Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 494

Threaded View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

پیش فرض پاسخ : آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13

استقبال مایکل کریک از نقش ارشد

مایکل کریک آماده پذیرفتن مسؤلیتهایی که به عهده یک بازیکن با تجربه باشگاه منچستر یونایتد خواهد بود.

مایکل کریک در فصل هشتم حضور خود در باشگاه منچستر یونایتد و با بیش از 300 بازی در این تیم و تجربه حضور در سه دیدار فینال لیگ قهرمانان باسگاههای اروپا. با بازنشستکی پل اسکولز، مایکل کریک ملی پوش حتی شکل مهمتری در قلب خط میانی خواهد داشت.
    مایکل کریک در رابطه با این مهم تصدیق کرد:" هنگامی که شما مسن تر میشوید، مسؤلیتها مقداری تغییر میکند. این یک چیز تجربه ایست. در طولانی مدت شما بازی میکنید و بازیهای بیشتر، پس این چیزیست که با تجربه می آید. بازیکنان جوان گاهی برای یک مقدار راهنمایی و یا کمک برای مقابله با شرایط خاص به شما نگاه میکند و من خودم قطعاً در گذشته این را در مورد رایان گیگز، پل اسکولز و گری نویل انجام داده ام. این بخشی از استمرار و سنت ماست که سعی میکنیم در این باشگاه حفظ کنیم. در حال حاضر من یکی از آنها هستم که مسن ترم و این مرا اذیت نمیکند".

به دلیل انتصاب یک سرمربی جدید پس از 27 سال حضور موفقیت آمیز سر آلکس فرگوسن، رقابت بر سر قهرمانی فصل پیش رو
    لیگ برتر نزدیک به نظر میرسد اما مایکل کریک تصور میکند که این یک گذار ملایم و روان خواهد بود.
    وی در ادامه تصریح ساخت:" به عنوان بازیکان، ما این تغییر را در آغوش میگیریم. مدیر کمی ایده هایمتفاوتی دارد. این طبیعیست و ما باید به سرعت خود را وقف دهیم. اما بازیکنان مدتها با هم بوده اند و نقاط ضعف و قوتمان را میدانیم. این تنها در مورد کار با یکدیگر است و عجالتاً هرکسی به آن پاسخی داده است.

مایکل کریک هچنین معتقد است که باید برای دیدن چالشهای رقیبان و دفاع از عنوان قهرمانی، خودشان بهترین باشند.
    وی در بخش انتهای مصاحبه اش افزود:" با وجود تغییر سرمربی در تیم ما و تیمهای چلسی و منچسترسیتی، در اینجا کمی احساس متفاوتی وجود دارد اما همه آنها تیمهای قویی دارند. بهترین تیمها صدرنشین میشوند و امیدوارم این تیم ما باشیم. اما این دشوار است زیر احتمالاً پنج یا شش تیم باشند که تصور میشود برای قهرمانی شانس دارند و قطعاً دو یا سه تیم برتر در این بین وجود دارند پس ما باید اگر نه بهتر از همیشه اما خوب باشیم".
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

2. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع