Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 494

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928
    تشکر شده 1,285 در 363 پست

پیش فرض پاسخ : آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

دیوید مویس میگوید رونی در یونایتد مورد نیاز است ولی به عنوان یک بازیکن پوششی برای رابین ون پرسی.
    وین رونی در چند وقت اخیر و بعد از مصاحبه ی سرمربی پیشین شیاطین سرخ که عنوان کرده بود وین رونی خواهان جدایی از منچستر یونایتد است ، در مرکز توجهات قرار داشت.
    ولی سرمربی جدید شیاطین سرخ میگوید که چند پسته بودن این مهاجم ۲۷ ساله وی را به یک دارایی ارزشمند در باشگاه تبدیل کرده است و قصد فروش وی را ندارد.
    “در کل نظر من در مورد رونی این است که اگر به هر دلیلی ون پرسی قادر به بازی کردن نبود از وی استفاده خواهیم کرد”
    “وین رونی میتواند بازی خود را به نمایش بگذارد ولی در این راه ممکن است شانس کمتری برای بازی داشته باشد. باید مدتی بگذرد تا ببینم چگونه از وین استفاده خواهم کرد”
    “منچستر یونایتد تنها وین رونی نیست. منچستر یونایتد یک تیم است . یک باشگاه”
    “من به وین رونی اجازه نمیدهم تا از این باشگاه فوتبال و از این تیم فوتبال بزرگ تر شود چرا که این امر بسیار مهمی است”
    وین رونی هنوز دوسال دیگر از قرارداد خود با منچستر یونایتد را پیش رو دارد و از همین رو مویس برای تمدید قرارداد با وی زیر فشار زیادی قرار ندارد.
    مویس در انتهای صحبت های افزود:
    “شاید در طول سال اتی ما باید به چیز های دیگری توجه کنیم”
    “در اوایل کار من باید این شانس را داشته باشم تا بازیکنان را زیر نظر بگیرم و ببینم چگونه باید بهترین استفاده را از انها ببرم”

2. کاربر روبرو از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع