Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 494

Hybrid View

  1. #1
    عضو Derby

    تاریخ عضویت
    Feb 2012
    محل سکونت
    Bushehr - Dayyer
    پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

    EnglandManUtdRealMadrid

    Sergio Ramos

    نوشته ها
    1,624
    تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

    پیش فرض پاسخ : آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13

    هشدار مويس به مورينيو

    سرمربي منچستريونايتد با هشدار به ژوزه مورينيو مي‌گويد روني فروشي نيست و مورينيو نبايد راجع به بازيکنان ما صحبتي کند.

    ژوزه مورينيو که همراه چلسي در اردوي پيش فصل تايلند حضور دارد، با ابراز علاقه به وين روني، مهاجم منچستر يونايتد گفت: روني بازيکني است که من بسيار زياد او را دوست دارم و خيلي دوست دارم تا او به تيم من اضافه شود.

    به نقل از ايسنا،ديويد مويس، سرمربي منچستر يونايتد با انتقاد از گفته هاي ژوزه مورينيو به مربي پرتغالي هشدار داد، وين روني به هيچ وجه فروشي نيست و هيچ وقت قصد ترک اولدترافورد را ندارد.

    مويس در واکنش به گفته‌هاي مورينيو در گفت وگو با خبرنگاران گفت: سخت است تا هميشه حرفم را تکرار کنم. اما اين کار را مي‌کنم. روني بازيکن منچستر يونايتد است و بازيکن منچستر باقي مي‌ماند. فکر مي‌کنم ژوزه قبلا گفته بود او عادت ندارد تا درباره بازيکنان ديگر تيم‌ها صحبت کند، اما حالا مي‌بينيد که اين اتفاق رخ داده است. فکر مي‌کنم که همه چيز را در مورد روني گفته‌ام. همه شما مي دانيد که او اکنون مصدوم است. آنچه بايد بدانيد منچستريونايتد يک باشگاه فوتبال است و متعلق به هيچ شخصي نيست.

    سرمربي منچستر يونايتد در پايان درباره مصدوميت روني که باعث دوري يک ماهه او از مستطيل سبز شد، گفت: روزي که اردوي پيش فصل‌مان را شروع کرديم، روني از ناحيه همسترينگ پاي خود احساس ناراحتي مي‌کرد. ابتدا فکر کرديم که مشکل خاصي نيست. پس از يک سفر طولاني پاي او را مورد مداوا قرار داديم و متوجه مصدوميت او شديم. روني روز گذشته با ما تمرين نکرد. همسترينگ او دچار مشکل شده است. دوست نداريم تا ريسک کنيم تا باعث شويم مصدوميت او وخيم‌تر شود. روني را به خانه برگردانيم تا مورد مداوا قرار گيرد.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

  2. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
تغییر پس زمینه