زاها و احساس خوشحالی
زاها بعد از اولین بازی برای منچستر یونایتد با خبرنگار MUTV مصاحبه ای داشت .
1- چطور بود ، اولین بازی در لباس منچستر و پوشیدن پیراهن این باشگاه ؟
واقعا احساس شگفت انگیزی بود،اومدن و بازی کردن در کنار بازیکنانی همچون ریو و رایان گیگز ،اندرسون و ... دانستن اینکه من در کنار آنها در زمین بودم برای من به اندازه کافی خوب بود .
2-برای ما که به بازی نگاه میکردیم هوا بسیار گرم بود . برای شما که بازی میکردید چه طور بود ؟
رطوبت دیوانه کننده بود ،و بر روی ما فشار آورد .و این برای آمادگی ما وقتی که به انگلیس برمیگردیم خوب است .
3-آیا برای آماده شدن بازیه ایده عالی بود ؟
بله قطعا ،ما درتمرینات پیش فصل سخت کار کردیم اما بازی شبیه این مطمئنا همان چیزی هست که ما به آن نیاز داریم . گاهی از اوقات آب و هوا به شما به خوبی کمک میکند چون حتی نیاز به دویدن ندارید تا عرق کنید و این آمادگی شما را بیشتر میکند .
4-تا به ثمر رساندن گل اندکی فاصله داشتی ، درباره ی آن تعریف کن ..
من واقعا سرم رو به پایین بود و سعی کردم با توپ ارتباط درستی برقرار کنم .داستان دیگری میشد اگر توپ درون گل قرار میگرفت .من خوشحالم ، و روزعالی میشد اگر گلی به ثمر میرساندم. اما الان اشکالی ندارد .
5-شما به سیدنی پرواز خواهید کرد . آیا تجربه تور توقف کوتاه را داشته اید ؟
بله ،برای اولین بار است که من به یک همچین توری میروم ولی قبلا نه . برای داشتن هواداران زیادی که برای دیدن پیش فصل می آیند فقط برای من متفاوت هست اما من به سمت جلو نگاه میکنم که در آینده چه میشود . من فقط به دنبال سخت کار کردن هستم تا درهمه زمینه ها بهتر شوم .