Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 494

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    forward
    مربی مورد علاقه
    Sir Alexander Chapman Ferguson
    بازیکن محبوب
    messi,backham, best ,rooney ,vandersar & RVP
    اسم واقعی شما
    saman

EnglandManUtdBarcelona

David Beckham

تشکر ها
    227
    تشکر شده 517 در 212 پست

پیش فرض پاسخ : آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13

شروع ناامید کننده مویس؛ شکست شیاطین مقابل ستارگان تایلند

هواداران تایلندی استقبال ویژه ای از این دیدار کردند و بلیت های این دیدار به قیمتی 130 دلار به فروش رفت.
    سایت گل- دیوید مویس، سرمربی جدید منچستریونایتد، شروع امیدوار کننده ای با این تیم نداشت و در اولین حضورش روی نیمکت یونایتدها، مقابل ستارگان لیگ تایلند 1-0 شکست خوردند.
    در این دیدار که در ورزشگاه راجامانگالای بانکوک برگزار شد، منچستریونایتد با ترکیب آموس، فابیو، اونز، فردیناند، باتنر، کریم، عدنان جانوزای، اندرسون، گیگز، کلورلی و ولبک به میدان رفت اما بازیکنان تایلند نمایش خوبی ارائه دادند و علاوه بر بازی کردن دروازه شیاطین سر، دو موقعیت بسیار خوب را نیز از دست دادند.
    بهترین بازیکن منچستریونایتد در نیمه اول، در غیاب ستاره هایی مانند فن پرسی و رونی، عدنان جانوزای، ستاره جوان بلژیکی بود که یک موقعیت بسیار خوب را هم روی ارسال فابیو از دست داد.
    هواداران تایلندی استقبال ویژه ای از این دیدار کردند و بلیت های این دیدار به قیمتی 130 دلار به فروش رفت.
    ممکن است این شکست کار را برای دیوید مویس که باید جای خالی فرگوسن را پر کند، دشوار کرده و فشارها را روی او افزایش دهد؛ مگر اینکه تیمش در دیدارهای بعدی نتایج بهتری کسب کند.
    البته هنوز زمان زیادی تا پایان تور پیش فصل منچستریونایتد باقی مانده و آنها باید دیدارهای دیگری را در استرالیا، ژاپن، هنگ کنگ و سوئد انجام بدهند.حتی او می تواند خوش بین باشد که با این شکست، به خوبی در مسیر سر الکس فرگوسن حرکت می کند زیرا او نیز در سال 1986، دوران حضورش در الدترافورد را با شکست ناامید کننده 2-0 مقابل تیم کوچک آکسفورد یونایتد آغاز کرد.

منبع:
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    WE'LL KEEP OUR RED FLAG FLYING HIGH CAUSE MAN UNITED WILL NEVER DIE
    -----------------------------------------------------------------------------------------
    WE ARE UNITED
    ویرایش توسط sAmAn.s : 07-14-2013 در ساعت 01:02

2. 2 کاربر از پست مفید sAmAn.s تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

مویز به نکات مثبت توجه میکند

" اگر قرار است که بازی را ببازم ترجیح میدهم همین بازی های دوستانه باشد . ما در دقایق پایانی چندین موقعیت را از دست دادیم اما در نهایت مهمترین نکته این است که تونستیم به عده ای از بازیکنان فرصت بازی بدهیم . بازی برای کار اماده سازی تیم مخصوصا از نظر جسمانی مفید بود اکثر حاضرین در استادیوم میتوانند شهادت بدهند که هوا خیلی گرم بود . من از این جنبه از این بازی راضی هستم .

در کل امادگی بدنی بازیکنان خوب بود و من این نکته مثبت را در نظر میگیرم .

عدنان نمایش بسیار خوبی داشت . همیشه وقتی به یک جوان فرصت بازی میدهی و او از ان استفاده میکند خوشحال میشوی. عدنان هر چقدر مثل امروز بازی کند فرصت های بیشتری گیرش خواهد امد .

زاها هم خوب کار کرد و تونست در جریان بازی تاثیر بگذارد . با مصدومیت رونی و نبود رابین ، چیچا و مصدومیت ویل کین گزینه در خط حمله کم داشتیم . اما زاها با امدنش موقعیت های زیادی درست کرد و بدشانس بود که موفق به گلزنی نشد .

باید ببینیم که زاها در ادامه چیکار میکند . ما او را به تور اوردیم تا بهش فرصت بدهیم . این اولین بار است که باهاش کار میکنم و حتی اولین بار بود که بازیش را از نزدیک دیدم . امیدواریم که بخشی از تیم باشد و باید ببینیم که در کجای برنامه هایمان قرار خواهد داشت .

بوتنر از ناحیه همسترینگ احساس ناراحتی کرد بنابراین ما سریع تعویضش کردیم تامشکل جدی پیدا نکند .

همه ما در کادر فنی قبل اولین بازیمان ریلکس بودیم . ما مشتاق این بازی بودیم. جمعیت زیادی امده بود و جو خوبی وجود داشت . از اینکه موفق نشدیم پیروز شویم ناامید هستیم اما در نهایت این تازه اغاز کار بود . "
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. 2 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

صحبت های مهم اد وودوارد و مویز درباره مسائل مختلف

اد وودوارد مدیر اجرایی :" من شوکه نشدم که باشگاه هایی مثل چلسی و ارسنال به رونی علاقه دارند او بازیکن درجه یکی است . او فروشی نیست و ما هم او را نمیفروشیم .

ما روش کارمان در بازار را عوض نمیکنیم چون این روش برایمان موفقیت امیز بوده است . اما میخواهیم که مربی روی ترکیبش سرمایه گذاری کند . ما در بازار نقل و انتقالات برای مربی تصمیم نمیگیریم . این روش برای عده ای از باشگاه ها جواب داده اما در یونایتد این کار انجام نمیشود .

ون پرسی را در نظر بگیرید ما سخت برای گرفتنش ان هم در حالیکه 29 سالش بود تلاش کردیم . ما هیچ وقت این سیاست که بازیکنان بالای یک سن را نخریم نداشتیم و خرید رابین این را ثابت میکند .

ما از سر الکس فرگوسن در بحث خرید بازیکن حمایت کردیم و همین کار را برای دیوید مویز هم میکنیم .
    راجع به تمدید قرارداد صحبتی نشده است . من تا الان با هیچ بازیکنی راجع به تمدید قرارداد صحبتی نکرده ام .

ایا ما میترسیم که کسی قراردادش تمام بشود و بدون پرداخت مبلغی جدا شود ؟ البته که نه "

دیوید مویز :" من خیلی خوشحالم که دوباره به سیدنی برگشتم . من سه سال پیش اینجا امدم . شما همیشه بار اول لذت میبرید اما تازه در بار دوم میتونید از شرایط استفاده کنید . من مشتاق بازی دوستانه مان در اینجا در مقابل هوادارانمان هستم .

اقامت در سیدنی بخش مهمی از اماده سازی مان است . ما یک هفته اینجا تمرین میکنیم و از امکانات فوق العاده اینجا استفاده کنیم .

رابین در اینجا به ما ملحق میشود که این به ما کمک زیادی میکند . رونی به منچستر برگشته و 2 تا 3 هفته مصدوم خواهد بود .

امادگی جسمانیمان دیروز خوب بود . موفق نشدیم گل بزنیم پس امیدواریم که در بازی های اینده این را جبران کنیم .

بعضی از بازیکنانمان از جمله ویدیچ ، یانگ و اسمالینگ بزودی تمریناتشان را در منچستر اغاز میکنند . اگر وضعیتشان خوب باشد ان ها را پیش خودمان در تور می اوریم .
    من ترجیح دادم ترکیب کوچکی را با خود به تور بیاورم تا بتونم به همه فرصت بازی مطلوبی بدهم .

رونی نقش بزرگی دارد و ما باید سعی کنیم تا میتوانیم ازش گل بیرون بکشیم . فکر میکنم که رونی در چندین پست میتواند بازی کند و اگر رابین مصدوم بشود ما به رونی احتیاج داریم و من میخواهم از هر دوی ان ها استفاده کنم .

این فرصتی برای من است که رونی را به فرمی که همه ازش میشناسیم برسانم . این یک چالش لذت بخش برای من است . اما در عین حال نباید فقط روی او تمرکز کنیم یونایتد فقط رونی نیست .

منچستر یونایتد درباره تیم و باشگاه است . من اجازه نمیدهم که وین رونی از باشگاه بزرگتر بشود .

این عالی نیست که باشگاه میگوید " بودجه محدودی وجود ندارد ، تو برو و هر کسی را که میخواهی بگیر ، فقط برو و بگیرش "

ما بدنبال بهترین بازیکنان هستیم . این مهم است که به مردم نشان بدهیم که ما داریم سنت ها و ارزش های باشگاه را ادامه میدهیم .

من نام نمیبرم ولی ما بدنبال بهترین بازیکنان هستیم . ما داریم سعی میکنیم که چند ناحیه تیم را تقویت کنیم . ما در خط هافبک کمیود داریم . ما همچنین باشگاهی هستیم که روی جوانان سرمایه گذاری میکند . پس باید این انتظار را داشته باشید که بدنبال این گروه سنی هم برویم . ما بشدت داریم تلاش میکنیم تا اولین خرید خرید درست باشد . به من تیم بسیار خوبی واگذار شده است و من میخواهم به طرز معقولی به ان کیفیت اضافه کنم .

بازیکن ها اولین مزه عصبانیت من را چشیده اند . این در تمرین رخ داد . من به عده ای گفتم که بهتر کار کنند و بیشتر تلاش کنند . بازیکنان بزرگ با این مشکلی ندارند . اما لطفا این را " سشوار " ننامید . کس دیگری کپی رایت ان را در اختیار دارد !

شدت تمرینات سخت بوده است . من کاملا تحت تاثیر تکنیک رایان گیگز قرار گرفته ام . البته که میدانستم که او چقدر بازیکن بزرگی است اما از نزدیک واقعا چیز دیگری است .

من مشتاق رقایت با رقیبانم هستم . من در شرایط سخت زیادی بودم بنابراین مشکلی با رقابت با خوزه یا هر کس دیگری ندارم . من مشتاق رقابت با مورینیو هستم . من در کل دوران مربیگریم باید میجنگیدم . قطعا سوال هایی درباره نحوه کار من خواهد بود اما خوشبختانه انقدر محکم هستم که روی پای خودم بایستم .

همانطوری که بازیکنان جوان به بلوغ میرسند مربیان جوان هم به بلوغ میرسند . گوش کنید ، کار در یونایتد چالش بزرگی برای من است . کاملا محیط جدیدی برای من است پس من هر کاری میکنم تا انتظارات را براورده کنم .

وقتی کارلو انچلوتی مربی میلان بود من به دیدن جلسات تمرینیش میرفتم . روزی که از چلسی اخراج شد با ما در گودیسون بازی داشت . من او را بعد بازی دیدم و گفتش که " دیوید من کارم را از دست دادم حالا میتونم بیام و تمرینات تو را تماشا کنم ! " این فوتبال است یک صنعت بسیار بزرگ و در عین حال چرخه بسیار کوچکی هم دارد . "

6. 2 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

زاها و احساس خوشحالی

زاها بعد از اولین بازی برای منچستر یونایتد با خبرنگار MUTV مصاحبه ای داشت .
    1- چطور بود ، اولین بازی در لباس منچستر و پوشیدن پیراهن این باشگاه ؟
    واقعا احساس شگفت انگیزی بود،اومدن و بازی کردن در کنار بازیکنانی همچون ریو و رایان گیگز ،اندرسون و ... دانستن اینکه من در کنار آنها در زمین بودم برای من به اندازه کافی خوب بود .

2-برای ما که به بازی نگاه میکردیم هوا بسیار گرم بود . برای شما که بازی میکردید چه طور بود ؟
    رطوبت دیوانه کننده بود ،و بر روی ما فشار آورد .و این برای آمادگی ما وقتی که به انگلیس برمیگردیم خوب است .
    3-آیا برای آماده شدن بازیه ایده عالی بود ؟
    بله قطعا ،ما درتمرینات پیش فصل سخت کار کردیم اما بازی شبیه این مطمئنا همان چیزی هست که ما به آن نیاز داریم . گاهی از اوقات آب و هوا به شما به خوبی کمک میکند چون حتی نیاز به دویدن ندارید تا عرق کنید و این آمادگی شما را بیشتر میکند .
    4-تا به ثمر رساندن گل اندکی فاصله داشتی ، درباره ی آن تعریف کن ..
    من واقعا سرم رو به پایین بود و سعی کردم با توپ ارتباط درستی برقرار کنم .داستان دیگری میشد اگر توپ درون گل قرار میگرفت .من خوشحالم ، و روزعالی میشد اگر گلی به ثمر میرساندم. اما الان اشکالی ندارد .
    5-شما به سیدنی پرواز خواهید کرد . آیا تجربه تور توقف کوتاه را داشته اید ؟
    بله ،برای اولین بار است که من به یک همچین توری میروم ولی قبلا نه . برای داشتن هواداران زیادی که برای دیدن پیش فصل می آیند فقط برای من متفاوت هست اما من به سمت جلو نگاه میکنم که در آینده چه میشود . من فقط به دنبال سخت کار کردن هستم تا درهمه زمینه ها بهتر شوم .

8. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928
    تشکر شده 1,285 در 363 پست

دیوید بکهام تاکید می کند که هوادار یونایتد است و مطمئن است مویس می تواند شیاطین سرخ را قهرمان لیگ جزیره کند.
    افسانه اولدترافورد، دیوید بکهام، در مورد انتخاب مویس به عنوان سرمربی جدید شیاطین سرخ در گفتگو با اسکای اسپورت گفت: “مطمئنم او مشاوره های زیادی گرفته است. مویس از آن دسته مربیانی است که همیشه به سر الکس زنگ می زده و با او صحبت می کرده و مشورت می گرفته است. با توجه به دستاوردهایی که سر الکس فرگوسن برای یونایتد آورده، برای هر کسی سخت است که جانشین مربی موفقی همچون او شود. اما هنوز همان بازیکنان خوب در تیم حضور دارند و من مطمئنم در هفته های آینده چند بازیکن دیگر نیز به تیم اضافه می شوند. سرمربی تیمی مثل منچستریونایتد بودن، کار بسیار بزرگی است.”

دیوید بر این باور است که لیگ جزیره فصل هیجان انگیزی را پیش رو دارد، و البته مطمئن است که اولین موفقیت برای مویس در یونایتد رقم می خورد: “امسال فصل جالبی خواهیم داشت. تغییرات زیادی در تیم ها انجام شده، خوزه مورینیو برگسته و این هیجان انگیز است. لیگ جالبی خواهد بود اما من همچنان معتقدم که منچستریونایتد قهرمان لیگ می شود، من یک هوادار تمام عیار یونایتدم.”بکهام معتقد است تغییرات صورت گرفته در یونایتد، تاثیرات سودمندی در ساختن میراث فرگوسن دارد. “منچستریونایتد بزرگ ترین میراث را در اختیار دارد. رایان گیگز سال های زیادی در تیم بازی کرده و بازیکنان به عنوان یک الگو به او نگاه می کنند. فیل نویل نیز به عنوان یک مربی با استعداد به باشگاه بازگشته است. گری نویل در باشگاه فعالیت می کند و نیکی بات با ذخیره ها کار می کند. بازیکنان جوان آن ها را نگاه می کنند و به آن ها احترام می گذارند. این برای باشگاه خیلی با اهمیت است.”بکهام در مورد وین رونی گفت: “امیدوارم وین در اولدترافورد بماند. او واقعاً بازیکن با استعدادی است و من به او به عنوان یک بازیکن یونایتد نگاه می کنم. بدیهی است که این موضوع فقط و فقط به تصمیم خودش بستگی دارد. به عنوان یک هوادار یونایتد، دوست دارم بهترین بازیکنان را در تیمم ببینم و امیدوارم رونی هم بماند.”

10. کاربر روبرو از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

دیوید مویس میگوید رونی در یونایتد مورد نیاز است ولی به عنوان یک بازیکن پوششی برای رابین ون پرسی.
    وین رونی در چند وقت اخیر و بعد از مصاحبه ی سرمربی پیشین شیاطین سرخ که عنوان کرده بود وین رونی خواهان جدایی از منچستر یونایتد است ، در مرکز توجهات قرار داشت.
    ولی سرمربی جدید شیاطین سرخ میگوید که چند پسته بودن این مهاجم ۲۷ ساله وی را به یک دارایی ارزشمند در باشگاه تبدیل کرده است و قصد فروش وی را ندارد.
    “در کل نظر من در مورد رونی این است که اگر به هر دلیلی ون پرسی قادر به بازی کردن نبود از وی استفاده خواهیم کرد”
    “وین رونی میتواند بازی خود را به نمایش بگذارد ولی در این راه ممکن است شانس کمتری برای بازی داشته باشد. باید مدتی بگذرد تا ببینم چگونه از وین استفاده خواهم کرد”
    “منچستر یونایتد تنها وین رونی نیست. منچستر یونایتد یک تیم است . یک باشگاه”
    “من به وین رونی اجازه نمیدهم تا از این باشگاه فوتبال و از این تیم فوتبال بزرگ تر شود چرا که این امر بسیار مهمی است”
    وین رونی هنوز دوسال دیگر از قرارداد خود با منچستر یونایتد را پیش رو دارد و از همین رو مویس برای تمدید قرارداد با وی زیر فشار زیادی قرار ندارد.
    مویس در انتهای صحبت های افزود:
    “شاید در طول سال اتی ما باید به چیز های دیگری توجه کنیم”
    “در اوایل کار من باید این شانس را داشته باشم تا بازیکنان را زیر نظر بگیرم و ببینم چگونه باید بهترین استفاده را از انها ببرم”

12. کاربر روبرو از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

14. کاربر روبرو از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

بنا به گزارش سایت اسکای اسپورتس منچستر یونایتد اماده ی ارائه ی پیشنهاد ۳۵ میلیون پوندی برای جذب سسک فابرگاس میشود..
    هافبک اسپانیایی تیم بارسلونا مکررا اعلام کرده است که میخواهد در تیم بارسلونا بماند ولی فابرگاس که دو سال پیش از ارسنال ( که بنا بر گزارشات اگر بارسا بخواهد فابرگاس را بفروشد خواهان جذب دوباره ی وی نمیباشد) به بارسلونا پیوست مورد توجه قهرمان لیگ برتر قرار دارد.
    به نظر میرسد با توجه به تمام مشکلاتی که بر سر راه جذب وی وجود دارد، علاقه ی منچستر یونایتد به جذب وی همچنان ثابت باقی مانده است چرا که انها به شدت به دنبال جذب یک هافبک خلاق برای برطرف کردن مشکل خط میانی می باشند.
    اکنون به نقل از اسکای اسپورتس منابعان این شبکه ی خبری دریافته اند که منچستر یونایتد به زودی این علاقه ی خود را به صورت رسمی اعلام خواهد کرد.

16. کاربر روبرو از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران-مهاجم سابق یونایتد دوست دارد بیل را در پیراهن یونایتد ببیند.

گزارش های یکشنبه شب حاکی از این است که مویس به دنبال بیل و کریستیانو رونالدوست.مویس در یک کنفرانس خبری گفت که آن ها دنبال جذب بهترین ها هستند.یورک فکر می کند بیل ۲۳ ساله که فصل قبل همه جوایز را درو کرد،با امضای قرارداد به یونایتد بیاید.در گفتگو با خبرنگاران در یک کلینیک مربیگری جوانان در گاسفورد، محل برگزاری تمرینات سنترال کوست مارینوز، یورک گفت: “ما هنوز تعداد زیادی از بازیکنان با کیفیت را در اختیار داریم اما سرمربی همیشه به دنبال تقویت تیم است.“افرادی مانند گرت بیل می توانند در مدت طولانی در اوج باشند و او می تواند یک بازیکن فوق العاده برای منچستریونایتد باشد.”
    “گیگز می تواند جای اسکولز را بگیرد”یورک این را بعد از آن گفت که یونایتدی ها یکشنبه نبرد خرید تیاگو آلکانترا را به بایرن واگذار کردند.گیگز ۳۹ ساله ولزی احتمالا این فصل در کنار کریک خواهد بود و یورک اعتقاد دارد او در انجام این کار موفق خواهد بود.یورک گفت: “او فوق العاده است،شما نگاه کنید او به تیم شخصیت می دهد و تسلطش بر بازی و آمادگی بدنی اش نشان می دهد که رایان یک ورزشکار استثنایی است.”“او یک بازیکن تراز اول است و کارش را به خوبی انجام می دهد.”یورک همچنین معتقد است کریستین بنتکه مهاجم استون ویلا فصل قبل از فرصتش به خوبی استفاده کرد و خیلی خوب بازی کرد و گل زد.بنتکه از استون ویلا باشگاه سابق یورک درخواست خروج کرده و چلسی و تاتنهام خواهان او هستند.“او قطعا بر روی صحنه این سال پشت سر هم می شود، جالب است ببینید که چگونه او در این سال خاص می شود چون سال اول است که همیشه کمی آسان است،” او گفت.“اوچشم انداز خوبی دارد و مطمئنا نگاه ها بر روی اوست.مطمئنا او این فصل توجه ها را به سمت خود جذب خواهد کرد.”

18. کاربر روبرو از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع