Design & Developed BY Patira

صفحه 11 از 131 نخستنخست ... 9101112132161111 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 101 تا 110 , از مجموع 1305
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 89-90

واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم

مبعلی: دراستقلال شماره 32 را می‌پوشم

خبرگزاری فوتبال ایران - ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

شرایط‌ات با استقلال به کجا رسید؟
    من با استقلالی‌ها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلی‌ترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.

فردا به هیئت فوتبال می‌روی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
    نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی می‌بنددم.

چرا استقلال را انتخاب کردی؟
    به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان می‌کردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن می‌کنم.

می‌دانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
    استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را می‌شناسیم و می‌دانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده می‌شود و توانایی‌هایش بیشتر خواهد شد.

بعد از مدت‌ها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
    فوتبال ایران حاشیه‌ دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرف‌ها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان می‌خواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.

نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
    استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر می‌کنم اگر بهتر از پارسال نباشیم،‌ بدتر هم نمی‌شویم.

استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول می‌شوید؟
    استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سخت‌ترین لیگ‌های امسال خواهد بود. خیلی از تیم‌ها سرمایه‌گذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.

با پرویز مظلومی صحبت کرده‌ای؟
    بله، تلفنی با ایشان صحبت کرده‌ام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آماده‌ام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و می‌خواهم یکی از بهترین فصل‌های فوتبالی‌ام را در استقلال انجام دهم.

تو از فولاد حرف می‌زدی و اینکه می‌خواهی در این بروی؟
    درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمی‌خواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر می‌کنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمی‌داد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم.

برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که تو شماره 10 را می‌پوشی و برخی دیگر می‌گویند میلاد میداودی این پیراهن را می‌پوشد.
    من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه می‌دانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سال‌های فوتبالم این شماره را پوشیده‌ام مگر اینکه در تیم‌های دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را می‌پوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.

چرا اگر می‌گویی؟
    چون هنوز قراردادی امضا نکرده‌ام.

چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
    فردا همه چیز مشخص می‌شود. اگر به توافق برسیم امضا می‌کنم و میل من به رفتن به استقلال است.

در صورت توافق کی سر تمرین می‌روید؟
    اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 8 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه آشوبی

آشوبى:استقلال به فرد وابسته نيست

فرزاد آشوبى هافبك تيم فوتبال استقلال با ابراز تاسف از شكست اين تيم برابر فولادخوزستان گفت: نبايد در اين ديدار خانگى آن هم مقابل تماشاگران خود نتيجه را واگذارمى كرديم. وى در خصوص شكست استقلال برابر فولاد خوزستان گفت: بازى بدى نبود اما متاسفانه براى ما بد تمام شد. نتواستيم از برترى خود استفاده كنيم و در زمين خودمان نتيجه را واگذار كرديم. با اين حال اميدوارم در ادامه ليگ با كسب نتايجى در حد نام استقلال، اين شكست را جبران كنيم.او افزود: اين اولين بازى خانگى ما بود و قطعا توقع نداشتيم مقابل فولاد شكست بخوريم اما اين هم از زيبايى هاى فوتبال است. البته فراموش نكنيم فولادى ها در دقايقى از بازى، نمايشى خوب و منسجم داشتند و توانستند بازيكنان ما را اذيت كنند.هافبك استقلال در ادامه گفت: البته همه بايد بپذيرند كه بازيكنان استقلال هنوز هماهنگ نيستند و شناخت كاملى از نحوه بازى يكديگر ندارند. ما خيلى كم در كنار هم بوديم و طبيعى است براى رسيدن به هماهنگى لازم به زمان احتياج داشته باشيم.فرزاد آشوبى با اشاره به بازى ضعيف استقلال مقابل فولاد در مقايسه با شهردارى تبريز اظهار داشت: ما اصلا نبايد اين ۲ تيم را مقايسه كنيم. فولاد تيم بزرگى است و برترى هايى نسبت به شهردارى تبريز داشت. در ضمن هر بازى شرايط خاص خودش را دارد. البته باز هم مى گويم كه براى اين نتيجه جاى هيچ بهانه جويى نيست و ما نبايد از اين ميدان بازنده خارج مى شديم.اين بازيكن در ادامه تصريح كرد: استقلال به يك بازيكن وابسته نيست كه اگر روز خوبش نبود، كل تيم از هم پاشيده بازى كند. اينكه برخى مى گويند چون ايمان مبعلى روى فرم نبود، بقيه هم بد بازى كردند را قبول ندارم چرا كه بازيكنان ديگرى هم در اين تيم حضور دارند. ايمان بازيكن تاثيرگذارى است اما معتقدم مشكل اصلى ما عدم هماهنگى كل تيم بود.وى خاطرنشان كرد: ناهماهنگى ما بهانه نيست بلكه يك واقعيت است، البته اين مسأله هم براى هواداران تيم بزرگى مثل استقلال قابل قبول نيست. ما استقلال هستيم و نبايد شكست بخوريم
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه محمدی

