مظلومى وقت نداشت خط دفاع را درست كند!
پورحيدرى: فعلا به حركات انفرادى ميداودى دلخوشيم!
باخت خانگى مقابل چشمان هواداران ناراضى مسلما نتيجه اى نبود كه پرويز مظلومى و منصور پورحيدرى انتظارش را داشته باشند. در همين زمينه گفت وگو با منصور پورحيدرى را بخوانيد:
• هيچكس انتظار باخت مقابل فولاد را نداشت.
- بله، جلو افتاديم اما در ادامه كم آورديم و بازى را واگذار كرديم.
•استقلال در هر ۲ بازى ابتدايى خود عملكرد نامطلوبى داشته. چه در بازى اول كه برد و چه در بازى دوم كه باخت. دليل اين ضعفهاى غيرقابل كتمان چيست؟
- ببينيد استقلال تا نيم فصل اول هم همين است! ما دير شروع كرده ايم و تغييرات فراوانى هم داشته ايم. وقتى اين همه تغيير ايجاد مى شود نمى توان انتظار داشت كه تيم خيلى زود هماهنگ شود. بعد هم استقلال مشكل بدنى دارد. بدنسازى ما هنوز جواب نداده. كمى بايد صبر كنيد تا بدن بچه ها برسد.
•مظلومى در مصاحبه بعد از بازى از ناهماهنگى خط دفاع صحبت كرد. وقتى حتى يك مدافع از استقلال اضافه نشده چطور خط دفاع ناهماهنگ است؟
- من نظر خودم را مى گويم. مشكل خط دفاع ناآمادگى است نه ناهماهنگى! ناهماهنگى به خط هافبك و حمله برمى گردد وگرنه خط دفاع ناهماهنگى ندارد.
•به نظر مى رسد بعد از بازى با شهردارى تبريز هيچ كارى روى خط دفاع صورت نگرفته بود! استقلال دقيقا همان گلهايى كه در تبريز خورد را در تهران دريافت كرد! كادر فنى چه مى كند؟
- حق با شماست. مظلومى فرصت نكرد با خط دفاع در مورد گلهايى كه در تبريز دريافت كرديم كار كند! خودتان كه مى بينيد بازيها چقدر فشرده انجام مى شوند! كادر فنى هم آن قدر سرش شلوغ است كه وقت اين كارها را ندارد. همين كه ما بتوانيم بچه ها را با هم هماهنگ كنيم خودش تمام وقت را مى گيرد.
•شما مى گوييد استقلال تا نيم فصل زمان مى خواهد، اگر قرار باشد مدافعان شما اين طور حاتم بخشى كنند كه نيم فصل در آخر جدول خواهيد بود!چ
- ما هم بازى به بازى بهتر مى شويم. بعد هم منظور من اين نيست كه ما تا نيم فصل كيفيت تيمى بهترى پيدا نمى كنيم! منظور من اين است كه به اوج توان تيمى مى رسيم. ليگ تا نيم فصل تعطيلات دارد و ما از اين فرصت استفاده مى كنيم تا بدنها را به آمادگى برسانيم.
•به هواداران اطمينان مى دهيد كه همه چيز مرتب مى شود؟
- بله قطعا! كمى صبر و حمايت بيشتر استقلال را به روزهاى خوب مى رساند. نگران نباشيد.
•با اين ستاره هايى كه جذب كرده ايد انتظارات بالا رفته، اين را قبول داريد؟
- استقلال چون دير شروع كرد در فصل نقل و انتقالات هم شتابزده يار گرفت.
• يعنى از خريدها راضى نيستيد؟
- خريدها خوب بوده اند فقط تيم هماهنگ نيست مثلا آشوبى طول مى كشد تا با تيم هماهنگ شود.
•اما خريدهاى جديد كه اكثرا خوب بوده اند! دسوزا و مبعلى پاس گل داده اند، ميداودى هم كه گل زده!
- بله، ميلاد فعلا دارد با حركات انفرادى خودش تيم را جلو مى برد كه بيشتر اگر صبر كنيد تيم هماهنگ تر مى شود.
•هفته آينده هم يك بازى بسيار دشوار با ذوب آهن داريد.
- بله بازى سختى است اما تيم ما تيم بازيهاى بزرگ است، عجله نكنيد.