Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 494

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

پیش فرض پاسخ : آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13

کنفرانس مویز در بانکوک

درباره رونی " مصدومیتش ضربه بزرگی است . او داشت به خوبی تمرین میکرد و اماده بنظر میرسید . اما خوشبختانه انچنان که فکر میکردیم جدی نیست و باید تا 2 یا 3 هفته دیگر اماده باشد .

در مورد اینده رونی "
    من هفته پیش هلندی صحبت نمیکردم ! همانطوری که گفتم رونی فروشی نیست

در مورد انتقالات " گزینه هایی هستند که ما دنبالشان هستیم در این زمان ما از اوضاعی که در مورد ترانسفرها دارد پیش میرود راضی هستیم .

در مورد تیاگو " من هرگز نگفتم که او یک گزینه برای ما بوده است .

استقبال از تیم در تایلند " وقتی که وارد بانکوک شدیم من صدای فریاد خیلی از خانم ها را شنیدم . فکر نکنم ان فریادها برای من بوده باشد ! انگار که یک موسیقی مشهور وارد شده است . من هیچ وقت به توری با این عظمت نرفته بودم . همه چیز تا الان خوب بوده و از ما عالی استقبال شده است . امیدواریم که هوادارا از بودن ما در اینجا لذت ببرند . "

وضعیت نانی " نانی دماغش را عمل کرده است . هنوز نمیدانیم که میتواند پرواز کند یا نه باید صبر کنیم و ببینیم .

واکنش بازیکن ها در این چند روز " من از بودن در یونایتد هیجان زدم اما بیشتر از کار کردن با این بازیکن ها هیجان زده هستم . بزرگترین چیز حرفه ای گری است . همچنین تمرکزشان روی بردن و موفق بودن در این دو مورد فوق العاده هستند . فردا اولین بازی من است . سعی میکنیم که به اکثر بازیکن ها فرصت بدهیم . به بعضی از جوان ها هم فرصت میدهیم . "

.ویدیچ " اگر مراحل درمانش در منچستر خوب پیش برود امیدواریم که در قسمتی از تور همراهمان باشد

ما نمیخواهیم با پرواز طولانی شرایطش را بدتر کنیم . مشکلش فقط یکمقدار درد عضلانی داشته و تزریقاتی انجام داده است . در صورت بهبودی در میانه تور به ما ملحق میشود "

مصدومان " افرادی مثل یانگ ، اسمالینگ زیاد دور از شرایط برگشت به تمرینات نیستند . "

در مورد ابراز علاقه امروز مورینیو به رونی " مردم میتوانند درباره بازیکنان خوب صحبت کنند . من مطمئنم که از خوزه راجع به خیلی های دیگر هم سوال شده است . اما باز هم تکرار میکنم که رونی بازیکن یونایتد است و همینطور هم خواهد ماند . "

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

2. 2 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع