضربه سر كريتسيانو با دستش اسپك زد . روي سانتر دي ماريا ، ستاره پرتغالي با سرش به توپ ضربه زد كه هكتور روداس با يك ضربه اسپك جلوي گل شدن اين صحنه را گرفت . صحنه اي كه شايد واليبال دوستان بيش از علاقمندان به فوتبال آن را تماشا كرده بودند !
شاهكار ديگر بازي لحظه اي رقم خورد كه بابا دياوارا ، بازيكن لوانته در موقعيتي صد در صد آفسايد با ديگو لوپز تك به تك شد و گل تيمش را زد . به نظر مي رسد كه فشارهاي رسانه هاي كاتالونيا روي كميته داوران تاثير خودش را گذاشته است و داوران همچون سالهاي قبل در حال آسان كردن راه قهرماني براي كاتالان ها هستند .
سنگ پا هم كم آورد ! / مورينيو :"من بهترين رئال مادريد تاريخ را ساختم !!"
خوزه مورينيو مي گويد كه به دوره كاري اش در رئال مادريد افتخار مي كند . وي گفت :" چه كسي مربي بهترين رئال مادريد تاريخ بود ؟ من . 100 امتياز ، 121 گل ، ما در مقابل بهترين بارسلونايي كه تا كنون ديده ايم ، قهرمان شديم . من يكي هستم !"
وي ادامه داد :"رئال مادريد تدافعي بود ؟ ما 121 گل زديم و 100 امتياز كسب كرديم . "
پس از اين صحبت ها ، سنگ پاها نيز در گقتگوي اختصاصي با مرجع خبري رئال مادريد اعلام كردند كه در مقابل پر رويي اين مربي كم آورده اند و از اين كه به آنها لقب پررويي داده شده است ، اعلام توبه و برائت كردند !! چرا كه آنها هم به خوبي مي دانند كه بهترين رئال مادريد تاريخ همان تيمي بود كه زماني كه مورينيو هنوز نطقه اش بسته نشده بود ، در اروپا پنج بار پياپي قهرمان شده بود ، نه تيمي كه توسط دورتموند چهار تايي شد و در فينال كوپا مقابل اتلتيكو در خانه اش تحقير شد !
HALA MADRID
چه قدر اين برد مقابل لوانته شيرين بود . ولي خدا كنه تا بازي با بارسا كه 5 ابان هست وضعيت تيم بهتر شه .
و بايد به انجلوتي فرصت داد تا تفكرات خودش به بازيكنا منتقل كنه .
ویرایش توسط frank lampard : 10-06-2013 در ساعت 01:35
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)