به نام خداوند جان و خرد
کزین برتر اندیشه بر نگذر
اخبار و حواشی قرمز های باواریا در فصل 13-2012
به نام خداوند جان و خرد
کزین برتر اندیشه بر نگذر
اخبار و حواشی قرمز های باواریا در فصل 13-2012
ویرایش توسط Fc Bayern München : 08-25-2012 در ساعت 20:20
گزارش اختصاصی وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، تمرینات امروز بایرن مونیخ شاهد حضور دو بازیکن جدید در تمرینات بودیم.اولین جلسه ی بدن سازی شواین اشنایگر پس از عمل جراحی پایش و اولین جلسه ی تمرینی تیاگو با گواردیولا پس از چند سال و پس از پیوستنش به باشگاه بایرن مونیخ؛ امروز در پیش فصل امسال.
شواین اشنایگر که در هفته های پیش نیز به ورزش بستکبال مشغول بود امروز با بازگشتش به تمرینات باعث خوشحالی طرفداران، مدیران و هم تیمیهایش شد.
عاشق تیم قرن,رئال مادرید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،فدراسیون فوتبال آلمان تیم فوتبال بایرن مونیخ را به دلیل آتش بازی طرفدارانش در بازی مقابل اشتوتگارت و فرانکفورت 20000 یورو جریمه نقدی کرد.
تیم فوتبال بایرن به دلیل آتش بازی هوداران خود در بازی در برابر تیم های اشتوتگارت (فینال جام حذفی) و فرانکفورت (قطعی شدن قهرمانی بایرن در لیگ) از سوی فدراسیون فوتبال آلمان جریمه نقدی شد.
همچنین تیم فرایبورگ با 8000 یورو و تیم های ماینس و اشتوتگارت نیز با 5000 یورو هریک از سوی فدراسیون جریمه شدند.
عاشق تیم قرن,رئال مادرید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،بر طبق گزارش های منتشر شده در آلمان، بایرن مونیخ لوئیز گوستاوو، بازیکن برزیلی خود را در لیست فروش قرار داده و آماده دریافت پیشنهاد ها برای انتقال این بازیکن است.
نشریه بیلد آلمان مدعی است که بایرن مونیخ پس از جذب تیاگو آلکانتارا از بارسلونا خود را آماده فروش این هافبک دفاعی برزیلی می کند. این در حالی است که مدیر برنامه های این بازیکن در این رابطه سکوت کرده و فقط به این موضوع اشاره می کند که او به تمرینات بایرن مونیخ بازگشته است.
لوئیز گوستاوو در حالی تازه به تمرینات پیش فصل بارن بازگشته که همراه با تیم ملی فوتبال برزیل در جام کنفدراسون ها و در ترکیب اصلی سلسائو خوش درخشید و پس از فصلی رویایی با بایرن مونیخ موفق شد با شکست سه بر صفر اسپانیا قهرمانی در جام کنفدراسون ها را هم جشن بگیرد. ولی اکنون به نظر می رسد که برای فصل آینده باید به دنبال باشگاه جدیدی باشد.
گوستاوو که در سال 2009 با قراردادی 17 میلیون یورویی از هوفنهایم به بایرن منتقل شد با وجود بازیکنانی نظیر باستین شواین اشتایگر، خاوی مارتینز و تونی کروس به نظر نمی رسد شانس چندانی برای حضور در ترکیب اصلی پپ گواردیولا داشته باشد و با توجه به ترافیک موجود در خط میانی بایرن احتمالا از این باشگاه جدا خواهد شد. در روز های گذشته شایعاتی مبنی بر علاقه چلسی و ژوزه مورینیو برای به خدمت گیری این بازیکن منتشر شده است.
عاشق تیم قرن,رئال مادرید
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، لیونل مسی باشگاه بایرن مونیخ را قدرت مند ترین رقیب بارسا برای کسب عنوان قهرمانی در فصل آینده ی لیگ قهرمانان اروپا می داند.
ستاره ی آرژانتینی کاتالان ها می گوید:" بایرن یک تیم بزرگ است آن ها در لیگ قهرمانان فصل گذشته این را به اثبات رساندند و اکنون با در اختیار داشتن گواردیولا مربی سابق ما حتی قوی تر از گذشته نیز شده اند."
مسی در ادامه به رقابت های لیگ قهرمانان فصل آینده و شکست های 4 بر 0 و 3 بر 0 مقابل بایرن اشاره کرد و گفت:" ما برای قهرمانی در چمپیونزلیگ تلاش خواهیم کرد و نتیجه ی آن بر اساس کیفیتمان سنجیده خواهد شد همانند بایرن که در فصل گذشته ضربه ی دردناکی بر ما وارد کرد."
لیونل مسی در پایان صحبت های خود با تمجید از پیوستن نیمار به بارسلونا گفت:" نیمار بازیکن بزرگی است و مشکلی برای هماهنگی با سایر بازیکنان تیم ندارد."
عاشق تیم قرن,رئال مادرید
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،باستین شواین اشتایگر، ستاره خط میانی بایرن مونیخ پس از اضافه شدن به تمرینات بایرن، با ستایش از تیاگو آلکانتارا، خرید جدید باواریایی ها را یک بازیکن بسیار بااستعداد توصیف کرد.
این ستاره جوان اسپانیایی روز گذشته با انتقالی 25 میلیون یورویی، به بایرن مونیخ پیوست؛ در حالی که پیش از این شایعات زیادی در مورد پیوستن او به منچستریونایتد به گوش می رسید.
شواینی، در گفتگو با خبرنگاران گفت:" او بازیکنی بسیار بسیار بااستعداد است. او همه ویژگی های لازم برای تبدیل شدن به یک بازیکن بزرگ را دارد.
ما بسیار خوشحالیم که بازیکنی با چنین کیفیتی را به خدمت گرفتیم."
تیاگو تا سال 2017 با بایرن قرارداد دارد و پیراهن شماره 6 این باشگاه را به تن خواهد کرد.
عاشق تیم قرن,رئال مادرید
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،ماریو گومز، مهاجم جدید فیورنتینا، تردیدی ندارد که اگر در بایرن مونیخ می ماند، می توانست جایگاهش در ترکیب اصلی این تیم را پس بگیرد.
این ملی پوش آلمانی که فصل گذشته جایگاهش در ترکیب اصلی بایرن را به ماریو مانژوکیچ واگذار کرد، هفته گذشته به فیورنتینا پیوست.
با این وجود، او تاکید کرد که این تصمیم را به خاطر ترس از نرسیدن به ترکیب اصلی باواریایی ها نگرفته است.
گومز به کیکر گفت:" سه سال قبل، من گزینه چهارم فن خال برای خط حمله بودم اما در پایان فصل، بهترین گلزن تیم شدم.
فصل قبل هم شاید گزینه دوم بودم اما مطمئنم که می توانستم جایگاهم را پس بگیرم."
او معتقد است که باید قبول می کرد که سبک بازی اش، با شیوه فوتبالی که گواردیولا قصد دارد با بایرن به اجرا بگذارد، همخوانی نداشت.
" باشگاه اکنون فلسفه متفاوتی دارد؛ با یک مربی جدید که تاکید زیادی روی استفاده از بازیکنان کوتاه قامت دارد.
مطمئنا جدایی از بهترین باشگاه دنیا آسان نیست اما من واقعا تحت تاثیر استقبالی که از من در فلورانس شد، قرار گرفتم.
من از پله های ورزشگاه آرتمیو فرانکی بالا رفتم و ناگهان یک دیوار بنفش مقابل خودم دیدم. این چیزی است که هر بازیکنی به دنبالش است.
بسیاری می گفتند به فوتبال ایتالیا نرو اما فوتبال این فرصت را به ما می دهد تا فرهنگ های جدید را تجربه کنیم."
عاشق تیم قرن,رئال مادرید
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،ماتیاس سامر، مدیر ورزشی بایرن مونیخ، اعلام کرد بهبودی ماریو گوتزه طبق برنامه پیش می رود و نگرانی ها در مورد میزان آمادگی او را رد کرد.
این ملی پوش آلمانی در آخرین بازی اش برای زردها در نیمه نهایی چمپیونزلیگ مقابل رئال مادرید، از ناحیه ران دچار آسیب دیدگی شد.
از زمانی که او به اردوی بایرن اضافه شده، شایعاتی در مورد احتمال طولانی تر شدن دوران نقاهت او منتشر شد اما سامر تاکید کرد که این بازیکن به زودی شرایط بازی کردن را پیدا خواهد کرد.
او در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" بهبودی ماریو طبق برنامه پیش می رود. او تحت نظر دکتر مولر وولفارت و فیزیو تراپ فوق العاده تیم است و به شدت و خیلی حرفه ای کار می کند."
انتقال 37 میلیون یورویی گوتزه، او را به گران ترین بازیکن آلمانی تاریخ تبدیل کرد. انتظار می رود که او بتواند از اولین هفته فصل جدید، بایرن را همراهی کند.
عاشق تیم قرن,رئال مادرید
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ ملی پوش لهستانی دورتموند که امیدوار بود در این تابستان به بایرن مونیخ بپیوندد می گوید که سران دورتموند به او اجازه رفتن ندادند.
روبرت لواندوفسکی می گوید که از رفتار مسئولان دورتموند متحیر شده است. لواندوفسکی 24 ساله برای خروج از دورتموند در این تابستان اطمینان داشته و از بایرن مونیخ به عنوان مقصد موردعلاقه اش یاد کرده بود.
لواندوفسکی در مصاحبه با بیلد گفت: "در نیم فصل دوم، مانند همیشه تمام وجودم را برای دورتموند قرار دادم. بازی می کردم و گل می زدم اما با پایان فصل خواهان ترک اینجا بودم. من قطعا برای ترانسفر از دورتموند چراغ سبز نشان دادم."
او افزود: "اما یکباره همه چیز تغییر کرد و متاسفانه مرا مجبور به ماندن کردند. از رفتاری که با من کردند متحیر شدم و من مجبور شدم که ماندن در دورتموند را قبول کنم."
بازیکن سابق لخ پزنان، در کسب موفقیت های دورتموند در 2 فصل اخیر نقش مهمی داشته است و یکی از تاثیر گذارترین بازی های او به مرحله رفت نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا برمی گردد که در آن بازی 4 بار دروازه رئال مادرید را باز کرد.
عاشق تیم قرن,رئال مادرید
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،پس از پیوستن تیاگو به جمع مردان باواریا و اعتماد بیش از اندازه ی پپ به او گوستاوو جای خود را کاملا از دست داده است، از این رو تیم های اروپایی از این موقعیت استفاده کرده و خواهان جذب او شده اند.
بیلد در روز پنجشنبه از علاقه تیم ولفسبورگ برای خرید این بازیکن خبر داد.
مدیر ورزشی تیم ولفسبورگ در این رابطه به بیلد گفت: " گوستاوو هر چیزی که ما نیاز داریم را دارد و می تواند کمک زیادی به ما بکند."
البته کار ولفسبورگ برای این انتقال بسیار سخت است، زیرا گوستاوو با بازی های خوبی که در جام کنفدراسیون ها انجام داد توجه چند باشگاه بزرگ اروپایی را به خود جلب کرده است.
عاشق تیم قرن,رئال مادرید
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران,گزارش ها حاکی از این است که یوونتوس با وجود حذف توسط بایرن مونیخ در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، 65.3 میلیون یورو به دست آورده است.![]()
گزارش ها حاکی از این است که یوونتوس با وجود حذف توسط بایرن مونیخ در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، 65.3 میلیون یورو به دست آورده است.گفته می شود سود بایرن مونیخ قهرمان این رقابت ها 55 میلیون یورو و سود تیم های بروسیا دورتموند و میلان به ترتیب 54.2 میلیون یورو و 51.4 میلیون یورو بوده است.رئال مادرید 48.4 میلیون یورو، بارسلونا 45.5 میلیون یورو، پاریسن ژرمن 44.7 میلیون یورو، منچستریونایتد 35.6 میلیون یورو و آرسنال 31.4 میلیون یورو از حضور در این رقابت ها به دست آورده اند.این مبالغ حاصل از جوایزی است که یوفا پرداخت کرده است، اما بخش عمده آن مبالغی است که از حق پخش تلویزیونی به باشگاه ها رسیده است.یوونتوس و میلان با توجه به اینکه لیگ ایتالیا تنها دو نماینده در فصل گذشته لیگ قهرمانان اروپا داشت، مزایایی نصیبشان شده است.شبکه های Sky Italia و Mediaset قراردادهای سنگینی برای پخش لیگ قهرمانان اروپا امضا کرده اند.
عاشق تیم قرن,رئال مادرید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)