Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 994

Threaded View

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

پیش فرض پاسخ : کمپ قشلاقی دربی (کمپ ششم!!! سابق)

نقل قول نوشته اصلی توسط icon نمایش پست ها
    من هم با مهدی موافقم . D:
    به جای اینکه بگیم یه روز خوب میاد یه روز خوبو بیاریم. جملات دگرگون ساز
    البته این مدیرای پفکی که میگه منظورشو نفهمیدم چون سالی یه بار یه مدیر نمیاد اینجا که پست هم بده.
    اون کسی هم که مصطفی میگه تصادف کرده و عضو دربی بوده فک کنم بشناسمش. چون چند صفحه قبلو نگاه کنین یه نفر بود هی میگفت دکترای بیمارستان.
    شایدم نباشه ولی هر کی هست امیدوارم خوب شده باشه.
    واسه شفاف سازی !
    1 - مدیر پفکی یعنی امثال من که میایم و فقط می بینیم چه خبره و بدون یه حرکت مثبت یا از کلید های CTRL+W استفاده می کنیم یا از اون ضربدر قرمزه بالای مرورگرمون ! این میشه مدیر پفکی که فقط از مدیر بودن اسم و پزش هست !
    2 - تو جلدای قبلی که حالا اسم های متفاوتی داشته که از خارج از دایره فوتبال شروع شده تا رسیده به جلد ششم کمپ دربی فعالیت من تصاعدی کم شد ! چرا ؟!! من هدفم از زدن این تایپیک بیشتر دوستی و آشنایی بچه های دربی با هم بود و اینکه تصمیماتی که واسه پیشرفت دربی میگیریم رو اینجا واسه هم مطرح کنیم و و انتقاد و پیشنهادی هم اگه هست بررسی بشه ! ولی اینجا بیشتر به یه محلی برای سلام و احوال پرسی و کپی کردن تبدیل شده و به خاطر علاقه ای که بچه ها به این تایپیک داشتند گفتیم بذار بمونه ! واسه همنین من هر از گاهی میومدم ببینممسئله ای چیزی پیش نیاد تا اینکه چند وقت پیش رسول رو مدیر این بخش کردیم و کلا کشیدیم کنار !
    3 - نماز و روزه تون قبول !

2. 9 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)