محمد محمدى: دوست ندارم وقتى طالب لو گل مى خورد مرا تشويق كنند

محمد محمدى دروازه بان تيم فوتبال استقلال گفت: دوست ندارم در روزى كه استقلال مى بازد هواداران مرا تشويق كنند.وى در خصوص آخرين وضعيت خود پس از مصدوميت گفت: مصدوميتم برطرف شده و تا يكى ۲ روز آينده به طور كامل اين مشكل حل خواهد شد. در حال حاضر در كنار تيم به خوبى تمرين مى كنم اما تا بهبود كامل و آمادگى، مثل قبل از بازى با شهردارى تبريز يكى ۲ روز زمان مى خواهم.او در خصوص شكست استقلال مقابل فولاد اظهار داشت: اين بازى اصلا تعريفى نداشت چون در حضور تماشاگران خودى نتيجه نگرفتن به هيچ وجه خوب نيست. تيم ما در هفته هاى آينده بهتر خواهد شد و براى ارزش گذارى روى عملكرد يك تيم قضاوت در حال حاضر زود است. ۶ هفته ديگر مى توان تشخيص داد كه تيم ها چند مرده حلاج هستند.محمدى گفت: فوتبال بالا و پايين زياد دارد. برق شيراز ۲ فصل پيش در صدر جدول بود اما در نيم فصل دوم سقوط كرد. مهم اين است كه از شكست ها درس بگيريم و براى آينده از اين تجربيات استفاده كنيم.دروازه بان تيم استقلال در خصوص عملكرد خط دفاع اين تيم در بازى روز گذشته تصريح كرد: همانطور كه در برد همه سهيم هستند در باخت ها نيز تمامى بازيكنان مقصر خواهند بود. اينكه چه كسى ضعيف و يا قوى است را كادر فنى تشخيص مى دهد و آنها بعد از آناليز فيلم نكات مثبت را اضافه و اشكالات را رفع خواهند كرد. جذابيت فوتبال به همين برد و باخت هاست.محمدى در خصوص اعتراض هواداران استقلال پس از پايان بازى به وحيد طالب لو و خط دفاع اين تيم گفت: باز هم تأكيد مى كنم در برد و باخت همه شريك هستند. شايد اگر من هم درون دروازه بودم استقلال بازى را مى باخت. دوست ندارم روزى كه وحيد طالب لو گل مى خورد و يا استقلال مى بازد هواداران من را تشويق كنند. از آنها خواهش مى كنم اين كار را انجام ندهند و در روزى كه تيم پيروز مى شود تمامى اعضا را تشويق كنند. اميدوارم اين اتفاق ديگر در فوتبال نيفتد و هواداران استقلال مثل ديروز را تجربه نكنند.وى در خصوص اينكه اسكوربورد ورزشگاه چندين بار تصوير وى و ميثاق معمارزاده را نشان داد عنوان كرد: كارگردان تلويزيونى مسابقه نسبت به من لطف داشت. حضورم روى نيمكت به تشخيص كادر فنى بوده است. همان روزى كه با مظلومى صحبت كرديم قرار بر اين شد كه اعتراضى نداشته باشيم و هم من و هم طالب لو به موفقيت استقلال فكر مى كنيم. هر زمان كه كادر فنى صلاح بداند در تركيب قرارمى گيريم و مهم اين است كه استقلال نتيجه بگيرد.وى در پايان گفت وگو با فارس با تأكيد بر اينكه اميدوار است مصدوميت دست از سر استقلال بردارد گفت: بازيكنان خوبى داريم و مطمئن باشيد با هماهنگى كامل در نيم فصل دوم هيچ تيمى جلودار ما نخواهد بود

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه فتح اله زاده

فكر مى كردم ۵ گل به فولاد مى زنيم

فتح الله زاده: از بازيكنان خط دفاع استقلال گلايه دارم

على فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال گفت: از بازيكنان خط دفاعى خود به دليل كنترل نكردن بازيكن حريف گلايه دارم.
    وى درباره اولين شكست استقلال در ورزشگاه آزادى به اظهار نظر پرداخت. با ما همراه باشيد:

• خيلى زود باخت در ورزشگاه آزادى را تجربه كرديد.
    - باخت هميشه تلخ است. استقلال در بازى ديروز شوكه شد و اين به دليل هماهنگ نبودن بازيكنان بود. تيم خوبى داريم كه نياز به زمان دارد. ۲۰ دقيقه اول طورى بازى كردند كه همه فكر مى كردند به فولاد ۵ گل مى زنند. من هم اين فكر را مى كردم كه ۵ گل
    مى زنيم.

• وقتى در ادامه بازى شرايط تغيير كرد و باختيد چه نظرى پيدا كرديد؟
    - باخت براى هيچ كس خوشايند نيست. شايد به جرات بگويم كه يكى از ناراحت ترين و غمگين ترين افراد در ورزشگاه آزادى من بودم. اين تيم احتياج به زمان دارد. از روز اول هم اين را گفته بودم. بازيكنان ما تازه دور هم جمع شده اند و ملى پوشان مان دو روز قبل از بازى اول به جمع تيم بازگشتند.

• شما فكر مى كنيد استقلال چقدر زمان دارد تا بدون نگرانى بازى هاى اين تيم را دنبال كنيد؟
    - فكر مى كنم بايد ۵،۴ بازى بگذرد تا تيم جا بيفتد. به طور حتم آقاى مظلومى براى بهتر شدن شرايط تيم تدابيرى دارد.

• از بازيكنان عصبانى هستيد؟
    - نه، البته چند بازيكن اشتباهاتى داشتند. از بچه هاى خط دفاع ناراحتم. ۳ مدافع ايستاده بودند و بازيكنى كه به لحاظ نوع بازى و گرفتن پول، يك سوم بازيكنان استقلال هم نيست راحت چرخيد و دروازه استقلال را باز كرد. از آنها گلايه دارم اما از طرفى به اين بازيكنان حق مى دهم.
    هفته هاى اول روزهاى انتقاد نيست. اگر بخواهيم از هم اكنون فقط انتقاد كنيم و تغيير بدهيم همه مى گويند چرا حمايت نكردى. باشگاه بايد تابع يك منطق اصولى باشد. بايد به تيم فرصت داد. من ناراحتى خودم را در دلم مى ريزم چون هنوز تيم شرايطى ندارد كه بتوان از آن انتقاد كرد. بدن بازيكنان هنوز آزاد نشده است. بازيكنى مثل وحيد طالب لو نياز دارد كه بيشتر كار كند. او در ۲ ۳، صحنه واكنش خوبى داشت اما گل بدى دريافت كرد.

• استقبال هواداران از بازى ها كم شده است. شما با افزايش قيمت بليت ها موافق بوديد؟
    - در مورد قيمت بليت ها سازمان ليگ تصميم گيرنده است. من هم معتقد هستم كه افزايش بها بايد داشته باشيم اما نه صد در صد. در مورد قيمت بليت ها بايد بازنگرى شود.

• گفته مى شود ديروز در ورزشگاه آزادى با حراست درگير شده ايد؟
    - نه درگيرى نبود. ظاهرا امسال تصميم گرفته اند كه ماشين افراد مسئول براى ورود به ورزشگاه از در ديگرى باشد كه من اين موضوع را نمى دانستم و به همين دليل براى ورود به ورزشگاه با ماموران حراست دقايقى به صحبت پرداختم و اجازه دادند كه با ماشين از در هميشگى وارد ورزشگاه شوم.

• قصد حضور در تمرينات را نداريد؟
    - به زودى در تمرين شركت مى كنم. من بعد از بازى خيلى ناراحت بودم به طورى كه نمى توانستم از جايم بلند شوم اما همان لحظه يك پسر بچه اى سمتم آمد و رويم را بوسيد و گفت تيم قوى است و خوب مى شود. همين يك جمله به من كلى روحيه داد تا توانستم از جاى خود بلند شوم. مطمئن هستم كه استقلال روزهاى خوبى در آينده خواهد داشت

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مظلومی

برزيلي‌ها هنوز به درك متقابل با ساير بازيكنان نرسيده‌اند
    مظلومي: دستم براي تغييرات در استقلال باز نيست
    خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال گفت: دست من براي تغيير و تحول زياد باز نيست و همين حالا 5-6 بازيكن خود را به دليل مصدوميت ندارم.

پرويز مظلومي سرمربي استقلال در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس صحبت‌هاي زير را مطرح كرد:

* ظاهرا امروز جلسه‌اي با بازيكنان داشتيد. شرايط را بعد از باخت مقابل فولاد چه طور ديديد؟
    جلسه‌اي كه داشته‌ام مفيد بود. مشكلاتي كه در بازي با فولاد داشتيم در بازي با شهرداري تبريز هم بود، اما آن موقع اين مشكلات در لابلاي پيروزي گم شد. البته من به عنوان سرمربي تيم اين مشكلات را ديده بودم. استقلال هنوز كار دارد.

* به نظر مي‌رسد شما در آماده‌سازي تيم از خط دفاع غافل بوديد؟
    من در همه پست‌ها تمركز كافي داشتم. يك زماني هست كه دفاع تيمي مشكل دارد و مربي بايد روي آن كار كند و يك زماني مسئله به دفاع فردي برمي‌گردد. مدافع خودش هم بايد باهوش باشد. معتقدم همه بازيكنان زماني كه تيم در فاز دفاعي است، بايد در دفاع شريك باشند. در حمله هم همينطور. بازيكنان ما بايد باهوش‌تر عمل كنند.

* خط دفاعي استقلال تنها خطي است كه بازيكنان آن تغيير نكرده، اما ناهماهنگي آنها مثل ساير خطوط اين تيم است؟
    بيشتر اين مشكل برمي‌گردد به بحث بدني. تيم هنوز به شادابي لازم نرسيده است. من در اين يك ماه كه تيم را گرفته‌ام بايد تركيب را مي‌شناختم.

* بهتر نيست از عمران‌زاده و منتظري در دفاع وسط استفاده كنيد؟
    زماني كه تمرينات تاكتيكي تيم شروع شد حنيف عمران‌زاده به دليل حضور در تيم ملي از ما دور شد به همين دليل اين ناهماهنگي‌ها به چشم مي‌آيد.

* از ايمان مبعلي هم انتقادهاي زيادي شد. او را مستحق اين انتقادها مي‌دانيد؟
    ايمان هم از استقلال دور بود. او حتي در سرعين هم همراه تيم نبود اما ناچارم از همين موجودي استفاده كنم. مبعلي مستحق اين انتقادها نيست. او پاسور خوبي است و گلي هم كه استقلال مقابل فولاد به ثمر رساند روي پاس ايمان بود. البته او در دوندگي مشكلاتي دارد كه رفته رفته حل مي‌شود. در همين پست فرزاد آشوبي هم هنوز به آمادگي كامل نرسيده است.

* در سمت راست چرا از اميرآبادي استفاده نمي‌كنيد؟
    بايد رفته رفته از بازيكناني كه تا به حال نيمكت‌نشين بودند استفاده كنم. دست من زياد براي تغيير و تحول باز نيست و همين حالا 5-6 بازيكن خود را به دليل مصدوميت ندارم.

* بازيكنان برزيلي استقلال بازي چندان چشمگيري از خود نشان ندادند. نظر شما چيست؟
    به نظر من اين دو بازيكن وقتي شرايط بدني خوبي پيدا كنند، در تيم جا خواهند افتاد. دوس سانتوس مقابل فولاد موقعيت‌هاي خوبي ايجاد كرد. مشكل اين دو اين است كه هنوز به درك متقابل با ساير بازيكنان نرسيده‌اند. استقلال خم رنگرزي نيست كه يكباره بتوان در آن تغيير ايجاد كرد. ما نياز به زمان داريم.

* در اين 2 روز گمانه‌زني براي تغيير در دروازه استقلال زياد بوده است. شما هم به همين اندازه از وحيد طالب‌لو انتقاد داريد؟
    من 3 گلر خوب دارم كه به موقع از وجود هر سه استفاده مي‌كنم. وحيد در صحنه‌اي كه گل خورد به تنهايي مقصر نبود و بقيه هم همان اندازه سهم دارند. نبايد تقصير را به گردن يك نفر انداخت.

* بازي با ذوب‌آهن را در روز پنجشنبه، پيش رو داريد. اين ديدار را چه طور مي‌بينيد؟
    بازي در اصفهان هميشه براي استقلال سخت بوده است. من هيچ وقت دوست ندارم شكست بخورم اما اتفاقات فوتبال را نمي‌شود پيش‌بيني كرد. ما به اصفهان مي‌رويم تا شكست مقابل فولاد را جبران كنيم.

*صحبت‌هاي جديد ناصر حجازي در مورد دندان‌هاي پوسيده را شنيده‌ايد؟
    ترجيح مي‌دهم وارد اين مسائل نشوم. نظر ناصر حجازي براي من محترم است اما بايد با همين بضاعتي كه دارم شرايط استقلال را بهتر كنم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه فتح اله زاده

فتح‌الله‌زاده: همه دندان‌هاي استقلال طلايي است

خبرگزاري فارس: سرپرست باشگاه استقلال گفت: در استقلال دندان پوسيده نداريم و همه دندان‌ها طلايي است.

علي فتح‌الله زاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره جلسه امروز خود با شهردار منطقه 5 و رئيس شركت تجهيز و توسعه سازمان تربيت بدني گفت: اين جلسه براي ساختن كمپ باشگاه استقلال برگزار شد. دكتر طلوعي شهردار منطقه 5 و آقاي تركاشوند رئيس تجهيز و توسعه قول مساعد دادند كه براي ساخت اين كمپ به باشگاه كمك كنند.

وي در مورد اينكه نسبت به دوره هاي گذشته براي ساخت كمپ باشگاه استقلال پيگيرتر است، عنوان كرد: به اين دليل كه اين زمين ارزشمند است. وقتي اين كمپ ساخته شود براي اعتبار اين باشگاه خوب است. ما اكنون ساختاري براي ساخت رختكن، دوش و جايگاه تماشاگران در نظر گرفته ايم و منتظر هستيم آهن پيدا شود تا اسكلت ساختمان تمام شود.

سرپرست باشگاه استقلال گفت: اگر من باشم و كارم را ادامه دهم تا سال ديگر ساختمان اداري و جايگاه تماشاگران و زمين فوتبال آن آماده مي شود.

فتح الله زاده در اين ارتباط كه اگر عملكرد خوبي داشته باشد، در اين باشگاه ماندني مي شود، گفت: مگر دفعات گذشته عملكرد بدي داشتم كه رفتم؟ رفتن و آمدن در باشگاه استقلال ربطي به عملكرد ندارد. در دوره اي كه 5 سال بودم 4 جام براي استقلال آوردم.

فتح الله زاده در مورد اظهار نظر جديد ناصر حجازي منبي بر اينكه مظلومي بايد دندان هاي پوسيده را از اين تيم جدا مي كرد، به خبرنگار فارس گفت: ما در استقلال دندان پوسيده نداريم و همه دندان ها طلايي است. همه اين حرف ها مربوط به ناصر حجازي نيست و بعضي دوستان ايشان را اذيت مي كنند. حجازي به شماري از بازيكنان اعتقاد نداشت و البته عده اي هم بودند كه سال گذشته كم كاري مي كردند اما اكنون در تيم استقلال همه مي خواهند به تيم كمك كنند.

وي در مورد اينكه گفته مي شود قرار است كل تيم جريمه 9 ميليون توماني شوند، اظهار داشت: چنين چيزي صحت ندارد. باشگاه براي همه پاداش و جريمه بردها و شكست هاي خانگي و خارج از خانه جدول مشخصي دارد.

سرپرست باشگاه استقلال در مورد زمين تمريني اين تيم نيز گفت: بازيكنان از زمين شماره 3 آزادي راحت هستند و در همان جا تمرينات انجام مي شود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

پورحيدري:استقلال بايد از دو ديدار آينده امتياز بگيرد

مدير فني تيم فوتبال استقلال تهران تاکيد کرد، اين تيم براي ارتقا جايگاه و وضعيت فني خود بايد از تيم‌هاي ذوب آهن اصفهان و استيل آذين در دو هفته پيش رو امتياز کسب کند.
    منصور پورحیدری گفت: به هر حال همه از تیم استقلال انتظار دارند و می خواهند این تیم نتیجه بگیرد. تیم ما با این وجود هنوز نتوانسته انتظارات را برآورده کند، چرا که بازیکنان از نظر بدنی و هماهنگی به شرایط ایده ال نرسیده است.
    وی یکی از مشکلات تیم استقلال در مقطع زمانی فعلی را آسیب دیدگی بازیکنان تاثیرگذار خواند و گفت: ما مصدومان زیادی داریم و بازیکنانی که به تازگی دوران آسیب دیدگی را پشت سر گذاشته‌اند، هنوز شرایط ایده الی برای بازی ندارند. بازیکنانی چون جباری، روانخواه، شکوری، برهانی و ... از فصل قبل آسیب دیده هستند و مشکل آنها هنوز برطرف نشده است.
    مدیر فنی تیم فوتبال استقلال تهران با اشاره به اینکه تیمش برای کسب نتیجه نیاز به کار دارد، افزود: من بعد از برد مقابل شهرداری تبریز هم گفتم، تیم استقلال نیاز به کار دارد و هنوز هم روی حرفم هستم. تیم ما آرام آرام به شرایط آرمانی می رسد. فقط باید صبر کنیم و چشم به آینده داشته باشیم. این استقلال می تواند رشد کند و همانی تیمی شود که هواداران انتظار دارند.
    پورحیدری در پاسخ به این پرسش که "آیا هواداران عجول استقلال طاقت و تحمل شکست تیم را دارند؟"، گفت: باید پذیرفت، هواداران و علاقه مند به تیم استقلال این تیم را دوست دارد و طبیعتا نمی توانند به مانند کادر فنی و حتی مجموعه مدیریتی باشگاه نسبت به نتایج تیم صبر و تحمل داشته باشند.
    وی با اشاره به دو دیدار پیش روی تیم فوتبال استقلال تهران افزود: دو بازی سنگین و سخت را پیش رو داریم، البته در لیگ هیچ بازی آسانی نیست و همه دیدارها دشواری خاص خود را دارد و نتایج مسابقات غیرقابل پیش بینی است. من فکر می کنم اگر در دو بازی آینده مقابل ذوب آهن و استیل آذین امتیاز کسب کنیم، جایگاه تیم در جدول ارتقا پیدا کرده و مشکلات فنی تیم برطرف می شود.
    مدیرفنی تیم فوتبال استقلال در خصوص عملکرد خط دفاع و دروازه بان این تیم که این روزها مورد انتقاد اهالی فوتبال قرار گرفته‌اند، گفت: من فکر می‌کنم این اشتباه فقط مختص به خط دفاع و دروازه بان ما نیست. کل تیم ما در دفاع و حمله ضعیف عمل می کند که آنهم ناشی از ضعف بدنی بازیکنان است. بازیکنان استقلال از نظر بدنی شرایط ایده الی ندارند و زمان می برد تا به اوج آمادگی برسند.
    تیم فوتبال استقلال تهران روز پنجشنبه هفته جاری در چارچوب هفته سوم مسابقات لیگ برتر باشگاه‌های کشور در ورزشگاه فولادشهر اصفهان به مصاف ذوب آهن این شهر می رود.

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

9. 3 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

فريبا:هواداران نگران نباشند، استقلال بهتر مي‌شود

مربي تيم فوتبال استقلال گفت: وقتي همه نفرات به تيم اضافه شوند شرايط استقلال بهتر خواهد شد.
    بهتاش فريبا درباره شرايط استقلال تصريح کرد: قبل از شروع مسابقات گفته بوديم شرايط اين تيم خاص است. اين تيم دير جمع شد، اردوهاي کمي داشت و در روزهاي بهره برداري تاکتيکي 4 بازيکن از جمع مان جدا شدند.
    وي افزود: اين صحبت ها دليل نمي شود که باخت خود مقابل فولاد را توجيه کنيم اما آماده سازي خوب براي يک تيم از عوامل موفقيت به شمار مي رود. چون زمان بدنسازي را فشرده انجام داديم بدن بازيکنان هنوز خود را پيدا نکرده است. ناهماهنگي در تيم ديده مي شود و طبيعي هم هست. مربي عوض شده و بازيکنان زيادي هم جابجا شده اند.
    فريبا در مورد اينکه بهتر نيست از ميلاد ميداودي در يک خط جلوتر و خط حمله استفاده شود، گفت: از نظر ما ميلاد جزو آن دسته از بازيکناني است که احتياج به فضا براي بازي دارد. استقلال امسال در 3 جام حضور دارد و فرصت هست که از همه بازيکنان استفاده شود. به دليل زمان کمي که داشتيم در اين دو بازي مجبور بوديم از بازيکناني استفاده کنيم که آماده تر از بقيه هستند. مصدوميت ها را هم بايد مدنظر قرار داد.
    وي در مورد اينکه گفته مي شود ميلاد ميداودي مصدوم است، گفت: ميلاد مصدوم نيست و مشکلي براي بازي روز پنجشنبه با ذوب‌آهن ندارد.
    اين مربي با بيان اينکه هواداران نگران نباشند، ادامه داد: وقتي همه نفرات به تيم اضافه شوند شرايط استقلال بهتر مي شود. در خط دفاع ناهماهنگي هايي وجود دارد که اين به توان بدني کم باز مي گردد. وقتي بازيکني توان کمي داشته باشد در جابجايي هم دچار مشکل مي شود.
    فريبا تاکيد کرد: بعضي باخت ها لازمه تيم است و همين که ما در همين بازي هاي اول اين شکست را متحمل شديم فرصت خوبي است تا زودتر اشکالات را برطرف کنيم.
    مربي آبي پوشان درباره اظهار نظر حسن روشن مبني بر اينکه دستياران مظلومي نمي توانند به وي کمک کنند، گفت: آقاي روشن بزرگتر من است و من نمي توانم جواب بزرگتر خود را بدهم اما سؤالم اين است که چرا نمي توانم کمک کنم؟ هر کسي کارنامه اش مشخص است. من هم براي خودم سابقه کاري دارم. موقعي که با عبداللهي به استقلال آمديم اين تيم سيزدهم جدول بود اما همان تيم به فينال مسابقات رسيد و بعد هم به آسيا رفتيم. نيمکت بازي هاي آسيايي را تجربه کرديم. 3 سال در ليگ دسته اول سرمربيگري کرده ام پس چطور نمي‌توانم اکنون به استقلال کمک کنم؟

11. 2 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]ميداودي: تماشاگران انگيزه‌ام را صدبرابر مي‌كنند
    ميلادميداودي در دو بازي اخير براي استقلال گل زده است و به طور حتم در اين فصل از مدعيان جدي كسب عنوان آقاي گلي ليگ برتر است.
    ميداودي در مصاحبه‌اي با سايت رسمي باشگاه استقلال اينگونه پاسخگوي سوالات بود:
    چندروزي از باخت استقلال مقابل فولاد مي‌گذرد.
    اين باخت ناراحت‌كننده و دردآور بود، اگر چه چند روزي از اين باخت مي‌گذرد اما هنوز بابت آن ناراحت هستم.
    يك گل زدي اما نتوانستي مانع از شكست استقلال شوي؟
    وقتي گل زدم اين گل نتوانست مانع از شكست استقلال شود فايده‌اي ندارد، دوست دارم گل مي‌زنم تيم به پيروزي برسد، از اين پس اميدوارم با گل‌هايم تاثيري در پيروزي استقلال داشته باشم.
    استقلال چرا باخت؟
    شروع خوبي داشتيم و همان دقايق ابتدايي توانستيم به گل برسيم، در ادامه بازي نيز چند فرصت ديگر براي گلزني داشتيم كه از دست داديم. شايد اگر آن توپ‌ها گل مي‌شد الان استقلال به پيروزي مي‌رسيد.
    در نيمه اول فرصت خوبي داشتي، توپ را به مجيدي پاس دادي اما به دفاع رسيد.
    در آن صحنه آقا فرهاد صدا كرد در موقعيت خوبي قرار داشت اما پاسم به او نرسيد.
    اكثر كارشناسان ورزشي عدم همانگي ميان بازيكنان را يكي از عوامل باخت مي‌دانند.
    خب نفرات جديدي از جمله من به تيم ملحق‌ شده‌اند و رسيدن به هماهنگي كامل زمان مي‌برد. در هفته‌هاي آينده شما خواهيد ديد قدرت استقلال چقدر است.
    بازي با ذوب‌آهن در پيش است.
    اين يك مسابقه حساس براي استقلال است، با توجه به شكست خانگي برابر فولاد براي پيروزي پا به مسابقه مي‌گذاريم، در اصفهان با تمام وجود بازي مي‌كنيم و اميدوار هستيم به پيروزي و سه امتياز كامل برسيم.
    ذوب‌آهن در دو بازي اول خود به پيروزي رسيده است.
    ذوب‌آهن همواره از تيم‌هاي خوب ليگ برتر است و در دو دوره قبلي نايب‌قهرمان شده‌اند. اما استقلال هم پرافتخارترين تيم ايران در آسياست و هميشه بزرگي خود را ثابت كرده است.
    ميداودي قول داده در هر بازي گل بزند.
    اين قول را به همه استقلالي‌ها داده‌ام كه در هر بازي با تمام وجود در تركيب تيم بازي كنم و بتوانم از موقعيت‌ها نهايت استفاده را ببرم. آن قدر گل مي‌زنم تا ركورد بزنم، وقتي هواداران را بر روي سكوها مي‌بينم كه با چه انگيزه‌اي تشويق مي‌كنند انرژي‌ام صدبرابر مي‌شود.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

13. 2 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]زرينچه: استقلال پتانسيل بسيار بالايي دارد
    جواد زرينچه معتقد است استقلال مي‌تواند امسال كارهاي بزرگي انجام دهد.
    به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، جواد زرينچه كاپيتان اسبق تيم فوتبال استقلال و تيم ملي ايران گفت: در حال حاضر استقلال به هماهنگي لازم نرسيده و اين مساله كاملا طبيعي است. تيم تازه كار خود را آغاز كرده و نفرات جديدي جذب شده‌‌اند كه براي رسيدن به هماهنگي نياز به زمان دارند. معتقدم از هفته هفتم به بعد بايد در مورد استقلال بحث فني كرد.
    وي افزود: استقلال همواره اينگونه بوده است و هميشه مي‌تواند دست به كارهاي بزرگ بزند. پورحيدري و مظلومي پيشكسوتان اين باشگاه هستند و مي‌توانند باتجربه و درايتي كه دارند استقلال را تبديل به تيمي مدعي كنند. استقلال، مديريت و كادرفني آن پتانسيل بالايي دارند و بسيار اميدوار هستم كه امسال را با موفقيت پشت سر بگذارند.

15. 2 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه منصوریان

منصوريان: بلاى حجازى را سر مظلومى نياوريم

عليرضا منصوريان مربى تيم ملى فوتبال كشورمان از احتمال دعوت ازبازيكنان جديد به اردوى اين تيم براى حضور در جام ملتهاى آسيا داد.
    وى افزود: من به همراه ديگر مربيان تيم ملى تمامى ديدارهاى ليگ برتر را چه بصورت حضورى و چه با تماشاى فيلم مسابقات زير نظر داشته ايم. در اين ۲ هفته بودند بازيكنانى كه توانايى و شرايط حضور در اردوى تيم ملى را دارند و قطعا در اردوهاى بعدى به جمع ما اضافه مى شوند.او در ادامه افزود: ما ليگ را زير نظر داشته و بهترين ها را به اردو دعوت خواهيم كرد. سعى مى كنيم بهترين ها را به اردو دعوت كنيم تا حق هيچ بازيكنى ضايع نشود. ديدارهاى تيم هاى استقلال، پرسپوليس، سپاهان، استيل آذين و ذوب آهن را از نزديك ديده ايم، تيم هايى هم كه با اين تيم ها بازى داشته اند را زير نظر گرفته ايم. تعدادى بازيكن را مدنظر داريم كه بازى آنها را هر هفته دنبال مى كنيم و عملكردشان را بررسى مى كنيم تا اگر شايستگى داشته باشند، به اردو دعوت شوند.مربى تيم ملى فوتبال كشورمان با اشاره به ديدار اين تيم با ارمنستان در تاريخ ۲۰ مردادماه، افزود: روند تيم ملى روند خوبى است و انشاالله بتوانيم اين روند را حفظ كرده و يك تيم شايسته را راهى جام ملت هاى آسيا كنيم، تيمى كه شايستگى دفاع از نام ايران را داشته باشد.منصوريان در پاسخ به اين پرسش كه «آيا بازيكن جديدى به اردوى تيم ملى دعوت مى شود؟»، گفت: تا روز اعزام تيم ملى به جام ملت هاى آسيا تيم ملى قابل تغيير است به خاطر اينكه هر بازيكنى كه به تيم ملى مى آيد اين شانس را دارد كه يكى از ۲۵ بازيكن اين تيم از بين ۷۵ ميليون نفر ايرانى باشد. اين مهمترين شاخصه تيم ملى است كه از بين ۷۵ ميليون هموطن كه عاشق تيم كشورشان هستند فقط ۲۵ نفر لياقت همراهى تيم ملى را پيدا مى كنند.كاپيتان پيشين تيم فوتبال استقلال تهران در خصوص عملكرد اين تيم در دهمين دوره مسابقات ليگ برتر گفت: بازى استقلال را با آقاى قطبى و بيوتر از نزديك تماشا كردم، بازى اول اين تيم را هم كامل ديدم. من استقلال را تيمى خوب ديدم. طبيعى است تيم هاى بزرگى چون استقلال و پرسپوليس در هفته هاى اول فراز و نشيب داشته باشند.وى در ادامه افزود: اگر نگاه همه بازيكنان پيشين استقلال، واقعا به موفقيت اين تيم باشد و استقلال را براى خود استقلال بخواهند بايد از اين تيم حمايت كنند. من اين را خارج از نگاه ملى مى گويم، ما (پيشكسوتان استقلال) بايد كمك كنيم نفرات جديد تيم استقلال، بازيكنانى چون مبعلى، ميداودى، آشوبى و ... در اين تيم جا بيافتند و با جو تيم هماهنگ شوند. الان و در آستانه هفته سوم ليگ برتر مقطعى نيست كه بخواهيم از پرويزمظلومى انتقاد كنيم.منصوريان تاكيد كرد: تيم پرويز مظلومى هفته گذشته پيروز شده و اين هفته مقابل فولادخوزستان شكست خورده است، تيم او بد نتيجه نگرفته، شايد اگر بازيكنان جوان تيم غرور پيروزى هفته اول را نداشتند، فولاد را هم شكست مى دادند. كما اينكه تا دقيقه ۶۰ هم از اين تيم پيش بودند. شايد اگر دقت مى كردند، در اين بازى هم پيروز از زمين خارج مى شدند.كاپيتان پيشين تيم فوتبال استقلال تهران خاطرنشان كرد: نفراتى كه امروز در تيم استقلال مى بينم، نفراتى هستند كه به راحتى از نام و اعتبار اين تيم دفاع خواهند كرد. فكر مى كنم استقلال مانند سال گذشته در كورس قهرمانى ليگ قرار خواهد گرفت. الان خيلى زود است كه بخواهيم در مورد عيار و شرايط استقلال اظهارنظر كنيم.وى ادامه داد: اگر بخواهيم در همين هفته دوم متر برداريم و كارشناسى كنيم كه استقلال چه كرد و چه نبايد مى كرد، جز اينكه مشكلات تيم را بيشتر كنيم و همان بلايى را كه ۳ سال پيش سر ناصر حجارى آمد، سر مظلومى در آوريم، كارى ديگر نخواهيم كرد و قطعا استقلال از اين بابت سود نخواهد برد.منصوريان يادآور شد: آن زمان كه ناصر حجازى سرمربى استقلال شد هم از هفته سوم و چهارم انتقاد از او شروع شد و با اين مربى كارى كردند كه در هفته هشتم و نهم با اعصابى خراب وروحيه اى تضعيف شده از استقلال رفت.مربى تيم ملى فوتبال كشورمان تاكيد كرد: اعتقاد دارم پرويز مظلومى با سال ها فعاليت در سطح اول فوتبال ايران آنقدر تجربه و توانايى دارد و بهتر از هر كسى مى داند با استقلال چه كند. او فقط نياز به زمان دارد تا تيمش را به نتيجه برساند.وى افزود: پرويز مظلومى و كادر فنى استقلال نياز به آرامش دارند تا بتوانند بدون دغدغه براى آينده استقلال برنامه ريزى كنند. آنها به جاى توجه به حاشيه ها بايد فكرشان را معطوف به تيم كنند. بايد فكر سرمربى و كادر فنى استقلال آزاد آزاد باشد. بايد سريعا مورد حمايت قرار گيرد.منصوريان ادامه داد: امروز به جاى اينكه تمركز مديرعامل و سرمربى استقلال را برهم بزنيم، بهتر است از آنها حمايت كنيم. آن استقلالى كه من در آزادى ديدم، ابزار حضور در كورس قهرمانى را دارد.كاپيتان پيشين تيم فوتبال استقلال تهران در خصوص فشارى كه هميشه روى مربيان اين تيم وجود دارد، گفت: اگر همه ما (استقلالى ها) اين اعتقاد را داشته باشيم كه قداست ورزشى ما و هرچه كه از ورزش داريم از استقلال است و نام استقلال به امثال من منصوريان ارجحيت دارد به خودمان اين اجاره نمى دهيم استقلال را با طرح موضوعاتى مختلف وارد حاشيه كنيم. هر كسى هم مربى استقلال باشد، نبايد براى ما فرقى با ديگرى داشته باشد. چه قلعه نويى باشد، چه مظلومى، چه مرفاوى، چه حجازى و ... همه بايد از سرمربى تيم حمايت كنيم.وى افزود: اگر سرمربى استقلال به جاى تمركز روى تيم نگاهش به اين باشد كه چرا استقلال دچار حاشيه و مشكل مى شود به جاى پرداختن به مسائل فنى آرامش خود را از دست مى دهد. مظلومى نبايد تمركز خود را براى اين صرف كند كه ببيند به او چى مى گويند. اينكه فكر مربى استقلال آزاد باشد از من منصوريان و امثال من شروع مى شود. من بايد به خود بقبولانم بايد از استقلال حمايت كنم و نبايد براى من فرقى داشته باشد كه سرمربى استقلال كيست.منصوريان تاكيد كرد: اگر مربى استقلال نگاهش به اين باشد كه هفته آينده چه مى شود؟ و اين هفته نتيجه نگيرم چه مى شود، همين چه مى شود و چه نمى شود، نتيجه مى شود، همان اتفاقى كه سال ۸۶ براى ناصر حجازى افتاد.وى تصريح كرد: اعتقاد من و خانواده ام به عنوان يك خانواده استقلالى اين است كه بايد از اين تيم حمايت كنيم و نبايد به خود اجازه دهيم در مورد سرمربى اين تيم، حال هركس كه مى خواهد باشد، انتقاد كنيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

صفحه 11 از 131 نخستنخست ... 9101112132161111 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)