کنفرانس مویز در بانکوک
![]()
درباره رونی " مصدومیتش ضربه بزرگی است . او داشت به خوبی تمرین میکرد و اماده بنظر میرسید . اما خوشبختانه انچنان که فکر میکردیم جدی نیست و باید تا 2 یا 3 هفته دیگر اماده باشد .
در مورد اینده رونی " من هفته پیش هلندی صحبت نمیکردم ! همانطوری که گفتم رونی فروشی نیست
در مورد انتقالات " گزینه هایی هستند که ما دنبالشان هستیم در این زمان ما از اوضاعی که در مورد ترانسفرها دارد پیش میرود راضی هستیم .
در مورد تیاگو " من هرگز نگفتم که او یک گزینه برای ما بوده است .
استقبال از تیم در تایلند " وقتی که وارد بانکوک شدیم من صدای فریاد خیلی از خانم ها را شنیدم . فکر نکنم ان فریادها برای من بوده باشد ! انگار که یک موسیقی مشهور وارد شده است . من هیچ وقت به توری با این عظمت نرفته بودم . همه چیز تا الان خوب بوده و از ما عالی استقبال شده است . امیدواریم که هوادارا از بودن ما در اینجا لذت ببرند . "
وضعیت نانی " نانی دماغش را عمل کرده است . هنوز نمیدانیم که میتواند پرواز کند یا نه باید صبر کنیم و ببینیم .
واکنش بازیکن ها در این چند روز " من از بودن در یونایتد هیجان زدم اما بیشتر از کار کردن با این بازیکن ها هیجان زده هستم . بزرگترین چیز حرفه ای گری است . همچنین تمرکزشان روی بردن و موفق بودن در این دو مورد فوق العاده هستند . فردا اولین بازی من است . سعی میکنیم که به اکثر بازیکن ها فرصت بدهیم . به بعضی از جوان ها هم فرصت میدهیم . "
.ویدیچ " اگر مراحل درمانش در منچستر خوب پیش برود امیدواریم که در قسمتی از تور همراهمان باشد
ما نمیخواهیم با پرواز طولانی شرایطش را بدتر کنیم . مشکلش فقط یکمقدار درد عضلانی داشته و تزریقاتی انجام داده است . در صورت بهبودی در میانه تور به ما ملحق میشود "
مصدومان " افرادی مثل یانگ ، اسمالینگ زیاد دور از شرایط برگشت به تمرینات نیستند . "
در مورد ابراز علاقه امروز مورینیو به رونی " مردم میتوانند درباره بازیکنان خوب صحبت کنند . من مطمئنم که از خوزه راجع به خیلی های دیگر هم سوال شده است . اما باز هم تکرار میکنم که رونی بازیکن یونایتد است و همینطور هم خواهد ماند . "