Design & Developed BY Patira

صفحه 41 از 50 نخستنخست ... 313940414243 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 401 تا 410 , از مجموع 494
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

manutd آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13

به نــــام خدا
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ

تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .

*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .

*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .

«با تشكر»
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

2. 10 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

پیش فرض پاسخ : آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13

پيشنهاد عجيب چلسي براي روني رد شد

سران منچستريونايتد پيشنهاد عجيب چلسي براي مهاجم تيمشان را رد کردند.

باشگاه چلسي براي امضاي قرارداد با وين روني، پيشنهادي 10 ميليون پوندي به علاوه خوان ماتا يا داويد لوييز را به سران منچستريونايتد ارائه کرده بود که از سوي اين تيم رد شد.

به گزارش فارس، آينده روني در منچستريونايتد پس از آنکه اين بازيکن درخواست خروج از باشگاه را به سران اين تيم ارائه کرده بود با ترديدهاي زيادي روبه‌رو شده است.

ديويد مويس که به تازگي هدايت شياطين سرخ را عهده دار شده است اعلام کرد روني را به هيچ وجه به تيم ديگري واگذار نخواهد کرد. از سوي ديگر، ژوزه مورينيو بارها به تمجيد از روني پرداخته و اعلام کرده دوست دارد روني را به تيمش ببرد تا گزينه‌هاي تهاجمي بيشتري در اختيار داشته باشد.

اينکه سران چلسي در پيشنهاد خود خوان ماتا و داويد لوييز را گنجانده‌اند تا حدودي تعجب آور و عجيب است زيرا اين دو در طول فصل گذشته نمايش بسيار خوبي در اين تيم از خود ارائه کرده بودند. ماتا در 35 ديداري که به عنوان هافبک به ميدان رفت 12 گل زد و لوييز هم درخشش بسياري داشت و خيلي زود جاي خود را در دل هواداران باز کرد.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

پرسش و پاسخ از ریو فردیناند در توئیتر

ریو فردیناند در پرسش و پاسخ از طریق حساب جدید باشگاه در توئیتر به پرسشهای طرفداران قرمزها در سرتاسر جهان پاسخ داد.
    1 - توشار سینها: کارها در داخل تور چگونه پیش میرود؟
    ریو فردیناند: تمرینات بسیار سخت اما لذت بخش است و در در پروازها دست انداختنهایی وجود دارد.
    2 - هری لاینهن: وزن های آزاد یا ماشین؟ تردمیل و یا خروج از منزل؟
    ریو فردیناند: وزن های آزد، اما من به طور عمده تمریناتی در خصوص وزن بدن انجام میدهم. خروج از منزل، من تردمیل را قبول ندارم.
    3 - گرومپی گریگوری: شما چه کسی را به عنوان بهترین مدافع تیم جوانان در نظر دارید؟
    ریو فردیناند: من دوست ندارم به صورت جداگانه در مورد بازیکنان جوان صحبت کنم اما به نظر میرسد مایکل کین چشم انداز عظیمی دارد.
    4 - کایرون تیرنی: کدام یک از موفقیتهای ورزشی بریتانیا در این تابستان بهترین بود؟
    ریو فردیناند: همه عالی هستند اما موفقیت اندی موری یک لحظه در زندگی یک نسل به وجود آورد.
    5 - تام دانلوپ: در تمرین پینگ پوگ در تور کدام بازیکنان بهترین و بدترین هستند؟
    ریو فردیناند: خودم و رابین وان پرسی بهترین هستیم، هرجند رابین هر روز تمرین میکند. ویلفرد زاها هم بدترین هست زیرا نمیتواند از چت برگردد!.
    6- بن: کریستیانو رونالدو در دیدار بزرگداشت شما در برابر تیم سویا حضور خواهد داشت؟
    ریو فردیناند: من در انتظار او هستیم و اگر طول بکشد که دیگر هیچ، من باید یک دینام جادویی داشته باشم!.
    7 - جیسون جانستون: در تیم کسی هست که شوخی زننده کند؟ دوست دارید کدام یک از بازیکنان را دست بیندازید؟
    ریو فردیناند: چنین بازیکنی که شوخی زننده کند وجود ندارد. من انسان فرصت طلبی هستیم، البته اگر کسی ضعیف و آسیب پذیر به نظر برسد.
    8 - هیوندای لیگ: دشوارترین استرالیایی که با آن رو به رو شدید چه کسیست، مارک بوسنیج، هر کیول یا مارک ویدوکا؟
    ریو فردیناند: مارک ویدوکا. او قوی و ماهر بود و میتوانست گلزنی کند. کسی میداند او در حال حاضر چه کار میکند؟.
    9 - مایکل کریک ( هم تیمی واقعی ریو ):هی خورنده برتر در تیم، عشق grub، برای باربیکیو چه قدر هیجان زده؟ قول میدهم /که آب از دهانت سرازیر شده!
    ریو فردیناند: آب دهان در خیال اوست. بنابراین مطمئن باشید شما و رابین وان پرسی مقدار مرا ترک میکنید، شما موش حریص هستید!.
    10 - منچستر راوی: مهمترین چیز که به شما برای دستیابی به موفقیت کمک میکند چیست؟
    ریو فردیناند: پدر و مادرم، برای اخلاق کاریم و برای همه چیزی که برایم به عنوان یک بازیکن قربانی کردند به خودی خود الهام بخش است.
    11 - هروشیکش پانچوانگ: بازی بزرگداشت شما برایتان چه معنی دارد؟
    ریو فردیناند: سالها بازی کردن برای باشگاه منچستر یونایتد یک افتخار است. تشکر از کارکنان، طرفداران و کسانی که به من کمک کردند.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. 2 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

رئیس تحت تأثیر رابین وان پرسی

دیوید مویس در این هفته برای اولین بار با رابین وان پرسی ارتباط داشت و مثل اکثر مردم تحت تأثیر آنچه دید قرار گرفت.

دیوید مویس در طول کنفرانس مطبوعاتی خود در سیدنی در خصوص رابین وان پرسی که به تازگی به اردو تیمش در این شهر پیوسته اظهار داشت:" ما از داشتن رابین وان پرسی در اینجا لذت میبریم. او بخش گسترده و مهمی از تیم منچستر یونایتد در فصل گذشته بود و من امید به تأثیر او در فصل پیش رو دارم. من این هفته برای اولین بار او را دیدم و کنترل، تأثیر، آگاهی او در بازیهای ریز و جزئی عالیست. من واقعاً از حرفه ای گری بیش از حد او تحت تأثیر قرار گرفتم. او هرگز شکایت نکرد و سخت کار کرد. ما تلاش میکنیم پستی به او بدهیم که بتواند آنچه را در فصل گذشته به لحاظ گلزنی و تأثیر شگرف در تیم منچستر یونایتد انجام داد، انجام دهد. احتمالاً ما میخواهیم در دیدار روز شنبه در نیمه دوم تنها از رابین وان پرسی استفاده کنیم. او در این هفته بیش از حد تمرین کرده که از آمادگی بدنی او مطمئن باشیم".

علاوه بر این، دیوید مویس اخبار بیشتری از تیم برای دیدار دوستان در ورزشگاه ANZ داد.
    وی در ادامه افزد:" فیل جونز از ابتدا بازی خواهد کرد. ما با تیم کاملی به تور نیامدیم و این بدان معناست که هرکسی که در این تور حضور دارد زمان خوبی برای بازی کردن به دست میارد که این طرح ماست. من میخوام بازیکنان 90 دقیقه بازی کنند که در دیدار اول این اتفاق افتاده و در بازی دوم نیز سعی میکنیم این رخ دهد
    ".

سرمربی تیم منچستر یونایتد در ادامه در خصوص روند آماده سازی تیمش برای شروع لیگ برتر با وجود شکست در دیدار ابتدایی تور جاری، تصدیق کرد:" من میخواهم خودمان را از جایی ببینم که وارد تایلند شدیم. من فکر میکنم آمادگی بدنی ما در آن شرایط دشوار خوب بود، اما من میخواهم شاهد بهبود بازیمان باشم. فرصتهای ما باید به گل تبدیل شود، ما شانسهای گلزنی در مقابل حریف داشتیم و نیز من میخواهم این روند بهبود پیدا کند. ما به سوی دیدار با تیم سوانسی سیتی در جام کامیونیتی شیلد میروم. دیدار شنبه مهم است اما نه مهمترین چیز در تصویر کلی".

8. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

دیوید مویس امیدوار به اخباری در مورد فرانسسک فابرگاس

دیوید مویس تأیید کرد که تمیش در حال مذاکره برای امضای قرارداد به فرانسسک فابرگاس، هافبک تیم بارسلوناست.

دیوید مویس در طول یک کنفرانس مطبوعاتی در سیدنی اعلام کرد که قرمزها مشتاق به جذب هافبک سابق تیم آرسنال است و امیدوار به خبری در دو روز آینده است.
    هنگامی که در طول این کنفرانس از دیوید مویس سؤال شد که آیا هرگونه تماس امیدوار کننده ای از سوی باشگاه دریافت کرده اید، وی در پاسخ گفت:" من نمیتوانم دقیقاً به شما بگویم. من در تماس با ادد وودوارد، مدیر اجرائی باشگاه هستم که در حال حاضر در حال رسیدگی به آن است".
    سرمربی تیم منچستر یونایتد در ادامه افزود:" امیدوارم که در دو روز آینده یا پس از آن در خصوص این موضوع بیشتر بدانم. در حال حاضر در این بین در انگلستان یک شب عقبتر است، پس ممکن است اطلاعات در روز بعد کمی بیشتر باشد".
    همچنین دیوید مویس در انتها تأکید کرد که ما سخت در حال تلاش کردن برای اضافه کردن برخی از بازیکنان به تیممان هستیم و امیدوارم که در آینده ای نه چندان دور برخی اخبار خوب وجود داشته باشد".

10. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Ferguson & J.Moriniho
    بازیکن محبوب
    Ali Karimi , GH.Rezaei , Zayed , Ronaldo , Chicarito . Nani . Rooney . Casillas . Raul . Lampard
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279
    تشکر شده 7,138 در 2,523 پست

پیش فرض فرديناند:مويس نمي‌گويد 3 سال به من وقت بدهيد.

مدافع تيم فوتبال منچستريونايتد تاکيد کرد، بازيکنان و هواداران اين تيم به قهرماني عادت کرده‌اند.

منچستريونايتد فصل گذشته سيزدهمين عنوان قهرماني‌اش در ليگ برتر انگليس را با سرالکس فرگوسن به دست آورد تا اين مربي اسکاتلندي به 26 سال سرمربيگري خود در اين تيم پايان دهد. حالا مدافع پيشين تيم ملي انگليس بر اين باور است که شياطين سرخ مي‌توانند زير نظر مويس به موفقيت‌هاي خود ادامه دهند.

به گزارش تسنيم،ريو فرديناند به روزنامه استراليايي «Sydney Morning Herald» گفت: به هرحال نمي‌توان از اين حقيقت گذشت که بازيکنان و هواداران منچستريونايتد انتظار پيروزي از اين تيم دارند. ما به قهرماني عادت کرده‌ايم، پس بايد به هواداران خود بگوئيم که نگران نباشند و تنها بايد به سرمربي جديد کمي وقت بدهند.

وي افزود: ما مي‌خواهيم قهرمان شويم و مطمئنم که مويس هم چنين چيزي را مي‌خواهد. ديويد نمي‌خواهد بيايد و بگويد که 3 سال وقت به من بدهيد. به نظرم مويس از عهده فشاري که روي اوست برخواهد آمد.

مويس اسکاتلندي پيش از اينکه هدايت سرخپوشان منچستر را به عهده بگيرد به مدت 11 سال سرمربي اورتون بود ولي در اين مدت نتوانست جام قهرماني را براي اين تيم به ارمغان بياورد، اين در حالي است که فرگوسن در طول مدتي که سرمربي منچستريونايتد بود 38 جام مختلف را به کلکسيون افتخارات اين باشگاه افزود.

Just Real Madrid & Man Utdl

12. کاربر روبرو از پست مفید AmirUtd تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

استقبال مایکل کریک از نقش ارشد

مایکل کریک آماده پذیرفتن مسؤلیتهایی که به عهده یک بازیکن با تجربه باشگاه منچستر یونایتد خواهد بود.

مایکل کریک در فصل هشتم حضور خود در باشگاه منچستر یونایتد و با بیش از 300 بازی در این تیم و تجربه حضور در سه دیدار فینال لیگ قهرمانان باسگاههای اروپا. با بازنشستکی پل اسکولز، مایکل کریک ملی پوش حتی شکل مهمتری در قلب خط میانی خواهد داشت.
    مایکل کریک در رابطه با این مهم تصدیق کرد:" هنگامی که شما مسن تر میشوید، مسؤلیتها مقداری تغییر میکند. این یک چیز تجربه ایست. در طولانی مدت شما بازی میکنید و بازیهای بیشتر، پس این چیزیست که با تجربه می آید. بازیکنان جوان گاهی برای یک مقدار راهنمایی و یا کمک برای مقابله با شرایط خاص به شما نگاه میکند و من خودم قطعاً در گذشته این را در مورد رایان گیگز، پل اسکولز و گری نویل انجام داده ام. این بخشی از استمرار و سنت ماست که سعی میکنیم در این باشگاه حفظ کنیم. در حال حاضر من یکی از آنها هستم که مسن ترم و این مرا اذیت نمیکند".

به دلیل انتصاب یک سرمربی جدید پس از 27 سال حضور موفقیت آمیز سر آلکس فرگوسن، رقابت بر سر قهرمانی فصل پیش رو
    لیگ برتر نزدیک به نظر میرسد اما مایکل کریک تصور میکند که این یک گذار ملایم و روان خواهد بود.
    وی در ادامه تصریح ساخت:" به عنوان بازیکان، ما این تغییر را در آغوش میگیریم. مدیر کمی ایده هایمتفاوتی دارد. این طبیعیست و ما باید به سرعت خود را وقف دهیم. اما بازیکنان مدتها با هم بوده اند و نقاط ضعف و قوتمان را میدانیم. این تنها در مورد کار با یکدیگر است و عجالتاً هرکسی به آن پاسخی داده است.

مایکل کریک هچنین معتقد است که باید برای دیدن چالشهای رقیبان و دفاع از عنوان قهرمانی، خودشان بهترین باشند.
    وی در بخش انتهای مصاحبه اش افزود:" با وجود تغییر سرمربی در تیم ما و تیمهای چلسی و منچسترسیتی، در اینجا کمی احساس متفاوتی وجود دارد اما همه آنها تیمهای قویی دارند. بهترین تیمها صدرنشین میشوند و امیدوارم این تیم ما باشیم. اما این دشوار است زیر احتمالاً پنج یا شش تیم باشند که تصور میشود برای قهرمانی شانس دارند و قطعاً دو یا سه تیم برتر در این بین وجود دارند پس ما باید اگر نه بهتر از همیشه اما خوب باشیم".

14. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

پیش فرض پاسخ : فرديناند:مويس نمي‌گويد 3 سال به من وقت بدهيد.

پيروزي منچستر مقابل ستارگان ليگ استراليا

منچستريونايتد در دومين ديدار دوستانه در اردوي پيش فصل خود با حساب پنج بر يک به برتري دست يافت.

منچستريونايتد که در اردوي پيش فصل خود در استراليا به سر مي‌برد، در ديدار با منتخب ستاره‌هاي اين ليگ به برتري پنج بر يک دست يافت.

به گزارش فارس، در اين ديدار يسه لينگارد 11 و 55، دني ولبک 34 و 70 و رابين فان پرسي 87 براي يونايتدها گلزني کردند. تنها گل تيم حريف را نيز بريشا در دقيقه 52 وارد دروازه شياطين سرخ کرد.

ترکيب منچستريونايتد در اين ديدار به شرح زير است:

آندرس ليندگارد، رافائل، ريو فرديناند (مايکل کين 45)، فيل جونز، پاتريس اورا (فابيو 76)، ويلفرد زاها، مايکل کريک (اندرسون 71)، تام کلورلي، يسه لينگارد، رايان گيگز (رابين فان‌پرسي 62)، دني ولبک (يانوزاج 71)

16. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

پیش فرض پاسخ : فرديناند:مويس نمي‌گويد 3 سال به من وقت بدهيد.

فرديناند:مويس نمي‌گويد 3 سال به من وقت بدهيد

مدافع تيم فوتبال منچستريونايتد تاکيد کرد، بازيکنان و هواداران اين تيم به قهرماني عادت کرده‌اند.

منچستريونايتد فصل گذشته سيزدهمين عنوان قهرماني‌اش در ليگ برتر انگليس را با سرالکس فرگوسن به دست آورد تا اين مربي اسکاتلندي به 26 سال سرمربيگري خود در اين تيم پايان دهد. حالا مدافع پيشين تيم ملي انگليس بر اين باور است که شياطين سرخ مي‌توانند زير نظر مويس به موفقيت‌هاي خود ادامه دهند.

به گزارش تسنيم،ريو فرديناند به روزنامه استراليايي «Sydney Morning Herald» گفت: به هرحال نمي‌توان از اين حقيقت گذشت که بازيکنان و هواداران منچستريونايتد انتظار پيروزي از اين تيم دارند. ما به قهرماني عادت کرده‌ايم، پس بايد به هواداران خود بگوئيم که نگران نباشند و تنها بايد به سرمربي جديد کمي وقت بدهند.

وي افزود: ما مي‌خواهيم قهرمان شويم و مطمئنم که مويس هم چنين چيزي را مي‌خواهد. ديويد نمي‌خواهد بيايد و بگويد که 3 سال وقت به من بدهيد. به نظرم مويس از عهده فشاري که روي اوست برخواهد آمد.

مويس اسکاتلندي پيش از اينکه هدايت سرخپوشان منچستر را به عهده بگيرد به مدت 11 سال سرمربي اورتون بود ولي در اين مدت نتوانست جام قهرماني را براي اين تيم به ارمغان بياورد، اين در حالي است که فرگوسن در طول مدتي که سرمربي منچستريونايتد بود 38 جام مختلف را به کلکسيون افتخارات اين باشگاه افزود.

18. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Ferguson & J.Moriniho
    بازیکن محبوب
    Ali Karimi , GH.Rezaei , Zayed , Ronaldo , Chicarito . Nani . Rooney . Casillas . Raul . Lampard
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279
    تشکر شده 7,138 در 2,523 پست

پیش فرض مويس: پيشرفت تيم فوق العاده است.

ديويد مويس، سرمربي منچستريونايتد، از پيشرفت تيمش در مدت يک هفته اخير تحت تاثير قرار گرفته است.

يونايتدها شب گذشته با ترکيبي جوان مقابل ستارگان ليگ استراليا قرار گرفتند و موفق شدند با نتيجه 5-1 اين تيم را شکست بدهند.

اين در حالي است که آنها هفته گذشته با نتيجه 1-0 مغلوب ستارگان ليگ تايلند شدند و به همين دليل از پيشرفت تيمش شگفت زده شده است.

به گزارش گل، او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اين پيروزي، براي من بسيار ويژه بود؛ چون اولين پيروزي من به عنوان سرمربي منچستريونايتد بود.

نمايش خوبي داشتيم و شايد حتي مي توانستيم سه گل ديگر بزنيم. فکر مي کنم ما در اين ديدار کمي آماده تر بوديم و شايد دماي هوا، نسبت به ديدار مقابل تايلند، مناسب تر بود."

هرچند ليندگارد و ولبک ستاره هاي منچستريونايتد در ديدار ديشب بودند اما فن پرسي از اينکه اولين بازي اش زير نظر مويس را در اين ديدار انجام داد، ابراز خشنودي کرد.

" کمي ناآماده بودم. شروع کندي داشتم و چند توپ را از دست دادم. به همين خاطر خيلي راضي نبودم اما مشکلي نيست.

ما نياز داريم تا به آمادگي کامل برسيم و خودمان را کاملا براي رقابت ها آماده کنيم. البته دوست داشتيم به خاطر هواداران پيروز شويم اما در اين ديدار، مهم کسب آمادگي براي شروع فصل است."

Just Real Madrid & Man Utdl

20. کاربر روبرو از پست مفید AmirUtd تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

آرم منچستريونايتد تغيير مي‌کند

قرار است آرم باشگاه منچستريونايتد تغيير کند.

اِد وودوارد که به عنوان مدير اجرايي منچستريونايتد مشغول به فعاليت است به همراه جوئل گليزر، يکي از سهامداران منچستريونايتد قصد دارند واژه «باشگاه فوتبال» را به آرم باشگاه اضافه کنند.

به گزارش فارس، اين واژه در سال 1998 از نماد باشگاه پاک شد که عصبانيت هواداران را برانگيخت.

وودوارد در اين زمينه گفت: من و جوئل، هيچ کدام‌مان تغيير در نماد و آرم باشگاه را دوست نداريم. بايد به اين موضوع بيشتر فکر شود تا تصميم نهايي در اين زمينه گرفته شود. ما يک باشگاه فوتبال هستيم نه يک برند تجاري.

وي در ادامه افزود: در اين مورد با ساير اعضاي باشگاه حرف زدم. ما باشگاهي هستيم که 135 سال قدمت داريم. اين چيزي است که بايد به آن توجه ويژه‌اي شود. درآمدزايي بخشي از اين باشگاه است ولي فوتبال هم بايد در کنار آن وجود داشته باشد. مي‌خواهيم در اين زمينه توازن ايجاد کنيم.

صفحه 41 از 50 نخستنخست ... 313940414243 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع