منصوريان: بلاى حجازى را سر مظلومى نياوريم
عليرضا منصوريان مربى تيم ملى فوتبال كشورمان از احتمال دعوت ازبازيكنان جديد به اردوى اين تيم براى حضور در جام ملتهاى آسيا داد.
وى افزود: من به همراه ديگر مربيان تيم ملى تمامى ديدارهاى ليگ برتر را چه بصورت حضورى و چه با تماشاى فيلم مسابقات زير نظر داشته ايم. در اين ۲ هفته بودند بازيكنانى كه توانايى و شرايط حضور در اردوى تيم ملى را دارند و قطعا در اردوهاى بعدى به جمع ما اضافه مى شوند.او در ادامه افزود: ما ليگ را زير نظر داشته و بهترين ها را به اردو دعوت خواهيم كرد. سعى مى كنيم بهترين ها را به اردو دعوت كنيم تا حق هيچ بازيكنى ضايع نشود. ديدارهاى تيم هاى استقلال، پرسپوليس، سپاهان، استيل آذين و ذوب آهن را از نزديك ديده ايم، تيم هايى هم كه با اين تيم ها بازى داشته اند را زير نظر گرفته ايم. تعدادى بازيكن را مدنظر داريم كه بازى آنها را هر هفته دنبال مى كنيم و عملكردشان را بررسى مى كنيم تا اگر شايستگى داشته باشند، به اردو دعوت شوند.مربى تيم ملى فوتبال كشورمان با اشاره به ديدار اين تيم با ارمنستان در تاريخ ۲۰ مردادماه، افزود: روند تيم ملى روند خوبى است و انشاالله بتوانيم اين روند را حفظ كرده و يك تيم شايسته را راهى جام ملت هاى آسيا كنيم، تيمى كه شايستگى دفاع از نام ايران را داشته باشد.منصوريان در پاسخ به اين پرسش كه «آيا بازيكن جديدى به اردوى تيم ملى دعوت مى شود؟»، گفت: تا روز اعزام تيم ملى به جام ملت هاى آسيا تيم ملى قابل تغيير است به خاطر اينكه هر بازيكنى كه به تيم ملى مى آيد اين شانس را دارد كه يكى از ۲۵ بازيكن اين تيم از بين ۷۵ ميليون نفر ايرانى باشد. اين مهمترين شاخصه تيم ملى است كه از بين ۷۵ ميليون هموطن كه عاشق تيم كشورشان هستند فقط ۲۵ نفر لياقت همراهى تيم ملى را پيدا مى كنند.كاپيتان پيشين تيم فوتبال استقلال تهران در خصوص عملكرد اين تيم در دهمين دوره مسابقات ليگ برتر گفت: بازى استقلال را با آقاى قطبى و بيوتر از نزديك تماشا كردم، بازى اول اين تيم را هم كامل ديدم. من استقلال را تيمى خوب ديدم. طبيعى است تيم هاى بزرگى چون استقلال و پرسپوليس در هفته هاى اول فراز و نشيب داشته باشند.وى در ادامه افزود: اگر نگاه همه بازيكنان پيشين استقلال، واقعا به موفقيت اين تيم باشد و استقلال را براى خود استقلال بخواهند بايد از اين تيم حمايت كنند. من اين را خارج از نگاه ملى مى گويم، ما (پيشكسوتان استقلال) بايد كمك كنيم نفرات جديد تيم استقلال، بازيكنانى چون مبعلى، ميداودى، آشوبى و ... در اين تيم جا بيافتند و با جو تيم هماهنگ شوند. الان و در آستانه هفته سوم ليگ برتر مقطعى نيست كه بخواهيم از پرويزمظلومى انتقاد كنيم.منصوريان تاكيد كرد: تيم پرويز مظلومى هفته گذشته پيروز شده و اين هفته مقابل فولادخوزستان شكست خورده است، تيم او بد نتيجه نگرفته، شايد اگر بازيكنان جوان تيم غرور پيروزى هفته اول را نداشتند، فولاد را هم شكست مى دادند. كما اينكه تا دقيقه ۶۰ هم از اين تيم پيش بودند. شايد اگر دقت مى كردند، در اين بازى هم پيروز از زمين خارج مى شدند.كاپيتان پيشين تيم فوتبال استقلال تهران خاطرنشان كرد: نفراتى كه امروز در تيم استقلال مى بينم، نفراتى هستند كه به راحتى از نام و اعتبار اين تيم دفاع خواهند كرد. فكر مى كنم استقلال مانند سال گذشته در كورس قهرمانى ليگ قرار خواهد گرفت. الان خيلى زود است كه بخواهيم در مورد عيار و شرايط استقلال اظهارنظر كنيم.وى ادامه داد: اگر بخواهيم در همين هفته دوم متر برداريم و كارشناسى كنيم كه استقلال چه كرد و چه نبايد مى كرد، جز اينكه مشكلات تيم را بيشتر كنيم و همان بلايى را كه ۳ سال پيش سر ناصر حجارى آمد، سر مظلومى در آوريم، كارى ديگر نخواهيم كرد و قطعا استقلال از اين بابت سود نخواهد برد.منصوريان يادآور شد: آن زمان كه ناصر حجازى سرمربى استقلال شد هم از هفته سوم و چهارم انتقاد از او شروع شد و با اين مربى كارى كردند كه در هفته هشتم و نهم با اعصابى خراب وروحيه اى تضعيف شده از استقلال رفت.مربى تيم ملى فوتبال كشورمان تاكيد كرد: اعتقاد دارم پرويز مظلومى با سال ها فعاليت در سطح اول فوتبال ايران آنقدر تجربه و توانايى دارد و بهتر از هر كسى مى داند با استقلال چه كند. او فقط نياز به زمان دارد تا تيمش را به نتيجه برساند.وى افزود: پرويز مظلومى و كادر فنى استقلال نياز به آرامش دارند تا بتوانند بدون دغدغه براى آينده استقلال برنامه ريزى كنند. آنها به جاى توجه به حاشيه ها بايد فكرشان را معطوف به تيم كنند. بايد فكر سرمربى و كادر فنى استقلال آزاد آزاد باشد. بايد سريعا مورد حمايت قرار گيرد.منصوريان ادامه داد: امروز به جاى اينكه تمركز مديرعامل و سرمربى استقلال را برهم بزنيم، بهتر است از آنها حمايت كنيم. آن استقلالى كه من در آزادى ديدم، ابزار حضور در كورس قهرمانى را دارد.كاپيتان پيشين تيم فوتبال استقلال تهران در خصوص فشارى كه هميشه روى مربيان اين تيم وجود دارد، گفت: اگر همه ما (استقلالى ها) اين اعتقاد را داشته باشيم كه قداست ورزشى ما و هرچه كه از ورزش داريم از استقلال است و نام استقلال به امثال من منصوريان ارجحيت دارد به خودمان اين اجاره نمى دهيم استقلال را با طرح موضوعاتى مختلف وارد حاشيه كنيم. هر كسى هم مربى استقلال باشد، نبايد براى ما فرقى با ديگرى داشته باشد. چه قلعه نويى باشد، چه مظلومى، چه مرفاوى، چه حجازى و ... همه بايد از سرمربى تيم حمايت كنيم.وى افزود: اگر سرمربى استقلال به جاى تمركز روى تيم نگاهش به اين باشد كه چرا استقلال دچار حاشيه و مشكل مى شود به جاى پرداختن به مسائل فنى آرامش خود را از دست مى دهد. مظلومى نبايد تمركز خود را براى اين صرف كند كه ببيند به او چى مى گويند. اينكه فكر مربى استقلال آزاد باشد از من منصوريان و امثال من شروع مى شود. من بايد به خود بقبولانم بايد از استقلال حمايت كنم و نبايد براى من فرقى داشته باشد كه سرمربى استقلال كيست.منصوريان تاكيد كرد: اگر مربى استقلال نگاهش به اين باشد كه هفته آينده چه مى شود؟ و اين هفته نتيجه نگيرم چه مى شود، همين چه مى شود و چه نمى شود، نتيجه مى شود، همان اتفاقى كه سال ۸۶ براى ناصر حجازى افتاد.وى تصريح كرد: اعتقاد من و خانواده ام به عنوان يك خانواده استقلالى اين است كه بايد از اين تيم حمايت كنيم و نبايد به خود اجازه دهيم در مورد سرمربى اين تيم، حال هركس كه مى خواهد باشد، انتقاد كنيم.