Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 494

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928
    تشکر شده 1,285 در 363 پست

پیش فرض پاسخ : آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

دیوید بکهام تاکید می کند که هوادار یونایتد است و مطمئن است مویس می تواند شیاطین سرخ را قهرمان لیگ جزیره کند.
    افسانه اولدترافورد، دیوید بکهام، در مورد انتخاب مویس به عنوان سرمربی جدید شیاطین سرخ در گفتگو با اسکای اسپورت گفت: “مطمئنم او مشاوره های زیادی گرفته است. مویس از آن دسته مربیانی است که همیشه به سر الکس زنگ می زده و با او صحبت می کرده و مشورت می گرفته است. با توجه به دستاوردهایی که سر الکس فرگوسن برای یونایتد آورده، برای هر کسی سخت است که جانشین مربی موفقی همچون او شود. اما هنوز همان بازیکنان خوب در تیم حضور دارند و من مطمئنم در هفته های آینده چند بازیکن دیگر نیز به تیم اضافه می شوند. سرمربی تیمی مثل منچستریونایتد بودن، کار بسیار بزرگی است.”

دیوید بر این باور است که لیگ جزیره فصل هیجان انگیزی را پیش رو دارد، و البته مطمئن است که اولین موفقیت برای مویس در یونایتد رقم می خورد: “امسال فصل جالبی خواهیم داشت. تغییرات زیادی در تیم ها انجام شده، خوزه مورینیو برگسته و این هیجان انگیز است. لیگ جالبی خواهد بود اما من همچنان معتقدم که منچستریونایتد قهرمان لیگ می شود، من یک هوادار تمام عیار یونایتدم.”بکهام معتقد است تغییرات صورت گرفته در یونایتد، تاثیرات سودمندی در ساختن میراث فرگوسن دارد. “منچستریونایتد بزرگ ترین میراث را در اختیار دارد. رایان گیگز سال های زیادی در تیم بازی کرده و بازیکنان به عنوان یک الگو به او نگاه می کنند. فیل نویل نیز به عنوان یک مربی با استعداد به باشگاه بازگشته است. گری نویل در باشگاه فعالیت می کند و نیکی بات با ذخیره ها کار می کند. بازیکنان جوان آن ها را نگاه می کنند و به آن ها احترام می گذارند. این برای باشگاه خیلی با اهمیت است.”بکهام در مورد وین رونی گفت: “امیدوارم وین در اولدترافورد بماند. او واقعاً بازیکن با استعدادی است و من به او به عنوان یک بازیکن یونایتد نگاه می کنم. بدیهی است که این موضوع فقط و فقط به تصمیم خودش بستگی دارد. به عنوان یک هوادار یونایتد، دوست دارم بهترین بازیکنان را در تیمم ببینم و امیدوارم رونی هم بماند.”

2. کاربر روبرو از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع