Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 494

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

پیش فرض پاسخ : آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13

دیوید بکهام: یونایتده مویس در جاده موفقیت قدم بر میدارد

بکهام میگوید: مطمئنم دیوید مویس مشاوره های زیادی گرفته است. او از آن دسته مربیانی است که همیشه به سر الکس فرگوسن زنگ می زده و با او صحبت می کرده.

هنوز هم بازیکنان خوب در تیم حضور دارند و من مطمئنم در هفته های آینده چند بازیکن دیگر نیز به تیم اضافه می شوند. سرمربی تیمی مثل منچستریونایتد بودن، کار بسیار بزرگی است.

امسال فصل جالبی خواهیم داشت. تغییرات زیادی در تیم ها انجام شده، اما من همچنان معتقدم که منچستریونایتد قهرمان لیگ می شود، من یک هوادار تمام عیار یونایتدم.

منچستریونایتد بزرگ ترین میراث را در اختیار دارد. رایان گیگز سال های زیادی در تیم بازی کرده و همه بازیکنان به عنوان یک الگو به او نگاه می کنند. فیل نویل نیز به عنوان یک مربی با استعداد به باشگاه بازگشته است. گری نویل در باشگاه فعالیت می کند و نیکی بات با ذخیره ها کار می کند. بازیکنان جوان آن ها را نگاه می کنند و به آن ها احترام می گذارند. این برای باشگاه خیلی با اهمیت است.

امیدوارم وین در اولدترافورد بماند. او واقعاً بازیکن با استعدادی است و من به او به عنوان یک بازیکن یونایتد نگاه می کنم. مسلم است که این موضوع فقط و فقط به تصمیم خودش بستگی دارد. به عنوان یک هوادار یونایتد، دوست دارم بهترین بازیکنان را در تیمم ببینم و امیدوارم رونی هم بماند.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

2. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

هشدار شديد مويس به روني

سرمربي منچستريونايتد به مهاجم ملي‌پوش اين تيم در مورد وضعيتش در فصل آينده هشدار داد.

وين روني که اکنون آسيب ديده است و تا يک ماه ديگر هم نمي‌تواند در ترکيب تيمش به ميدان برود، از زمان حضور رابين فان پرسي در منچستريونايتد به مهاجم دوم اين تيم بدل شده است.

به گزارش فارس، وي به همين دليل پيش از پايان فصل گذشته از سران يونايتد درخواست کرد در فصل نقل و انتقال‌هاي تابستاني اجازه خروج وي از باشگاه را صادر کنند. نام روني در ارتباط با باشگاه‌هايي مانند چلسي، آرسنال، پاري سن ژرمن و بارسلونا شنيده مي‌شود و ممکن است اين بازيکن ملي پوش، پيش از پايان فصل نقل و انتقال‌ها راهي يکي از اين تيم‌ها شود.

از سوي ديگر، ديويد مويس که به تازگي جانشين الکس فرگوسن شده است بارها اعلام کرده روني فروشي نيست و خواهان ماندن مهاجم پيشين اورتون در تيم خود شده است. البته مويس با توجه به اينکه خواهان ماندن روني است ولي به او در مورد فصل آينده نيز هشدارهايي داده است. مربي يونايتدها که در اورتون نيز با روني کار کرده از انعطاف پذيري وي آگاه است ولي تاکيد کرد فان پرسي مهاجم شماره يک تيمش خواهد بود.

«وين مي‌تواند در يونايتد نقش خودش را داشته باشد. در کل تصور من از فصل آينده روني اين است که اگر رابين فان پرسي آسيب ديد، به او احتياج خواهيم داشت. البته دوست دارم به هر دوي آنها بازي دهم. مي‌خواهم به دني ولبک و خاوير هرناندز هم اجازه درخشش بدهم. مي‌خواهم از تمامي گزينه‌هايي که در اختيار دارم استفاده کنم.»

با اين حرف‌هاي مويس، روني به هيچ وجه نبايد جايگاه خود در ترکيب يونايتدها را تثبيت شده بداند.

گفتني است فان پرسي براي دومين سال پياپي عنوان بهترين گلزن ليگ برتر انگليس را به دست آورد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

مويس قول داد، ناني مي ماند

ديويد مويس، سرمربي جديد منچستريونايتد، ناني را متقاعد کرده که آينده اش در الدترافورد رقم خواهد خورد و اين هافبک پرتغالي نيز تصميم گرفته به حضورش در اين باشگاه ادامه بدهد.

سرمربي جديد شياطين سرخ به اين بازيکن گفت که در برنامه هايش جايگاه ويژه اي دارد و به همين دليل قصد دارد قراردادش اين بازيکن را هم تمديد کند.

به گزارش گل ، در حالي که هنوز مذاکرات بر سر شرايط قرارداد جديد ناني ادامه دارد، گفته مي شود که اين بازيکن از اينکه مويس قرار است وقت بيشتري براي بازي به او بدهد، خوشحال است. اين در حالي است که او فصل بدي را سپري کرده و فصل گذشته تنها 10 بار براي تيمش به ميدان رفت که کمترين ميزان در شش فصلي است که در الدترافورد به ميدان مي رود.

او به خاطر اعتماد اندکي که فرگوسن در فصل گذشته به او نشان داد، قصد دارد الدترافورد را ترک کند و حتي اين موضوع را به هم تيمي هايش هم اطلاع داده بود.

در ماه مارس گذشته گزارش هايي منتشر شد که براساس، فرگوسن تعدادي از بازيکنان منچستريونايتد از جمله ناني، والنسيا، اندرسون و ليندگارد را در ليست فروش گذاشته بود و حتي گالاتاسراي هم براي خريد اين هافبک پرتغالي پيشنهادي ارائه داده بود.

ناني به دليل عملي که روي بيني اش انجام داد، همراه با ساير هم تيمي هايش به تور آسيايي نرفته اما گفته مي شود از چند روز ديگر به اردوي تيم اضافه خواهد شد.

6. 2 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

پرسش و پاسخ از ریو فردیناند در توئیتر

ریو فردیناند در پرسش و پاسخ از طریق حساب جدید باشگاه در توئیتر به پرسشهای طرفداران قرمزها در سرتاسر جهان پاسخ داد.
    1 - توشار سینها: کارها در داخل تور چگونه پیش میرود؟
    ریو فردیناند: تمرینات بسیار سخت اما لذت بخش است و در در پروازها دست انداختنهایی وجود دارد.
    2 - هری لاینهن: وزن های آزاد یا ماشین؟ تردمیل و یا خروج از منزل؟
    ریو فردیناند: وزن های آزد، اما من به طور عمده تمریناتی در خصوص وزن بدن انجام میدهم. خروج از منزل، من تردمیل را قبول ندارم.
    3 - گرومپی گریگوری: شما چه کسی را به عنوان بهترین مدافع تیم جوانان در نظر دارید؟
    ریو فردیناند: من دوست ندارم به صورت جداگانه در مورد بازیکنان جوان صحبت کنم اما به نظر میرسد مایکل کین چشم انداز عظیمی دارد.
    4 - کایرون تیرنی: کدام یک از موفقیتهای ورزشی بریتانیا در این تابستان بهترین بود؟
    ریو فردیناند: همه عالی هستند اما موفقیت اندی موری یک لحظه در زندگی یک نسل به وجود آورد.
    5 - تام دانلوپ: در تمرین پینگ پوگ در تور کدام بازیکنان بهترین و بدترین هستند؟
    ریو فردیناند: خودم و رابین وان پرسی بهترین هستیم، هرجند رابین هر روز تمرین میکند. ویلفرد زاها هم بدترین هست زیرا نمیتواند از چت برگردد!.
    6- بن: کریستیانو رونالدو در دیدار بزرگداشت شما در برابر تیم سویا حضور خواهد داشت؟
    ریو فردیناند: من در انتظار او هستیم و اگر طول بکشد که دیگر هیچ، من باید یک دینام جادویی داشته باشم!.
    7 - جیسون جانستون: در تیم کسی هست که شوخی زننده کند؟ دوست دارید کدام یک از بازیکنان را دست بیندازید؟
    ریو فردیناند: چنین بازیکنی که شوخی زننده کند وجود ندارد. من انسان فرصت طلبی هستیم، البته اگر کسی ضعیف و آسیب پذیر به نظر برسد.
    8 - هیوندای لیگ: دشوارترین استرالیایی که با آن رو به رو شدید چه کسیست، مارک بوسنیج، هر کیول یا مارک ویدوکا؟
    ریو فردیناند: مارک ویدوکا. او قوی و ماهر بود و میتوانست گلزنی کند. کسی میداند او در حال حاضر چه کار میکند؟.
    9 - مایکل کریک ( هم تیمی واقعی ریو ):هی خورنده برتر در تیم، عشق grub، برای باربیکیو چه قدر هیجان زده؟ قول میدهم /که آب از دهانت سرازیر شده!
    ریو فردیناند: آب دهان در خیال اوست. بنابراین مطمئن باشید شما و رابین وان پرسی مقدار مرا ترک میکنید، شما موش حریص هستید!.
    10 - منچستر راوی: مهمترین چیز که به شما برای دستیابی به موفقیت کمک میکند چیست؟
    ریو فردیناند: پدر و مادرم، برای اخلاق کاریم و برای همه چیزی که برایم به عنوان یک بازیکن قربانی کردند به خودی خود الهام بخش است.
    11 - هروشیکش پانچوانگ: بازی بزرگداشت شما برایتان چه معنی دارد؟
    ریو فردیناند: سالها بازی کردن برای باشگاه منچستر یونایتد یک افتخار است. تشکر از کارکنان، طرفداران و کسانی که به من کمک کردند.

8. 2 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع