Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 494

Threaded View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

پیش فرض پاسخ : آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13

رئیس تحت تأثیر رابین وان پرسی

دیوید مویس در این هفته برای اولین بار با رابین وان پرسی ارتباط داشت و مثل اکثر مردم تحت تأثیر آنچه دید قرار گرفت.

دیوید مویس در طول کنفرانس مطبوعاتی خود در سیدنی در خصوص رابین وان پرسی که به تازگی به اردو تیمش در این شهر پیوسته اظهار داشت:" ما از داشتن رابین وان پرسی در اینجا لذت میبریم. او بخش گسترده و مهمی از تیم منچستر یونایتد در فصل گذشته بود و من امید به تأثیر او در فصل پیش رو دارم. من این هفته برای اولین بار او را دیدم و کنترل، تأثیر، آگاهی او در بازیهای ریز و جزئی عالیست. من واقعاً از حرفه ای گری بیش از حد او تحت تأثیر قرار گرفتم. او هرگز شکایت نکرد و سخت کار کرد. ما تلاش میکنیم پستی به او بدهیم که بتواند آنچه را در فصل گذشته به لحاظ گلزنی و تأثیر شگرف در تیم منچستر یونایتد انجام داد، انجام دهد. احتمالاً ما میخواهیم در دیدار روز شنبه در نیمه دوم تنها از رابین وان پرسی استفاده کنیم. او در این هفته بیش از حد تمرین کرده که از آمادگی بدنی او مطمئن باشیم".

علاوه بر این، دیوید مویس اخبار بیشتری از تیم برای دیدار دوستان در ورزشگاه ANZ داد.
    وی در ادامه افزد:" فیل جونز از ابتدا بازی خواهد کرد. ما با تیم کاملی به تور نیامدیم و این بدان معناست که هرکسی که در این تور حضور دارد زمان خوبی برای بازی کردن به دست میارد که این طرح ماست. من میخوام بازیکنان 90 دقیقه بازی کنند که در دیدار اول این اتفاق افتاده و در بازی دوم نیز سعی میکنیم این رخ دهد
    ".

سرمربی تیم منچستر یونایتد در ادامه در خصوص روند آماده سازی تیمش برای شروع لیگ برتر با وجود شکست در دیدار ابتدایی تور جاری، تصدیق کرد:" من میخواهم خودمان را از جایی ببینم که وارد تایلند شدیم. من فکر میکنم آمادگی بدنی ما در آن شرایط دشوار خوب بود، اما من میخواهم شاهد بهبود بازیمان باشم. فرصتهای ما باید به گل تبدیل شود، ما شانسهای گلزنی در مقابل حریف داشتیم و نیز من میخواهم این روند بهبود پیدا کند. ما به سوی دیدار با تیم سوانسی سیتی در جام کامیونیتی شیلد میروم. دیدار شنبه مهم است اما نه مهمترین چیز در تصویر کلی".

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

2. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع