Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 494

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

پیش فرض پاسخ : آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13

پرسش و پاسخ از ریو فردیناند در توئیتر

ریو فردیناند در پرسش و پاسخ از طریق حساب جدید باشگاه در توئیتر به پرسشهای طرفداران قرمزها در سرتاسر جهان پاسخ داد.
    1 - توشار سینها: کارها در داخل تور چگونه پیش میرود؟
    ریو فردیناند: تمرینات بسیار سخت اما لذت بخش است و در در پروازها دست انداختنهایی وجود دارد.
    2 - هری لاینهن: وزن های آزاد یا ماشین؟ تردمیل و یا خروج از منزل؟
    ریو فردیناند: وزن های آزد، اما من به طور عمده تمریناتی در خصوص وزن بدن انجام میدهم. خروج از منزل، من تردمیل را قبول ندارم.
    3 - گرومپی گریگوری: شما چه کسی را به عنوان بهترین مدافع تیم جوانان در نظر دارید؟
    ریو فردیناند: من دوست ندارم به صورت جداگانه در مورد بازیکنان جوان صحبت کنم اما به نظر میرسد مایکل کین چشم انداز عظیمی دارد.
    4 - کایرون تیرنی: کدام یک از موفقیتهای ورزشی بریتانیا در این تابستان بهترین بود؟
    ریو فردیناند: همه عالی هستند اما موفقیت اندی موری یک لحظه در زندگی یک نسل به وجود آورد.
    5 - تام دانلوپ: در تمرین پینگ پوگ در تور کدام بازیکنان بهترین و بدترین هستند؟
    ریو فردیناند: خودم و رابین وان پرسی بهترین هستیم، هرجند رابین هر روز تمرین میکند. ویلفرد زاها هم بدترین هست زیرا نمیتواند از چت برگردد!.
    6- بن: کریستیانو رونالدو در دیدار بزرگداشت شما در برابر تیم سویا حضور خواهد داشت؟
    ریو فردیناند: من در انتظار او هستیم و اگر طول بکشد که دیگر هیچ، من باید یک دینام جادویی داشته باشم!.
    7 - جیسون جانستون: در تیم کسی هست که شوخی زننده کند؟ دوست دارید کدام یک از بازیکنان را دست بیندازید؟
    ریو فردیناند: چنین بازیکنی که شوخی زننده کند وجود ندارد. من انسان فرصت طلبی هستیم، البته اگر کسی ضعیف و آسیب پذیر به نظر برسد.
    8 - هیوندای لیگ: دشوارترین استرالیایی که با آن رو به رو شدید چه کسیست، مارک بوسنیج، هر کیول یا مارک ویدوکا؟
    ریو فردیناند: مارک ویدوکا. او قوی و ماهر بود و میتوانست گلزنی کند. کسی میداند او در حال حاضر چه کار میکند؟.
    9 - مایکل کریک ( هم تیمی واقعی ریو ):هی خورنده برتر در تیم، عشق grub، برای باربیکیو چه قدر هیجان زده؟ قول میدهم /که آب از دهانت سرازیر شده!
    ریو فردیناند: آب دهان در خیال اوست. بنابراین مطمئن باشید شما و رابین وان پرسی مقدار مرا ترک میکنید، شما موش حریص هستید!.
    10 - منچستر راوی: مهمترین چیز که به شما برای دستیابی به موفقیت کمک میکند چیست؟
    ریو فردیناند: پدر و مادرم، برای اخلاق کاریم و برای همه چیزی که برایم به عنوان یک بازیکن قربانی کردند به خودی خود الهام بخش است.
    11 - هروشیکش پانچوانگ: بازی بزرگداشت شما برایتان چه معنی دارد؟
    ریو فردیناند: سالها بازی کردن برای باشگاه منچستر یونایتد یک افتخار است. تشکر از کارکنان، طرفداران و کسانی که به من کمک کردند.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

2. 2 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع